КПК

Прагляд Поўнай Версіі : думку карта zafira, які, 150 л. с.,

voglioimparare
29-10-2013, 11:03
прывітанне, хлопцы,сення я ? прыехаў кліент, скардзіцца, праблем бесперапыннай рэгенерацыі фільтра цвердых часціц. аб машыне я сказаў, што некалькі дзен, перш чым быў сопоставлен з "кухар " ў горадзе. я прыкладаю 2 файла врі і модов на ваш погляд. на мой погляд, выяўляецца ў адно слова: КАТАСТРОФА. вы думаеце, што аўтамабілі паліць, нават на халастым ходу!

zaga1
29-10-2013, 20:44

Прывітанне, задавальненне, не ў крыўду, па-мойму ? жах, гэтая карта адмоўныя моманты, а потым раптам дадзеныя высокія частоты кручэння, што ідуць не цалкам або не было не трэба, і я ніколі не бачыў карту fatat такім чынам, а я магу provarea сабе mappicina, пачынаючы ад врі і, магчыма, калі вы хочаце, паспрабуйце, а потым ? нармальна, што паліць дызель, і, паколькі ў кропках, у якім не павінна быць дадзена, - у агульным, ЖАХ, у адпаведнасці з маімі густамі і спосабаў зрабіць

voglioimparare
29-10-2013, 22:47
добры дзень, дзякуй за адказ;) карту я павінен адзначыць, што я не зрабіў гэта сам, але яна ў раене, які верыць, што хто ведае, хто. потым людзі прыходзяць у майстэрню, каб скардзіцца.....;) кліент ужо сышоў, рады, так як я перарабіў файл, я асабіста;)

infinityecu
30-10-2013, 12:18
прывітанне, хлопцы,сення я ? прыехаў кліент, скардзіцца, праблем бесперапыннай рэгенерацыі фільтра цвердых часціц. аб машыне я сказаў, што некалькі дзен, перш чым быў сопоставлен з "кухар " ў горадзе. я прыкладаю 2 файла врі і модов на ваш погляд. на мой погляд, выяўляецца ў адно слова: КАТАСТРОФА. вы думаеце, што аўтамабілі паліць, нават на халастым ходу!

Але сажавым фільтрам выпадкова ? быў зняты????? Gl павышэнняў, якія былі дадзены, вы іх добра кантралюецца?

voglioimparare
30-10-2013, 13:47
Але сажавым фільтрам выпадкова ? быў зняты????? Gl павышэнняў, якія былі дадзены, вы іх добра кантралюецца?

каб зразумець, ці добра вы павінны ўбачыць файл mod...і катастрофа..крокам адмоўныя,ціск турбо і абмежавальнікі крутоўнага моманту дадзеных у выпадку..... колькі людзей ce вакол, які прэтэндуе трэнер, а затым зірніце на карту кліента незадаволеным, і вы разумееце, што вы-гэта кажа-кажа....

infinityecu
30-10-2013, 14:41
каб зразумець, ці добра вы павінны ўбачыць файл mod...і катастрофа..крокам адмоўныя,ціск турбо і абмежавальнікі крутоўнага моманту дадзеных у выпадку..... колькі людзей ce вакол, які прэтэндуе трэнер, а затым зірніце на карту кліента незадаволеным, і вы разумееце, што вы-гэта кажа-кажа....

Мне шкада, што я не магу спампаваць mod файл, які вы адправілі раней, у пачатку посту? ? таксама дакладна, што, калі вы павінны выкарыстоўваць логіку, і многія лічаць, што быць чисс? хто і ў рэшце рэшт, робяць толькі дрэннае ўражанне, але ў выніку вы вырашылі?