КПК

Перегляд Повної Версії : Допомога/Думки Ecu Bosch ME7.5 AUDI

TTMsport
28-10-2013, 21:38
585258535854

Сьогодні я видалив ecu Audi TT 1999 року 1.8 T 20v 224hp (225) код двигуна APX, ECU bosch motronic ME 8N0 906 018 АЕ.
Після його відкриття я зрозумів, що, як видно з фото, від спалаху ? gi? раніше dissaldata і ? застосовується даний цоколь. У будь-якому випадку, щоб видалити flash, потрібно отпаять опір близьке, інакше цоколь не тече і не дозволяє розблокування flash.
Враховуючи все це ми вже? зрозумів, що це був мережний диск (зробити від попереднього власника), чому? у відсутність інших проблем (? був перевірений кожен компонент) забезпечує жахливо і pi? раз йдете в recovery, скорочення палива і зниження boost. Крім того, пік приходить на 1.4 бар при серії повинно бути близько 1.0 бар. Сказавши це, ми хотіли б переписати картку оригінал, щоб потім працювати на "чистий".
Враховуючи, що я не програміст, flash і навіть знаю, який взяти, і в будь-якому випадку я хотів би уникнути витрат, в результаті чого ви можете зробити роботу з galletto клон ver 1260?
Велике спасибі тим, хто выст? мені поради/пропозиції.

TTMsport
29-10-2013, 15:39
Ніхто не, що я від руки?

марко
29-10-2013, 15:50
привіт ttmsport я тебе не conziglio писати з galletto 1260, але ви повинні взяти програміст, і щиро вірю, що півень 1260 не протокол, але я не впевнений, намагався читати з півня?

carmageddon
29-10-2013, 17:59
585258535854

Сьогодні я видалив ecu Audi TT 1999 року 1.8 T 20v 224hp (225) код двигуна APX, ECU bosch motronic ME 8N0 906 018 АЕ.
Після його відкриття я зрозумів, що, як видно з фото, від спалаху ? gi? раніше dissaldata і ? застосовується даний цоколь. У будь-якому випадку, щоб видалити flash, потрібно отпаять опір близьке, інакше цоколь не тече і не дозволяє розблокування flash.
Враховуючи все це ми вже? зрозумів, що це був мережний диск (зробити від попереднього власника), чому? у відсутність інших проблем (? був перевірений кожен компонент) забезпечує жахливо і pi? раз йдете в recovery, скорочення палива і зниження boost. Крім того, пік приходить на 1.4 бар при серії повинно бути близько 1.0 бар. Сказавши це, ми хотіли б переписати картку оригінал, щоб потім працювати на "чистий".
Враховуючи, що я не програміст, flash і навіть знаю, який взяти, і в будь-якому випадку я хотів би уникнути витрат, в результаті чого ви можете зробити роботу з galletto клон ver 1260?
Велике спасибі тим, хто выст? мені поради/пропозиції.

ви можете зробити без проблем за допомогою fg 1260 клон

цифри на етикетці, не може бути надійним, краще, якщо колеги fg all автомобілів і напишіть тут дані, лічені з ідентифікації.

TTMsport
29-10-2013, 19:03
Марко: Ні, я ще не пробував читати з півня. Я повинен встановити, чому? мені довелося відформатувати комп'ютер, щоб проблем у hd. Пробую завтра ввечері. Все одно, що програміст мені поради, щоб не витрачати божевілля і сумісний з типом патрону?

Carmageddon: Ок, я намагаюся читати. Але переглядаючи повідомлення я побачив, що ? проблематично читати цей ECU. Я сподіваюся, не дає мені зійти з розуму...

carmageddon
29-10-2013, 22:27
не c ? божевільний, нічого, на місце, зняти запобіжник № 11, як ви питаєте ? досить повернути на off ключ, а потім після того як ок до інформації, яку подають обороти на вкл ключ і чекати.

ви також можете спробувати читати без повороту ключа в on, я, принаймні, 4-5 з цих авто я зробив читання і програмування без вставки немає ключа-увімкніть-вимкніть!
якщо вставляв ключ і одягав на онлайн не було, як читати або писати.

-чому? не я ніколи не просив і я не хотів це з'ясувати, але, оскільки важливо ? c ? також це можливість

манро
29-10-2013, 22:38
привіт Carmageddon...questaproceduradi leggre-писати картини, і ключ off пу? зробити також на edc15v??

TTMsport
29-10-2013, 22:57
Дуже добре б знати. Я роблю тести, і я дам вам знати. У випадку, якщо я можу читати все. Тепер, завдяки

faberecu
29-10-2013, 23:44
читайте і пошти papppa ... мапу ми цікаві ... ви також можете спробувати набрати його, коли прочитаєте, звичайно, добре ... так ? у розетку, якщо її переписати в школі .. не вір йому записи з 1260 , тільки якийсь клон ? зроблено пристойно візи 3-х типів дещо дорожче, і ще дві розкішні
я там пишу тільки slk r 170 і clk 203 або схожі , так багато, ви можете переписати їх навіть в 10 разів, якщо ви не блокують , і 50% bisogns повторити записи 2 або 3 рази
півень знову не пише...

carmageddon
30-10-2013, 07:38
привіт Carmageddon...questaproceduradi leggre-писати картини, і ключ off пу? зробити також на edc15v??

немає........

TTMsport
30-10-2013, 21:18
ось читання даних з ecu:

8N0906018A
1,8 Л R4/5VT
0261207030
1037354178
Flash:29F400BT

При спробі прочитати блок управління мені: read error, turn off the dashboard. Практично заряд до 50%, а потім йде швидко до 100%... 4s, щоб читати, перш ніж давати помилку. Не рятує навіть файл. Я не пробував у boot mode.

Ви можете мені дати підтвердження послідовності:
я вмикаю картину
я вимикаю рамках
pin 24 ебу на масу
назад картина
знімаю масу з 24 pin
я натискаю детальніше ecu

Правильно?

carmageddon
30-10-2013, 22:13
При спробі прочитати блок управління мені: read error, turn off the dashboard. Практично заряд до 50%, а потім йде швидко до 100%... 4s, щоб читати, перш ніж давати помилку. Не рятує навіть файл. Я не пробував у boot mode.

Ви можете мені дати підтвердження послідовності:
я вмикаю картину
я вимикаю рамках
pin 24 ебу на масу
назад картина
знімаю масу з 24 pin
я натискаю детальніше ecu

Правильно?

pin-код, який ви використовуєте для boot mode не ? те, що гребінь ecu але те, що всередині 29f400 eeprom, встановленої на друкованій.

я вважаю, що ваш інструмент буде п'яний, або, принаймні, нестабільної...будьте обережні

TTMsport
30-10-2013, 22:25
ок, це повинно бути легко дістатися до pin24 ecu будучи в розетку. Я знайшов фото про нього.
До речі, кошти нестійким, як ніколи? По тобі не слід читати з початку? Якщо, проте, мені вдасться прочитати з успішною на той момент я повинен досягти успіху, навіть писати правильно?

carmageddon
31-10-2013, 10:20
я намагався як 1250, що 1260 і всі читають цю ecu без проблем.

TTMsport
31-10-2013, 10:50
Я не сумніваюся в цьому. Але я читав, що навколо багато мали проблеми читання без видимої причини, а швидкість запису-ні.. мене цікавить писати його орі і просто.
Сьогодні я намагаюся до школи з терморегулятори. Питання: щоб поставити в boot на школі я завжди повинен надіслати на масу пін-код 24? Вчора на авто ебу грівся з цією процедурою.

carmageddon
31-10-2013, 12:06
у розділі оригінальні файли c ? файл для вашого автомобіля, ви не можете його скачати, поки не буде 80 повідомлень, але потім ? їх, щоб, коли ти будеш служити

TTMsport
31-10-2013, 12:46
Це я бачив, дякую. У будь-якому випадку я вже? у грі для мене. Єдиний страх ? писати.

Вибачте за невігластво, але для підключення ебу до школи з півень 1260 у мене 2 кабелю: один з + і -, а інший-з K і L. ці K та L за K-line? Я вважаю, K вірно?

Нічого, спробуйте все, не переходить в режим завантаження. як через obd з pin 24 29f400 в маси, так і на школі. Каже: не в boot mode. Я не знаю ще що спробувати.
У момент я, що не закон жодним чином цікаво, якщо scritura повинно бути зроблено в boot чи ні. В іншому випадку я), флеш-хто-то, що мені, як завантажити файл орі з програміст....

carmageddon
01-11-2013, 08:08
вам потрібно 4 дроти підключені дроти boot припаяти до 24 pin, але залишив ******

12v+ = 3 pin і pin-код 62
12v - = 1 pin
лінії K = pin 43

провід boot слід поставити на негативний для другої тільки і не завжди пов'язані, як правило вливати в маси після ? з'явилося попередження на запит boot.
- точний час ? після того, як ви натиснете на кнопку, що дозволяє бачити дані від ecu : премії, ecu з ecu подається і затверджується провід boot на негативний на другий, а то видалиш, якщо ви можете дотримуватися цю послідовність і її в той момент, коли він потребує ecu входить в boot і пуй читати і писати

TTMsport
01-11-2013, 12:41
Я намагався дотримуватися цієї послідовності, застосовуючи перемикач або в екю, що в pin24 в маси. Нічого не можу змусити її піти в boot...

carmageddon
01-11-2013, 13:17
якщо ви хочете відправити мене ecu вас поселитися, або, якщо ми сусіди, можеш прийти до мене прямо, я б.

roby2040
01-11-2013, 20:00
привіт, я там у мене seat ibiza cupra ne півник ne квт plus 2000 не підключають я видалив eprom amd 28400 якщо nn error л я запрограмована програміст прямий