КПК

Перегляд Повної Версії : Презентація

Willyfan
28-10-2013, 20:52
Привіт всім,
я зареєстрований на цьому форумі, чому? ? галузь цікава, і я бачу, що c'? багато вчитися.
У мене альфа 159, і я хотів би зрозуміти більше? як вона працює, вміти робити невеликі речі, і особливо, принаймні, знати, матерії достатньо, щоб відрізнити справжніх професіоналів від тих, (і, на жаль, не мало), які не можуть знайти cucco, що, як ? відомо, кожен день народжується...
Враховуючи, що я "початківців" на початку не буде? дуже допоможе, однак у мене є хороший досвід програмування в інших областях, і, можливо, це буде? корисно.
Сподіваюся коли-небудь внести свій внесок корисна всім, тепер майте терпіння!
Привіт

leandro89
28-10-2013, 20:55
ласкаво просимо, розкажіть нам, куди написати, професії, ім'я та вік?! приємного вам перебування на форумі

mrapido
28-10-2013, 21:07
Привіт і ласкаво просимо.

TTMsport
28-10-2013, 21:10
Ласкаво просимо, як сказав леандро розкажіть, qulcosa в pi? тебе.

Willyfan
28-10-2013, 21:16
Я змінив свій профіль, але для повноти картини:
Я пишу з провінції Брешія, мене звуть Вільям Fanelli, мені 54 років і я займаюся різними речами, і це ? частина pi? важко.
У минулому я присвятив електроніці, робити проекти, зокрема, для аудіо. В даний час в цій сфері я працюю на безпілотники для повітряних зйомок, та інші аксесуари, такі як, наприклад, stadycam електроніка на основі акселерометрів і вентильних двигунів.
Крім того, я можу програмувати (створення) DVD і blu-ray. Я роблю також інші роботи в цифровому відео, DCP, реставрації фільмів, зйомки різного типу і т.д. і т.п.
Я теж шкіпер, пристрасть, але ? навіть роботу.

... і якщо якийсь мод пу? виправте заголовок, я зрозумів, що написав"pesentazione".... вибачте, але я не знаю як це зробити...

sighline
28-10-2013, 21:37
привіт Вільям і вітаємо серед нас !

carlo abarth
28-10-2013, 22:01
ласкаво просимо!

lombian
28-10-2013, 22:28
привіт і ласкаво просимо

msport (exil77grande)
29-10-2013, 08:12
ласкаво просимо.