КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Прэзентацыя

Willyfan
28-10-2013, 20:52
Прывітанне ўсім,
я зарэгістраваўся на гэтым форуме, чаму? ? галіна цікавая, і я бачу, што c'? шмат вучыцца.
У мяне альфа 159, і я хацеў бы зразумець больш? як яна працуе, умець рабіць невялікія рэчы, і асабліва, па меншай меры, ведаць, матэрыі дастаткова, каб адрозніць сапраўдных прафесіяналаў ад тых, (і, да жаль, не мала), якія не могуць цяпер знайсці cucco, што, як ? вядома, кожны дзень нараджаецца...
Улічваючы, што я "пачаткоўцаў" ў пачатку не будзе? вельмі дапаможа, аднак у мяне есць добры вопыт праграмавання ў іншых галінах, і, магчыма, гэта будзе? карысна.
Спадзяюся калі-небудзь ўнесці свой уклад карысная ўсім, цяпер майце цярпенне!
Прывітанне

leandro89
28-10-2013, 20:55
сардэчна запрашаем, раскажыце нам, а таксама куды напісаць, прафесіі, імя і ўзрост?! прыемнага вам знаходжання на форуме

mrapido
28-10-2013, 21:07
Прывітанне і дабро запрашаем.

TTMsport
28-10-2013, 21:10
Сардэчна запрашаем, як сказаў леандра раскажыце, qulcosa ў pi? цябе.

Willyfan
28-10-2013, 21:16
Я змяніў свой профіль, але для паўнаты карціны:
Я пішу з правінцыі Брэшыя, мяне клічуць Уільям Fanelli, мне 54 гадоў і я займаюся рознымі рэчамі, і гэта ? частка pi? цяжка.
У мінулым я прысвяціў электроніцы, рабіць праекты, у прыватнасці, для аўдые. У цяперашні час у гэтай сферы я працую на беспілотнікі для паветраных здымак, і іншыя аксэсуары, такія як, напрыклад, stadycam электроніка на аснове акселерометраў і вентыльных рухавікоў.
Акрамя таго, я магу праграмаваць (авторинга) DVD і blu-ray. Я раблю таксама іншыя працы ў лічбавым відэа, DCP, рэстаўрацыі фільмаў, здымкі рознага тыпу і г.д. і да т.п.
Я таксама шкіпер, запал, але ? нават працу.

... і калі які-то мод пу? выпраўце назву, я зразумеў, што напісаў "pesenti".... прабачце, але я не ведаю як гэта зрабіць...

sighline
28-10-2013, 21:37
прывітанне Уільям і вітаем сярод нас !

carlo abarth
28-10-2013, 22:01
сардэчна запрашаем!!

lombian
28-10-2013, 22:28
прывітанне і дабро запрашаем

msport (exil77grande)
29-10-2013, 08:12
сардэчна запрашаем.