Перегляд Повної Версії : Scodifica ебу EMS3132 renault clio
Привіт я зробив ще раз scodifica на ці екю, знаючи, що не ? можна зробити їх підсумки, а потім я приступив до читання eprom один 29f200, я оброблений за допомогою програми, яку я разом з емулятора, а потім я встановив емулятор.
Результат: автомобіль не заводиться, блимає світлодіод швидко, як коли він не отримує код, перш ніж спробувати побачити, якщо є проблема ? емулятор несправність, видно, що в даний момент його немає, я хотів би знати, якщо хто-то ? так ласкаві, перевірте читання і мод eprom, щоб побачити, якщо ? - все в порядку.
Ебу siemens ems3132 8200326395 8200326387
Дякую
Для оновлення ситуації, просіювання автомобіль, я зрозумів, що це за can, а не по лінії іммо, тому я думаю, що проблема в цей момент в емуляторі ? для блоків управління, які працюють з лінії іммо.
Хто-небудь знає емулятор для цих блоків управління з системою can?
Дякую
здрастуйте,ви робите все без проблем flash(29f200)під лінії can частині все одно,не працює тахометр , температура води і повітря cond. просто деякі перемички і прости все, в залежності
здрастуйте,ви робите все без проблем flash(29f200)під лінії can частині все одно,не працює тахометр , температура води і повітря cond. просто деякі перемички і прости все, в залежності
ви ? gi? сказали, ділюся враховуючи, що у вас 16 повідомлень і ще ви не представлений
привіт,fal ваш малюк на flash...працює на 100%,то я вам скажу' як змусити працювати те, що тут йде
якщо хочете, я вишлю вам т.
привіт,fal ваш малюк на flash...працює на 100%,то я вам скажу' як змусити працювати те, що тут йде
якщо хочете, я вишлю вам т.
Ви можете спробувати, а я взяв емулятор, який також робить can, читання флеш-ori l?я вже? розміщена.
Дякую
доброго дня,ваш nn подають,8 або 16v,скажи мені, де я можу відправити його
dvdtuning
04-11-2013, 20:44
sgherry бачив ? форум цілком можна розмістити своє рішення, в іншому випадку порушив правила...
так звичайно,але я не можу,підкажіть як це зробити,я, каже неправильний файл
Потрібно zipparlo інакше не завантажує.
Звичайно, статтю читати тут, прямо зараз я не пам'ятаю, 8 або 16v завтра вранці ми я дивлюся відразу.
Тоді автомобіль ? 8v
Дякую
я не тому для завантаження файлу говорить мені, що це маячня..***** і я можу?
дай мені ***** тебе відправляю...
нічого навіть не промайнув
якщо ви дасте мені ind ***** відправляю
Мені здається дивним, що не заносить, виконайте процедури добре.
msport (exil77grande)
06-11-2013, 15:19
напишіть крок за кроком, що ви робите.
Було б цікаво зрозуміти, як зробив один SGHERRY чому? я отримав емулятор, який divrebbe працювати з ecu can bus, але я не отримую результату.
я хотів би прикріпити його,я роблю режим розширений і додаю файл,якщо навантаження на фотографії це зробити,якщо я хочу, щоб завантажити файл, я нічого не говорить неправильний файл як zip, що нормальний...
В цей момент я прошу адміністратора або модератора, якщо я можу вставити мій **** для того, щоб отримати матеріал, sar? мій відхід вставте його в форум.
В цей момент я прошу адміністратора або модератора, якщо я можу вставити мій **** для того, щоб отримати матеріал, sar? мій відхід вставте його в форум.
особисті контакти заборонені в обговореннях
Тоді, нарешті, я вирішив: Scodificato екю на 29f200, як якщо б це було Sirius32 і встановлений емулятор прямо на чіп CAN ecu, то я повинен був тільки міст в реле стартера і все ? пішов ок.
Ви можете мати люб'язно файл загальний для eprom 29f200 ебу ems3132? та інструкції для перемичку, щоб запустити кондиціонер і різне?
Заздалегідь спасибі
уф привіт ангел ви можете сказати мені, як це процедура я того ж питання, спасибі
уф привіт ангел ви можете сказати мені, як це процедура я того ж питання, спасибі
Якщо читати кілька постів тому ви виявите, як я вирішив, а:
Я scodifica його 29f200, як ви робите з sirius 32n потім я встановив емулятор can ( автомобіль питання було в лінії can ) результат, що визначаються на чіп can ( зараз не пам'ятаю ініціали, але з невеликим дослідженням ви в безпеці ) для початку я повинен був повернути негатив, мені здається, на реле самоката в іншому випадку не крутилася...
От і все
Якщо читати кілька постів тому ви виявите, як я вирішив, а:
Я scodifica його 29f200, як ви робите з sirius 32n потім я встановив емулятор can ( автомобіль питання було в лінії can ) результат, що визначаються на чіп can ( зараз не пам'ятаю ініціали, але з невеликим дослідженням ви в безпеці ) для початку я повинен був повернути негатив, мені здається, на реле самоката в іншому випадку не крутилася...
От і все
привіт, то я повинен дати негативний реле самокат, тому що я зробив scodifica поставив емулятор я відключив уч, але так роблять не крутилася самокат я повинен спробувати дати мінус до реле самокат
Я не я відключив уч а ви можете зробити тест, повертаючи картину і міст, реле самоката, щоб побачити, якщо частина...