Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica эбу EMS3132 renault clio
Прывітанне я зрабіў яшчэ раз scodifica на гэтыя ecu, ведаючы, што не ? можна зрабіць іх вынікі, а затым я прыступіў да чытання eprom адзін 29f200, я апрацаваны з дапамогай праграмы, якую я разам з эмулятара, а потым я ўсталяваў эмулятар.
Вынік: аўтамабіль не заводзіцца, святлодыед міргае хутка, як калі ен не атрымлівае код, перш чым паспрабаваць убачыць, калі есць праблема ? эмулятар няспраўнасць, відаць, што ў дадзены момант яго няма, я хацеў бы ведаць, калі хто-то ? так ласкавы, праверце чытання і мод eprom, каб убачыць, калі ? - усе ў парадку.
Эбу siemens ems3132 8200326395 8200326387
Дзякуй
Для абнаўлення сітуацыі, прасейвання аўтамабіль, я зразумеў, што гэта за can, а не па лініі иммо, таму я думаю, што праблема ў гэты момант у эмулятары ? для блокаў кіравання, якія працуюць з лініі иммо.
Хто-небудзь ведае эмулятар для гэтых блокаў кіравання з сістэмай can?
Дзякуй
добры дзень,вы робіце ўсе без праблем flash(29f200)пад лініі can частцы ўсе роўна,не працуе тахометр , тэмпература вады і паветра cond. проста некаторыя перамычкі і прабач усе, у залежнасці
leandro89
02-11-2013, 00:05
добры дзень,вы робіце ўсе без праблем flash(29f200)пад лініі can частцы ўсе роўна,не працуе тахометр , тэмпература вады і паветра cond. проста некаторыя перамычкі і прабач усе, у залежнасці
вы ? gi? сказалі, дзялюся улічваючы, што ў вас 16 паведамленняў і вы яшчэ не прадстаўлены
прывітанне,fal ваш малы на...flash працуе на 100%,то я вам скажу' як прымусіць працаваць тое, што тут ідзе
калі хочаце, я вышлю вам да т.
прывітанне,fal ваш малы на...flash працуе на 100%,то я вам скажу' як прымусіць працаваць тое, што тут ідзе
калі хочаце, я вышлю вам да т.
Вы можаце паспрабаваць, а я ўзяў эмулятар, які таксама робіць can, чытання флэш-ori l?я ўжо? размешчана.
Дзякуй
добры дзень,ваш nn падаюць,8 або 16v,скажы мне, дзе я магу адправіць яго
dvdtuning
04-11-2013, 20:44
sgherry бачыў ? форум цалкам можна размясціць свае рашэнне, у адваротным выпадку парушыў правілы...
так, вядома,але я не магу,падкажыце як гэта зрабіць,я, кажа недапушчальны файл
dvdtuning
04-11-2013, 21:01
Трэба zipparlo інакш не загружае.
Вядома, артыкул чытаць тут, прама цяпер я не памятаю, 8 або 16v заўтра раніцай мы я гляджу адразу.
Тады аўтамабіль ? 8v
Дзякуй
я не назад для загрузкі файла кажа мне, што гэта трызненне..***** і я магу?
дай мне ***** цябе адпраўляю...
нічога нават не прамільгнуў
калі вы дасце мне ind ***** адпраўляю
leandro89
05-11-2013, 21:15
Мне здаецца дзіўным, што не заносіць, выканайце працэдуры добра.
msport (exil77grande)
06-11-2013, 15:19
напішыце крок за крокам, што вы робіце.
Было б цікава зразумець, як зрабіў адзін SGHERRY чаму? я атрымаў эмулятар, які divrebbe працаваць з ecu can bus, але я не атрымліваю выніку.
я хацеў бы прымацаваць яго,я раблю рэжым пашыраны і прыкладаю файл,калі нагрузкі на фатаграфіі гэта зрабіць,калі я хачу, каб загрузіць файл, я нічога не кажа няправільны файл як zip, што нармальны...
У гэты момант я прашу адміністратара ці мадэратара, калі я магу ўставіць мой **** для таго, каб атрымаць матэрыял, sar? мой сыход устаўце яго ў форум.
leandro89
09-11-2013, 10:56
У гэты момант я прашу адміністратара ці мадэратара, калі я магу ўставіць мой **** для таго, каб атрымаць матэрыял, sar? мой сыход устаўце яго ў форум.
асабістыя кантакты забароненыя у абмеркаваннях
Тады, нарэшце, я вырашыў: Scodificato экю на 29f200, як калі б гэта было Sirius32 і ўсталяваны эмулятар прама на чып CAN ecu, то я павінен быў толькі мост у рэле стартара і ўсе ? пайшоў ок.
Вы можаце мець ласкава файл агульны для eprom 29f200 эбу ems3132? і інструкцыі для перамычку, каб запусціць кандыцыянер і рознае?
Загадзя дзякуй
уф-прывітанне анел, вы можаце сказаць мне, як гэта працэдура мяне такая ж праблема, дзякуй
уф-прывітанне анел, вы можаце сказаць мне, як гэта працэдура мяне такая ж праблема, дзякуй
Калі чытаць некалькі пастоў таму вы выявіце, як я вырашыў, а:
Я scodifica 29f200, як вы робіце з sirius 32n потым я ўсталяваў эмулятар can ( аўтамабіль ў пытанне быў лінія c ) прама на чып can ( цяпер не памятаю ініцыялы, але з невялікім даследаваннем вы ў бяспецы ) для пачатку я павінен вярнуць адмоўнае, як мне здаецца, на рэле самоката у адваротным выпадку не кружылася...
Вось і ўсё
Калі чытаць некалькі пастоў таму вы выявіце, як я вырашыў, а:
Я scodifica 29f200, як вы робіце з sirius 32n потым я ўсталяваў эмулятар can ( аўтамабіль ў пытанне быў лінія c ) прама на чып can ( цяпер не памятаю ініцыялы, але з невялікім даследаваннем вы ў бяспецы ) для пачатку я павінен вярнуць адмоўнае, як мне здаецца, на рэле самоката у адваротным выпадку не кружылася...
Вось і ўсё
прывітанне, то я павінен даць мінус да рэле самакат, таму што я зрабіў scodifica паставіў эмулятар я адключыў уч, але так робяць не кружылася самакат я павінен паспрабаваць даць мінус да рэле самакат
Я не я адключыў уч а вы можаце зрабіць тэст, паварочваючы карціну і пры злучэнні рэле самоката, каб убачыць, калі частка...