Перегляд Повної Версії : ****llo cerina і видалення fap
він залишається....у вас є 2 рішення у мене впишіть бортовий комп'ютер
(bsi) і вибору комплектації, без fap-танк cerina....
або заливка палива в бак, і так і не включається більше повідомлень немає дисплей...
marcogti
28-10-2013, 14:42
Питання, ця варіація на bsi, що я можу зробити з autocom або мені потрібен спеціальний інструмент типу vag com-х автомобілів vw audi seat ?
Тим часом, дякую за відповідь
Але тоді продовжувати? подається cerina чи ні!
привіт у мене така ж проблема з c max, якщо виключаю, fap виключаю також автоматично cerina? дякую
Alfa159 q4
28-10-2013, 15:20
для пса, щоб зробити зміну на bsi мені здається, що occor? lexia.....
з autocom не s? якщо ви можете.....і спробувати...
Alfa159 q4
28-10-2013, 15:23
Питання, ця варіація на bsi, що я можу зробити з autocom або мені потрібен спеціальний інструмент типу vag com-х автомобілів vw audi seat ?
Autocom не робить, texa і brainbee ви, принаймні, на edc15c2
на edc16, я ніколи не була потрібна
sid, 201?
P. s. інструмент, який закон це сіменс? Я rognose?
Alfa159 q4
28-10-2013, 16:03
Sid 201 зробіть в послідовний з kess або bdm з ktag або інший інструмент
Півень v2 зі списку машини, я бачу, що f? тільки записи. Хто-небудь пробував?
якщо збирає sid803 ..від послідовного можна писати тільки з fgtech2,magpro2,kessv1ev2,flashtec,cmd1255 , а якщо збирає sid803a ви можете також прочитати
для cerina просто скинути його з autocom без додавання дизельне паливо або інші, я racomando дотримуйтесь інструкцій паливного бака
у bmd100 назад'
ах, і останнє, не вам довірити ні sw на цій ecu для dpf ..класична ніхто не робить добре
якщо збирає sid803 ..від послідовного можна писати тільки з fgtech2,magpro2,kessv1ev2,flashtec,cmd1255 , а якщо збирає sid803a ви можете також прочитати
для cerina просто скинути його з autocom без додавання дизельне паливо або інші, я racomando дотримуйтесь інструкцій паливного бака
у bmd100 назад'
ах, і останнє, не вам довірити ні sw на цій ecu для dpf ..класична ніхто не робить добре
Увагу сосни! ми говоримо про sid201
на жаль, я біг пост і я припускав, що це sid803
але peugeot і?
Alfa159 q4
28-10-2013, 18:42
якщо ми говоримо про sid803 я не думаю, що робить це добре..
а то й просто... нападає на діагностику і дивитися лічильник засмічення fap..якщо стоїть на 0% і правильно.. якщо ходить.. або і застряг на 99% (що, як я думаю ) не думаю, що це зроблено добре
Alfa159 q4
28-10-2013, 18:52
якщо ми говоримо про sid803 я не думаю, що робить це добре..
а то й просто... нападає на діагностику і дивитися лічильник засмічення fap..якщо стоїть на 0% і правильно.. якщо ходить.. або і застряг на 99% (що, як я думаю ) не думаю, що це зроблено добре
Volvo v50 і fiat ulysse, SID 803A все ок
magi1984
28-10-2013, 21:30
Alfa159 q4
28-10-2013, 21:45
Здрастуйте, Фабіо, я зробив обидва засоби цього літа, і клієнти не пі? повернулися, тому я впевнений, що вони не відновлюються і не включаються індикатори
є клієнти і клієнти... є і те, метушливий і є те, що просто йдеш ...
я кажу з особистого досвіду, маючи автомобіль оснащений ecu sid803
він повністю праві..
Alfa159 q4
28-10-2013, 22:47
Для клієнта метушливий, що ви маєте на увазі? Що, слід зазначити, що не так в машині?
Згоден з тим, що dtc, яка зачіпає дуже багато, але якщо автомобіль не відновлює і не йде у відмову ви не можете? сказати, що sw не йдуть на ці екю, на мій погляд
коротше кажучи ,навіть якщо не перебудувати, бо піст inj були скинуті, як лічильник засмічення fap приходить на 99% автомобілі ви поклали в режимі регенерації
потім починає включіть всі зручності (кондиціонер,обладнання розморожує,ect) і parzializza повітря, що надходить в охолоджувач наддувочного повітря через байпас клапани, дозуючі,Для збільшення навантаження на двигун і нагріти-й? вихлопних газів ,з coseguente більше витрата палива,а машина не йде і має йти ..відчуває себе так само гальмування.
маючи в нуль, пост inj автомобіль не знімає більше, на 99% засмічення, а потім автомобіль, як приходить в 70gradi temp.. починає робити, як сказали вище..
я сподіваюся, що це зрозуміло, що я написав.
все випробувано на моїй машині
Alfa159 q4
28-10-2013, 23:34
Alfa159 q4
28-10-2013, 23:36
А якщо він статися знову controllero л. засмічення діагноз, щоб бути безпечним
Нагадаю, що у групи fiat, засмічення залишається 1000% і все працює чудово
msport (exil77grande)
01-11-2013, 16:47
Нагадаю, що у групи fiat, засмічення залишається 1000% і все працює чудово
ви знаєте, що все працює нормально навіть з 1000% засмічення, але це питання професіоналізму.
крім професіоналізму? , що на edc16 і, як ви говорите..
але тут ми говоримо про sid ..і не одне і те ж.
Я зробив кілька edc15c2.
вилучений DPF, з раз я налаштований BSI в комплектації без FAP і блок управління cerina не є. Я думаю, що я зробив хорошу роботу. Після закону температура вихлопних газів, завжди в 700 градусів, так що я думаю, що ніколи не намагався підняти її.
З siemens рецепт не спрацював, тому що cetralina двигун дав збій зв'язку з модулем cerina. загорнуті в машину, курить багато , але різні проблеми, типу метеликів з трубки від'єднати і власник і casinista. Я купив готове рішення для FAP off і я не знаю, якщо і так добре.
Дим, крім споживання контенту і штовхає дуже сильний
він залишається....у вас є 2 рішення у мене впишіть бортовий комп'ютер
(bsi) і вибору комплектації, без fap-танк cerina....
або заливка палива в бак, і так і не включається більше повідомлень немає дисплей...
після того, як ви зробили мод до ecu, щоб усунути проблему cerina просто знайти форму cerina, і відключіть його......
я вже зробив на volvo, ford і fiat зникає помилка, і ебу двигуна не помічає
Яка Fiat використовує cerina?
А на ранок, улісс, я думаю.
C8, phedra, одіссей. Ж машина*****
Ах так, я забув про це. Вибачте, з якою діагноз riconfiguri в bodycomputer в ulysse?
У phedra я зазвичай з lexia, тому що визнає в якості C8. Я вважаю, що він повинен працювати з улісс
я ніколи не пробував з ulysse, anhe, чому? у мене ніколи не було потреби? видалити конфігурацію з тіла
У мене (особисто!) після Focus 1.6 TDCI 110cv FAP 2009 (euro4), тому потрібно EDC16C34; якщо карта "скидання налаштувань комунікаційних пар" Fap (switch-off) біт, вручну), а я cerina майже на максимум (заливка проведена 1 рік назад) у мене проблем у майбутньому? Управління cerina і пост-ін'єкції не буде більше? виконували?
Може бути, якщо я запускаю через діагностику (можливо, навіть з elm327 і просте програмне забезпечення тип FORScan...) "заміна сажового фільтра" ? ще краще? Діагностику краще зробити її до або після запису, за допомогою перемикача "off"?!
Заздалегідь дякую!!