Прагляд Поўнай Версіі : vw polo ec15
marcogti
28-10-2013, 13:02
прывітанне, у мяне праблема з гэтым аўто, хто мне пу? праверыць cks гэты файл mod? машына не ў бок. пасля dissaldo у 29f400 і яму стрэл ўнутры з праграмістам, я хацеў бы зразумець, чаму так? я даў гэтай праблемы, titanium кажа, што ? файл ? ок, сям'і 36. я заўважыў? што са старым 6.3 прыходзіць allert захаваць eprom code для запуску. Зараз на самай справе не частка. я чытаў, і напісана, як і многія іншыя іншыя edc15, адзінае адрозненне, што гэта не было засцерагальніка 11. не хапае менавіта ў contattiera. ен чытаў, і напісана без зняць ні адзін засцерагальнік, p? як alune а4. Як вы думаеце c'? якім-то чынам priprenderla праз obd або dissaldo і свята скончыцца ? у rottora скрынкі ? што эбу ? " зачыненыя " у кантэйнер з балтамі ў грп
cinqueturbo
28-10-2013, 13:40
Да спрабаваў перапісаць на врі?
Аднак cks і ОК..
і s? была праблема cks не riconoscevi-й? экю...
Да спрабаваў перапісаць на врі?
так, гэта заўседы першае, што трэба рабіць у такіх сітуацыях, аднак, cks добра.
marcogti
28-10-2013, 14:23
Вы спрабавалі перапісаць, але спыняецца, і не дае мне нават не edc id.
cinqueturbo
28-10-2013, 14:24
Вы спрабавалі перапісаць, але спыняецца, і не дае мне нават не edc id.
але тое, што чытанне і запіс?
faberecu
28-10-2013, 14:26
зрабіце chk з winols
перш чым пісаць у школе , і ў любым выпадку вы з'яўляецеся удзельнікам Agip :) ? паглядзець трохі, q. fuel.... мне здаецца, перабольшаныя
marcogti
28-10-2013, 14:39
Выкарыстанне mpps ніколі не даў мне праблемы на гольф з такім жа рухавіком, за аказанне дапамогі гаротнікам. X cks winols там я працую, x і інш
Я таксама спрабаваў паменшыць хуткасць? але нічога.
cinqueturbo
28-10-2013, 15:37
паспрабуйце ў Boot Mode, прачытайце яго да канца раней, і параўноўвае файлы ложак з врі,
проста, каб зразумець, што і поспех,
затым запішыце файл врі і тэст s? ..
danny677
28-10-2013, 15:42
з mpps спрабуе зрабіць гэта пайсці ў recovery mode, спрабуючы да чытання ( нават калі вы не назад ідэнтыфікатар), а проста завісае і не выключыць запальванне, але толькі " ок", mpps, а затым апішыце ваш файл. Калі вам пашанцуе, то піша ў recovery і завяршае аперацыю.
Дрэнныя дзейнічаць на 29F400
ах, я забыўся. пошук, каб падняць працоўнае напружанне, магчыма, паставіўшы іх на кабелі іншы аўтамабіль у рух.
cinqueturbo
28-10-2013, 16:06
ах, я забыўся. пошук, каб падняць працоўнае напружанне, магчыма, паставіўшы іх на кабелі іншы аўтамабіль у рух.
дрэнная ідэя, аўтамабіль у рух, стварае ваганні сула напружанне...
або акумулятар добры зарад
або зарадная прылада, стабілізаваць...
faberecu
28-10-2013, 16:20
змяненне пк можа быць ? ваш inkasinato , перавышае 14 вольт батарэі, як вы сказалі cinqueturbus
marcogti
28-10-2013, 18:35
Цяпер я, нарэшце, разабраць і падключыць да стойцы з блокам харчавання, у 13,8. Дурны пытанне, але я не ridposta. Як пашлю ў boot mode на edc15 tdi ? А gi? спрабаваў аднаўленне бд з бясконцы цыкл. Цяпер я спрабую школы. А раней у бд, я даваў no information.
faberecu
28-10-2013, 19:29
так, але dissalda , за 5 мін , можа быць, у вас есць flash пашкоджана . і ў любым выпадку, прачытайце яго да канца мы цікаўныя, альбо прыйдзі да мяне, lol
marcogti
28-10-2013, 19:54
Дзякуй за гатоўнасць? faberecu, але я не ведаю, дзе цябе знайсці: -))) а мне здарылася падобная праблема з audi a5 2500 в6, але ў яго 29f800 і іх быў сапраўды пашкоджаны падчас запісу. Я павінен быў замяніць eprom. Але, як вы можаце? пашкодзіць, нават калі пісаць файл з cks няправільна?
я думаю, што вы і пашкоджаны eeprom ,іх жартачкамі mpps, што часам... ,што цяпер няма цябе прызнае,а не частка
вы magpro2? з той паўтарыць ўпэўнены.. класічная mpps таму ecu id прымаючы дадзеныя з eep,а mag2 таму id' ад flash
ну калі e2p і карумпаваных есць мала, каб зрабіць.. калі не scod разам
marcogti
28-10-2013, 20:39
Але прабачце e2p лушчака дакрананні запісу
Але прабачце e2p лушчака дакрананні запісу
ты ўпэўнены?
пры запісе флэш-памяці праз паслядоўны порт на eep захоўваецца дату апошняй запісу і павялічвае значэнне лічыльніка пісання для большасці аўтамабіляў.
а вы рабілі дыягностыку?
marcogti
28-10-2013, 21:55
добра mpps на лаўцы ен здымкі, перапісаць файл врі і пасля гэтага пераходзіць у дыягназ таксама з vag-com, і я ecu id.
Вы сказалі мне, што cks файла, што я выклаў ? правільна таму? я магу напісаць яго, цяпер я імкнуся, і мы бачым, што ен sata звонку.
cinqueturbo
28-10-2013, 22:19
добра mpps на лаўцы ен здымкі, перапісаць файл врі і пасля гэтага пераходзіць у дыягназ таксама з vag-com, і я ecu id.
Вы сказалі мне, што cks файла, што я выклаў ? правільна таму? я магу напісаць яго, цяпер я імкнуся, і мы бачым, што ен sata звонку.
дайце нам ведаць, мы цікаўныя...
Mpps v5 або v12?
marcogti
28-10-2013, 22:36
вось тады mpps v5 запісу выконваецца выдатна . Я правяраў на экскурсійнае нават дыягностыка з дапамогай vag-com ўсе гладка. Перш чым пісаць, я зноў апрацоўкі файла з winols 2,24, каб быць упэўнены, cks і ? ўсе прайшло ок. заўтра раніцай я спрабую на машыне. дзякуй за парады, мне застаецца сумневаў у тым, як вы пакладзеце ў boot гэтай блаславенай edc15 і нават той факт, што блок, я затрымалася з-за некаторых перашкод і блок кіравання бартавы бачылі, што на машыне не ? у гэты bendetto засцерагальнік 11. c'? сказаць, што mpps, калі я раблю edu id просіць мяне выняць засцерагальнік, калі замест гэтага я адкрываю пратакол і я кажу яму напісаць, не зрабіць, ecu id мне не кажа, я думаю, есць сярод bypass security acces.
cinqueturbo
28-10-2013, 22:43
вось тады mpps v5 запісу выконваецца выдатна . Я правяраў на экскурсійнае нават дыягностыка з дапамогай vag-com ўсе гладка. Перш чым пісаць, я зноў апрацоўкі файла з winols 2,24, каб быць упэўнены, cks і ? ўсе прайшло ок. заўтра раніцай я спрабую на машыне. дзякуй за парады, мне застаецца сумневаў у тым, як вы пакладзеце ў boot гэтай блаславенай edc15 і нават той факт, што блок, я затрымалася з-за некаторых перашкод і блок кіравання бартавы бачылі, што на машыне не ? у гэты bendetto засцерагальнік 11. c'? сказаць, што mpps, калі я раблю edu id просіць мяне выняць засцерагальнік, калі замест гэтага я адкрываю пратакол і я кажу яму напісаць, не зрабіць, ecu id мне не кажа, я думаю, есць сярод bypass security acces.
Boot Mode edc15p
marcogti
29-10-2013, 12:01
Вельмі добра. Сення раніцай, падлучаны да эбу абнуліць памылкі з vag-com 12 . І ўсе ок. Машына ідзе добра, мае добры ўдар і нуль дыму. Разлічваючы, што ен 240,000 км .
Вельмі добра. Сення раніцай, падлучаны да эбу абнуліць памылкі з vag-com 12 . І ўсе ок. Машына ідзе добра, мае добры ўдар і нуль дыму. Разлічваючы, што ен 240,000 км .
Важна, што вы вырашылі ;-)
marcogti
29-10-2013, 23:53
Вы на самай справе. Цяпер чакаю raggiunhimento пастоў для таго, каб праверыць, ці фатаграфіі boot mode на edc15
infinityecu
30-10-2013, 12:29
Вы на самай справе. Цяпер чакаю raggiunhimento пастоў для таго, каб праверыць, ці фатаграфіі boot mode на edc15
Прывітанне прабачце, але чаму? вы не можаце праглядаць фатаграфіі???
marcogti
31-10-2013, 04:34
А мне не выклікае, каб я мяркую, х паведамленняў, якія яшчэ не 80
Прывітанне прабачце, але чаму? вы не можаце праглядаць фатаграфіі???
вы паглядзіце фатаграфіі infinityecu.
marcogti
31-10-2013, 09:10
Цяпер я бачу нават я. Cinqueturbo, то я павінен пакласці на масу, што pin-код выдзелены чырвоным колерам?
cinqueturbo
31-10-2013, 12:55
Цяпер я бачу нават я. Cinqueturbo, то я павінен пакласці на масу, што pin-код выдзелены чырвоным колерам?
Ну, гэта і pin-код 24..
я разумею, толькі цяпер, што і невыразнае малюнак..
паспрабуйце зрабіць пошук з ****** кожны раз знаходзіцеся, заўседы што-то...
infinityecu
31-10-2013, 14:11
вы паглядзіце фатаграфіі infinityecu.
Няма, на жаль, яшчэ няма, я думаў, што вы маглі прагледзець, нават калі вы не былі дасягнуты 80 паведамленняў