КПК

Перегляд Повної Версії : Brera 2.4 jtdm прямого дренаж [ відео свисток]

sighline
28-10-2013, 00:22
Привіт всім
хто-то, безумовно, ви пам'ятаєте, це моя проблема свисток..
турбіна нова.. компоненти управління турбіни теж все нові

я не пам'ятаю, якщо і це дозволило підняти всередині, зовнішні посилання, але я можу спробувати

youtu.be/T6HeAVmWLZQ - відео з відомим свисток

можливо, прямо зараз хтось тому ідея, що може бути викликано

спасибі..

x-хроніки : машини почали свистіти, коли я зняв dpf .. так завжди залишаючись з орі
думаючи, що він був турбо я змінилася , гніздо новий, а не відновлений, але свисток досі не вирішено

[проведені різні перевірки на втрати тиску] - все ок.
таким чином, всі втулки sn досконалі ,IC не buccato , випускний колектор ідеальне ( як новий ) жоден в'язень стрибнув

p.s Шукаю володаря brera 2.4 jtdm без dpf .. модель 210 к.с., привід 4x2

ugoboss
28-10-2013, 07:27
fap ти свердлив або ти поклав трубку, прямо.

sighline
28-10-2013, 15:18
труби прямо на місці fap і водостічна труба замість precat, нічого отворів!

манро
28-10-2013, 15:26

Alfa159 q4
28-10-2013, 15:37
легкий свист ? нормально, коли візьми dpf, якщо візьми precat посилюється ще більше.
коли видалю dpf нові 1.3 mjet, що робить mantano на виході з турбіни, ви відчуваєте себе так само, l? свист турбо.
так само для audi, vw, особливо, якщо він встановлений термінал спорту.

danny677
28-10-2013, 15:37
Не з'? у цьому немає нічого дивного ? простий резонанс, якщо ж ви хочете його видалити, вам слід зробити в середині глушника. Звичайно, вам також закрито в egr, так що невеликий виття, що ви відчуваєте, і на місці, як тільки ви прокручуєте прискорювач ? - він теж нормальний. проблеми надійності? цього не буде, звичайно.

sighline
28-10-2013, 15:52
*danny677 ви можете вказати, де я повинен зосереджувати selenziatore? автомобіль він вже 2.. можливо, ви мали на увазі накласти cat від 200 клітин типу magnaflow?
після цього я повинен зняти трубку defap ? і змінити його, щоб змусити нас стояти каталізатор

легкий свист ? нормально, коли візьми dpf, якщо візьми precat посилюється ще більше.
коли видалю dpf нові 1.3 mjet, що робить mantano на виході з турбіни, ви відчуваєте себе так само, l? свист турбо.

так, але тут не легкий свист.. а не прокачування .. але у відео ви розумієте, що свисток це..
виття turbo до мінімуму або точкою не турбує..

danny677
28-10-2013, 15:55
точно там, де ти dpf або покладіть кішки 200cpi або ви зробите зробити глушник. Можливо, перевіряти з eper, якщо ? сумісний kat версія без dpf, можливо, під знесення варто вам навіть мало.

Julez
28-10-2013, 15:56
Мені здається, просто turbo sound...

danny677
28-10-2013, 15:58
так, але тут не легкий свист.. а не прокачування .. але у відео ви розумієте, що свисток це..
виття turbo до мінімуму або точкою не турбує..

дивіться, що об'єм повітря, що стоки тепер ? pi? висока і глушники дмуть..
якщо знизьте прес-turbo і спробуйте це, звичайно, не будете відчувати себе

sighline
28-10-2013, 16:05
Мені здається, просто turbo sound...
але як???просто?? потім ви говорите, що відчуваєте, я свисток кожен раз, коли ви бачите машину, яка прискорює? не можете..

дивіться, що об'єм повітря, що стоки тепер ? pi? висока і глушники дмуть..
якщо знизьте прес-turbo і спробуйте це, звичайно, не будете відчувати себе

у факти, обмежуючи свист турбіни не відчуває себе більше"
попит на це буде слюди нормально, що будь-коли-ж двигун має ті ж проблеми, свисток усуваючи fap .. у мене є кілька друзів з 159 і навіть один з павука і працюють без fap .. зіставлені.. немає свистка !
за вашою логікою, виходить, що видалення fap і, таким чином, збільшити відведення повітря, ви повинні відчувати себе я вентиляції .. як ідея не погано, і, мабуть, саме через свистка ...але не розумію як ніколи, що інші працюють безпечно і без свистка..

кожен обгін, що я роблю, я повинен свистіти.. але що думають інші .. як-то сміятися ! :)

p.s шукаю інші люди 2.4 jtdm, який, як правило, свищут фільмів, і, потягнувши !! ми робимо зустрічі :P

Julez
28-10-2013, 16:18
але як???просто?? потім ви говорите, що відчуваєте, я свисток кожен раз, коли ви бачите машину, яка прискорює? не можете..

Всі автомобілі turbo дмуть... Тепер у вашій враховуючи, що ти визволив розвантаження ви відчуваєте, що пі?, ? все нормально.

danny677
28-10-2013, 16:20
також залежить від рахунку і від колючок всередині труби, який у вас встановлений. Наприклад, на fiat coup? turbo16v eliminammo на кет. Згодом власник зробив пайку не знаю, хто цвях столярні у центрі стержня. Кожен обгін дув, як f104 ( те, що раніше не робив ! )

Julez
28-10-2013, 16:21
у факти, обмежуючи свист турбіни не відчуває себе більше"
попит на це буде слюди нормально, що будь-коли-ж двигун має ті ж проблеми, свисток усуваючи fap .. у мене є кілька друзів з 159 і навіть один з павука і працюють без fap .. зіставлені.. немає свистка !
за вашою логікою, виходить, що видалення fap і, таким чином, збільшити відведення повітря, ви повинні відчувати себе я вентиляції .. як ідея не погано, і, мабуть, саме через свистка ...але не розумію як ніколи, що інші працюють безпечно і без свистка..

кожен обгін, що я роблю, я повинен свистіти.. але що думають інші .. як-то сміятися ! :)

p.s шукаю інші люди 2.4 jtdm, який, як правило, свищут фільмів, і, потягнувши !! ми робимо зустрічі :P

Дивіться, що всі автомобілі, turbo свищут, якщо ви відчуваєте, турбо-бензин видавлюється добре почуває себе тільки свисток. Можливо, у ваших друзів буде мати тиск турбо-й? низький або типу розряду, що змушує резонувати менше.

sighline
28-10-2013, 16:30
але, щоб не піти і зняти стрижень і трубка defap ви можете придумати тест? можливо підключити один із двох глушників з трохи паперу та скотч ? im, щоб змінити потік повітря.. може змінити щось?

Julez
28-10-2013, 16:36
Максимально ви можете спробувати закрити з якоюсь db-killer, але не risolveresti багато... Diminuiresti об'єм стоку, і втратити продуктивність, відповідно,... Але вам не подобається власний свисток?
Єдине ? установки глушника, ти все прямий?

sighline
28-10-2013, 16:41
Максимально ви можете спробувати закрити з якоюсь db-killer, але не risolveresti багато... Diminuiresti об'єм стоку, і втратити продуктивність, відповідно,... Але вам не подобається власний свисток?
Єдине ? установки глушника, ти все прямий?
що таке db killer?
компресор - водостічна труба - труба defap - 2 selenziatori - ось шлях з газу.. тому прямий..
свисток це дратує і не подобається мені нічого.. я навіть думав rimonatre fap і precat і повернутися до map орі afla.. щоб не чути його ніколи більше не буде"..

pinotec
28-10-2013, 18:25
тому я думаю, я зрозумів, що, крім прямого дренаж +downpipe ,ви також збільшується криві turbo ???
мені здається, що ваша машина має манометр серії .. питання : як працює турбіна???
а свисток то нормальне.. трохи і довелося, що потрібно ritarare відкриття геометрії з карти overboost

ugoboss
28-10-2013, 19:02
ти сказав, ти сам, що, обмежуючи турбіна свистіти не відчуває себе", потім у вас рішення, і ви змінили турбо нічого, але ваш механік, що він говорить, що це свисток.

sighline
28-10-2013, 19:57
тому я думаю, я зрозумів, що, крім прямого дренаж +downpipe ,ви також збільшується криві turbo ???
мені здається, що ваша машина має манометр серії .. питання : як працює турбіна???
а свисток то нормальне.. трохи і довелося, що потрібно ritarare відкриття геометрії з карти overboost

у videofilmato і добре видно тиск турбо ..
я думаю, ви навіть не дивився.. і, відповідно, не знаєте, що свист йде мова.

манро
28-10-2013, 20:09
посилання на відео не діє....

sighline
28-10-2013, 20:12
ти сказав, ти сам, що, обмежуючи турбіна свистіти не відчуває себе", потім у вас рішення, і ви змінили турбо нічого, але ваш механік, що він говорить, що це свисток.

залишимо у спокої те, що він говорить механік!' назад стільки сміятися....
він у неї, як передбачається, не маючи dpf, як 'гальма' turbo, він був просто занадто багато поворотів, а потім свистіти.. це було б також допустимо, якщо турбіна arivasse, щоб 2+ бар.. але будучи, що свистить з оригінальною карті nn я думаю, що вони отримують, щоб справити тиск перебільшені

2: турбіна я змінилася, тому що зламався.. був шум, дуже дивно.

Манометр серії обмежено 1.55 бар.., Щоб побачити фактичний тиск, треба взяти манометр з пневматичним приводом, а не в електронному вигляді, як це серії.. так що з трубкою напали all впускного колектора..
з 5-6 карток, які я , з тиском також на додаток до 2бар стрілка-це манометр серії ніколи не піднявся більш ніж на 1.55 ( як ви можете бачити на відео)
мені ви можете дати руку на ritarare геометрії? і тоді подивіться, може бути, фільм, який ви розумієте, проблема melgio

pinotec
28-10-2013, 20:17
я думав, що манометр комплектації була шина... і нормально, що зупиняється в 1.55, якщо манометр, приймає сигнал від датчика
а турбіна що ви взяли і нової або відновленої або виправлена ?

sighline
28-10-2013, 20:43
посилання на відео не діє....

так повинні діяти як зараз.

max boost
28-10-2013, 21:43

sebastiano345
28-10-2013, 23:06
гвинти випускного колектора ослаблені,вони роблять на gurnizione газів в залізо, як один язичок саксофона у самому справі, якщо відчуваєте себе добре, не завжди робить, але тільки acerte температури ,оборотів і carico.smonta в carterino алюмінію і перевірте болти випускного колектора на голову

Julez
29-10-2013, 06:54
гвинти випускного колектора ослаблені,вони роблять на gurnizione газів в залізо, як один язичок саксофона у самому справі, якщо відчуваєте себе добре, не завжди робить, але тільки acerte температури ,оборотів і carico.smonta в carterino алюмінію і перевірте болти випускного колектора на голову
У самому справі, може бути також деякі сполуки повільно, що посилює... Перевірте всі з'єднання розвантаження, може бути, якщо є моменти, де можна подивитися чорний навколо...

ugoboss
29-10-2013, 07:21
я не думаю, що ваш механік обличчя так сміятися, в основному те, що він говорить і те, що ви нам кажуть, що нас вже занадто багато постів, і те, що, видаляючи precat і fap, безумовно, турбіна обертається зазначено і ще у вас резонанс у трубі, а якщо ти переконаний, інших речей, і не сподівайся, що він продовжує питати порад і не слідувати за ними.

sighline
29-10-2013, 20:44
я не думаю, що ваш механік обличчя так сміятися, в основному те, що він говорить і те, що ви нам кажуть, що нас вже занадто багато постів, і те, що, видаляючи precat і fap, безумовно, турбіна обертається зазначено і ще у вас резонанс у трубі, а якщо ти переконаний, інших речей, і не сподівайся, що він продовжує питати порад і не слідувати за ними.

те, що працює по-різному і це очевидно
і що він винен тиску з мапу орі.. каже, що свистить турбіна ж, а не розвантаження внутрішніх резонансів
я відповів : якщо вони свистіти компоненти робочого колеса або геометрії segnificherebbe надмірного напруги.. типу 2.2 бар.. але тут ми з мапу орі ..
зараз я сподіваюся, що ви мене розумієте

манро
29-10-2013, 22:26
ну і даремно...тільки сьогодні вранці я замінив металевих прокладок між головкою і випускним колектором на 156 2.4 mjet.....
шум був схожий на різкий свисток металевий...майже один stridiio...
до речі, я зробив також прокласти колектори, тому що ви були викривленими і я зібрав всі prigioniri нові...
risulatato шум зник....
факт ? 5 циліндрів мають колектор досить довго, що ще й зроблені з чавуну дуже сподобалося.....матеріал fiat...

sighline
30-10-2013, 15:39
ну і даремно...тільки сьогодні вранці я замінив металевих прокладок між головкою і випускним колектором на 156 2.4 mjet.....
шум був схожий на різкий свисток металевий...майже один stridiio...
до речі, я зробив також прокласти колектори, тому що ви були викривленими і я зібрав всі prigioniri нові...
risulatato шум зник....
факт ? 5 циліндрів мають колектор досить довго, що ще й зроблені з чавуну дуже сподобалося.....матеріал fiat...
*манро
я подивився посилання між колектором ви стоку і головою ... я не помітив ne сліди сажі ne-якої поломки всіх ув'язнених.. (10 шт.)
потім я повинен розібрати її, щоб подивитися, добре ?? тому що це, під і над, здається, знову .. відмінно прикріплені до голови ..
але ви кажете, що він робив шум, як мій?? чи ти ще не дивився відео .. ?
дякую за пораду.. але я вже перевірив в минулому випускний колектор ..
може бути, я повинен зняти x видно все

манро
30-10-2013, 18:22
шум був набагато сильніше вашого..і ви...я бачив відео...пу? бути навіть, що є такий "sfiatamento" між випускним колектором і турбо ж, тому що, може бути, ваші плани не зовсім досконалі...
однак свисток, і з-за втрати уздовж лінії стоку....
перевірте всі з'єднання....