КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Brera 2.4 jtdm прамога дрэнаж [ відэа свісток]

sighline
28-10-2013, 00:22
Прывітанне ўсім
хто-то, безумоўна, вы памятаеце, гэта мая праблема свісток..
турбіна новая.. кампаненты кіравання турбіны таксама ўсе новыя

я не памятаю, калі і гэта дазволіла падняць ўнутры, знешнія спасылкі, але я магу паспрабаваць

youtu.be/T6HeAVmWLZQ - відэа з вядомым свісток

магчыма, прама зараз хто-то таму ідэя, што можа быць выклікана

дзякуй..

x-хронікі : машыны пачалі свістаць, калі я зняў dpf .. так заўседы застаючыся з врі
думаючы, што ен быў турбо я змянілася , гняздо новы, а не адноўлены, але свісток да гэтага часу не ліквідаваная

[праведзены розныя праверкі на страты ціску] - усе ок.
такім чынам, усе ўтулкі sn дасканалыя ,IC не buccato , выпускны калектар ідэальнае ( як новы ) ні адзін вязень скокнуў

ps Шукаю ўладальніка brera 2.4 jtdm без dpf .. мадэль 210 к.с., прывад 4x2

ugoboss
28-10-2013, 07:27
fap ты свідраваў ці ты паклаў трубку, прама.

sighline
28-10-2013, 15:18
трубы прама на месцы fap і вадасцекавая труба замест precat, нічога адтулін!

манро
28-10-2013, 15:26

Alfa159 q4
28-10-2013, 15:37
легкі свіст ? нармальна, калі вазьмі dpf, калі вазьмі precat пагаршаецца яшчэ больш.
калі выдалю dpf новыя 1.3 mjet, што робіць mantano на выхадзе з турбіны, вы адчуваеце сябе так жа, l? свіст турба.
гэтак жа для audi, vw, асабліва, калі ен усталяваны тэрмінал спорту.

danny677
28-10-2013, 15:37
Не c'? у гэтым няма нічога дзіўнага ? просты рэзананс, калі ж вы хочаце яго выдаліць, вам варта зрабіць у сярэдзіне глушыцеля. Вядома, вам таксама закрыта ў egr, так што невялікі вой, што вы адчуваеце, і на месцы, як толькі вы пракручвае паскаральнік ? - ен таксама нармальны. праблемы надзейнасці? у гэтым не будзе, вядома.

sighline
28-10-2013, 15:52
*danny677 вы можаце паказаць, дзе я павінен засяроджваць selenziatore? аўтамабіль ен ужо 2 яго.. магчыма, вы мелі на ўвазе накласці cat ад 200 клетак тыпу magnaflow?
пасля гэтага я павінен зняць трубку defap ? і змяніць яго, каб прымусіць нас стаяць каталізатар

легкі свіст ? нармальна, калі вазьмі dpf, калі вазьмі precat пагаршаецца яшчэ больш.
калі выдалю dpf новыя 1.3 mjet, што робіць mantano на выхадзе з турбіны, вы адчуваеце сябе так жа, l? свіст турба.

так, але тут не легкі свіст.. а не прапампоўкі .. але у відэа вы разумееце, што свісток гэта..
вой turbo да мінімуму або кропкай не турбуе..

danny677
28-10-2013, 15:55
дакладна там, дзе ты dpf або пакладзеце кошкі 200cpi ці вы зробіце зрабіць глушыцель. Магчыма, правяраць з eper, калі ? сумяшчальны kat версія без dpf, магчыма, пад знос варта вам нават мала.

Julez
28-10-2013, 15:56
Мне здаецца, проста sound turbo...

danny677
28-10-2013, 15:58
так, але тут не легкі свіст.. а не прапампоўкі .. але у відэа вы разумееце, што свісток гэта..
вой turbo да мінімуму або кропкай не турбуе..

глядзіце, што аб'ем паветра, што сцекі цяпер ? pi? высокая і глушыцелі дзьмуць..
калі панізьце прэс-turbo і паспрабуйце гэта, вядома, не будзеце адчуваць сябе

sighline
28-10-2013, 16:05
Мне здаецца, проста sound turbo...
але як???проста?? затым вы кажаце, што адчуваеце, я свісток кожны раз, калі вы бачыце машыну, якая паскарае? не можаце..

глядзіце, што аб'ем паветра, што сцекі цяпер ? pi? высокая і глушыцелі дзьмуць..
калі панізьце прэс-turbo і паспрабуйце гэта, вядома, не будзеце адчуваць сябе

у факты, абмяжоўваючы свіст турбіны не адчувае сябе больш"
попыт на гэта будзе лушчака нармальна, што любы калі-ж рухавік мае тыя ж праблемы, свісток ухіляючы fap .. у мяне есць некалькі сяброў з 159 і нават адзін з павука і працуюць без fap .. супастаўленыя.. няма свістка !
прытрымліваючыся вашай логіцы, атрымліваецца, што выдаленне fap і, такім чынам, павялічыць адвод паветра, вы павінны адчуваць сябе я вентыляцыі .. як ідэя не дрэнна, і, мабыць, менавіта з-за свістка ...але не разумею, як ніколі, што іншыя працуюць бяспечна і без свістка..

кожны абгон, што я раблю, я павінен свістаць.. але што думаюць іншыя .. як-то смяяцца ! :)

ps шукаю іншыя людзі з 2.4 jtdm, які, як правіла, сьвішчуць фільмаў, і, пацягнуўшы !! мы робім сустрэчы :P

Julez
28-10-2013, 16:18
але як???проста?? затым вы кажаце, што адчуваеце, я свісток кожны раз, калі вы бачыце машыну, якая паскарае? не можаце..

Усе аўтамабілі turbo дзьмуць... Цяпер у вашай улічваючы, што ты выбавіў разгрузкі вы адчуваеце, што пі?, ? усе нармальна.

danny677
28-10-2013, 16:20
таксама залежыць ад рахунку і ад калючак ўнутры трубы, які ў вас усталяваны. Напрыклад, на fiat coup? turbo16v eliminammo на кэт. Пасля ўладальнік зрабіў пайку не ведаю, хто цвік сталярныя у цэнтры стрыжня. Кожны абгон дзьмуў, як f104 ( тое, што раней не рабіў ! )

Julez
28-10-2013, 16:21
у факты, абмяжоўваючы свіст турбіны не адчувае сябе больш"
попыт на гэта будзе лушчака нармальна, што любы калі-ж рухавік мае тыя ж праблемы, свісток ухіляючы fap .. у мяне есць некалькі сяброў з 159 і нават адзін з павука і працуюць без fap .. супастаўленыя.. няма свістка !
прытрымліваючыся вашай логіцы, атрымліваецца, што выдаленне fap і, такім чынам, павялічыць адвод паветра, вы павінны адчуваць сябе я вентыляцыі .. як ідэя не дрэнна, і, мабыць, менавіта з-за свістка ...але не разумею, як ніколі, што іншыя працуюць бяспечна і без свістка..

кожны абгон, што я раблю, я павінен свістаць.. але што думаюць іншыя .. як-то смяяцца ! :)

ps шукаю іншыя людзі з 2.4 jtdm, які, як правіла, сьвішчуць фільмаў, і, пацягнуўшы !! мы робім сустрэчы :P

Глядзіце, што ўсе аўтамабілі, turbo сьвішчуць, калі вы адчуваеце, турба-бензін выціскаецца добра адчувае сябе толькі свісток. Магчыма, у вашых сяброў будзе мець ціск турбо-й? нізкі або тыпу разраду, што прымушае рэзанаваць менш.

sighline
28-10-2013, 16:30
але, каб не пайсці і зняць стрыжань і трубка defap вы можаце прыдумаць тэст? магчыма падлучыць адзін з двух глушыцеляў з трохі паперы і скотч ? im, каб змяніць паток паветра.. можа быць, каб змяніць што-то?

Julez
28-10-2013, 16:36
Максімальна вы можаце паспрабаваць зачыніць з якой-то db-забойца, але не risolveresti шмат... Diminuiresti аб'ем сцеку, і страціць прадукцыйнасць, адпаведна,... Але вам не падабаецца ўласны свісток?
Адзінае ? ўстаноўкі глушыцеля, ты ўсе прамое?

sighline
28-10-2013, 16:41
Максімальна вы можаце паспрабаваць зачыніць з якой-то db-забойца, але не risolveresti шмат... Diminuiresti аб'ем сцеку, і страціць прадукцыйнасць, адпаведна,... Але вам не падабаецца ўласны свісток?
Адзінае ? ўстаноўкі глушыцеля, ты ўсе прамое?
што такое db killer?
кампрэсар - вадасцекавая труба - труба defap - 2 selenziatori - вось шлях з газу.. таму , прамы..
свісток гэта раздражняе і не падабаецца мне нічога.. я нават думаў rimonatre fap і precat і вярнуцца да map врі ў afla.. каб не чуць яго ніколі больш не будзе"..

pinotec
28-10-2013, 18:25
таму я думаю, я зразумеў, што, акрамя прамога дрэнаж +downpipe ,вы таксама павялічваецца крывыя turbo ???
мне здаецца, што ваша машына мае манометр серыі .. пытанне : як працуе турбіна???
а свісток то нармальнае.. трохі і прыйшлося, што трэба ritarare адкрыцце геаметрыі з карты overboost

ugoboss
28-10-2013, 19:02
ты сказаў, ці ты сам, што, абмяжоўваючы турбіна свістаць не адчувае сябе больш", затым ў вас рашэнне, і вы змянілі турба нічога, але ваш механік, што ен кажа, што гэта свісток.

sighline
28-10-2013, 19:57
таму я думаю, я зразумеў, што, акрамя прамога дрэнаж +downpipe ,вы таксама павялічваецца крывыя turbo ???
мне здаецца, што ваша машына мае манометр серыі .. пытанне : як працуе турбіна???
а свісток то нармальнае.. трохі і прыйшлося, што трэба ritarare адкрыцце геаметрыі з карты overboost

у videofilmato і добра бачны ціск турбо ..
я мяркую, вы нават не глядзеў.. і, адпаведна, не ведаеце, што свіст ідзе гаворка.

манро
28-10-2013, 20:09
спасылку на відэа не дзейнічае....

sighline
28-10-2013, 20:12
ты сказаў, ці ты сам, што, абмяжоўваючы турбіна свістаць не адчувае сябе больш", затым ў вас рашэнне, і вы змянілі турба нічога, але ваш механік, што ен кажа, што гэта свісток.

пакінем у спакоі тое, што ен кажа механік!' назад столькі смяяцца....
ен у яе, як мяркуецца, не маючы dpf, як 'тормаз' turbo, ен быў проста занадта шмат паваротаў, а затым свістаць.. гэта было б таксама дапушчальна, калі турбіна arivasse, каб 2+ бар.. але быўшы, што свішча з арыгінальнай карце nn я думаю, што яны атрымліваюць, каб вырабіць ціск перабольшаныя

2: турбіна я змянілася, таму што зламаўся.. быў шум, вельмі дзіўна.

Манометр серыі абмежавана 1.55 бар.., Каб убачыць фактычнае ціск, трэба ўзяць манометр з пнеўматычным прывадам, а не ў электронным выглядзе, як гэта серыі.. так што з трубкай напалі all впускного калектара..
з 5-6 карт, якія я , з ціскам таксама ў дадатак да 2бар стрэлка-гэта манометр серыі ніколі не падняўся больш чым на 1.55 ( як вы можаце бачыць ва відэа)
мне вы можаце даць руку на ritarare геаметрыі? і тады паглядзіце, можа быць, фільм, які вы разумееце, melgio праблема

pinotec
28-10-2013, 20:17
я думаў, што манометр камплектацыі была шына... і нармальна, што спыняецца ў 1.55, калі манометр, прымае сігнал ад датчыка
а турбіна што вы ўзялі і новай або адноўленай або выпраўленая ?

sighline
28-10-2013, 20:43
спасылку на відэа не дзейнічае....

так павінны дзейнічаць як цяпер.

max boost
28-10-2013, 21:43

sebastiano345
28-10-2013, 23:06
шрубы выпускнога калектара аслабленыя,яны робяць на gurnizione газаў у жалеза, як адзін язычок саксафона на самай справе, калі адчуваеце сябе добра, не заўседы робіць, але толькі acerte тэмпературы ,абаротаў і нагрузкі.дэмантуе carterino алюмінія і праверце балты выпускнога калектара на галаву

Julez
29-10-2013, 06:54
шрубы выпускнога калектара аслабленыя,яны робяць на gurnizione газаў у жалеза, як адзін язычок саксафона на самай справе, калі адчуваеце сябе добра, не заўседы робіць, але толькі acerte тэмпературы ,абаротаў і нагрузкі.дэмантуе carterino алюмінія і праверце балты выпускнога калектара на галаву
На самай справе, можа быць таксама некаторыя злучэнні павольна, што ўзмацняе... калі ласка, Праверце злучэння усе разгрузкі, можа быць, калі есць моманты, дзе паглядзець чорны вакол...

ugoboss
29-10-2013, 07:21
я не думаю, што ваш механік твар так смяяцца, у асноўным тое, што ен кажа і тое, што вы нам кажуць, што нас ужо занадта шмат пастоў, і тое, што, выдаляючы precat і fap, безумоўна, турбіна круціцца паказана і яшчэ ў вас рэзананс у трубе, а калі ты перакананы, іншых рэчаў, і не спадзявайся, што ен працягвае пытацца саветаў і не ісці за імі.

sighline
29-10-2013, 20:44
я не думаю, што ваш механік твар так смяяцца, у асноўным тое, што ен кажа і тое, што вы нам кажуць, што нас ужо занадта шмат пастоў, і тое, што, выдаляючы precat і fap, безумоўна, турбіна круціцца паказана і яшчэ ў вас рэзананс у трубе, а калі ты перакананы, іншых рэчаў, і не спадзявайся, што ен працягвае пытацца саветаў і не ісці за імі.

тое, што працуе па-рознаму і гэта відавочна
і што ен вінаваты ціску з карту крычы.. кажа, што свішча турбіна ж, а не разгрузкі ўнутраных рэзанансаў
я адказаў : калі яны свістаць кампаненты працоўнага колы або геаметрыі segnificherebbe празмернага напружання.. тыпу 2.2 бар.. але тут мы з карту крычы ..
цяпер я спадзяюся, што вы мяне разумееце

манро
29-10-2013, 22:26
ну і дарма...толькі сення раніцай я замяніў металічных пракладак паміж галоўкай і выпускным калектарам на 156 2.4 mjet.....
шум быў падобны на рэзкі свісток металічны...амаль адзін stridiio...
дарэчы, я зрабіў таксама пракласці калектары, таму што вы былі скрыўленымі і я сабраў усе prigioniri новыя...
risulatato шум знік....
факт ? што 5 цыліндраў маюць калектар дастаткова доўга, што яшчэ і зробленыя з чыгуну вельмі спадабалася.....матэрыял fiat...

sighline
30-10-2013, 15:39
ну і дарма...толькі сення раніцай я замяніў металічных пракладак паміж галоўкай і выпускным калектарам на 156 2.4 mjet.....
шум быў падобны на рэзкі свісток металічны...амаль адзін stridiio...
дарэчы, я зрабіў таксама пракласці калектары, таму што вы былі скрыўленымі і я сабраў усе prigioniri новыя...
risulatato шум знік....
факт ? што 5 цыліндраў маюць калектар дастаткова доўга, што яшчэ і зробленыя з чыгуну вельмі спадабалася.....матэрыял fiat...
*манро
я паглядзеў спасылку паміж калектарам вы сцеку і галавой.. я не заўважыў ne сляды сажы ne-небудзь паломкі ўсіх зняволеных.. (10 шт.)
затым я павінен разабраць яе, каб паглядзець, добра ?? таму што гэта, пад і над, здаецца, зноў .. выдатна прымацаваныя да галавы ..
але вы кажаце, што ен рабіў шум, як мой?? ці ты яшчэ не глядзеў відэа .. ?
дзякуй за савет.. але я ўжо праверыў у мінулым выпускны калектар ..
можа быць, я павінен зняць x відаць усе

манро
30-10-2013, 18:22
шум быў значна мацней вашага..і вы...я бачыў відэа...пу? быць нават, што есць такі "sfiatamento" паміж выпускным калектарам і турба ж, таму што, можа быць, вашы планы не зусім дасканалыя...
аднак свісток, і з-за страты ўздоўж лініі сцеку....
калі ласка, праверце ўсе злучэнні....