КПК

Перегляд Повної Версії : рада на ecu з ладу touareg 5.0 v10

barrags
27-10-2013, 15:08
Привіт всім, як моя перша тема я хотів би запропонувати гарні rognazza, що я тягну вперед кілька днів.
Клієнт від місяця touareg 2004 5.0 v10 тримач casusa в ecu з ладу.
Я заявляю, що цей клієнт зробив навколо різних людей, які до кінця не вдалося, тому я знайшов ecu вже розібрали багато e2prom вже risaldate(я думаю, що, прочитавши файл для іммо).
Я відразу зрозумів, що той, хто намагався підштовхнути машину повністю ігнорується, що автомобіль має подвійний екю edc16u1, і він займався тільки на одній, переконаний, звичайно, що він лише один(бо раніше не виходило, розібрали).
Перше, що я зробив ? була в тому, що клонувати ecu з ладу, з іншого працює. З першим ecu орі не йшов memmeno стартером, з цієї клонованої ви, але я машини не заводився.
Я зробив діагностику за допомогою vcds, і я виявив, що на обох ебу мене з'являється помилка e2prom на них, а не MIL ON.
Тут і далі абсолютна темрява:
Проблема ? не знаю, що зробили люди до мене, але, перш за все, що вони вклали благословив e2prom.
Я спробував відкрити другий ecu і зробити резервну копію всього.
Я порівняв файли першої та другої ecu за допомогою циферблатного індикатора бінарних, і я помітив, що файли у ліжку вони всі однакові, за винятком змісту відповідних e2prom, а то вони зберігають той же n?шасі.
за допомогою програми я спробував видалити іммо для evitar проблеми, але нічого, все та ж помилка.
Сподіваюся, я тебе не навів сон, але мої питання наступні:
1)який? екю master і slave?
2)ecu повинні мати точно такі ж файли, або майстер повинен відрізнятися, що з раб?
3)проблема запуску лежить у файлі e2prom?
4) хтось із резервного копіювання відповідних ecu прочитати bdm?
5) існує файл з так званим "діва", що дозволяє мені привести в рух машини без урахування іммо і відмінність між master і slave?

Заздалегідь спасибі тим, хто буде знати, дайте мені відповідь, і вибачте, якщо я занадто захопився занадто

манро
27-10-2013, 16:22
цієї машини ? дуже складний, я пропоную шукати в мережі pdf, підписаними ssp 298 і ssp 304....я відправив посилання, де їх можна було знайти, але пост ? очікує модерації для chiss? чому....
однак, ecu, що машини не master і slave, як ти кажеш, але кожен з них отримує сигнали і керує лише один ряд..тоді як спілкуються один з одним, щоб управляти двигуном...
тому я вважаю, що будь-яке втручання ви обличчям до ecu, то обов'язково потрібно зробити і в іншому..

barrags
27-10-2013, 16:30
- дякую за допомогу...не будучи магом, я стаю тупіший.. :-)

rego88
27-10-2013, 16:33
привіт.... тоді.... також я грав трохи на цей тип автомобіля.... в принципі в цій машині було змінено l' генератора, і після того, як він почав свої проблеми, але від того, що я знаю, зрештою вирішена, і він був джгут проводів, який йде на акпп зруйнований.....
контролює і навіть ти, сивий машини cel' має дефект, який при натисканні або переміщенні джгут проводів акп пошкодження, дефекти..... і на приладовій панелі блимають всі марсі.
якщо я поставив hw і sw, може бути, я щось для себе.... точно не пам'ятаю зараз, але мені здається, що e2p були різні між ecu і ecu b.....
а манро, вважаю, що це не можливо те, що ви говорите.... так як не може керувати ecu один ряд.... там повинно бути, щоб змусити master і slave, бо не можуть змінюватися речі тільки на ecu тільки, наприклад, в autoadattamenti.... однак повинні бути рівними для обох ecu, повинен міркувати, як якщо б один, навіть якщо ecu отримують сигнали, тбр, 2 тбр по-різному, від 2 датчиків turbo по-різному, і ? всі два рази!!

barrags
27-10-2013, 16:36
знайшов! тепер я даю йому подивитися...

barrags
27-10-2013, 16:41
ок, спасибі! я міг би postarli завтра, бо я їх забули в офісі. ви віддаєте перевагу один файл або всі три, окремо для кожного ecu?

манро
27-10-2013, 16:45
а манро, вважаю, що це не можливо те, що ви говорите.... так як не може керувати ecu один ряд.... там повинно бути, щоб змусити master і slave, бо не можуть змінюватися речі тільки на ecu тільки, наприклад, в autoadattamenti.... однак повинні бути рівними для обох ecu, повинен міркувати, як якщо б один, навіть якщо ecu отримують сигнали, тбр, 2 тбр по-різному, від 2 датчиків turbo по-різному, і ? всі два рази!!
насправді два екю спілкуються один з одним, як якщо б він був один, але в реальності? ми прекрасно знаємо, що є 2....

barrags
27-10-2013, 16:50
з цієї несправність не рухався menneno стартером. з цієї клонованої частина, двигун, але не заводить.
Не ? було зроблено жодної роботи на машині, якщо не те, що змінив датчик обертів, тому що думали, що. на діагностику машина не має інших помилок, якщо не те, що e2prom mannaggia....

манро
27-10-2013, 16:52
спробуйте читати e2p-ecu "хороших" і переписати його в ecu звертатися.....ви бачили коли-небудь...

barrags
27-10-2013, 16:55
вже зробили....я отримую божевільний..особливо тому, що я не маю чіткого бачення автомобіля...

barrags
27-10-2013, 16:57
по-моєму, ви можете мати надію кидаючи всередині резервної копії bdm іншої машини одно і видалення іммо з deu e2prom

манро
27-10-2013, 17:03
якщо ви виявили pdf, що ви говорите, ви говорите, що 2 ecu мають ідентичні nmero hw і sw, то, за логікою також зміст 2 e2p повинні бути рівні....
контролювати зв'язку по шині can між двома ecu c'? модуль can, до якої "повинен сказати, який ecu ? призначений на стороні циліндрів 1 і, наприклад, в ряд циліндрів 2".....
я думаю, що це річ, щоб зробити діагностику за допомогою vcds...

манро
27-10-2013, 17:06
ах, я хотів сказати, пошук діагноз: Entry and start authorisation control unit J518.....

ugoboss
27-10-2013, 17:17
вибачте contraddirti манро але ці зовсім master і slave, мають флеш-пам'яті і процесор однакові і відрізняються тільки e2prom саме тому, що master а інший slave, якщо ви спробуєте читати їх у школі в лінії k тобі каже, що навіть програміст (я перший раз, коли я прочитала їх з galletto 1250) думаю, що ви не зберігає файли, якщо не читати все спочатку ла, а потім раб, я у мене була проблема з блоком них , машина їздила але вона погано і іноді не заводився ще,і це був процесор насправді навіть в bdm leggeve flash і e2prom і давав помилку на mpc, я повинен мати back up з двох блоків, якщо потрібно, я бачу, postarli не вистачає, але в одній точно гдк, не пам'ятаю, якщо master або slave.

манро
27-10-2013, 17:26
ні..ні тих, хто мені пу? суперечити...я не розумію, padreterno.....
я? я кажу на основі офіційних документів vw ? не те, що говорить програміст. вибачте...
потім, однак, також кажеш, що якщо не читати все, а не два вам зберегти дані...
отже, це підтверджує, що два файли в реальності? не master, а slave, як ви говорите, але бенсі один файл, розділити між двома ecu....
тоді ж я та інші мої opinone крім того, неправильно, що це може бути....

ugoboss
27-10-2013, 17:31
звичайно, це як один файл, а для цього, що і master, а інший slave, тому що працюють обидва, як якщо б вони були, блок управління, унікальною, і це те, що в послідовних туристичне не тобі назад читання, однак, блоки управління, які дали всі недоліки і я вам скажу' більше' якщо він ламає тобі дають в будь-якому випадку.

barrags
27-10-2013, 17:36
ммм...розумієте, що завтра, як приїзду в офісі, місце файли, які я прочитав в bdm з cmd, також, що хтось до мене він повинен бути в e2prom від ecu несправний, тому я не знаю, якщо вихідний файл чи ні..всім дякую за роз'яснення. В даний час ? стало справою принципу

legendaryslave
27-10-2013, 17:37
Зробити immo off, на всі два, може вирішити цю проблему

ugoboss
27-10-2013, 17:39
Зробити immo off, на всі два, може вирішити цю проблему

це може бути ідея, мої e2prom повинно бути добре, ви повинні бачити sw, якщо вона дорівнює.

barrags
27-10-2013, 17:40
я пробував immokiller...завтра provo. але й інші рекомендовані програми?
з, коли ви не можете зробити це екю

barrags
27-10-2013, 17:41
чому б і ні, я повинен редагувати файл поставити шасі транспортного засобу після того, як я бачу, що машина частина, тому що я не хотів би опинитися в діагностиці шасі на іншій машині...і, як ви знаєте, з групою vag не жартує..

манро
27-10-2013, 17:52
перевірте, що модуль, що я сказав вам...J518....повинна бути якась "автентифікації точкою" я думаю, повинна бути "вирівняний" до ecu....

barrags
27-10-2013, 17:53
я використовую vcds..я можу його знайти?

манро
27-10-2013, 17:55
я думаю, так...максимум пошук в мережі ssp 298...
каже, функції і місце всі апарати електричні для цієї машини....

barrags
27-10-2013, 17:58
18048/P1640/005696 - Internal Control Module: EEPROM Error. це ? помилка в діагнозі

манро
27-10-2013, 18:08
*ugo ти ж знаєш, що я оцінюю вас і не пишу, щоб сперечатися або шукати зачіпки, але просто, щоб дізнатися, проте, ще в якомусь сенсі немає??
але якщо ви говорите, що master і slave для мене це означає, що c'? є ecu, який управляє на іншому cio? господар управляє(master) schaivo діє(slave)....
тепер ви convieni зі мною, що два екю, але працюють, як якщо б він був один.....
так в чому'? майстер ? в чому? раб в цей момент??
якщо ми хочемо бути точним ecu отримує 1 p? більш imput від різних датчиків, ніж ecu2 але в будь-якому випадку всі імпульси, отримані від ecu1, передаються по лінії can на ecu2 тому для мене ecu управляє двигуном "у компанії", а не "власник і працівник я замовляю ти робиш"....

barrags
27-10-2013, 18:18
додаю foto5838

манро
27-10-2013, 18:19
18048/P1640/005696 - Internal Control Module: EEPROM Error. це ? помилка в діагнозі
і в зв'язку з пошкодження эсппзу....
ймовірно, "identifing" і зміни параметрів в ecu. потім cks incoretto ecu оперу, яка генерує P-код в об'єкт.насправді ecu, і в результаті модуль J518 встановлюють, якщо карта пам'яті ? недоторканими і std.
і тому J518 від стартера.....

barrags
27-10-2013, 18:26
я з нетерпінням чекаю, що буде завтра, так замість sti файл:o, але cks я правильно з cmd. Не просто, що раз, що я написав все це?
Манро частини від того, що ви говорите з одним, який має мало досвіду, тому я тільки дізнатися....а vadan речі, дякую за підтримку.

манро
27-10-2013, 18:27
додаю foto5838

ugoboss
27-10-2013, 19:50
жодних розбіжностей , ми тут, щоб говорити, я думаю, що історія master і slave-раби своєї, щоб дати пріоритет в команді управління двигуном, якось будучи в двох і працював convieni зі мною, що якщо не є пріоритет не можуть працювати, я повторюю, якщо ви спробуєте читати до школи (немає bdm ) і покладіть в читанні до раб програміст каже, що це неправильний блок управління і почати з головного, що ви хочете, що вам сказати, це мій особистий досвід з цим авто.

ugoboss
27-10-2013, 19:52
дійсно, я вам скажу, що його досвід найкрасивіший на цій машині був замінити генератор, кошмар гарантований.

barrags
27-10-2013, 20:23
Що ви маєте на увазі, щоб читати в школі немає bdm? Я з cmd у школі, як правило, читаю тільки таким чином...я можу зробити це іншим шляхом?

ugoboss
27-10-2013, 22:02
Що ви маєте на увазі, щоб читати в школі немає bdm? Я з cmd у школі, як правило, читаю тільки таким чином...я можу зробити це іншим шляхом?

через K-line, як від послідовного порту.

манро
27-10-2013, 22:40
чесно кажучи, я на v10 tdi, я ще не мав задоволення нас руки..і тому, що тут, у місті, я ніколи не бачив...
я думаю, що повинно бути, це був просто кошмар, зняття і установка генератора цієї машини...крім того, що ? в середині ряду, мені здається...і з водяним охолодженням і безпосередньо пов'язаний з двигуном, з маточиною приводу, багатожильний...

*barrags...пу? зробити читання k-line і живить ecu все від pin ecu ж.., не відкриваючи нічого...

barrags
27-10-2013, 23:01
Ок, я уявляв, але я вірив у те трюк торгівлі....цікавості я пробував писати карту орі від роз'єм obd, але не змушує мене робити. Мені каже error rsa keys signature. Pero me змушує читати...

манро
27-10-2013, 23:31
mmhh.. те, що ви говорите я st? venedo сумніви в тому, що навіть cks двох ecu повинні бути, щоб змусити речі uguali.....maahh.....

barrags
27-10-2013, 23:51
Але сенс ? те, як я можу вирахувати той же cks? Я можу зробити з cmd тільки в bdm..а я залишаю сумніву, до ранку, коли, задньо файли..ночі всім!

barrags
28-10-2013, 10:57
5841Buongiorno всіх!!! як сказав, я докладаю файли, які я читав

sportknight
28-10-2013, 11:02
якщо ви проблеми на rsa ? контрольна сума ? неправильно...
від дочірньої компанії з winols

barrags
28-10-2013, 11:09
я одужав winols 2.24. може бути добре? між іншим, не дуже практично...

sportknight
28-10-2013, 11:09
впевнений, що це добре ;)

chicco
28-10-2013, 11:26
мені ? натрапив на edc16u1, що, зробивши всього на e2p не йшов, і я був помилка chk, я заявляю, що programmavo в bdm з ktag орі, тоді я знайшов програму scodifica в мережі для цих ecu обчислює chk del'e2p, і, використовуючи те, що всі ви ? вирішена.

barrags
28-10-2013, 11:58
я знайшов immokiller, щоб видалити іммо...але для chk я не знаю..

*chicco мені пуй слюди сказати, що програму ви використовували для розрахунку chk з e2prom?

chicco
28-10-2013, 18:28
програма називається edc16 immo calcolator спробуйте зробити пошук в мережі, тут на форумі є? але у вас не досить повідомлень, щоб завантажити.

barrags
28-10-2013, 18:32
ок, спасибі!!!!

знайшов! але на голос vmax я не ставлю нічого? потім я натиснув кнопку chechsum, але мене не з'являється нічого. Це нормально?

chicco
28-10-2013, 19:33
при відкритті eeprom, що вам каже програма?я відкриваю, і я d? стан іммо (on або off) дозволяє мені змінити його і дозволяє мені зробити chk.

barrags
28-10-2013, 19:58
Мені з різних info, а потім іммо восени. я зробив immo off, а потім chk. Я спасенний, я переписав всі три файли ecu, в тому числі і mod, потім з cmdflashtech я зробив chk і просто. Завжди з cmd я поставив обмежувач на 260. Я зробив так з другої ecu. Але лім полягає в 29bl правда?

манро
28-10-2013, 20:07
але тепер кошти??

ugoboss
28-10-2013, 20:09
Мені з різних info, а потім іммо восени. я зробив immo off, а потім chk. Я спасенний, я переписав всі три файли ecu, в тому числі і mod, потім з cmdflashtech я зробив chk і просто. Завжди з cmd я поставив обмежувач на 260. Я зробив так з другої ecu. Але лім полягає в 29bl правда?

все тріпоче, що ви покладете в рух цю машину, ви йдете втратити з обмежувачем швидкості? і пішов в рух чи ні?

barrags
28-10-2013, 20:47
На жаль, я можу дізнатися завтра, тому що машина стоїть поза місця...насправді я ношу всі, так і я можу зробити зміни в "real time"

Я прошу вас в лім, тому що перший раз, коли я зраджував, і я хотів бути впевнений, прощати обидва рівні

barrags
29-10-2013, 18:10
я хотів би насамперед подякувати вам , а особливо *chicco за надану мені прямо калькулятор для chk. тоді ecu зараз, здається, ок, тому що в діагнозі у мене немає помилок, крім датчика g28 обертів двигуна. механік запевнив мене, що його змінили до мого втручання, тому що переконаний-це те, щоб не запустити автомобіль.

ви думаєте, те, що я як і раніше давати помилку на цей датчик?

chicco
29-10-2013, 18:14
не з'? я радий, що хоча б одна проблема, як ви її вирішили, щоб датчик знову зібрати те, старе багато, щоб зробити тест.

barrags
29-10-2013, 18:25
у самому справі ? те, що я теж думав, але механік не буде до понеділка, бо він мости всі зайняті. сподіваючись, що не кинув. діагноз мені говорить занадто низьке значення на датчику...ба..побачимо в понеділок prox, так я повідомляю вам,

манро
29-10-2013, 21:32
отже, cks з двох ecu повинні бути рівні??і e2p як ти ставив??рівні, навіть їх, або вони відрізняються??

barrags
29-10-2013, 21:55
Немає e2prom відрізняються від того, що є ? master, а інший ? раб. Я зробив так з cmdflash:
Я взяв кожен з ecu, я поклав на діма і я скопіював файл 29bl,а flash. Після того, як я завантажив файл процесора mpc55. Go взяв файл орі e2prom і go розраховується chk тільки файл з програмою edc16code калькулятор. Я врятований, і я завантажив його в ecu. Після цього після завантаження всіх трьох, з cmd я натиснув кнопку chk. Я помітив, що розрахувати тільки chk з cmd я видавав помилку на обох ecu, хоча я файли, я їх ліжка ебу, оригінал....таємниця...а ведеш...тепер я помилка датчик оборотів, але не більше ecu і не більше того ne на e2prom ne іммо. В цей момент я думаю, що це датчик колеса датчика положення розподільчого валу або його проводки, тому що я не можу думати інакше....я сподіваюся, що, можливо, був вичерпним, а ви запитайте, якщо щось треба, і зрозумів..

А файли 29bl і mp55 рівні в кожній ecu.
Завтра, якщо хочете, я відправлю файли

манро
29-10-2013, 22:00
а потім піде в хід тепер??

barrags
29-10-2013, 22:05
Ні, ще ні, тому що діагноз мені помилку датчик оборотів, якщо я правильно пам'ятаю, g28. Механік робить обмін переконаний, що не виїхав за це, але, по мені, він зробив щось, бо обороти не виявляються навіть з діагнозом. А confeontare файлів я використовую ultracompare...завантажте її з сайту..***** para двійкових і шістнадцяткових

ugoboss
30-10-2013, 07:38
перевірити датчик, встановлений добре в її будинку.

barrags
30-10-2013, 08:32
Насправді...кажу...

chicco
04-11-2013, 23:33
як ви змогли поставити його на мотоцикл?

barrags
05-11-2013, 07:00
Вчора я перевірив насос, витрата палива ? ок. Сьогодні можу видалити, я благословив датчик g28 так його управління....

barrags
06-11-2013, 13:15
як говорить mariello prapapappo misstero вирішена!! на додаток до ecu вже відпрацьовані, були також кабелі датчика зупинені всередині оболонки.....що спітнілі хлопці!!

манро
06-11-2013, 13:19
а потім піде в хід??

barrags
06-11-2013, 13:23
сісі двигун, здається, ідеально підходить!

манро
06-11-2013, 13:57
oooohhhh, нарешті,....був час...

barrags
06-11-2013, 14:04

манро
06-11-2013, 14:10
добре..добре, що v? мотоцикл....
і що ? двигун і спокійно..., що вона не зможе скористатися ? шкода...
я бачив одного, який тільки мапу має прокатне 550cv....
навіть якщо з p? занадто багато диму...
? 200cv і проходить тільки на карту, хлопці...не піца і інжир...
для файлів орі з flash?? ви їх розміщуєте, правда barrags?? якщо все ще немає...
ящиків в розділі "банк даних" і тоді, якщо ви v? посилання тут...

chicco
06-11-2013, 16:20
добре, я радий, що ви вирішили, зрештою ? партія працює від датчика обертів, і на ecu доклав руку, чому? вони не знали, яка була проблема або проблеми, були підсумовані обидві проблеми?

barrags
06-11-2013, 18:55
ні, були дві проблеми разом, тому що з ecu оригінал, не намагався навіть стартер

barrags
06-11-2013, 18:57
ось файли, які я зробив

В.В.
07-11-2013, 01:50
5986 ось файли, які я зробив

Як ви помітили, що там був кабель розбито, під оболонкою? Як ти зрозумів :)?

barrags
07-11-2013, 09:39
Я зрозумів, що насамперед від діагнозу, тому що дав мені помилку на датчик і обороти були виявлені дуже низькі. Датчик був новий, тому з механіком ми перевірили кабель. Оболонка, яка покриває два дроти і дуже жорсткою, але в один момент він був м'яким...то ми відкрили і знайшли кабелі spelati в той момент. Infattibil клієнт розповів нам, що деякий час тому зробив ремонт стартера, який стоїть біля....може бути, вони стукали десь.....