Перегляд Повної Версії : Як запустити вдалою зварювання на eprom
Як запустити вдалою зварювання на eprom
mavaila1972
31-08-2012, 13:41
Як запустити вдалою зварювання на eprom
флюсу перед зварюванням і очищення контактів, щоб вимити після зварювання
sa80libero
31-08-2012, 20:16
навіть рука зупиняється, зварювальник profrssionale і ставок, принаймні, 60/40
звичайно, я ще не можу переглянути вручну...
протягом багатьох років я працював як-випробувач та ремонту електронного обладнання,
і я можу сказати, що з хорошого зварника, бажано з регульованою температурою і, як говорив sa80****** з твердою рукою і хорошим ставок
леві і покладіть без особливих проблем...
у разі, якщо ви знаходитесь на обладнанні, де тепло поглинається набагато залишаючи вбудований приємно прохолодно, тому зварник атакує, і ставок відразу ж міцно...
єдиний вихід, якщо в будинку не має професійного обладнання, ви можете? обійти за допомогою фена....
Нагрівається добре частина dissipatrice таким чином, що не дозволяє утилізувати тепло, швидко,
і, як за помахом чарівної палички вбудований буде? далі, не так багато проблем...
для зварювання після видалення необхідно виконати ті ж дії....
msport (exil77grande)
18-10-2012, 22:55
ок, спасибі велике
ми уникаємо цей вид спаму для aumentarte лічильник повідомлень чому так завжди повертається назад.
emilground
28-12-2012, 18:23
В залежності від типу eprom і карти ви пу? думаю також використовувати спеціальний підігрівник, як на станції, ік, так ? дуже дорого, як паяльна станція, для? для делікатних речей ? ідеал. Я отримав, щоб побачити, як простота? був повинен бути набір мікросхем на материнській платі. Звичайно ? слід враховувати, що й інші, хто витрачає тисячі євро на обладнання офіцерів пу? дозволити собі витратити хоча б тисячу євро для станції ік. Як справедливо говорили інші, також повинен бути ставок, дорога і все інше за якість.
fuorigiri12000
24-11-2013, 16:57
флюсу перед зварюванням і очищення контактів, щоб вимити після зварювання
Які функції виконує потік на шов, побачив, що йде використовували раніше.
ducati83
24-11-2013, 17:26
я пояснив, трохи термінології і матеріал? я роблю невеликі роботи, але я впевнений, що існує у продажу матеріал, який дуже полегшує роботу...
дякую
biondo83
24-11-2013, 21:56
я пояснив, трохи термінології і матеріал? я роблю невеликі роботи, але я впевнений, що існує у продажу матеріал, який дуже полегшує роботу...
дякую
У потік ? паста, яка видаляє залишки оксиду на поверхні і на компоненту, яку ви хочете зварити cos? для полегшення вашої роботи.
Відсоток флюсу ? також є в олово дріт, що використовується для зварювання.
Які функції виконує потік на шов, побачив, що йде використовували раніше.
видаляє залишки, а особливо, коли ви використовуєте гаряче повітря ? важливо, тому що назад спред ставок за кошти? на схилах
gennaro_maver
04-12-2013, 19:55
повідомлення помірний, ? гарне правило, представитися, перш ніж писати на різні теми форуму
ducati83
04-12-2013, 22:13
було б не погано...гарне відео, щоб зрозуміти, як це зробити...гвч знає, дотримуйтесь...але насамперед побачити, як настроїти роботу...
raffaell0
08-12-2013, 12:34
Я хотів би почати пайку, і не маю права, щоб завантажити керівництво.Хто-небудь є?інший варіант, щоб читати?
хлопці, для мого досвіду ( тут гра вдома і це моя професія ) я відмовився від часу, паяльник звичайний, з невеликою інвестиції можна паяльником гарячого повітря, як маленький weller газові... з тим, не ризикуйте і не робити шкоди на лижах з кінчика паяльника, що дуже легко, коли ви наполягаєте або коли ставлять і знімають компонентів так багато разів. Якщо хочете пораду, я коли я почав не так давно працювати на пластини складних, таких як plcc, то sodip, bga і в цілому вся електроніка smd, я стала робити тести на материнських платах жорстких дисків, щоб зрозуміти, як тепло і як рухатися. На жаль, не є керівництво, яке тримайте, коли ви маєте справу з компонентами, тонке.. ви повинні зробити досвід, і, запевняю вас, результат ви побачите після першого отвори обвуглені ... :)
Use soldering flux, that helps a lot.
tomatos666
20-01-2015, 08:00
Привіт,
я використовую, щоб видалити IC або інші частини електронних SMD Hotair Ремонт station.
? ви не можете запрограмувати (читати і писати) дані з Eeprom diratamente?
Що стосується ставка, я знайшов, навколо суші, які були відстій, не у всіх є потік...для хорошої зварювання необхідно також ставок добре
tomatos666
20-01-2015, 14:11
Що стосується ставка, я знайшов, навколо суші, які були відстій, не у всіх є потік...для хорошої зварювання необхідно також ставок добре
Завжди використовуйте олово зі свинцем! Якщо ви використовуєте цю, без у вас завжди проблеми навіть з флюсу всередині.