Прагляд Поўнай Версіі : Як запусціць ўдалай зваркі на eprom
Як запусціць ўдалай зваркі на eprom
mavaila1972
31-08-2012, 13:41
Як запусціць ўдалай зваркі на eprom
флюс перад зваркай і ачысткі кантактаў, каб вымыць пасля зваркі
sa80libero
31-08-2012, 20:16
нават рука спыняецца, зваршчык profrssionale і сажалка, па крайняй меры, 60/40
вядома, я яшчэ не магу праглядзець ўручную...
на працягу многіх гадоў я працаваў як-выпрабавальнік і рамонту электроннага абсталявання,
і я магу сказаць, што з добрага зваршчыка, пажадана з рэгуляванай тэмпературай і, як казаў sa80****** з цвердай рукой і добрым сажалка
леві і пакладзеце без асаблівых праблем...
у выпадку, калі вы знаходзіцеся на абсталяванні, дзе цяпло паглынаецца значна пакідаючы убудаваны прыемна халаднавата, таму зваршчык атакуе, і сажалка адразу ж моцна...
адзіны выхад, калі ў доме не мае прафесійнага абсталявання, вы можаце? абыйсці з дапамогай фена....
Награваецца добра частка dissipatrice такім чынам, што не дазваляе ўтылізаваць цяпло, хутка,
і, як па чараўніцтве убудаваны будзе? далей, не так шмат праблем...
для зваркі пасля выдалення неабходна зрабіць тыя ж дзеянні....
msport (exil77grande)
18-10-2012, 22:55
ок, дзякуй вялікі
мы ўцякаем гэты від спаму для aumentarte лічыльнік паведамленняў чаму так заўседы вяртаецца назад.
emilground
28-12-2012, 18:23
У залежнасці ад тыпу eprom і карты вы пу? думаю таксама выкарыстоўваць спецыяльны падагравальнік, як у станцыі, вк, так ? вельмі дорага, як паяльной станцыя, для? для далікатных рэчаў ? ідэал. Я атрымаў, каб убачыць, як прастата? быў павінен быць набор мікрасхем на мацярынскай плаце. Вядома ? варта ўлічваць, што і астатнія, хто марнуе тысячы еўра на абсталяванне афіцэраў пу? дазволіць сабе выдаткаваць хаця б тысячу еўра для станцыі вк. Як справядліва казалі іншыя, таксама павінен быць сажалка, дарога і ўсе астатняе за якасць.
fuorigiri12000
24-11-2013, 16:57
флюс перад зваркай і ачысткі кантактаў, каб вымыць пасля зваркі
Якія функцыі выконвае паток на шво, убачыў, што ідзе выкарыстоўвалі раней.
ducati83
24-11-2013, 17:26
я растлумачыў, трохі тэрміналогіі і матэрыял? я раблю невялікія працы, але я ўпэўнены, што існуе ў продажы матэрыял, які вельмі палягчае працу...
дзякуй
biondo83
24-11-2013, 21:56
я растлумачыў, трохі тэрміналогіі і матэрыял? я раблю невялікія працы, але я ўпэўнены, што існуе ў продажы матэрыял, які вельмі палягчае працу...
дзякуй
У паток ? паста, якая выдаляе рэшткі аксіду на паверхні і на кампанент, які вы хочаце зварыць cos? для палягчэння вашай працы.
Працэнт флюсу ? таксама маецца ў волава дрот, якая выкарыстоўваецца для зваркі.
Якія функцыі выконвае паток на шво, убачыў, што ідзе выкарыстоўвалі раней.
выдаляе рэшткі, але асабліва, калі вы выкарыстоўваеце гарачае паветра ? важна, таму што назад спрэд сажалка з сродкі? на схілах
gennaro_maver
04-12-2013, 19:55
паведамленне умераны, ? добрае правіла, прадставіцца, перш чым пісаць на розныя тэмы форуму
ducati83
04-12-2013, 22:13
было б не дрэнна...прыгожае відэа, каб зразумець, як гэта зрабіць...гсч ведае, прытрымлівайцеся...але перш за ўсе ўбачыць, як наладзіць працу...
raffaell0
08-12-2013, 12:34
Я хацеў бы пачаць пайку, і не маю права, каб загрузіць кіраўніцтва.Хто-небудзь есць?іншы варыянт, каб чытаць?
хлопцы, для майго досведу ( тут гульня дома і гэта мая прафесія ) я адмовіўся ад часу, паяльнік звычайны, з невялікай інвестыцыі можна паяльнікам гарачага паветра, як маленькі weller газавыя... з тым, не рызыкуйце і не рабіць шкоды на лыжах з кончыка паяльніка, што вельмі легка, калі вы настойваеце або калі ставяць і здымаюць кампанентаў так шмат разоў. Калі хочаце савет, я калі я пачаў не так даўно працаваць на пласціны складаных, такіх як plcc, то sodip, bga і ў цэлым уся электроніка smd, я стала рабіць тэсты на матчыных поплатках жорсткіх дыскаў, каб зразумець, як цяпло і як рухацца. На жаль, не маецца і кіраўніцтва, якое трымайце, калі вы маеце справу з кампанентамі, тонкае.. вы павінны зрабіць досвед, і, запэўніваю вас, вынік вы ўбачыце пасля першага адтуліны абвугленыя ... :)
Use soldering flux, that helps a lot.
tomatos666
20-01-2015, 08:00
Прывітанне,
я выкарыстоўваю, каб выдаліць IC або іншыя часткі электронных SMD Hotair Рамонт station.
? вы не можаце запраграмаваць (чытаць і пісаць) дадзеныя з Eeprom diratamente?
Што тычыцца сажалкі, я знайшоў, вакол сушы, якія былі адстой, не ва ўсіх есць паток...для добрай зваркі неабходна таксама сажалка добра
tomatos666
20-01-2015, 14:11
Што тычыцца сажалкі, я знайшоў, вакол сушы, якія былі адстой, не ва ўсіх есць паток...для добрай зваркі неабходна таксама сажалка добра
Заўседы выкарыстоўвайце волава са свінцом! Калі вы выкарыстоўваеце гэтую, без у вас заўседы праблемы нават з флюс ўнутры.