КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Ачысткі фарсунак бензін у аптэцы без угд, можна?

TTMsport
27-10-2013, 11:43
Як вынікае з назвы, цікава, калі, у адпаведнасці з вашым вопытам ? магчымасць ачысткі інжэктараў бензінавых рухавікоў (Bosch Audi) да стойцы без выкарыстання дадатковага абсталявання ультрагукавой. Затым без якіх-небудзь дабавак у бензін, адзенне падобныя. У сетцы есць відэа чысткі форсунок на школе, зробленыя з правільным ціскам (як правіла, 3-4 бар) і спецыяльных вадкасцяў, не разведзеныя і праз прылада адчынення і зачыненні кантралюецца ўручную падчас усяго працэсу чысткі.
Можа працаваць што-то такога роду ў фактычнай нязручнасцю, які ўзнік у выніку страчаны час і г.д. і да т.п.? Я дзякую тых, хто меў вопыт, сілу вярнуць па гэтай нагоды.

Скубі
27-10-2013, 12:04
Я магу вярнуць мой асабісты вопыт гэта відэа, знойдзенае ў інтэрнэце:
устаўце фарсунку з боку распыляльніка ў шпрыц (правільнага памеру) на баку поршня (раней выдаленыя)так, што o-ring твар ўшчыльненне, з боку дамы, звычайна, ўводзіць іголку устаўце носік балончык са спрэй-растваральнік для ачысткі адэкватным, і пасля гэтага? ўключыць інжэктар ўручную з дапамогай выключальніка (я выкарыстаў перыядычна стрэлкі) і адначасова прыводзіць у дзеянне спрэй чынам, што паток праходзіць праз фарсунку ў зваротным кірунку.

TTMsport
27-10-2013, 12:21
Вы таксама бачыў відэа. Але колькі вольт вы выкарыстоўвалі, каб уключыць інжэктар?
Працэс спрацавала ? пустая трата часу, па-вашаму?

манро
27-10-2013, 12:25
хлопцы, не марнуйце занадта шмат часу з псеўда ўборку зрабі сам.....
праца, f? экскурсійнае ультрагукавой не можа зрабіць ніхто...
у адваротным выпадку, што б прыдумалі зрабіць???
акрамя таго то ? адзіны інструмент, які дазваляе бачыць ". да і пасля".....

Скубі
27-10-2013, 12:48
Вы таксама бачыў відэа. Але колькі вольт вы выкарыстоўвалі, каб уключыць інжэктар?
Працэс спрацавала ? пустая трата часу, па-вашаму?
Фарсункі традыцыйных працуюць у 12в

TTMsport
27-10-2013, 12:49

Вядома, я згодны, ніхто не сумняваецца ў тым, наколькі табе сказаў, што ставіцца. Відавочна, не ? усе мець абсталяванне (дорага), неабходныя. Пакідаючы ў баку аспект эканамічнай мэтазгоднасці або няма, цікава (для тых, хто хоча зрабіць яго дома) калі, аднак, прыносіць паляпшэння, перш чым узяць фарсункі ад pompistan (што, аднак, мне здаецца, пытанне, 25-30 еўра на фарсункі) вось і ўсе.

Скубі
27-10-2013, 12:51
хлопцы, не марнуйце занадта шмат часу з псеўда ўборку зрабі сам.....
У пагаднення, але мы павінны адрозніваць ачысткі, якая ажыццяўляецца ў ванну, з ультрагукавой доказы таго, што вырабляецца на стэндзе з частатой прывада, якія прайграваюць розныя абаротаў рухавіка і бюретки градуіраваць, якія дазваляюць вылучыць адрозненні адлегласці паміж фарсункамі.

манро
27-10-2013, 13:17
Фарсункі традыцыйных працуюць у 12в

маленькую нататку скубі..вы ведаеце лепш за мяне, што фарсункі працуюць у duty cycle затым даць яму 12в-значыць даць яму 100% duty cycle....калі вы трымаеце яго занадта доўга, то напружанне пу? развітацца інжэктара....

Вядома, я згодны, ніхто не сумняваецца ў тым, наколькі табе сказаў, што ставіцца. Відавочна, не ? усе мець абсталяванне (дорага), неабходныя. Пакідаючы ў баку аспект эканамічнай мэтазгоднасці або няма, цікава (для тых, хто хоча зрабіць яго дома) калі, аднак, прыносіць паляпшэння, перш чым узяць фарсункі ад pompistan (што, аднак, мне здаецца, пытанне, 25-30 еўра на фарсункі) вось і ўсе.

за тое, што ? мой досвед, я магу сказаць, што за экскурсійнае угд, усе астатнія проста "paliativi" і пу? сцвярджаюць, сказаў: "хто больш? марнуе менш траціць".... не s? калі ? ясна...

У пагаднення, але мы павінны адрозніваць ачысткі, якая ажыццяўляецца ў ванну, з ультрагукавой доказы таго, што вырабляецца на стэндзе з частатой прывада, якія прайграваюць розныя абаротаў рухавіка і бюретки градуіраваць, якія дазваляюць вылучыць адрозненні адлегласці паміж фарсункамі.

дакладна на самай справе я accenavo на да і пасля прама, чаму? з экскурсійнае si pu? убачыць, перш чым чысціць інжэктар у якім стане st? затым, калі чысты будзе пу? бачыць вынік і ўсе...

Скубі
27-10-2013, 13:38
Безумоўна, праца ў школе ? лепш, аднак, таксама тое, self made, што-то вырашае, першапачаткова пост быў ведаць, калі існуюць альтэрнатыўныя метады, якія працуюць і на маю вопыту, гэта тое, што я дазволіў.
Гэта заўседы адрозніваць, які тып рухавіка вы працуеце, і часам есць сітуацыі, дзе выдаткі на выпрабаванні да школы не варта, каб значэнне асяроддзя.
Сказаўшы гэта я сканчаю свой intevento па гэтым пытанні.

ugoboss
27-10-2013, 17:49
дакладна на самай справе я accenavo на да і пасля прама, чаму? з экскурсійнае si pu? убачыць, перш чым чысціць інжэктар у якім стане st? затым, калі чысты будзе пу? бачыць вынік і ўсе...

і гэта менавіта тое, што вы павінны зрабіць, што тычыцца напружання есць фарсункі, якія таксама ідуць у 3в на самай справе на выпрабавальныя стэнды ce перамыкач перадач, каб праверыць яго проста мультиметр ў ым і паглядзець супраціў (і так паспрабуйце інжэктар), калі вакол вас 14-15 ым і 12 у, калі 5-6 м і 3в.

TTMsport
27-10-2013, 23:12
Добра было б ведаць. Перш чым рабіць пашкоджанні абмотак фарсунак..

acidborn85
mah, я самаробных тэставання, служыць флейта, ўзмацняльнік, кампутар, праграмнае забеспячэнне, якое генеруе сігналы хвалі з дапамогай гукавой карты, перамыкач, рэгуляваны помпа, як тыя, якія змяняюцца, якія выкарыстоўваюцца для гонак старых аўтамабіляў, вадкасці і шмат-шмат цярпення.
наколькі я ведаю фарсункі з peak and hold і насычанасць заўседы 12В, змяняецца толькі ток.

flamingsn3Ak3r
Прывітанне TTMsport,

адчуваеце, я магу даць вам мае асабістае меркаванне і я дамогся вынікаў з поўнага на іншы, з рознымі сродкамі любога выгляду.
Дзве рэчы можна рабіць як у школе, так і з инжекторами ўстаноўлены, і стаяць яны як для дызеля, для бензіну.

Фарсункі ўстаноўлены, вы можаце зрабіць сумесь 3/4 прадукцыі, што знаходзіцеся ў фурнітура: Nitroantinebbia, Ацэтон і алею белы (калі ў вас няма DPF і Кат можна дадаць Алей 2T сінтэтыка)
функцыі розных кампанентаў:

- Nitroantinebbia: растварае парафін (дызель), павялічваюць актанавы/cetani, зніжае кропку cogelamento
- Ацэтоне: Раствараецца ў morchie і disncrosta
- Нафту, Белы: змазвае гумовыя і disincrosta, каб забяспечыць бяспеку ўсіх органаў ліпкімі і plasticosi (O-ring, трубы etc)
- Алей 2Т (ТОЛЬКІ СІНТЭТЫЧНАЕ) Звычайныя магчымасці на Нафту-Белы, але не служыць для выдалення акалінай.

% Ідзе як вялікі танк, і адпаведна, колькі паліва засталося, аднак працэнт патрэбны некаторы час, каб усе:

500 мл за Ўсе, калі ніколі не рабілі чысткі і, пры неабходнасці, зрабіць бак амаль пусты (ca 10/15 літраў) і рабіць гэта на пару, поўныя,
у адваротным выпадку заўседы 500 мл, з паловай бака або поўны бак і зрабіць сумесь кожныя 10000км (10000 км ovviamnete арыенціровачныя, у залежнасці ад патрэбаў і якасці паліва)

-100 мл Нітра
-100 мл Ацэтону
-50 мл Алей 2T
-250 мл Алею Белы

PS: Пасля ўжывання/поўныя з дадаткам, рэкамендую змяняць пры неабходнасці (калі маецца) паліўны фільтр.