Прагляд Поўнай Версіі : Погляд карту пасля выдалення DPF
panterargento
27-10-2013, 11:37
Усім прывітанне, карту на пытанне ? мая bravo 1.9 mjet 150cv hw578 sw510, як назва, я фізічна выдалены DPF і я хацеў бы свае меркаванне, калі пу? ісці.
Я заяўляю, што я ўжо? напісана, і, здаецца, ідзе даволі добра, дыму амаль нулявы пасля 3500rpm, такім чынам, прымальна, і тады я пачаў трохі ўверх з крокам, таму што калі я выходжу ў мяне праблемы вібрацыі з махавік таксама нізкія працэнты.
Загадзя дзякую.
msport (exil77grande)
27-10-2013, 12:04
два файла, ўведзеныя дадзеныя не адной машыны.
panterargento
27-10-2013, 12:31
У сэнсе не на гэтай жа машыне?
У архіве c'? у врі і мод, і я проста паспрабаваў адкрываць іх з дапамогай titanium і мацуюцца...
Што не v
я таксама не знаходжу нічога дзіўнага ў файл....
у частцы некаторых карт, moddate, якім задаваліся пытаннем у іншы пратэктар экрана, што сустрэча ў файле mod....
вы ўпэўненыя, што тое, што вы зрабілі не пашкодзіць нічога??вы ведаеце, што ўключае ў сябе абмежавальнік iq у залежнасці ад temp дызель in bad dad гэта не так??
затым я хацеў спытаць, калі тыя, mod 1cb946,1cbf0c,1cbf72 вы іх здзейснілі вы ці пасля ? у любым выпадку, калі вы зробленыя, вы да чаго ставяцца??
у астатнім, карта мне не вельмі падабаецца...у DW пачнеце moddare 2500 абаротаў...aldil? як павелічэнне, так і ад карт на педалі вы можаце, пачынаючы з moddare ад 1500 абаротаў.. у лім пара, вы робіце тую ж памылку,калі гэта так можна назваць,часткі moddare ад 3250 rpm...частак, а таксама да..пошук? не даваць занадта крокам у раене 1750-2500rpm пасля гэтай зоне, p? крытыка для turbo вы можаце даць прырост больш, чым вы аддаеце перавагу...лямбда-ты зрабіў усе, у 1,1...ты зрабіў часопіс, каб убачыць, па меншай меры, ваш maf, у якім раене працуеце?
для турба мод, і сумніўная...ад 125 мбар вы нізкія і вы "вав" 100 да высокіх там, дзе павінна быць наадварот...
акрамя таго, не дадае прэс-rail, але ўсе роўна ўстаеш, абмежавальнік ціску....чаму???
panterargento
27-10-2013, 16:35
Той limit, iq у залежнасці ад тэмпературы дызель я віз moddare многія тут, на форуме, але, шчыра кажучы, не s? ці сапраўды яны могуць выклікаць пашкоджанні, і ў выпадку, што можа здарыцца?
3 адрасы, усе зрабіў "раз".
Што тычыцца DW-удзельнік ад 2500, чаму? калі пачатак ад іп? ніжэй таксама нізкі працэнт (пры + тэсты) мне вібруе махавік.
Абмежавальнік крутоўнага моманту партыя ад 2500 і не ад 3250...
У лямбда-усе ў 1 (што ? яго стехиометрической), бачыў, што я не іп? DPF, я не думаю, што диано праблемы.
Я яшчэ не рабіў часопіс, maf бачу яго з масы паветра вымяраецца і мэта? (я выкарыстоўваю multiecuscan) І аб тым, як павінны працаваць у эксплуатацыі, аптымальныя?
Для турбо я даў трохі больш? ніжэй, каб атрымаць лепшы адказ, і менш algli высокія, каб не stressarlo таксама.
Абмежавальнікі rail я павялічаны, каб даць трохі волі ў чыгуначных ж, і апошні не я павялічыў, чаму? аднак, я думаю, будзе паглынаць магутнасць, а затым бачыў вельмі мала дыму (амаль нуль) я не адчуваў imporatante гэта зрабіць.
Прадукцыйнасць прыстойныя, але не максімальны, і, аднак, паўтараю, дым на высокіх (пасля 3500rpm) ? амаль нулявы.
msport (exil77grande)
27-10-2013, 20:47
прабачце, на самай справе я на dekstops файл mod bravo з sw адрозніваецца і consfuso,астатняе ў карце я не люблю турба і абмежавальнік крутоўнага моманту і ўзбагачэння вы можаце зрабіць гэта і трохі больш prgressivo,карты лямбда варта праверыць, ці добра ў дыягностыцы, як паводзяць сябе астатнія можаце ісці.
panterargento
27-10-2013, 21:09
Ок, дзякуй x парады, але ў канкрэтнай дыягностыкі лямбда, як я павінен наладзіць з дапамогай multiecuscan?
На дадзены момант абмежавальнік крутоўнага моманту і ўзбагачэння пакінуць іх нязменнымі, у той час як для турба лепш, як у screen?
Шчыра, з турба у мяне заўседы цяжкасці? зразумець, як гэта зрабіць...
msport (exil77grande)
28-10-2013, 08:23
для турба-і гэта лепш, чым раней.
panterargento
28-10-2013, 09:51
msport заўседы вельмі карысна, дзякуй...
Той limit, iq у залежнасці ад тэмпературы дызель я віз moddare многія тут, на форуме, але, шчыра кажучы, не s? ці сапраўды яны могуць выклікаць пашкоджанні, і ў выпадку, што можа здарыцца?
3 адрасы, усе зрабіў "раз".
Што тычыцца DW-удзельнік ад 2500, чаму? калі пачатак ад іп? ніжэй таксама нізкі працэнт (пры + тэсты) мне вібруе махавік.
Абмежавальнік крутоўнага моманту партыя ад 2500 і не ад 3250...
У лямбда-усе ў 1 (што ? яго стехиометрической), бачыў, што я не іп? DPF, я не думаю, што диано праблемы.
Я яшчэ не рабіў часопіс, maf бачу яго з масы паветра вымяраецца і мэта? (я выкарыстоўваю multiecuscan) І аб тым, як павінны працаваць у эксплуатацыі, аптымальныя?
Для турбо я даў трохі больш? ніжэй, каб атрымаць лепшы адказ, і менш algli высокія, каб не stressarlo таксама.
Абмежавальнікі rail я павялічаны, каб даць трохі волі ў чыгуначных ж, і апошні не я павялічыў, чаму? аднак, я думаю, будзе паглынаць магутнасць, а затым бачыў вельмі мала дыму (амаль нуль) я не адчуваў imporatante гэта зрабіць.
Прадукцыйнасць прыстойныя, але не максімальны, і, аднак, паўтараю, дым на высокіх (пасля 3500rpm) ? амаль нулявы.
Rail я то добра, у filino, зла не робіць, упэўнены, нават у працы, без перабольшання, відавочна!)
У якім сэнсе "паглынае ўладу" ???
panterargento
29-10-2013, 16:18
У тым сэнсе, што паглынае магутнасць...дакладна не ведаю колькі, але ў некаторых абмеркаванне некаторых экспертаў гэта было адзначана.
panterargento
29-10-2013, 16:26
Я думаю, аднак, што, каб надаць больш? 80 кубоў, а таксама падняць абмежавальнікі з драйвера, то варта ўмяшацца на час ін'екцыі, або шляхам інфармавання або падманваючы ecu.
Bastonatemi, калі я сказаў stonxata...
jacktheripper2
05-11-2013, 04:12
Я думаю, аднак, што, каб надаць больш? 80 кубоў, а таксама падняць абмежавальнікі з драйвера, то варта ўмяшацца на час ін'екцыі, або шляхам інфармавання або падманваючы ecu.
Bastonatemi, калі я сказаў stonxata...
Каб надаць больш? у 80mm3 інфармуючы ecu, трэба падняць апошні bp і пералічваюцца час на апошні слупок у адпаведнасці пакладзі на вр. Для 90mm3 ад 10%, calcolandoli добра будзе пі? або менш за 10% на ўвесь слупок. Не дакранайцеся першыя ачкі ў 3000?.
panterargento
05-11-2013, 09:36
Гэта было менавіта тое, што я хацеў...вр, што знаходзіцца да часу, каб паведаміць ;)
panterargento
07-11-2013, 20:22
Каб надаць больш? у 80mm3 інфармуючы ecu, трэба падняць апошні bp і пералічваюцца час на апошні слупок у адпаведнасці пакладзі на вр. Для 90mm3 ад 10%, calcolandoli добра будзе пі? або менш за 10% на ўвесь слупок. Не дакранайцеся першыя ачкі ў 3000?.
Перачытаўшы абмеркаванне, я думаю, не зразумеў што-то...што вы разумееце пад "не чапаць першыя ачкі ў 3000"?
panterargento
10-11-2013, 09:13
Riesumo гэтую дыскусію, так як я зрабіў з налад на карту, і я не палічыў патрэбным адкрыць іншую.
А таму я заўседы меркаванне аб тым, што, я падкрэсліваю, што мэта ? што ўводзіць 80mm3 і расцягнуць на хуткасць? максімум, памятаю, што ніжэй 2500rpm я не магу даць яму крокам, таксама нізкія, інакш мне вібруе махавік, і, шчыра кажучы, мяне не цікавяць тым прадукцыйнасць ніжэй гэтых абаротаў.
Загадзя дзякую.
jacktheripper2
10-11-2013, 16:55
Riesumo гэтую дыскусію, так як я зрабіў з налад на карту, і я не палічыў патрэбным адкрыць іншую.
А таму я заўседы меркаванне аб тым, што, я падкрэсліваю, што мэта ? што ўводзіць 80mm3 і расцягнуць на хуткасць? максімум, памятаю, што ніжэй 2500rpm я не магу даць яму крокам, таксама нізкія, інакш мне вібруе махавік, і, шчыра кажучы, мяне не цікавяць тым прадукцыйнасць ніжэй гэтых абаротаў.
Загадзя дзякую.
Я яшчэ не магу паглядзець карту, але кажу табе ўжо? што для 80mm3 час іх можна пакінуць арыгінальныя. У іншай тэме я размясціў карту ўжо? зрабіў, што павінен зрабіць каля 190 л. с. з 90mm3 на максімальных, на сярэдніх і 80/82mm3 на 4000 аб. Калі табе дастаткова 80mm3 пачынае падымаць апошні Брэйк-пойнт на ўсіх картах, што есць, калі: rail,загадзя,ціску турба,vgt, так і на тыя асноўныя, якія ў тыя, у рэгенерацыі. Тыя, у рэгенерацыі, то яны залатыя, а тыя асноўныя зменіце толькі ў апошняй кропцы крывой (або на апошні слупок у табліцы), vgt адкрыйце яе ледзь-ледзь больш? але, магчыма, нават не служыць, таму рэкамендую зрабіць тэставую карту з vgt врі і толькі на bp ўстаў. На авансы для 80mm3 ад 1 градуса да 4500giri і 3 градусаў да 4000, калі падніміце ціск у магістралі rail ў 1680bar, калі вы не ўстаяце ад 2 градусаў да 4500 3,5/4 градусаў на 4000 аб. Колькасць pi? нізкія часткі ад 1 градуса да 3 градусаў да 3750. Змены заўседы толькі апошняя кропка кожнай крывой або апошні слупок у таблічнай, падымаючы апошні Брэйк-пойнт на карце на 80mm3 вядома. Зрабіць хутка можна, вядома, капіяваць дадзеныя або крокам, і скапіяваць іх на картах спадарожных тавараў. Шчыра 80mm3 чыгуначных будзем? жыву, як арыгінальныя, як заўседы кажа, іншага карыстальніка форуму rail ? добра падымаць толькі тады, калі IQ становяцца высокімі і, такім чынам, таксама час, каб надаць пэўныя IQ становяцца вельмі, падымаючы rail ? можна скараціць трохі час ўпырску і cos? не прыйдзецца? даць занадта рана, каб стаяць і пі? можна бліжэй да вмт.
Вяртаючыся да карце на turbo зрабіце так, як хочаш ты, я не працуе інтэрнэт, толькі апошняя кропка крывых дае ад 100 да 150 пунктаў у залежнасці ад таго, як ? увод турбіны і апошнія крывыя, а не ne ад таксама p? у кропках перад тым, як зрабіць яе больш? лінейная, асабліва на апошняй крывой загана стаць 'трохкутнік'. Прыйдзецца, вядома, зрабіць часопіс і ўбачыць, колькі ў вас паветра на 4000 аб, разлічвае, што калі вам 950mg/паветра ў гэтых абаротаў трэба паставіць лямбда-каля 0,95 для 950mg/i (і fumer?), вядома з турбінай арыгінал, без павелічэння таксама ціск машыны упэўнены, трохі паліць, даючы 80mm3 4000 абаротаў, улічваючы, што ori ne ўкараняе 62..
Паспрабуйце прытрымлівацца таго, што я сказаў вам, і калі вы паглядзіце на мапу, якую я паклаў у іншай тэме
panterargento
10-11-2013, 18:17
Карту я зрабіў, каб надаць максімум 80mm3, таму час і rail врі (натуральна, limit, IQ з драйвера я устань дакладна 82mm3), а таксама авансы я яму пакінулі крычы, і я не думаю, што мы павінны даць якой-то ступені, так як машына не паліць відаў высокіх абаротаў, толькі невялікі sbuffata калі выпад ходу педалі, але ўсе заканчваецца...для турбо я даў максімум 125 ачкоў і больш? змяняецца таксама абмежавальнікі.
Я хацеў бы падкрэсліць, што я не эксперт і st? спрабую вучыцца, я не разумею, што вы маеце на ўвазе пад "VGT"...тады я не зразумеў, то падняць усе ВР, то часу б толькі, калі б я хацеў даць пі? у 80mm3 напрыклад, incrementanto апошняя кропка ў 90mm3, але, як тлумачыла мне не трэба...пошту спасылку на вашу карту cos? я спрабую лепш зразумець, такім чынам, я ? р? цяжка...
Аўтамабіль ідзе вельмі добра, і я не хацеў бы ісці, чым пытанне надзейнасці?...
jacktheripper2
10-11-2013, 18:54
Карту я зрабіў, каб надаць максімум 80mm3, таму час і rail врі (натуральна, limit, IQ з драйвера я устань дакладна 82mm3), а таксама авансы я яму пакінулі крычы, і я не думаю, што мы павінны даць якой-то ступені, так як машына не паліць відаў высокіх абаротаў, толькі невялікі sbuffata калі выпад ходу педалі, але ўсе заканчваецца...для турбо я даў максімум 125 ачкоў і больш? змяняецца таксама абмежавальнікі.
Я хацеў бы падкрэсліць, што я не эксперт і st? спрабую вучыцца, я не разумею, што вы маеце на ўвазе пад "VGT"...тады я не зразумеў, то падняць усе ВР, то часу б толькі, калі б я хацеў даць пі? у 80mm3 напрыклад, incrementanto апошняя кропка ў 90mm3, але, як тлумачыла мне не трэба...пошту спасылку на вашу карту cos? я спрабую лепш зразумець, такім чынам, я ? р? цяжка...
Аўтамабіль ідзе вельмі добра, і я не хацеў бы ісці, чым пытанне надзейнасці?...
Каб даць больш 80mm3 можна нават не падымаць вр час жадаючы, падманаў, трохі утрымліваючы, што і арыгінал. За кошт, што даючы 10% апошні слупок впрысните каля 90mm3. Такім чынам, для? яна думае, што яны 80mm3 і, такім чынам, gi? лямбда-проста апусціце яго, каб 80mm3 і не 90mm3 як вынікае, калі ўстаеш у вр.
Не разумею таксама, чаму? абмежавальнікі вы адданыя 82mm3, а не 80, калі так хочаце надаць 80mm3..Тут абмеркаванне, што я табе сказаў.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4305-parere-mappa-new-bravo-1-9-120-cv/page4
panterargento
10-11-2013, 20:05
Я не зрабіў яшчэ аднаго часопіса, але ў тэорыі да 4000 абаротаў, я павінен быць у 80mm3 у залежнасці ад карты.
У лямбда-я зрабіў усе у 1 (павінна быць stechimetrico).
Абмежавальнікі я месі на 82 толькі, каб даць свабоду? у карты час, і ў любым выпадку я не думаю ісці, мех, 80 так як час крычы...я мог бы падняць іх нават да 90, але тэарэтычна я заўседы ўводзілі 80.
Я думаю, што не рабіце розніцы, калі не змяніць ВР іншых карт у 80mm3, так як ад 70mm3 і далей будзе выкарыстоўваць усе тыя каштоўнасці, так бы мовіць, напрыклад, калі я пакідаю 70mm3 ВР ў ніжняй частцы крывой ціску ў рампы, то ціск у 4000 аб. 1600 бар, але я думаю, што гэта ціск я б нават з ВР ў 80mm3..., такім чынам, шляхам увядзення пі? у 70mm3 я заўседы 1600 бар у тых колаў, з або без moddare ВР...можа быць, я мог бы памыліцца ў гэтым, паўтараю, я не эксперт.
Dar? паглядзім на абмеркаванне...
jacktheripper2
10-11-2013, 21:25
Я не зрабіў яшчэ аднаго часопіса, але ў тэорыі да 4000 абаротаў, я павінен быць у 80mm3 у залежнасці ад карты.
У лямбда-я зрабіў усе у 1 (павінна быць stechimetrico).
Абмежавальнікі я месі на 82 толькі, каб даць свабоду? у карты час, і ў любым выпадку я не думаю ісці, мех, 80 так як час крычы...я мог бы падняць іх нават да 90, але тэарэтычна я заўседы ўводзілі 80.
Я думаю, што не рабіце розніцы, калі не змяніць ВР іншых карт у 80mm3, так як ад 70mm3 і далей будзе выкарыстоўваць усе тыя каштоўнасці, так бы мовіць, напрыклад, калі я пакідаю 70mm3 ВР ў ніжняй частцы крывой ціску ў рампы, то ціск у 4000 аб. 1600 бар, але я думаю, што гэта ціск я б нават з ВР ў 80mm3..., такім чынам, шляхам увядзення пі? у 70mm3 я заўседы 1600 бар у тых колаў, з або без moddare ВР...можа быць, я мог бы памыліцца ў гэтым, паўтараю, я не эксперт.
Dar? паглядзім на абмеркаванне...
Калі Вы хочаце з rail складзе пакіньце bp арыгінальныя.
panterargento
10-11-2013, 22:43
Спачатку ты сказаў, што даць трохі дасягненняў, было б лепш, але тое, што вам цікава ? варта прадбачыць нават без дыму?
У verit? акрамя таго, пластовага, калі выпад, удар, трохі дыму, што робіць, а ? амаль нулявы, і вы заўважыце толькі тады, калі есць фар іншага аўтамабіля, які варта, я бачу, што яна ад люстэрка задняга выгляду, то ясна, але дзень вы ледзь заўважае...
jacktheripper2
11-11-2013, 00:53
Спачатку ты сказаў, што даць трохі дасягненняў, было б лепш, але тое, што вам цікава ? варта прадбачыць нават без дыму?
У verit? акрамя таго, пластовага, калі выпад, удар, трохі дыму, што робіць, а ? амаль нулявы, і вы заўважыце толькі тады, калі есць фар іншага аўтамабіля, які варта, я бачу, што яна ад люстэрка задняга выгляду, то ясна, але дзень вы ледзь заўважае...
Трохі загадзя дрэнна не робіць. Звярніце ўвагу на часопіс у любым выпадку ін'екцыі і глядзець, як впрысните ад 4000, чаму? па мне 80mm3 іх не впрысните да высокіх абаротаў, але ўсе залежыць ад таго, колькі ў вас паветра, калі нават на высокіх абарачэннях у вас pi? у 980mg/i, то іх впрысните, і трохі загадзя, у гэтым выпадку ен даў бы. На высокіх абарачэннях ўпырск павінен стаяць.? можна бліжэй да вмт.
panterargento
11-11-2013, 08:11
Ок, толькі можна я лог і месца, каб яго можна было прааналізаваць і пры неабходнасці ўнесці змены авансаў.
panterargento
11-11-2013, 12:29
Я зрабіў часопіс, на 5-ай перадачы, трохі ў гару, каля 2%-3% да 4000 абаротаў, усе роўна ўводзяць 80mm3, як я вылічана карту, прыкладаю карту, на якой я зрабіў часопіс, ці што ? пафарбаваныя ў нейкі момант, чым той, размешчаная вышэй + часопіс.
panterargento
13-11-2013, 11:18
Мне здаецца, звярніце ўвагу, што пасля 2 карты, лямбда-ce-небудзь іншы з драйвера і, здавалася б, абмежавальнік ж, я хацеў бы зразумець, калі v? зроблены, як і іншыя, або ? карту, якая працуе ў рэгенерацыі?
jacktheripper2
15-11-2013, 01:33
Мне здаецца, звярніце ўвагу, што пасля 2 карты, лямбда-ce-небудзь іншы з драйвера і, здавалася б, абмежавальнік ж, я хацеў бы зразумець, калі v? зроблены, як і іншыя, або ? карту, якая працуе ў рэгенерацыі?
panterargento
15-11-2013, 06:09
Ок, дзякуй, джэк.
паведамленне умераны
leandro89
15-11-2013, 13:19
Ок, дзякуй, джэк.
паведамленне умераны
вы ведаеце, што ваш p.s. што вы напісалі ? забаронена правіламі? часам савет ўсім карыстальнікам чытаць правілы.
panterargento
15-11-2013, 13:28
Прабачце, я не зразумеў,,, ? правільна, кожны так часта ? лепш быць адной паліроўкі рэгуляванне cos? ад утаймаваць інстынкт, ? як раз пакінуць у бду, не гледзячы на забарону...