КПК

Перегляд Повної Версії : блоки управління vw group

перевищення швидкості
26-10-2013, 20:04
привіт, хлопці у мене велика проблема з ебу vw group edc15 кожен раз, коли дотик, щоб зробити scodifica я х, як у мені довелося отпаять на flasch x запишіть його до школи, тому що колега був перепризначений машина добре, але не змогли зробити діагностику, це останнє, зокрема, після перенесено sfasch з файлом ori тому діагноз регулярно, але після 10 хвилин, що і на мотоциклі він вимикається і не підуть більше навіть не загоряється контрольна лампа движка я армо інтернет терпіння беру flasch нова його переписати, все, як завжди, туристичне
але одно піде в хід без проблем, але через деякий час вимикається, хто мені може допомогти x зрозуміти, що ж сталося, звісно, і перше, що я, трапляється, на edc 15, але тільки vw group

Backgroop
26-10-2013, 20:09
Привіт, що ? дуже дивно, ви пробували переписати файли, які ви читали в orogine і подивитися, як він себе веде?

перевищення швидкості
26-10-2013, 20:17
я не розуміючи нічого, тиждень тому ualtra edc 15 я scodifica на e2p пізніше, але після того, що я вимикаю не підуть більше riprogrammo знову e2p підуть, але після stssa, що в кінці кінців я duvuto міняти ecu дивитися разі, те, що я купив, вже scodificata, отже, встановлено, і все йшло добре,

Backgroop
26-10-2013, 20:21
Спробуйте переписати файл, який ви читали, джерело на ecu і спробуйте, це може бути питання chk або який-небудь зварювання пішло..

перевищення швидкості
26-10-2013, 20:26
в понеділок я намагаюся

legendaryslave
26-10-2013, 20:40
controllerei також rele' головна і харчування

Backgroop
26-10-2013, 20:46
controllerei також rele' головна і харчування

Ну і даремно, disolito ця проблема спостерігається в контакт labbile всередині реле? підписано 190 під рульовою колонкою, з-за автомобіля, який гасне і не запускається контрольна лампа передпускового підігріву і несправності двигуна не включаються

перевищення швидкості
26-10-2013, 22:14
вже перевірив, не має нічого загального й тому, що, перш ніж я dissaldassi в flasch і переписати на школі не був діагноз, але машина funzionavabene крім того, я сходжу з розуму, я роблю багато екю, але тільки вони дають мені проблеми буде casualita бо! два в 10 днів, мені здається, занадто багато

sebastiano345
27-10-2013, 18:28
привіт, але іммо не переходить від межі до краю?у rele' і' підписали 109

marcogti
31-10-2013, 06:12
Quto проблема в rel?. Спробуйте показати йому міст, і подивитися, якщо ви, продовжує зберігатися проблема. У mil попередження не centrala ecu.

перевищення швидкості
31-10-2013, 08:55
привіт, хлопці, не має нічого спільного в реле або ще й ecu не знаю, чому він заблокований так багато, що з іншого ecu автомобіля працює problemae зрозуміти, що ж сталося, в ecu?