Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : блокі кіравання vw group

перавышэнне хуткасці
26-10-2013, 20:04
прывітанне, хлопцы, у мяне вялікая праблема з эбу vw group edc15 кожны раз, калі дакрананне, каб зрабіць scodifica я х, як у мне прыйшлося отпаять на flasch x запішыце яго да школы, таму што калега быў пераназначаны машына добра, але не змаглі зрабіць дыягностыку, гэта апошняе, у прыватнасці, пасля перанесены sfasch з файлам ori назад дыягназ рэгулярна, але пасля 10 хвілін, што і на матацыкле ен выключаецца і не пойдуць больш нават не загараецца кантрольная лямпа рухавічка я армо цярпення бяру flasch новая яго перапісаць, усе, як заўседы, экскурсійнае
але роўна пойдзе ў ход без праблем, але праз некаторы час выключаецца, хто мне можа дапамагчы x зразумець, што ж здарылася, вядома, і першае, што я, здараецца, на edc 15, але толькі vw group

Backgroop
26-10-2013, 20:09
Прывітанне, ці што ? вельмі дзіўна, вы спрабавалі перапісаць файлы, якія вы чыталі ў orogine і паглядзець, як ен сябе вядзе?

перавышэнне хуткасці
26-10-2013, 20:17
не я разумеючы нічога, тыдзень таму ualtra edc 15 я scodifica на e2p пазней, але пасля таго, што я выключаю не пойдуць больш riprogrammo зноў e2p пойдуць, але пасля stssa, што ў рэшце рэшт я duvuto мяняць ecu глядзець выпадку, тое, што я купіў, ужо scodificata, такім чынам, усталяваны, і ўсе ішло добра,

Backgroop
26-10-2013, 20:21
Паспрабуйце перапісаць файл, які вы чыталі, крыніца на ecu, і паспрабуйце, гэта можа быць пытанне chk або якой-небудзь зваркі пайшло..

перавышэнне хуткасці
26-10-2013, 20:26
у панядзелак я спрабую

legendaryslave
26-10-2013, 20:40
controllerei таксама rele' галоўная і харчавання

Backgroop
26-10-2013, 20:46
controllerei таксама rele' галоўная і харчавання

Ну і зусім дарма, disolito гэтая праблема назіраецца ў кантакт labbile ўнутры рэле? падпісана 190 пад рулявой калонкай, з-за аўтамабіля, які згасае і не запускаецца кантрольная лямпа предпускового падагрэву і няспраўнасці рухавіка не ўключаюцца

перавышэнне хуткасці
26-10-2013, 22:14
ужо праверыў, ці не мае нічога агульнага і таму, што, перш чым я dissaldassi ў flasch і перапісаць на школе не быў дыягназ, але машына funzionavabene акрамя таго, я схаджу з розуму, я раблю шмат экю, але толькі яны даюць мне праблемы будзе casualita бо! два ў 10 дзен, мне здаецца, занадта шмат

sebastiano345
27-10-2013, 18:28
прывітанне, але иммо не пераходзіць ад рамкі да краю?у rele' і' падпісалі 109

marcogti
31-10-2013, 06:12
Quto праблема ў rel?. Паспрабуйце паказаць яму мост, і паглядзець, калі вы, працягвае захоўвацца праблема. У mil папярэджанне не centrala ecu.

перавышэнне хуткасці
31-10-2013, 08:55
прывітанне, хлопцы, не мае нічога агульнага ў рэле або яшчэ і ecu не ведаю, чаму ен заблакаваны так шмат, што з другога ecu аўтамабіля працуе problemae зразумець, што ж здарылася, у ecu?