КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Limit IQ у залежнасці што?

panterargento
26-10-2013, 09:12
Добрай раніцы ўсім, хто будзе cos? ласкавы, каб растлумачыць мне, (калі ? магчыма) limit iq, якія я размясціў у экран, у залежнасці, што дзейнічаюць, а не s? як іх класіфікаваць...напрыклад, функцыя, тэмпература паветра, хуткасць? (калі ен існуе), курс (калі ен існуе), тэмпературы паліва і г. д...ен кажа шмат, але не ўсе яшчэ ўдалося высьветліць, іх карэляцыі, у аснове пэўныя ўмовы працы рухавіка, тэмпературы ці іншай.
Загадзя дзякую.

манро
26-10-2013, 15:01
1CC1AE,1CF824,абмежавальнікі iq у залежнасці ад тэмпературы...у восях ў вас тэмп абсалютная (у градусах кельвіна), таму значэнні трэба адняць усе 270....адзін 1CF824 і iq limit у функцыі dell temp дызель...***** і тое, што знаходзіцца ў розных edc15c....
1CC274 павінна быць iq limit у залежнасці ад хуткасці? што я не вельмі добра зразумеў, калі ўступае ў дзеянне...можа быць ? карту, якая служыць ai asr свайго роду напамін разліку.....ад формы, здаецца, таксама падобная на карту, што змяніць на edc15p, каб актываваць launch control,....
1CE7E8 я не ведаю, што гэта......у восі, мне здаецца, прызнаць, з step абаротаў...але могуць быць таксама step пара...
аднак edc16 ? набіты абмежавальнікі, каб знайсці іх усе і зразумець, на што яны дзейнічаюць, будзе служыць як мінімум damos...

panterargento
26-10-2013, 16:35
Ок, дзякуй, манро, па меншай меры, цяпер у мяне есць палова ідэі.