Прагляд Поўнай Версіі : Ціску ў рампы, які падымаецца і апускаецца
Прывітанне, хлопцы, са мной адбываецца дзіўная рэч у маей mondeo, 2.0 tdci 140cv, ад 2000 абаротаў на чую паскарэнне аснасткі, кантроль, дыягназ-усе ў парадку, я раблю праверку ціску ў рампы, і я бачу, што вагаецца паміж 1200 і 1650 atm, цяпер я пытаюся ў вас, што можа быць, я думаў на клапан на помпе высокага ціску, вы што думаеце, прывітанне Джанфранка.
danny677
25-10-2013, 22:58
што пампуецца пу? быць нармальным, на самай справе, 1650 прымае іх як правіла, пры высокіх нагрузках і 1200 пры нагрузках, сярэдніх і высокіх частот. У мінімальны стандарт ? паміж 300 і 350 бар лушчака 1650 напрыклад.
і' pi? верагодна, што забруджаны датчык aps
danny, дзякуй за параду, як мінімум, вагаецца паміж 250 і 350 бар праблема ўзнікае, калі я падымаюся на 2000 абаротаў і стаўлю педаль газу да ўпора (таблетка) і машына адчувае сябе мяккай і паскараецца і запавольваецца, і кантралюючы з дыягназам і не бачыў у гэтым праблемы, больш таго, я не атрымліваю памылку, сення раніцай са свежым паветрам не рабіў, датчык aps з павагай Джанфранка.
падобная праблема на pajero, праблема-то клапан, які кантралюе ціск ў магістралі высокага ціску, замяніць і ўсе ? вярнуўся ок.
Chicco, можа бруд унутры, вы можаце ачысціць ці, то вы павінны замяніць, прывітанне дзякуй для вашага супрацоўніцтва.
у маім выпадку было больш? праблема электрычнага прывада, што гразі.
legendaryslave
26-10-2013, 12:29
сення раніцай са свежым паветрам не рабіў гэта заява прымушае мяне думаць, al'egr
Калі адсылаю без egr павінна палепшыцца.
Выбачайце, я хацеў напісаць, калі rimappo, мой тэлефон піша, што ен кажа.
але сістэмы рэцыркуляцыі ог ўплывае cos? так шмат ціску ў рампы?
Backgroop
26-10-2013, 15:03
Прывітанне, Па мне, гэта Рэгулятар ціску на помпе (DRV) я ? давялося асабіста pi? раз на pi? аўтамабілі, падлучае рэгулятар ціску bosch, пу? здарыцца, што з-за дызельнага паліва забруджаныя, альбо заткнуты микрофильтр на кончыку рэгулятара проста разабраць яе і ачысціць яго, здараецца, што пашкоджваецца gommina or і губляе ціск, або, што ен няспраўны.. змяняйце іх і ідзіце спакойна, калі гэта з-за клапан EGR не былі б перапады ціску, cos? відавочныя затым проста адлучыце раз'ем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ж, каб адрозніць праблемы
danny677
26-10-2013, 15:16
Прывітанне, Па мне, гэта Рэгулятар ціску на помпе (DRV) я ? давялося асабіста pi? раз на pi? аўтамабілі, падлучае рэгулятар ціску bosch, пу? здарыцца, што з-за дызельнага паліва забруджаныя, альбо заткнуты микрофильтр на кончыку рэгулятара проста разабраць яе і ачысціць яго, здараецца, што пашкоджваецца gommina or і губляе ціск, або, што ен няспраўны.. змяняйце іх і ідзіце спакойна, калі гэта з-за клапан EGR не былі б перапады ціску, cos? відавочныя затым проста адлучыце раз'ем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ж, каб адрозніць праблемы
Дакладна ! многія робяць ігнаруюць існаванне і сходзяць з розуму
тое, што сказалі хлопчыкі ? сапраўды, і ў 99% выпадкаў, праблему ціску на "ваганні" ? з-за рэгулятара ціску, што ў выпадку з mondeo,будучы сістэмы common rail delphi,таксама мае ўбудаваны ўнутры датчык, які пасылае ў ecu сігнал зваротнай сувязі для кантролю найбольш дакладны....
тое, што я магу параіць ? што, перш чым замяніць рэгулятар варта паспрабаваць праверыць датчык rail на флейце....
часам гэтыя вы starano ? даюць сігналы фіктыўных, так і ў ecu, які, у дыягностыкі ціску ў рампы..так як ecu для рэгулявання прэс-трымае ў першаснай ўлічваць сігнал з датчыка ? відавочна, што калі гэта ад значэння "узнікаць і знікаць" ecu паспрабуе наладзіць усе ў адпаведнасці з гэтымі сігналамі....затым рухавік выключаны, вы можаце? паспрабуйце, калі датчык ад значэння правільныя...або паспрабаваць яго замяніць....я думаю, што датчык, выдаткі значна менш, рэгулятар...затым два выпрабаванні пу? зэканоміць грошы прыемна...
Увага, усе паветра, затым на датчык выдатку паветра і рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, так? на планшэце, калі не хапае паветра абразаецца l ўпырску і, адпаведна, дызельнае паліва) і, адпаведна, у p-rail, відавочна, калі і былі правераны ўсе астатняе тыпу нізкага і высокага ціску, дызель акіслення на розныя кантакты датчыкаў і эфектыўнасць датчыкаў ж
Хлопцы, але defap гэтага аўто ? цяжка, хто-небудзь мне можа даць нейкі савет.
SandroMarciano
27-10-2013, 09:33
але сістэмы рэцыркуляцыі ог ўплывае cos? так шмат ціску ў рампы?
абсалютна няма, і калі мяняецца cos? так, перш чым падключыце яго павінны праверыць некаторыя механічныя праблемы ў ланцугі харчавання
darkawake
27-10-2013, 13:23
Прывітанне ўсім, я сыду на абмеркаванне, адзначыўшы, шмат кваліфікаваных людзей, і таму я віншую ўсіх. Я дадаў бы, што значэнне ціску, які чытае ў дыягназ ? што вымяраецца ад датчыка, таму, каб ведаць, ці з'яўляецца значэнне ? дакладна трэба замяніць, вядома, працуе. Аднак, любое кіраўніцтва па дыягностыцы гл. першыя і асноўныя элементы кіравання на нізкі ціск, то высокая, улічваючы, што з-за адсутнасці нізкі, адпаведна, высокі ціск можа знізіцца.
leandro89
27-10-2013, 14:33
Хлопцы, але defap гэтага аўто ? цяжка, хто-небудзь мне можа даць нейкі савет.
пайсці пагаварыць у тэме, што вы напісалі, вы б і гаворкі, і блытаць ідэі, я магу параіць вам шукаць нейкія абмеркавання з дапамогай функцыі пошук, калі не знойдзеце нічога, тады адкрыць абмеркаванне " і задайце свае пытанне.
Прабачце, ок, з гэтым справіцца? пошук.
Арыгінал карыстальніка, іншая інфармацыя, прыкладаю фота клапана пакрыўдзіць было б кружыў у жоўты з павагай Джанфранка.5857
на маю думку лепш спачатку глядзець, калі ce бруд у датчык рейл і клапан ціску рейл, па мне, праблемы і іх
Ок, датчык rail на флейце і на клапан, і той, які я намаляваў на фота ў папярэднім пасце. Паспрабуе? у гэтыя дні разабраць і праверыць усе. Джанфранка.
вы пу? быць і рэгулятар з датчыкам.калі ласка, праверце таксама фільтр дызельнага паліва і аб тым, што датчык можна яму рэдагаваць іх
калі ласка, праверце, калі там і быў усталяваны дадатковы модуль, хутчэй за ўсе датчык rail starato ў гэты момант для ўсіх элементаў кіравання, якія вы зрабілі, на мой погляд, праблема павінна быць вырашана ўжо
фільтр зменены адразу пасля куплі аўто, я заяўляю, што аўтамабіль ? б / у, але ен у выдатным стане, казалі рэдагавання, што вы маеце на ўвазе, як сказаў папярэдні пост будзеце бачыць? у гэтыя дні, што рабіць, - крыху ўплывае.
Прылітаваць 3 драты на датчык rail
Прылітаваць 3 драты на датчык rail
таму, каб пазбегнуць ілжывыя кантакты, праверыць нават тое, што я ўжо казаў, калі ў машыне быў усталяваны дадатковы модуль датчык быў ашуканы, у плане ціску, то есць, калі ціск павінна быць 1600 бар модуль кажа эбу, што, што есць 1400 (напрыклад), эбу адкрывае DRV, каб мець больш ціску, але на самай справе ў rail есць 1800 ўжо падманулі 1600 вінаваты модуль і датчык можа быць starato
на самай справе пу? быць.мы хацелі б, кантроль, дыягностыка на вуліцы ў момант ke таму дэфект
невялікі OT
як кажа мой дарагі татава, ен таксама механік, 45 гадоў: усе можа быць, нічога не выключае
ен хацеў, каб мы ў гэты момант, прабачце
Хлопцы, а што можаце вы пакладзеце бруд перад датчыкам rail, і зробіць усе, я ў казіно, я растлумачу ўсе, ch'? поспех, я збіраюся рабіць карту мой механічны ўпэўненасці, замена алею, фільтр алею і паветра і паліва, пры ўводзе ў эксплуатацыю машыны частка і праз паўхвіліны, што машына працуе на халастым ходу, выключаецца, паспрабуйце усімі спосабамі прымусіць яе сысці, але нічога не рабіць, мой механік кажа мне, trainiamola і давайце паглядзім, калі бакі, мы ставім сябе на дарозе, і пасля некалькіх ста метрах ад машыны ў бок. на наступны дзень я матацыкл, машына-усе ў парадку, і паскорыць мне пачынае рабіць, гэта праблема вельмі ўзмацняецца ў першыя два дні, тады і стала вельмі мяккай, пасля ўсяго гэтага, я думаю, што партыя бруду прыбыўшы на клапан PCV, або як забруджаны датчык rail, як толькі я магу выдаліць усе, і кіраванне ўсей сістэмы падачы дызельнага паліва. Выбачайце, калі ў першым пасце я растлумачыў усе, я забыўся, што праблемы, якія там есць цяпер, я адчуваў, хоць і невялікі, нават перш, чым адрэзаць.
вы праверылі рыбная лоўля ў бак?
Па-мойму, і што-то адбылося ў ўстаноўкі фільтра, або з-прымешкі? у трубе падачы. Як тлумачыла ў папярэдніх пастах, калі порт дроту, газу аўтамабіль паскараецца досыць добра , калі выпад паскаральнік мне гэты дэфект.
скажыце мне дакладна, машына, год, рухавік, тып рухавіка і год?
Машына ? ford mondeo SW 2008 2.0 tdci 140cv рухавік qxba ecu sid206 іншая інфармацыя даступныя. Яшчэ раз дзякуй усім. былі лепш, чым адзін td.
і калі вы можаце сказаць мне, ke сістэма inieyione мантажуе, калі bosch або siemens
гэта павінна быць без помпы, электрычная.зрабіце кантроль за рыбалоўствам ў баку
S? ? siemens, як сказаў раней мантуе sid206 , таму лоўля можа даць гэтыя праблемы.
Калі і пэцкаецца яна таксама ажыццяўляе суцэльны чырвоны antisvuotamento
Хлопцы, некаторы час таму я зрабіў кантроль, dtc маей машыне ? я знайшоў памылку b100a, што можа быць, з павагай Джанфранка.
Але з тым, што дыягнаставаць памылкі, уласцівыя all ўпырску : p не-b
enzopezzano
15-11-2013, 08:43
Пасля дыягностыкі, вам адлюстроўваецца як код або dtc разам з адпаведнай паметкай, уласцівая памылка. калі вы scrivessi акрамя кода нават тое, што адлюстроўваецца ў баку, вы маглі б таксама ведаць, ты, што адносіцца. асабіста я не магу ўспомніць, у памяці ўсе dtc.
tecnoecu
15-11-2013, 23:00
глядзіце nn я думаю, ke праблема бруду пярко? да мінімуму ціску ў рампы ? аптымальным, як правіла, калі есць бруд ў паліве дэфекты розных es:затрымка вылету,fumosita выхлапных газаў, мінімум няправільнай,рухавік крыху больш шумны і інш...... я думаю, я таксама, што можа быць праблемай адносна клапан выканаўчага вузла.
Клапан выкананню вы маеце на ўвазе pcv той, які рэгулюе ціск у чыгуначныя магістралі.
tecnoecu
15-11-2013, 23:29
вы дакладныя доказы гэтай
Але пры выдаленні я павінен быць асцярожны, што-то. Як чысціць, ці што. Прывітанне дзякуй.
tecnoecu
15-11-2013, 23:44
глядзець ўвагу, хоча, каб мы ва ўсім! для ачысткі можна выкарыстоўваць рэгіене спрэй ачышчальнік тармазоў ах ведаю, калі вы ведаеце, але пасля прыйдзецца прапампаваць сістэму харчавання.
S? гэта я ведаю, я раблю добра, абавязкова адмову, і, паставіўшы помпы вакуум да выхаду дызельнага паліва, а затым паўторным падключэнні ўсе і стаўлю сябе ў руху.
акрамя таго, паведамляю вам, што я зрабіў, адключыце яго pcv выходзіць чыстай, адключыце датчык rail я лічу, шмат бруду, то ripulisco і сеў на яго-і ўсе, я крывацек, але аўтамабіль не хочуць ведаць, я пазваню, мой сябар механік, і мы не можам атрымаць яго пачатку, я бачу, што на выхадзе высокага ціску помпы няма ціску, то адключыце помпа і seziono і я лічу, помпавая заблакаваны сціснуты, цяпер я не ведаю, што рабіць, калі яна ў рамонце, я купіць ужываны адзін, што мяне дыскавай прасторы дзякуй усім.
мегамозг
17-11-2013, 23:36
Адчуваеце, але ўсе праблемы ? нарадзіўся пасля таго, як вы замянілі фільтр дызельнага паліва або c'? ад першай?
як сказаў у пасце 29 і поспех, пасля змены фільтра , па-мойму , ен стварыў усе, я казіно. у першы раз не адправіўся, як ен зрабіў сення, для прымешкі? у дызель, а цяпер перарабіў не дзяліў й?, як было сказана вышэй, я знайшоў бруд у датчык rail таму я думаю, што ен у казіно. я не думаю, што помпа грыпу працуе ў вакууме, то ўнутры ес заўседы р? дызель.
мегамозг
18-11-2013, 00:25
А фільтр ? першапачаткова і ў асноўным ? зманціравана добра? Калі праблема ? нарадзіўся ад l? я indagherei лепш, і, магчыма, я б ўзаемнасцю, для бяспекі.
enzopezzano
18-11-2013, 06:24
Не вінаваты фільтр. Праблема была ўжо? цяперашні,змяняючы фільтр, загрузіць сістэму,і калі помпа не працуе не можа загрузіць яго і машына не заводзіцца.
мегамозг
18-11-2013, 09:23
але я заўседы лічыў, ўлоў, дзе вы ? пайшлі ў smucinare раней, за чатыры грошы, фільтр новы я ricambierei без сумневу. Дарэчы, калі трапляе бруд на флейце, гэта азначае, што фільтр не v? ну ці і ў дрэнным стане.
хлопцы, я растлумачу зноў на месцы злачынства, у мяняць фільтр, а затым зноў загрузіце, з ручным помпай, я выявіў бруду, шумавіння, чорны, у празрыстай трубцы падачы помпы высокага ціску, і бруд, па мне, і прыбытку ад ручной помпа мой механік, які быў захаваны ў правільным кірунку, але з gi? з-прымешкі? ўнутры, але, дарэчы, я знайшоў захапілі ў помпе(ніжняя бок помпы), я даў зразумець, што не было ў кпп-фільтр і брудны, але ўжо? была праблема на папярэднім, і бруд, прыехаў ва-час, скончылася блакаваць. Цяпер я прашу вас, можна з кампрэсара заблакаваны твар гэтага дэфекту на аб'ект. З Павагай Джанфранка.
enzopezzano
18-11-2013, 11:01
упэўнены, што так. і як, калі 4-цыліндравы рухавік ідзе ў тры. змяняецца помпа.
упэўнены, што так. і як, калі 4-цыліндравы рухавік ідзе ў тры. змяняецца помпа.
Не зусім
калі вы ідзяце ў richedere шмат пара (butti giu педаль газу) запытаць справы? pi? высокай, чым нармальны дызель і пад высокім ціскам, і іх, што вы адчуваеце, чым больш складанасць? помпа rail даць вам запыт
на самай справе, як кажа энцо, калі я accelero і вось у планшэце машына не так, як павінна, і як, калі вы frenava, то да дроту, газ accelerava але не даваў 100% крутоўнага моманту, на самай справе, калі выязджаў з абгонаў я павінен быў быць асцярожным, чаму? на абгон я павінен быў наладзіць на педаль газу, каб мець пастаянны момант, але не маланкавай.
enzopezzano
18-11-2013, 13:56
Не зусім
калі вы ідзяце ў richedere шмат пара (butti giu педаль газу) запытаць справы? pi? высокай, чым нармальны дызель і пад высокім ціскам, і іх, што вы адчуваеце, чым больш складанасць? помпа rail даць вам запыт
Але як ты думаеш, калі яны ставяць лік плунжеров ў помпе,павінны працаваць на ўсе 100%, каб быць эфектыўным або досыць менш? калі адзін не працуе і ў чым яго эфектыўнасць, па-мойму есць праблемы,то помпа ідзе перагледжана, калі вы хочаце надзейны аўтамабіль і працуе на максімум. Я працую cos?, затым адзін ? гаспадар зрабіць так, як лічыць патрэбным,важным ? здолець пераканаць кліента.
Але як ты думаеш, калі яны ставяць лік плунжеров ў помпе,павінны працаваць на ўсе 100%, каб быць эфектыўным або досыць менш? калі адзін не працуе і ў чым яго эфектыўнасць, па-мойму есць праблемы,то помпа ідзе перагледжана, калі вы хочаце надзейны аўтамабіль і працуе на максімум. Я працую cos?, затым адзін ? гаспадар зрабіць так, як лічыць патрэбным,важным ? здолець пераканаць кліента.
Глядзіце enzo, што я яму не сказаў, што добра трымаць помпа hp у тым стане, але я патлумачыў, чаму? дэфект...вядома, было зразумела, што павінен быць перагляд або замяніць
enzopezzano
18-11-2013, 22:20
вы прабачце, я не вытлумачваецца няправільна ваш адказ.
няма я зразумеў, але што жарты, вядома, было незразумела, мой адказ
Хлопцы , вы падкажыце, а на сітуацыю, адключыце датчык rail трохі бруду яго чысціць і вяртанне, рамонт, помпа, узяў у паасобку вагонаў, раблю чыстку, стаўлю на матацыкл і збіраюся паспрабаваць, што ж робіць тая ж праблема, але тое, што пу? быць, машына з новым помпай і pi? плыўнае, але ў трэцяй d 2000 да 4000 абаротаў таму заўседы дэфект разрыву.
мегамозг
19-11-2013, 22:37
але фільтр дызельнага паліва ты праверыў? Выбачайце, калі я настойваю, але калі ўсе працуе ? партыі з l
можа быць, нейкі шланг з турбонаддувом, які вентылюецца, заўтра раніцай збіраюся на працу зрабіць? запісы розных дадзеных з эбу.
Вы падкажыце, а на сітуацыі, ішоў з аўто, ікаўка, c'? заўседы, але прыехаўшы ў запаведнік, аўтамабіль пачаў рыданні са ўсіх перадачах , я раблю дыягностыку і мне P115a, дзе ен кажа, зніжэння магутнасці для ****llo мінімум паліва. Але гэтую памылку ?, што гэта значыць.
Я думаю, абедзве стратэгіі рэгулявання для бедных ****llo паліва
Прывітанне jovandj, зрабіў ? што робіць той жа пытанне, як і калі acellero з трэцяй 2000 абаротаў, у гэтыя дні зрабіць? добрая замена фільтра дызельнага паліва, і рэгулятар ў баку і адпаведныя шлангі і пракладкі.
мегамозг
25-11-2013, 22:30
Танк ? у тым выпадку, ачысціць, перш чым адказаць узаемнасцю, фільтр дызельнага паліва.
але рага пу? быць, што аўтамабіль не c'? вечка і c'? сістэма аўтаматычнага замыкання, і я бачу, што на вечку лючка не c'? адсутнасць ўшчыльнення і выходзіць вады ў баку.
мегамозг
05-12-2013, 21:24
Як не c'? корак???
не носіць шапкі, але сістэма, якая блакуе цэнтральны, калі пісталет не ? правільны і ўнутры прыносіць valvolina для закрыцця, але я не ведаю, калі зачыняецца выдатна. як я магу гэта зрабіць? фота.
вы казалі ў папярэднім пасце, гэта выглядае ўсе праблемы рэзервуар, всасывать і помпа нізкага ціску,
бруд працягвае шкоды прыбыцця паліва да помпы высокага.
вы казалі ў папярэднім пасце, гэта выглядае ўсе праблемы рэзервуар, всасывать і помпа нізкага ціску,
бруд працягвае шкоды прыбыцця паліва да помпы высокага.
Так, але яны яшчэ не вызначыліся, так? з маіх сяброў, якія працавалі як механічныя, яны сказалі мне, што пу? быць dpf, таму? я спрабую і вучуся выдаленне dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог gi? факт.
мегамозг
05-12-2013, 21:48
У горадзе коркі, як правіла, c'? невялікае вентыляцыйная адтуліна паліўнага правярае ? чысты, чаму? нават тое, што, калі ? attappato ад бруду прыводзіць да праблем.
Так, але яны яшчэ не вызначыліся, так? з маіх сяброў, якія працавалі як механічныя, яны сказалі мне, што пу? быць dpf, таму? я спрабую і вучуся выдаленне dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог gi? факт.
для таго, каб ідэі, але, як вы можаце звязаць стан dpf з тым, што аўтамабіль не запускаецца або запускаецца з ціскам балерына.
калі dpf мае свае праблемы, вы таксама можаце зняць яго, але не думаю, каб вырашыць гэтую анамалію
для таго, каб ідэі, але, як вы можаце звязаць стан dpf з тым, што аўтамабіль не запускаецца або запускаецца з ціскам балерына.
калі dpf мае свае праблемы, вы таксама можаце зняць яго, але не думаю, каб вырашыць гэтую анамалію
Прывітанне, магчыма, ты не прачытаў ўсе паведамленні, але з-за ціску балерына, быў помпа высокага ціску, замяніць і ліквідаваць праблему, каб ікаўка ( назавем cos? ) c'? па-ранейшаму, але я бачу, ціску турбіны, які падымаецца і апускаецца, а затым пу? быць, што эбу ўбачыць занадта высокага ціску паміж выхлапных газаў рухавіка і dpf і ідзе секчы ціску turbo, націснуўшы пайсці частоты, ціску турба.
Хлопцы, трохі са спазненнем, але я хачу сказаць вам, як я вырашыў, я разабраў клапан геаметрыі турбіны, і кантралюецца знайшоўшы вады ў губкі, што робіць фільтр, каб адчуваць сябе камфортна, перавернуты з клапана які стаіць на впускном калектары, прама зараз ідзе, што казка.