Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Ціску ў рампы, які падымаецца і апускаецца

nero72
25-10-2013, 20:55
Прывітанне, хлопцы, са мной адбываецца дзіўная рэч у маей mondeo, 2.0 tdci 140cv, ад 2000 абаротаў на чую паскарэнне аснасткі, кантроль, дыягназ-усе ў парадку, я раблю праверку ціску ў рампы, і я бачу, што вагаецца паміж 1200 і 1650 atm, цяпер я пытаюся ў вас, што можа быць, я думаў на клапан на помпе высокага ціску, вы што думаеце, прывітанне Джанфранка.

danny677
25-10-2013, 22:58
што пампуецца пу? быць нармальным, на самай справе, 1650 прымае іх як правіла, пры высокіх нагрузках і 1200 пры нагрузках, сярэдніх і высокіх частот. У мінімальны стандарт ? паміж 300 і 350 бар лушчака 1650 напрыклад.
і' pi? верагодна, што забруджаны датчык aps

nero72
26-10-2013, 08:34
danny, дзякуй за параду, як мінімум, вагаецца паміж 250 і 350 бар праблема ўзнікае, калі я падымаюся на 2000 абаротаў і стаўлю педаль газу да ўпора (таблетка) і машына адчувае сябе мяккай і паскараецца і запавольваецца, і кантралюючы з дыягназам і не бачыў у гэтым праблемы, больш таго, я не атрымліваю памылку, сення раніцай са свежым паветрам не рабіў, датчык aps з павагай Джанфранка.

chicco
26-10-2013, 09:07
падобная праблема на pajero, праблема-то клапан, які кантралюе ціск ў магістралі высокага ціску, замяніць і ўсе ? вярнуўся ок.

nero72
26-10-2013, 10:37
Chicco, можа бруд унутры, вы можаце ачысціць ці, то вы павінны замяніць, прывітанне дзякуй для вашага супрацоўніцтва.

chicco
26-10-2013, 11:00
у маім выпадку было больш? праблема электрычнага прывада, што гразі.

legendaryslave
26-10-2013, 12:29
сення раніцай са свежым паветрам не рабіў гэта заява прымушае мяне думаць, al'egr

nero72
26-10-2013, 12:51
Калі адсылаю без egr павінна палепшыцца.

nero72
26-10-2013, 12:53
Выбачайце, я хацеў напісаць, калі rimappo, мой тэлефон піша, што ен кажа.

chicco
26-10-2013, 14:57
але сістэмы рэцыркуляцыі ог ўплывае cos? так шмат ціску ў рампы?

Backgroop
26-10-2013, 15:03
Прывітанне, Па мне, гэта Рэгулятар ціску на помпе (DRV) я ? давялося асабіста pi? раз на pi? аўтамабілі, падлучае рэгулятар ціску bosch, пу? здарыцца, што з-за дызельнага паліва забруджаныя, альбо заткнуты микрофильтр на кончыку рэгулятара проста разабраць яе і ачысціць яго, здараецца, што пашкоджваецца gommina or і губляе ціск, або, што ен няспраўны.. змяняйце іх і ідзіце спакойна, калі гэта з-за клапан EGR не былі б перапады ціску, cos? відавочныя затым проста адлучыце раз'ем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ж, каб адрозніць праблемы

danny677
26-10-2013, 15:16
Прывітанне, Па мне, гэта Рэгулятар ціску на помпе (DRV) я ? давялося асабіста pi? раз на pi? аўтамабілі, падлучае рэгулятар ціску bosch, пу? здарыцца, што з-за дызельнага паліва забруджаныя, альбо заткнуты микрофильтр на кончыку рэгулятара проста разабраць яе і ачысціць яго, здараецца, што пашкоджваецца gommina or і губляе ціск, або, што ен няспраўны.. змяняйце іх і ідзіце спакойна, калі гэта з-за клапан EGR не былі б перапады ціску, cos? відавочныя затым проста адлучыце раз'ем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ж, каб адрозніць праблемы

Дакладна ! многія робяць ігнаруюць існаванне і сходзяць з розуму

манро
26-10-2013, 18:15
тое, што сказалі хлопчыкі ? сапраўды, і ў 99% выпадкаў, праблему ціску на "ваганні" ? з-за рэгулятара ціску, што ў выпадку з mondeo,будучы сістэмы common rail delphi,таксама мае ўбудаваны ўнутры датчык, які пасылае ў ecu сігнал зваротнай сувязі для кантролю найбольш дакладны....
тое, што я магу параіць ? што, перш чым замяніць рэгулятар варта паспрабаваць праверыць датчык rail на флейце....
часам гэтыя вы starano ? даюць сігналы фіктыўных, так і ў ecu, які, у дыягностыкі ціску ў рампы..так як ecu для рэгулявання прэс-трымае ў першаснай ўлічваць сігнал з датчыка ? відавочна, што калі гэта ад значэння "узнікаць і знікаць" ecu паспрабуе наладзіць усе ў адпаведнасці з гэтымі сігналамі....затым рухавік выключаны, вы можаце? паспрабуйце, калі датчык ад значэння правільныя...або паспрабаваць яго замяніць....я думаю, што датчык, выдаткі значна менш, рэгулятар...затым два выпрабаванні пу? зэканоміць грошы прыемна...

jovandj
26-10-2013, 21:16
Увага, усе паветра, затым на датчык выдатку паветра і рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, так? на планшэце, калі не хапае паветра абразаецца l ўпырску і, адпаведна, дызельнае паліва) і, адпаведна, у p-rail, відавочна, калі і былі правераны ўсе астатняе тыпу нізкага і высокага ціску, дызель акіслення на розныя кантакты датчыкаў і эфектыўнасць датчыкаў ж

nero72
26-10-2013, 21:19
Хлопцы, але defap гэтага аўто ? цяжка, хто-небудзь мне можа даць нейкі савет.

SandroMarciano
27-10-2013, 09:33
але сістэмы рэцыркуляцыі ог ўплывае cos? так шмат ціску ў рампы?

абсалютна няма, і калі мяняецца cos? так, перш чым падключыце яго павінны праверыць некаторыя механічныя праблемы ў ланцугі харчавання

darkawake
27-10-2013, 13:23
Прывітанне ўсім, я сыду на абмеркаванне, адзначыўшы, шмат кваліфікаваных людзей, і таму я віншую ўсіх. Я дадаў бы, што значэнне ціску, які чытае ў дыягназ ? што вымяраецца ад датчыка, таму, каб ведаць, ці з'яўляецца значэнне ? дакладна трэба замяніць, вядома, працуе. Аднак, любое кіраўніцтва па дыягностыцы гл. першыя і асноўныя элементы кіравання на нізкі ціск, то высокая, улічваючы, што з-за адсутнасці нізкі, адпаведна, высокі ціск можа знізіцца.

leandro89
27-10-2013, 14:33
Хлопцы, але defap гэтага аўто ? цяжка, хто-небудзь мне можа даць нейкі савет.
пайсці пагаварыць у тэме, што вы напісалі, вы б і гаворкі, і блытаць ідэі, я магу параіць вам шукаць нейкія абмеркавання з дапамогай функцыі пошук, калі не знойдзеце нічога, тады адкрыць абмеркаванне " і задайце свае пытанне.

nero72
27-10-2013, 22:55
Прабачце, ок, з гэтым справіцца? пошук.

Арыгінал карыстальніка, іншая інфармацыя, прыкладаю фота клапана пакрыўдзіць было б кружыў у жоўты з павагай Джанфранка.5857

Чайнік
12-11-2013, 11:14
на маю думку лепш спачатку глядзець, калі ce бруд у датчык рейл і клапан ціску рейл, па мне, праблемы і іх

nero72
12-11-2013, 13:44
Ок, датчык rail на флейце і на клапан, і той, які я намаляваў на фота ў папярэднім пасце. Паспрабуе? у гэтыя дні разабраць і праверыць усе. Джанфранка.

crteam
13-11-2013, 14:06
вы пу? быць і рэгулятар з датчыкам.калі ласка, праверце таксама фільтр дызельнага паліва і аб тым, што датчык можна яму рэдагаваць іх

jovandj
13-11-2013, 14:32
калі ласка, праверце, калі там і быў усталяваны дадатковы модуль, хутчэй за ўсе датчык rail starato ў гэты момант для ўсіх элементаў кіравання, якія вы зрабілі, на мой погляд, праблема павінна быць вырашана ўжо

nero72
13-11-2013, 14:34
фільтр зменены адразу пасля куплі аўто, я заяўляю, што аўтамабіль ? б / у, але ен у выдатным стане, казалі рэдагавання, што вы маеце на ўвазе, як сказаў папярэдні пост будзеце бачыць? у гэтыя дні, што рабіць, - крыху ўплывае.

crteam
13-11-2013, 15:00
Прылітаваць 3 драты на датчык rail

jovandj
13-11-2013, 15:04
Прылітаваць 3 драты на датчык rail

таму, каб пазбегнуць ілжывыя кантакты, праверыць нават тое, што я ўжо казаў, калі ў машыне быў усталяваны дадатковы модуль датчык быў ашуканы, у плане ціску, то есць, калі ціск павінна быць 1600 бар модуль кажа эбу, што, што есць 1400 (напрыклад), эбу адкрывае DRV, каб мець больш ціску, але на самай справе ў rail есць 1800 ўжо падманулі 1600 вінаваты модуль і датчык можа быць starato

crteam
13-11-2013, 16:17
на самай справе пу? быць.мы хацелі б, кантроль, дыягностыка на вуліцы ў момант ke таму дэфект

jovandj
13-11-2013, 16:30
невялікі OT
як кажа мой дарагі татава, ен таксама механік, 45 гадоў: усе можа быць, нічога не выключае

ен хацеў, каб мы ў гэты момант, прабачце

nero72
13-11-2013, 17:06
Хлопцы, а што можаце вы пакладзеце бруд перад датчыкам rail, і зробіць усе, я ў казіно, я растлумачу ўсе, ch'? поспех, я збіраюся рабіць карту мой механічны ўпэўненасці, замена алею, фільтр алею і паветра і паліва, пры ўводзе ў эксплуатацыю машыны частка і праз паўхвіліны, што машына працуе на халастым ходу, выключаецца, паспрабуйце усімі спосабамі прымусіць яе сысці, але нічога не рабіць, мой механік кажа мне, trainiamola і давайце паглядзім, калі бакі, мы ставім сябе на дарозе, і пасля некалькіх ста метрах ад машыны ў бок. на наступны дзень я матацыкл, машына-усе ў парадку, і паскорыць мне пачынае рабіць, гэта праблема вельмі ўзмацняецца ў першыя два дні, тады і стала вельмі мяккай, пасля ўсяго гэтага, я думаю, што партыя бруду прыбыўшы на клапан PCV, або як забруджаны датчык rail, як толькі я магу выдаліць усе, і кіраванне ўсей сістэмы падачы дызельнага паліва. Выбачайце, калі ў першым пасце я растлумачыў усе, я забыўся, што праблемы, якія там есць цяпер, я адчуваў, хоць і невялікі, нават перш, чым адрэзаць.

crteam
13-11-2013, 17:22
вы праверылі рыбная лоўля ў бак?

nero72
13-11-2013, 17:31
Па-мойму, і што-то адбылося ў ўстаноўкі фільтра, або з-прымешкі? у трубе падачы. Як тлумачыла ў папярэдніх пастах, калі порт дроту, газу аўтамабіль паскараецца досыць добра , калі выпад паскаральнік мне гэты дэфект.

crteam
13-11-2013, 17:50
скажыце мне дакладна, машына, год, рухавік, тып рухавіка і год?

nero72
13-11-2013, 17:53
Машына ? ford mondeo SW 2008 2.0 tdci 140cv рухавік qxba ecu sid206 іншая інфармацыя даступныя. Яшчэ раз дзякуй усім. былі лепш, чым адзін td.

crteam
13-11-2013, 17:54
і калі вы можаце сказаць мне, ke сістэма inieyione мантажуе, калі bosch або siemens

гэта павінна быць без помпы, электрычная.зрабіце кантроль за рыбалоўствам ў баку

nero72
13-11-2013, 18:34
S? ? siemens, як сказаў раней мантуе sid206 , таму лоўля можа даць гэтыя праблемы.

crteam
13-11-2013, 19:23
Калі і пэцкаецца яна таксама ажыццяўляе суцэльны чырвоны antisvuotamento

nero72
13-11-2013, 19:23
Хлопцы, некаторы час таму я зрабіў кантроль, dtc маей машыне ? я знайшоў памылку b100a, што можа быць, з павагай Джанфранка.

crteam
13-11-2013, 19:49
Але з тым, што дыягнаставаць памылкі, уласцівыя all ўпырску : p не-b

enzopezzano
15-11-2013, 08:43
Пасля дыягностыкі, вам адлюстроўваецца як код або dtc разам з адпаведнай паметкай, уласцівая памылка. калі вы scrivessi акрамя кода нават тое, што адлюстроўваецца ў баку, вы маглі б таксама ведаць, ты, што адносіцца. асабіста я не магу ўспомніць, у памяці ўсе dtc.

tecnoecu
15-11-2013, 23:00
глядзіце nn я думаю, ke праблема бруду пярко? да мінімуму ціску ў рампы ? аптымальным, як правіла, калі есць бруд ў паліве дэфекты розных es:затрымка вылету,fumosita выхлапных газаў, мінімум няправільнай,рухавік крыху больш шумны і інш...... я думаю, я таксама, што можа быць праблемай адносна клапан выканаўчага вузла.

nero72
15-11-2013, 23:02
Клапан выкананню вы маеце на ўвазе pcv той, які рэгулюе ціск у чыгуначныя магістралі.

tecnoecu
15-11-2013, 23:29
вы дакладныя доказы гэтай

nero72
15-11-2013, 23:32
Але пры выдаленні я павінен быць асцярожны, што-то. Як чысціць, ці што. Прывітанне дзякуй.

tecnoecu
15-11-2013, 23:44
глядзець ўвагу, хоча, каб мы ва ўсім! для ачысткі можна выкарыстоўваць рэгіене спрэй ачышчальнік тармазоў ах ведаю, калі вы ведаеце, але пасля прыйдзецца прапампаваць сістэму харчавання.

nero72
15-11-2013, 23:57
S? гэта я ведаю, я раблю добра, абавязкова адмову, і, паставіўшы помпы вакуум да выхаду дызельнага паліва, а затым паўторным падключэнні ўсе і стаўлю сябе ў руху.

акрамя таго, паведамляю вам, што я зрабіў, адключыце яго pcv выходзіць чыстай, адключыце датчык rail я лічу, шмат бруду, то ripulisco і сеў на яго-і ўсе, я крывацек, але аўтамабіль не хочуць ведаць, я пазваню, мой сябар механік, і мы не можам атрымаць яго пачатку, я бачу, што на выхадзе высокага ціску помпы няма ціску, то адключыце помпа і seziono і я лічу, помпавая заблакаваны сціснуты, цяпер я не ведаю, што рабіць, калі яна ў рамонце, я купіць ужываны адзін, што мяне дыскавай прасторы дзякуй усім.

мегамозг
17-11-2013, 23:36
Адчуваеце, але ўсе праблемы ? нарадзіўся пасля таго, як вы замянілі фільтр дызельнага паліва або c'? ад першай?

nero72
18-11-2013, 00:07
як сказаў у пасце 29 і поспех, пасля змены фільтра , па-мойму , ен стварыў усе, я казіно. у першы раз не адправіўся, як ен зрабіў сення, для прымешкі? у дызель, а цяпер перарабіў не дзяліў й?, як было сказана вышэй, я знайшоў бруд у датчык rail таму я думаю, што ен у казіно. я не думаю, што помпа грыпу працуе ў вакууме, то ўнутры ес заўседы р? дызель.

мегамозг
18-11-2013, 00:25
А фільтр ? першапачаткова і ў асноўным ? зманціравана добра? Калі праблема ? нарадзіўся ад l? я indagherei лепш, і, магчыма, я б ўзаемнасцю, для бяспекі.

enzopezzano
18-11-2013, 06:24
Не вінаваты фільтр. Праблема была ўжо? цяперашні,змяняючы фільтр, загрузіць сістэму,і калі помпа не працуе не можа загрузіць яго і машына не заводзіцца.

мегамозг
18-11-2013, 09:23
але я заўседы лічыў, ўлоў, дзе вы ? пайшлі ў smucinare раней, за чатыры грошы, фільтр новы я ricambierei без сумневу. Дарэчы, калі трапляе бруд на флейце, гэта азначае, што фільтр не v? ну ці і ў дрэнным стане.

nero72
18-11-2013, 10:30
хлопцы, я растлумачу зноў на месцы злачынства, у мяняць фільтр, а затым зноў загрузіце, з ручным помпай, я выявіў бруду, шумавіння, чорны, у празрыстай трубцы падачы помпы высокага ціску, і бруд, па мне, і прыбытку ад ручной помпа мой механік, які быў захаваны ў правільным кірунку, але з gi? з-прымешкі? ўнутры, але, дарэчы, я знайшоў захапілі ў помпе(ніжняя бок помпы), я даў зразумець, што не было ў кпп-фільтр і брудны, але ўжо? была праблема на папярэднім, і бруд, прыехаў ва-час, скончылася блакаваць. Цяпер я прашу вас, можна з кампрэсара заблакаваны твар гэтага дэфекту на аб'ект. З Павагай Джанфранка.

enzopezzano
18-11-2013, 11:01
упэўнены, што так. і як, калі 4-цыліндравы рухавік ідзе ў тры. змяняецца помпа.

jovandj
18-11-2013, 11:21
упэўнены, што так. і як, калі 4-цыліндравы рухавік ідзе ў тры. змяняецца помпа.

Не зусім

калі вы ідзяце ў richedere шмат пара (butti giu педаль газу) запытаць справы? pi? высокай, чым нармальны дызель і пад высокім ціскам, і іх, што вы адчуваеце, чым больш складанасць? помпа rail даць вам запыт

nero72
18-11-2013, 13:00
на самай справе, як кажа энцо, калі я accelero і вось у планшэце машына не так, як павінна, і як, калі вы frenava, то да дроту, газ accelerava але не даваў 100% крутоўнага моманту, на самай справе, калі выязджаў з абгонаў я павінен быў быць асцярожным, чаму? на абгон я павінен быў наладзіць на педаль газу, каб мець пастаянны момант, але не маланкавай.

enzopezzano
18-11-2013, 13:56
Не зусім

калі вы ідзяце ў richedere шмат пара (butti giu педаль газу) запытаць справы? pi? высокай, чым нармальны дызель і пад высокім ціскам, і іх, што вы адчуваеце, чым больш складанасць? помпа rail даць вам запыт

Але як ты думаеш, калі яны ставяць лік плунжеров ў помпе,павінны працаваць на ўсе 100%, каб быць эфектыўным або досыць менш? калі адзін не працуе і ў чым яго эфектыўнасць, па-мойму есць праблемы,то помпа ідзе перагледжана, калі вы хочаце надзейны аўтамабіль і працуе на максімум. Я працую cos?, затым адзін ? гаспадар зрабіць так, як лічыць патрэбным,важным ? здолець пераканаць кліента.

jovandj
18-11-2013, 14:08
Але як ты думаеш, калі яны ставяць лік плунжеров ў помпе,павінны працаваць на ўсе 100%, каб быць эфектыўным або досыць менш? калі адзін не працуе і ў чым яго эфектыўнасць, па-мойму есць праблемы,то помпа ідзе перагледжана, калі вы хочаце надзейны аўтамабіль і працуе на максімум. Я працую cos?, затым адзін ? гаспадар зрабіць так, як лічыць патрэбным,важным ? здолець пераканаць кліента.

Глядзіце enzo, што я яму не сказаў, што добра трымаць помпа hp у тым стане, але я патлумачыў, чаму? дэфект...вядома, было зразумела, што павінен быць перагляд або замяніць

enzopezzano
18-11-2013, 22:20

jovandj
18-11-2013, 22:43
вы прабачце, я не вытлумачваецца няправільна ваш адказ.

няма я зразумеў, але што жарты, вядома, было незразумела, мой адказ

nero72
19-11-2013, 22:23
Хлопцы , вы падкажыце, а на сітуацыю, адключыце датчык rail трохі бруду яго чысціць і вяртанне, рамонт, помпа, узяў у паасобку вагонаў, раблю чыстку, стаўлю на матацыкл і збіраюся паспрабаваць, што ж робіць тая ж праблема, але тое, што пу? быць, машына з новым помпай і pi? плыўнае, але ў трэцяй d 2000 да 4000 абаротаў таму заўседы дэфект разрыву.

мегамозг
19-11-2013, 22:37
але фільтр дызельнага паліва ты праверыў? Выбачайце, калі я настойваю, але калі ўсе працуе ? партыі з l

nero72
19-11-2013, 23:42
можа быць, нейкі шланг з турбонаддувом, які вентылюецца, заўтра раніцай збіраюся на працу зрабіць? запісы розных дадзеных з эбу.

nero72
25-11-2013, 20:58
Вы падкажыце, а на сітуацыі, ішоў з аўто, ікаўка, c'? заўседы, але прыехаўшы ў запаведнік, аўтамабіль пачаў рыданні са ўсіх перадачах , я раблю дыягностыку і мне P115a, дзе ен кажа, зніжэння магутнасці для ****llo мінімум паліва. Але гэтую памылку ?, што гэта значыць.

jovandj
25-11-2013, 21:49
Я думаю, абедзве стратэгіі рэгулявання для бедных ****llo паліва

nero72
25-11-2013, 21:56
Прывітанне jovandj, зрабіў ? што робіць той жа пытанне, як і калі acellero з трэцяй 2000 абаротаў, у гэтыя дні зрабіць? добрая замена фільтра дызельнага паліва, і рэгулятар ў баку і адпаведныя шлангі і пракладкі.

мегамозг
25-11-2013, 22:30
Танк ? у тым выпадку, ачысціць, перш чым адказаць узаемнасцю, фільтр дызельнага паліва.

nero72
05-12-2013, 21:14
але рага пу? быць, што аўтамабіль не c'? вечка і c'? сістэма аўтаматычнага замыкання, і я бачу, што на вечку лючка не c'? адсутнасць ўшчыльнення і выходзіць вады ў баку.

мегамозг
05-12-2013, 21:24
Як не c'? корак???

nero72
05-12-2013, 21:33
не носіць шапкі, але сістэма, якая блакуе цэнтральны, калі пісталет не ? правільны і ўнутры прыносіць valvolina для закрыцця, але я не ведаю, калі зачыняецца выдатна. як я магу гэта зрабіць? фота.

sergiot
05-12-2013, 21:40
вы казалі ў папярэднім пасце, гэта выглядае ўсе праблемы рэзервуар, всасывать і помпа нізкага ціску,
бруд працягвае шкоды прыбыцця паліва да помпы высокага.

nero72
05-12-2013, 21:45
вы казалі ў папярэднім пасце, гэта выглядае ўсе праблемы рэзервуар, всасывать і помпа нізкага ціску,
бруд працягвае шкоды прыбыцця паліва да помпы высокага.

Так, але яны яшчэ не вызначыліся, так? з маіх сяброў, якія працавалі як механічныя, яны сказалі мне, што пу? быць dpf, таму? я спрабую і вучуся выдаленне dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог gi? факт.

мегамозг
05-12-2013, 21:48
У горадзе коркі, як правіла, c'? невялікае вентыляцыйная адтуліна паліўнага правярае ? чысты, чаму? нават тое, што, калі ? attappato ад бруду прыводзіць да праблем.

sergiot
06-12-2013, 10:44
Так, але яны яшчэ не вызначыліся, так? з маіх сяброў, якія працавалі як механічныя, яны сказалі мне, што пу? быць dpf, таму? я спрабую і вучуся выдаленне dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог gi? факт.

для таго, каб ідэі, але, як вы можаце звязаць стан dpf з тым, што аўтамабіль не запускаецца або запускаецца з ціскам балерына.
калі dpf мае свае праблемы, вы таксама можаце зняць яго, але не думаю, каб вырашыць гэтую анамалію

nero72
06-12-2013, 11:32
для таго, каб ідэі, але, як вы можаце звязаць стан dpf з тым, што аўтамабіль не запускаецца або запускаецца з ціскам балерына.
калі dpf мае свае праблемы, вы таксама можаце зняць яго, але не думаю, каб вырашыць гэтую анамалію

Прывітанне, магчыма, ты не прачытаў ўсе паведамленні, але з-за ціску балерына, быў помпа высокага ціску, замяніць і ліквідаваць праблему, каб ікаўка ( назавем cos? ) c'? па-ранейшаму, але я бачу, ціску турбіны, які падымаецца і апускаецца, а затым пу? быць, што эбу ўбачыць занадта высокага ціску паміж выхлапных газаў рухавіка і dpf і ідзе секчы ціску turbo, націснуўшы пайсці частоты, ціску турба.

nero72
23-02-2014, 10:06
Хлопцы, трохі са спазненнем, але я хачу сказаць вам, як я вырашыў, я разабраў клапан геаметрыі турбіны, і кантралюецца знайшоўшы вады ў губкі, што робіць фільтр, каб адчуваць сябе камфортна, перавернуты з клапана які стаіць на впускном калектары, прама зараз ідзе, што казка.