Прагляд Поўнай Версіі : Думку Карта Ypsilon 70 1.3 Multijet
Добрай раніцы ўсім,
Я зрабіў mappetta для ypsilon, які я хацеў бы прадставіць вашай увазе і вашай крытыкі.
Я заяўляю, што я ўжо? напісана і што ў выніку ? прымальна, але я заўважыў, што, падарожнічаючы на провад газу да хуткасці? ўмеранай, сціскаючы паскаральнік c'? невялікая затрымка, перш чым рухавік будзе штурхаць.
Я думаў, што праблема можа быць звязаная з карту педаль "driver wish", што я не запісана на малых абарачэннях, ці не так?
Акрамя таго, адмоўныя значэння ж карту педаль, што гэта такое, гэта значыць, як павінны быць павялічаныя? у + ці - ?
Дзякуй
leandro89
25-10-2013, 14:38
асабіста значэнне адмоўных карту педалі іх не змяніць
infinityecu
30-10-2013, 13:36
Добрай раніцы ўсім,
Я зрабіў mappetta для ypsilon, які я хацеў бы прадставіць вашай увазе і вашай крытыкі.
Я заяўляю, што я ўжо? напісана і што ў выніку ? прымальна, але я заўважыў, што, падарожнічаючы на провад газу да хуткасці? ўмеранай, сціскаючы паскаральнік c'? невялікая затрымка, перш чым рухавік будзе штурхаць.
Я думаў, што праблема можа быць звязаная з карту педаль "driver wish", што я не запісана на малых абарачэннях, ці не так?
Акрамя таго, адмоўныя значэння ж карту педаль, што гэта такое, гэта значыць, як павінны быць павялічаныя? у + ці - ?
Дзякуй
Я не магу праверыць, ці файл, чаму? не, я па-ранейшаму mx? я магу таксама сказаць вам, што ў гэтыя машыны трэба дзейнічаць, добра на абмежавальнікі крутоўнага моманту і на дызельнае паліва, што перайсці, каб даць
Я не магу праверыць, ці файл, чаму? не, я па-ранейшаму mx? я магу таксама сказаць вам, што ў гэтыя машыны трэба дзейнічаць, добра на абмежавальнікі крутоўнага моманту і на дызельнае паліва, што перайсці, каб даць
Па-першае, дзякуй за ўвагу;
Вы, ? толькі тое, што я зрабіў, выступаючы на абмежавальнікі і на дызель я дасягнуў добрага выніку, але я хацеў бы ліквідаваць гэтую затрымку, якую я апісаў вышэй.
Я ўжо? дакрануўся да карты педаль "driver wish", але я не ўсе яшчэ запісваюцца ў файл.
Дадам таксама, што сення я ехаў bravo 1.6 mjet і я заўважыў такую асаблівасць.
І' агульная характарыстыка да multijet?
infinityecu
30-10-2013, 21:16
Па-першае, дзякуй за ўвагу;
Вы, ? толькі тое, што я зрабіў, выступаючы на абмежавальнікі і на дызель я дасягнуў добрага выніку, але я хацеў бы ліквідаваць гэтую затрымку, якую я апісаў вышэй.
Я ўжо? дакрануўся да карты педаль "driver wish", але я не ўсе яшчэ запісваюцца ў файл.
Дадам таксама, што сення я ехаў bravo 1.6 mjet і я заўважыў такую асаблівасць.
І' агульная характарыстыка да multijet?
Затрымка пісаў раней выдалілі, якія дзейнічаюць на абмежавальнікі крутоўнага моманту, трэба адгадаць праведнікі крокам з логікай дакладнае акрамя таго, для uanto тычыцца bravo 1.6 jtdm мае іншай сістэмы, і часам усе можа? таксама, прычынай з'яўляецца няспраўнасць клапана рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў або з якой-то шланг, адлучэнне расколіны або з'яўленні расколін, але я паўтараю, калі б я мог загрузіць файл, магчыма, я мог бы паспрабаваць дапамагчы вам вырашыць вашы праблемы