КПК

Прагляд Поўнай Версіі : пачнем з саветаў

царыца
25-10-2013, 01:08
вось і я
тады я хацеў атрымаць нейкі савет... мы гаворым, я хацеў бы ведаць, якое абсталяванне я павінен мець, каб зрабіць з звычайнай дыягностыкі і скіду памылак, што абсталяванне будзе служыць замест чытання / запісу эбу, і як зрабіць clear да блоках кіравання, падушка бяспекі...
У электроніцы вельмі дасведчаны, я ведаю, чытаць вельмі добра схемы і выконваць зварачныя дакладнасць і smd маючы ўсе абсталяванне... я сумую праграміст emprom.

яшчэ раз дзякуй за гатоўнасць?!!

царыца
25-10-2013, 20:31
ніякай савет?

leandro89
25-10-2013, 20:40
для дыягностыкі вам савет, autocom і зрабіце ўсе тыпы аўтамабіляў, а калі вы хочаце выдаткаваць значна менш і мець кіравання менш, чым дыягназ вам савет elm327.
чытанне і запіс ecu дзякуй пеўнік v2, з гэтым можна працаваць як з паслядоўным, што ў bdm, калі вы хочаце выдаткаваць значна менш, то mpps v12, але з гэтым можна працаваць толькі паслядоўны і некаторыя аўтамабілі не падтрымліваюцца.
нпб пачакайце некалькі саветаў для тых, хто там працуе, не ? мой сектар

r6raven2010
25-10-2013, 21:32
для бяспекі, вам патрэбна праграма, якая ачышчае цябе файл або базу дадзеных, файлаў ўжо? гатовыя, калі яны знаходзяць шмат вакол... і, вядома, чытаць і пісаць eeprom або працэсары, вам патрэбен праграміст...
што тычыцца чытання і запісы эбу вам ужо? адказаў... я выберу, а на пер'і... або kess..., што мае функцыю аднаўлення вельмі прыгожая... і, нарэшце, што тычыцца дыягназу... як вам ужо? рэкамендаваў, autocom ? pi? чым..., я веру, што я выкарыстоўваю гэтую texa і я пакіну спыняецца... чаму? вельмі пі? павольна...

infinityecu
30-10-2013, 13:39
Я б у якасці савета дыягностыкі autocom, праграміст eeprom, flash, вілем,певень, v2 шаблон і перайсці ціхі

legendaryslave
30-10-2013, 14:28
Калі woi gichichiare вы можаце ўзяць абсталяванне на дзве грошы, а з пару сотняў еўра вы можаце зрабіць што-то, але калі woi працаваць пэўным чынам, вам спатрэбіцца 2-3 дыягназу добрых афіцэраў і актуальнай праграмістаў, вядома,**** llo як для мікра, што e2p, і добрае праграмнае забеспячэнне для выдалення crasch выбар за табой

marcogti
31-10-2013, 04:39
Як вам ужо? сказаў, autocom 2013 года ідзе вельмі добра. Дазваляе ўвайсці на масу аўтамабіля і зрабіць нават дыягназ на модулі, а гэта класічны рухавік. Для групы vw я рэкамендую vagcom, такім чынам вы можаце fareanche adattameti блокі кіравання, як confortcruscotto dysplay mmi etc etc . X-prog прыгожы певень v2. У якасці праграмнага забеспячэння даволі winols, і вы можаце пачаць вывучаць