Прагляд Поўнай Версіі : p0401 сістэма і p0402 fiat fiorino 1.3 mjet
michele30
24-10-2013, 21:20
я адзін гульден сігнальная лямпа рухавіка гарыць і памылкі p0401 сістэма і p0402
? у 8df i 1.3 другога пакалення.
праблема ? на egr для коды, якія я чытаў.
першае, што я змяніў l egr, хоць на гэтыя мадэлі ? першае, што абмен.
пасля таго, як зрабіў круг, і вось зноў гарыць і тыя ж памылкі.
у вас былі калі-небудзь bega падобнае?
Backgroop
24-10-2013, 21:25
Можа быць tromboncino клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог на впускном калектары цалкам зачынены, і дэмантуе трубы ўводу з тры ніта 6мм і кантралюе tromboncino ? бруд smontalo і чысціце яго, калі калектар ? засмечаны smontalo і чысціце яго добра ачысціць, а таксама датчык наддува, усталяванага на ім
blackwolf76
24-10-2013, 23:33
Я controllerei таксама ўкладышы турба і интеркулер... акрамя впускного калектара, што шмат разоў яму на такі аўтамабіль.
michele30
25-10-2013, 21:37
труба ўсмоктвання павінна глядзець, а ? быў адзін з тых класічных работ, на ляту, што то не ідуць, мае добры канец.
цяпер як раз падае, я бачу, рабіць гэтыя тэсты, якія вы мне параілі.
мы бачым...
infinityecu
30-10-2013, 14:45
труба ўсмоктвання павінна глядзець, а ? быў адзін з тых класічных работ, на ляту, што то не ідуць, мае добры канец.
мы бачым...
Калі ласка, праверце праводкі, які ідзе ад клапана рэцыркуляцыі ог, калі есць кабелі, якія ўваходзяць у кантакт адзін з адным з-за адной sfilettamento або гняздо не робіць добры кантакт
мы бачым...
Як ? скончана вы вырашылі?? Калі вы, як, які быў пытанне?
marcogti
31-10-2013, 05:04
Я prob падобнае, і быў датчык ціску турбо на впускной калектар
ciroecla
10-11-2013, 19:32
зачыніце яго ў электронным выглядзе і вы ўбачыце, што , пасля абнулення памылкі , вы не павінны даць больш? праблемы.
той жа пытанне на punto evo 1.3 mjt 95cv.
ciauuuuuuuuu
я сцвярджаю, закрыць усе на карту і выдаліць, і выправіць у самыя кароткія тэрміны, і я павінен сказаць, што аўтамабіль ідзе так жа, лепш,
msport (exil77grande)
11-11-2013, 21:37
затым вы зможаце выдаліць egr на 1.3 mjet mj8 95cv правільна?
enzopezzano
13-11-2013, 20:24
адрас 0AFA66, прывесці значэнне ori ад 14238 = 35630
legendaryslave
13-11-2013, 21:12
адрас 0AFA66, прывесці значэнне ori ад 14238 = 35630
які файл ?
enzopezzano
13-11-2013, 21:52
marelli mj8df
legendaryslave
13-11-2013, 22:02
marelli mj8df
упэўнены, не было 9451
marelli mj8df
вы злавілі кропку, брава
мне на гэты адрас, я ад значэння золата 12000, ці спрабаваў на розных файлах, вы можаце ўбачыць прыклад, дзякуй.
enzopezzano
14-11-2013, 08:27
такім чынам, кампанія адрас выключэння egr marelli mj8df. прагледзець мапу Motorola 16 біт, адрас 1DCF66 і прывесці кошт ад 14238 ў 35630. прашу прабачэння за промах.
мне на гэты адрас, я ад значэння золата 12000, ці спрабаваў на розных файлах, вы можаце ўбачыць прыклад, дзякуй.
вядома, як я разумею, як зрабіць, каб размясціць фатаграфіі, я яшчэ не вельмі ўпэўнена з гэтага форуму, сапраўды, калі хто-то можа растлумачыць мне, як гэта зрабіць?
вядома, як я разумею, як зрабіць, каб размясціць фатаграфіі, я яшчэ не вельмі ўпэўнена з гэтага форуму, сапраўды, калі хто-то можа растлумачыць мне, як гэта зрабіць?
прывітанне enzo, перш за ўсе, дзякуй за інфармацыю, размяшчаць фатаграфіі або файла неабходна перайсці ў пашыраны рэжым, і ад іх выбару файла, які вас цікавіць.
enzopezzano
14-11-2013, 11:18
прывітанне enzo, перш за ўсе, дзякуй за інфармацыю, размяшчаць фатаграфіі або файла неабходна перайсці ў пашыраны рэжым, і ад іх выбару файла, які вас цікавіць.
Дзякуй tantissimo., як я на імгненне месца, скрыншот карты з змены адрасу.
6096 можа быць, нам гэта ўдалося.
ідэальна, мая, аднак, мае іншы адрас і вялікую кропку і адрас 1e4f6e , я знайшоў, шукаючы значэнне 1438 і ў вока быў адзіным, хто мог быць, затым, бачачы свой малюнак, я атрымаў пацверджанне.
Дзякуй tantissimo., як я на імгненне месца, скрыншот карты з змены адрасу.
6096 можа быць, нам гэта ўдалося.
добры дзень,я разумею, што гэта абмеркаванне трохі састарэў,але я магу папрасіць аб дапамозе ў egr, што я не магу вызначыць ні месца, ні кошт?
чаму б не адкрыць абмеркаванне ўсё тваё?!?!
так мы зможам лепш вам дапамагчы!
чаму б не адкрыць абмеркаванне ўсё тваё?!?!
так мы зможам лепш вам дапамагчы!
Чаму я павінен адкрыць яшчэ адно абмеркаванне на гэтую ж тэму? Лепш мець усё ў адной тэме. А павінен прымацаваць свае файлы, каб убачыць, каб знайсці правільны адрас
Вы тое, што мае значэнне, - гэта інфармацыя.
Гэта было для таго, каб зрабіць яго больш "замовіў" бачыў, што абмеркаванне дадзеных.