Перегляд Повної Версії : Допоможіть!проблема Читання Файлу Ford C-Max 1.6 Tdci Ecm Titanium, Чому?
Привіт всім, я читав, ford c max 1.6 tdci 110 к. с півень v2 fgtech і практично дав мені в якості даних ecu є бош edc16c34 з hw і програмне забезпечення, в якому ви зараз місце, разом з файлом орі і намагається відкрити його з ecm titanium мені не знайти жодних драйверів, як ніколи? Може бути, чому? автомобіль ? gi? зіставляється або ecm не має драйвера для цієї ecu і не змушує мене виглядати на екрані, для мода параметрів................Хтось цей файл і буде cos? добрі снд? чому? на банк даних орі на форумі не знайшов нічого, спасибі всім, хто мені допоможе................
Я знаю, що ecm не має драйверів для даного типу ecu, потім завантажуєте драйвери з бази даних alientech або карти в 2d ;)
дивіться, я перевірив на те, що я, і я semdra ви що-пі? один , тільки, що я поки не можу переглядати вкладення....
дивіться, я перевірив на те, що я, і я semdra ви що-пі? один , тільки, що я поки не можу переглядати вкладення....
Якщо хочете, я пришлю вам фото в лічку, читання і, можливо, мене послали через ***** чи завжди ? дозвіл
Я знаю, що ecm не має драйверів для даного типу ecu, потім завантажуєте драйвери з бази даних alientech або карти в 2d ;)
Проблема ? що мій півень v2 ? версія клон, тому я не маю жодних стосунків з alientech, будь ласка, ви могли б побачити, якщо можливо, з'? ти і того, щоб мені мати? Дякую
Тоді конрад ми робимо що-то ви можете тільки докласти файли таким чином, щоб уникнути рогне з admin помилок контактів, pm і т. д. я даю вам зараз абревіатура приміщенням файлу і, можливо, дайте мені знати, або, ще краще, все ford c-max 1.6 tdci 110 л. с. fap, що ви зі мною і прикладіть ок?
Якщо хочете, я пришлю вам фото в лічку, читання і, можливо, мене послали через ***** чи завжди ? дозвіл
на жаль, я читав правила, і не ? надано PM.... (я думав ви)
не s? спробуйте попросити Адміністратора .
на жаль, я читав правила, і не ? надано PM.... (я думав ви)
не s? спробуйте попросити Адміністратора .
Тоді ми робимо щось мені всі файли з ford c max 1.6 tdci 110 л. с. fap, що у вас є, і контроль я ж, якщо все піде добре, і в цьому випадку я дякую тобі за те ж, і дам вам знати, ок?
Так прикріплювати файли ви можете alllegare навіть якщо не ви ? дозволив скачати ок?
sportknight
24-10-2013, 15:07
ймовірно ? gi? змінено ось чому? не знаходить,а просто змінити його в 2d
Так прикріплювати файли ви можете alllegare навіть якщо не ви ? дозволив скачати ок?
ок, дай мені пару хвилин, щоб поставити ті, які я
ймовірно ? gi? змінено ось чому? не знаходить,а просто змінити його в 2d
Немає чесно кажучи, я хотів відновити файли, як, що саме, чи отримаю ? ra gi? зіставляється чи ні, чому? зробити відображення над картування мене не йде я коли роблю такі роботи пологів від орі тільки, що в цей момент я опиняюся inguaiato між молотом і ковадлом, чому? не hgo немає впевненості, тому я хотів, якщо якийсь душі добрий, я передав той же файл мій орі випробуванні на 100 %, і тільки таким чином я можу отримати мої відповіді
ок, дай мені пару хвилин, щоб поставити ті, які я
Спасибі я чекаю
Тоді конрад ми робимо що-то ви можете тільки докласти файли таким чином, щоб уникнути рогне з admin помилок контактів, pm і т. д. я даю вам зараз абревіатура приміщенням файлу і, можливо, дайте мені знати, або, ще краще, все ford c-max 1.6 tdci 110 л. с. fap, що ви зі мною і прикладіть ок?
ось вони, я сподіваюся, що вони йдуть добре, і не факт, їдалень.... дозвольте мені знати, якщо вони йдуть , ок ?
ось вони, я сподіваюся, що вони йдуть добре, і не факт, їдалень.... дозвольте мені знати, якщо вони йдуть , ок ?
5793
але водій ecm titanium ??? Але я дякую вам, я думав, я всі файли ori ліжка від вас на кілька cmax 1.6 tdci з fap 110 л. с.
але водій ecm titanium ??? Але я дякую вам, я думав, я всі файли ori ліжка від вас на кілька cmax 1.6 tdci з fap 110 л. с.
Прости мене, але, як було написано, і як вам відповів інший користувач, я думав, ви служить драйвери.... очікує перевірки файлу орі, і якщо я їм їх місце
Прости мене, але, як було написано, і як вам відповів інший користувач, я думав, ви служить драйвери.... очікує перевірки файлу орі, і якщо я їм їх місце
Дякую, чекаю тебе
Дякую, чекаю тебе
негатив , я тільки 1800 орі...
вибачте
негатив , я тільки 1800 орі...
вибачте
Спасибі ж
sportknight
24-10-2013, 17:08
коли мені потрібен оригінальний файл, шукаю номер sw, що я єсм в інформації про ****** і, як правило, знаходжу....
файл defappato і ori ce в базі даних і' тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?201-Focus&p=2479#post2479 post numero4 ,це не займе багато зробити пошук.
файл defappato і ori ce в базі даних і' тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?201-Focus&p=2479#post2479 post numero4 ,це не займе багато зробити пошук.
Привіт, спасибі за допомогу, але чесно кажучи я шукав, але не знайшов в цьому тепер я, я це час, щоб зробити запит, але ? він??? Чому? nn я, говорячи з істини
msport (exil77grande)
25-10-2013, 01:05
обговорення на 3 сторінки для файлу в базу даних mahh........
обговорення на 3 сторінки для файлу в базу даних mahh........
Вибачте msport тільки, що обговорення веде до іншого, і, можливо, приходить до нас на 3 сторінки, а ми сподіваємося, що мені функцій цього файлу завтра його спробує?.
faberecu
27-10-2013, 22:29
ви ... вибачте, але ви хочете здаватися, я tita..... принаймні, ma3d якщо ж ви не хочете використовувати winols
щоб не зробити розпізнати файл орі на тита просто біт , змінюється контрольна сума і тита не визнає, і навіть якщо визнає,..... краще, ніж нічого !!
ви ... вибачте, але ви хочете здаватися, я tita..... принаймні, ma3d якщо ж ви не хочете використовувати winols
щоб не зробити розпізнати файл орі на тита просто біт , змінюється контрольна сума і тита не визнає, і навіть якщо визнає,..... краще, ніж нічого !!
Вибачте, я використовую ecm titanium, тому я вже? знайшов рішення
увагу писати в послідовний.......краще йти в bdm на ці авто
увагу писати в послідовний.......краще йти в bdm на ці авто
Я знаю, але маючи інструмент, як добре, як півень v2 відмінної якості? а нам пу? йти спокійно в той же..............
Якщо ви впевнені, що....майте на увазі, що колеги заблокували ті ECU з куркою оригінальний...то ти..
sportknight
28-10-2013, 11:01
я зробив перший в bdm та й я ризикував це з gallov2,невдач, не вдалося,важливо ? слідувати букві майстра, який з'являється у відео...
але якщо не вийшло і ви не backsup факти хресне знамення..
faberecu
28-10-2013, 11:44
перебільшені , перейти в ford з 60 євро перепрограмування pcm , і всі вони вирішені , досвід від дата mpps так давно :):mad:
sportknight
28-10-2013, 12:11
і vabb?,ви повинні піти в ford,якщо все в порядку, автомобіль recovery,якщо йде погано, принесіть машину на евакуатор..
Якщо ви впевнені, що....майте на увазі, що колеги заблокували ті ECU з куркою оригінальний...то ти..
Я не кажу, що ризику не було, для carit? ? тільки питання, в основному, удачі і надалі апарату, що має
faberecu
28-10-2013, 13:44
з півень 100% зараз
нуль проблем, якщо цікавить
з півень 100% зараз
нуль проблем, якщо цікавить
Бо немає у мене були проблеми із записом цієї cecu з галло-v 2