Перегляд Повної Версії : Множинна заміна двигуна jtd 115cv з jtd 115 alfa romeo датчик оборотів не частина
dvdtuning
24-10-2013, 09:22
Добрий день, в майстерні, що я дотримуюся замінили на jtd 8v 115cv з декількох аркушів, що і 147 jtd 115cv 8v, але на двигуні, встановленому в автомобілі не партії, коли мені пояснили, що вони різні датчики обертів двигуна.
Як ви можете вирішити цю проблему? scodificare один ecu edc15c7 в 147 або ви могли б отримати правильний сигнал від ecu орі з кількох?
по пам'яті мені здається, що датчики однакові, що помилка в діагнозі, ви можете спробувати зробити повну на цій 147 навіть тебе сумніви датчика.
dvdtuning
24-10-2013, 10:25
Я вже пробував автомобіля не загоряється контрольна лампа двигуна і не йде в русі...з ke sw я можу спробувати у повній безпеці? Датчики, мені сказали, що один ? індуктивний, а інший не пам'ятаю...
але діагноз, що помилка у вас.
Право, спробуйте зробити діагностику двигуна, як і раніше, що. Змінили тільки двигун просто..? або блок управління? перевірити, чи немає компонентів або роз'ємів, від'єднайте....
legendaryslave
24-10-2013, 12:43
двигуни ідентичні, якщо не змінити механік
....великий legenday.....насправді двигуни ідентичні в ****llo екю, що тип датчика.....
так що не scodificare нічого, але зробіть необхідні елементи управління,....датчик частоти обертання седа сигнал датчика фази, якщо повітряний проміжок залишки лайно нападу біля...насос низького і високого тиску і т. д.....у вас є, щоб провести перевірку....
giuseppe1374
24-10-2013, 13:09
по-моєму ви забули підключити щось, якщо цього не зробити діагностику і місця помилки, ви навряд чи б допомогли, я підтверджую, що двигун ? ідентичні
dvdtuning
24-10-2013, 13:17
Датчики обертання були різними, датчик частоти обертання, встановленого на двигуні, 147 не працює, чому? в діагностиці не читав обертів. Замінити те, замінити flash, і e2p від ecu множинного той, 147, автомобілі ігри.
dvdtuning
24-10-2013, 13:21
Зробив також спробуйте замінити тільки датчик оборотів, нова, двигун встановлений з ecu і автомобіль не заводився...очевидно, сигнал датчика ? відрізняється.
blackwolf76
24-10-2013, 23:39
Мені здається дуже дивним, що він...
З sti двигуни я зробив cambni неможливо, і я всі партії, в межі, відновлення електроніки від старого. Навіть я поставив колінвал точки jtd (де клює сигнал датчика) на alfa 156 рестайлінг... без будь-яких проблем. По мені, досить було замінити тільки датчик обертів...
legendaryslave
24-10-2013, 23:39
Зробив також спробуйте замінити тільки датчик оборотів, нова, двигун встановлений з ecu і автомобіль не заводився...очевидно, сигнал датчика ? відрізняється.
краще так, що ви вирішили
я зібрав 120 mjet в bravo2 під пункт 188 jtd....
тип датчика і форсунки я залишив їх оригінальними двигуна 120 незважаючи на ? управляється з edc16....
але не проблема і на мотоциклі з першої спроби....
dvdtuning
25-10-2013, 13:14
Заміна датчика я зробив з ecu оригінальний, але priblema ? хто не читав, а якщо вкладав в екю 147 читав. Навіть мене ? здалося дуже дивним, знаючи, що двигуни perfettamenti рівні mah я вирішив, cos?...