Прагляд Поўнай Версіі : Множны замена рухавіка jtd 115cv з jtd 115 alfa romeo датчык абаротаў не частка
dvdtuning
24-10-2013, 09:22
Добры дзень, у майстэрні, што я прытрымліваюся замянілі на jtd 8v 115cv з некалькіх лістоў, што і 147 jtd 115cv 8v, але на рухавіку, устаноўленым у аўтамабілі не партыі, калі мне патлумачылі, што яны розныя датчыкі абаротаў рухавіка.
Як вы можаце вырашыць гэтую праблему? scodificare адзін ecu edc15c7 ў 147 ці вы маглі б атрымаць правільны сігнал ад ecu врі з некалькіх?
па памяці мне здаецца, што датчыкі аднолькавыя, што памылка ў дыягназе, вы можаце паспрабаваць зрабіць поўную на гэтай 147 нават цябе сумненні датчыка.
dvdtuning
24-10-2013, 10:25
Я ўжо спрабаваў аўтамабіля не загараецца кантрольная лямпа рухавіка і не ідзе ў руху...з ke sw я магу паспрабаваць у поўнай бяспецы? Датчыкі, мне сказалі, што адзін ? індуктыўны, а іншы не памятаю...
але ў дыягназ, што памылка ў вас.
Права, паспрабуйце зрабіць дыягностыку рухавіка, як і перш, што. Змянілі толькі рухавік проста..? або блок кіравання? праверыць, ці няма кампанентаў або раздымаў, адлучыце....
legendaryslave
24-10-2013, 12:43
рухавікі ідэнтычныя, калі не змяніць механік
па чырвонай...вялікі legenday.....на самай справе рухавікі ідэнтычныя ў ****llo экю, што тып датчыка.....
так што не scodificare нічога, але зрабіце неабходныя праверкі....датчык частаты кручэння седа сігнал датчыка фазы, калі на паветраны зазор у рэшткі дзярмо нападу каля...помпа нізкага і высокага ціску і г.д....не ў вас правесці праверку....
giuseppe1374
24-10-2013, 13:09
па-мойму вы забыліся падключыць што-то, калі гэтага не зрабіць дыягностыку і месца памылкі, вы наўрад ці б дапамаглі, я пацвярджаю, што рухавік ? ідэнтычныя
dvdtuning
24-10-2013, 13:17
Датчыкі кручэння былі рознымі, датчык частаты кручэння, усталяванага на рухавіку, 147 не працуе, чаму? у дыягностыцы не чытаў абаротаў. Замяніць тое, замяніць flash, і e2p ад ecu множнага той, 147, аўтамабілі гульні.
dvdtuning
24-10-2013, 13:21
Зрабіў таксама паспрабуйце замяніць толькі датчык абаротаў, новая, на рухавік усталяваны з ecu, і аўтамабіль не заводзіўся...відавочна, сігнал датчыка ? адрозніваецца.
blackwolf76
24-10-2013, 23:39
Мне здаецца вельмі дзіўным, што ен...
З sti рухавікі я зрабіў cambni немагчыма, і я ўсе партыі, у мяжы, аднаўленне электронікі ад старога. Нават я паставіў коленвал пункту jtd (дзе дзяўбе сігнал датчыка) на alfa 156 рэстайлінг... без якіх-небудзь праблем. Па мне, дастаткова было замяніць толькі датчык абаротаў...
legendaryslave
24-10-2013, 23:39
Зрабіў таксама паспрабуйце замяніць толькі датчык абаротаў, новая, на рухавік усталяваны з ecu, і аўтамабіль не заводзіўся...відавочна, сігнал датчыка ? адрозніваецца.
лепш так, што вы вырашылі
я сабраў 120 mjet ў bravo2 пад пункт 188 jtd....
тып датчыка і фарсункі я пакінуў іх арыгінальнымі рухавіка 120 нягледзячы на ? кіруецца з edc16....
але не праблема і на матацыкле з першай спробы....
dvdtuning
25-10-2013, 13:14
Замена датчыка я зрабіў з ecu арыгінальны, але priblema ? хто не чытаў, а калі ўкладваў у экю 147 тое чытаў. Нават мяне ? здалося вельмі дзіўным, ведаючы, што рухавікі perfettamenti роўныя mah я вырашыў, cos?...