Перегляд Повної Версії : Інформація про ECU Clio 1.5 Dci 65CV
У мене Clio 1.5 DCI 65CV я збираюся прочитати і написати його з mpps v12, давно вивчаю карти з ECM Titanium,для того, щоб краще керувати кроком і зрозуміти функції кривих, безумовно, перш ніж писати на ECU плакат? зіставлення, зроблені мною, на ваш погляд? тепер моє питання ? інший.
Я не можу зрозуміти, якщо ECU моєї clio, так і EDC15 або EDC16, що відмінності є? Як я можу знати тип ЕБУ встановлений на машині?
Коли я зрозумів, EDC15, якщо вони йдуть у блоці, єдиний спосіб, здійснюваний за допомогою ? отпаять вбудований в ecu, підключіть програматор eeprom і перепрограмувати його, в той час як EDC16 можуть бути зйомки з BDM100?
Це точно все є??
Я покладаюся на вас, експертів ;)
Дякую
sportknight
24-10-2013, 15:17
якого року ? автомобіль?
а може бути або delphi або siemens ,я не нам би так з mpps...
sportknight
24-10-2013, 15:18
і ви повинні бути уважні, коли пишіть відправляються вентилятори
і ви повинні бути уважні, коли пишіть відправляються вентилятори
Між тим, велике спасибі за відповідь ;)
Ебу ? є delphi, щоб, коли це стосується вентилятора в запису, я думав, вимикайте його, що ви думаєте?
msport (exil77grande)
25-10-2013, 00:53
відключення вентиляторів або зняти запобіжник, і ви вже в безпеці, тим краще.
Ідеальним, то сьогодні я читав з mpps все добре читається в хвилину, тепер ми перейдемо до редагування файлу..
Я виключив також egr механічно, але c'? той індикатор двигуна на панелі, який розбиває кулі, і навіть якщо я вимикаю діагноз з'явиться після p?, я повинен знайти якийсь спосіб для імітації роботи системи egr-можливо, з допомогою резисторів, або я читав, що ви пу? також виключити з відображення.. Що скажете?
voglioimparare
25-10-2013, 08:32
поштовий файл орі ,давайте подивимося, якщо я можу тобі допомогти...
sportknight
25-10-2013, 08:40
На форумі c'? метод
І я знаю, на жаль, я одна нова запис, і я не можу отримати доступ до цього розділу..
Сьогодні початку редагувати цей файл, коли ви закінчили, я хотів би показати його ще побачити за поради, але я бачив, що я не можу прикріплювати файли, або я помиляюся?
leandro89
25-10-2013, 16:38
вкладення можна зробити, замість того, для завантаження потрібно мати 80 повідомлень
вкладення можна зробити, замість того, для завантаження потрібно мати 80 повідомлень
Perfettoo!! Просто я місце на карті ;)
я кажу тобі, що ти був занадто високим, з турбонаддувом.
я кажу тобі, що ти був занадто високим, з турбонаддувом.
Дякую, Іване, насправді я зрозумів, що я теж? c'? сказати, що моя машина має цівку в westgate і регульоване ? без датчик витрати повітря, отже, бачив, що я не торкався цівки тиск повинен залишитися на тому ж рівні.
Я завантажив відображення в машину, я дуже радий!! Щоб бути моя перша робота, я задоволений, машина взяла на себе життя, не f? дим, не горить жоден індикатор, швидкість? макс перевірені на шосе 180 Км/год, до яких було 160 Км/hm витрата палива знизився з 6 літрів дизельного палива на 100Km/h константи тепер мені 130 км до 118 Км від готелю. Б? що сказати, я міг би запропонувати і більше? по-моєму ще 10 резюме можу залучити їх до cliozza,насправді з тиском rail, був дуже низьким, і навіть з обмежувачами крутного моменту не я перебільшив,але, будучи без інтеркулера, я не хотів перестаратися,то на жаль, мій clio також має деякі проблеми з форсунок, зокрема, кілька разів не бризкає в борг і діагноз мені misfit 1-го циліндра..
Зараз ми побачимо, додати інтеркулер,фільтр BMC CDA, ремонт в обов'язок цих форсунок і те rivedr? ще трохи карту..
cinqueturbo
27-10-2013, 10:10
Вибачте, якщо, можливо, я виходжу за тема, але я хотів дві info..
на Меган або Scenic 1,5 року 105л.с, і довелося від механічних деталей типу форсунок або турбо, або тільки на карту?
Дякую і вибачте за втручання..
на Меган або Scenic 1,5 року 105л.с, і довелося від механічних деталей типу форсунок або турбо, або тільки на карту?
Не
я правильно зрозумів ваше питання ;)
Якщо ви мали на увазі запитати, що відмінності є від 1.5 dci 65cv в 101 л. с. змінюються кілька речей..
Інтеркулер
Форсунки, плюс
Насос плюс
Турбіна зі змінюваною геометрією
Блок управління
Двигун s? повинні бути рівні..
cinqueturbo
28-10-2013, 08:29
Якщо ви мали на увазі запитати, що відмінності є від 1.5 dci 65cv в 101 л. с. змінюються кілька речей..
Інтеркулер
Форсунки, плюс
Насос плюс
Турбіна зі змінюваною геометрією
Блок управління
Двигун s? повинні бути рівні..
Ось де були всі ці лошата..
Ось де були всі ці лошата..
:cool:
Я думаю, що з 65Cv з допомогою інтеркулер з турбо до 1,1 і карту добре зроблено, ви можете отримати 90CV не пі?..
infinityecu
30-10-2013, 12:48
Двигуна дорівнює форсунки, насос ecu зчеплення обмін на ці речі змінюються