Перегляд Повної Версії : погляд карту альфа 147
ecuboost
23-10-2013, 17:28
привіт, у мене в майстерні, альфа 147 1.9 jtd, який, на думку власника має зіставлення supereccezionale, зроблено, я не знаю, яка підсвічуванням...я трохи curiosit? і трохи, щоб дізнатися, я читав, у мене не було можливості спробувати автомобіль, чому? ? приїхала на вантажівці, я залишаю вам судити(я маю на увазі, погляньте вище, вище, і якщо не помиляюся, не ? була закрита, навіть egr)... я просто знаю від кого ? pi? досвідчених, ніж я, хоча на цій карті ? було зроблено всерйоз, що знає свою справу чи ні....
5782
faberecu
23-10-2013, 19:34
мені подобається , слава богу, що вони існують!!!
він же заплатив за це ???
lol
не був зворушений, практично нічого...і, де і був зворушений, на мій погляд, і було зроблено погано
nasone147
23-10-2013, 20:03
карти педаль оригінальні і обмежувач крутного моменту приходить доторкнутися до 60% і більше приросту?!я не можу продовжити..:-*
карти педаль оригінальні і обмежувач крутного моменту приходить доторкнутися до 60% і більше приросту?!я не можу продовжити..:-*
нам i lim крутного моменту не бачив, але потім він збільшений до 410 обертів і 750 божевільний на час inj дав приростів дійсно роздута в деяких місцях
у EGR, я думаю, було parzializzata
nasone147
23-10-2013, 21:06
нам i lim крутного моменту не бачив, але потім він збільшений до 410 обертів і 750 божевільний на час inj дав приростів дійсно роздута в деяких місцях
як я можу дізнатися, за скільки оборотів/кроком?:confused:
відповідно до break point
faberecu
23-10-2013, 23:39
Перенести в анекдоти. Слава богу, не змінив ще.
Може бути, міг навіть дати пару запит ... розбивши Двигун. Про те, як він in bad dad обмежувач крутного моменту крутний момент реального не сильно відрізняється від тієї, орі. Ви розумієте, що є проблеми з розмірами і логіка... світ ? приємно так. Є хороші і менш гарні. Осли і свині. В кінці я закрию їх у своїй правоті
Якщо робив передоплату через тиждень snarling двигун
ecuboost
23-10-2013, 23:56
але в той же час вони переконані в тому, що машина летить, мабуть, qst машина серед любителів ? відомий за його роботу, не можу дочекатися, щоб спробувати його
цю карту відразу ж після карти педаль ? змінено cos????
я не зовсім зрозумів про що йдеться.....
але в той же час вони переконані в тому, що машина летить, мабуть, qst машина серед любителів ? відомий за його роботу, не можу дочекатися, щоб спробувати його
Проблема, що не йде і чому? йде і скільки і надійним з плином часу
привіт, хлопці, я відповідно з цим обговорення приклавши файли 147 час назад я знайшов у мережі, створена користувачем, який, як говорили, у захваті від його роботи.
По правді сказати, після копіювання в зростання, на мій 156, я зловив себе вести справжній "монстр".
На жаль, я належної негайно зняти, чому? у мене зчеплення, що прогулянки на бульварі сансет, але я докладаю для всіх тих, хто хоче тримати його в основі їх коментарів або змін.
msport (exil77grande)
03-11-2013, 19:52
привіт, хлопці, я відповідно з цим обговорення приклавши файли 147 час назад я знайшов у мережі, створена користувачем, який, як говорили, у захваті від його роботи.
По правді сказати, після копіювання в зростання, на мій 156, я зловив себе вести справжній "монстр".
На жаль, я належної негайно зняти, чому? у мене зчеплення, що прогулянки на бульварі сансет, але я докладаю для всіх тих, хто хоче тримати його в основі їх коментарів або змін.
на мою думку, це ваше втручання в цей пост не має нічого спільного в будь-якому випадку я дав один погляд на карту від вас розміщена, і я повинен сказати, що крім чогось не вистачає інших, які я не поділяю, і це було зроблено одним, що, безумовно, не новачок, але будьте обережні, хлопці, - це не зміна в межах досяжності оригінальні машини, тому що на 100%, якщо спробуйте цю карту з насос-форсунки оригінальні першої тяги 4 передач йде в recovery у верхній абсолютно впевнений, що робить дим рясний.
привіт msport... recovery від турбо або від rail??
msport (exil77grande)
04-11-2013, 08:34
привіт msport... recovery від турбо або від rail??
я згаданий насос-форсунок, тому я маю на увазі rail, але не виключаю, також з турбонаддувом.
mariodarkblue
09-11-2013, 17:42
мегамозок
09-11-2013, 21:36
в чому? проблема, якщо c'
ecuboost
10-11-2013, 00:04
я шукав саме qst коментар, не могли б ви пояснити логіку тоді? чому? я не зрозуміла.
я довів, але я повинна зняти тільки тому, що? я закінчив зчеплення, але запевняю вас, що не ви ? горить жоден індикатор.
Я радий, що допоміг з чимось (хоча не зовсім моє), що заслуговує уваги, а не тільки критику reckless.