Перегляд Повної Версії : bmw 320d 150cv
marcogti
23-10-2013, 12:59
привіт я хотів би думка про цій карті, знайдені на цій bmw. я скачана для curiosit? видно, що її зробили в цех.
не пу? навіть назвати карту....
ви бачили, наприклад, з кроком на прес-turbo? смішні 5-6 мбар і більше? потім, щоб? на лім turbo дають 100 мбар
в лім пара, відправляються в moddare з холостих 700 оборотів в хвилину ? вже з гарним на 20% більше,....
в лім пари мають in bad dad в мінус до певної міри -5 очок, то splatter відразу на 23% більше,..
в Dw вимагають max 441nm але в лім пара ne оточують тільки 396.....
прес-rail ? повезли в 1680-бар прес, але як сказав один користувач в інший протектор не потрібно нічого, так чому ecu не враховує, так як, щоб надати деякий iq, за часів v? позиціонувати себе на вр press rail більш підходящим, щоб дати стабільність iq? в карту час....
думаю, якщо вони зроблені платити так само красиво....
magi1984
23-10-2013, 14:10
до facia в цех.... :D :D :D.
marcogti
23-10-2013, 15:26
серцево-судинних захворювань як виявилося.... я насправді не я нічого не сказав, але "здається ", що машина йде добре....
sportknight
23-10-2013, 16:20
не пу? навіть назвати карту....
ви бачили, наприклад, з кроком на прес-turbo? смішні 5-6 мбар і більше? потім, щоб? на лім turbo дають 100 мбар
в лім пара, відправляються в moddare з холостих 700 оборотів в хвилину ? вже з гарним на 20% більше,....
в лім пари мають in bad dad в мінус до певної міри -5 очок, то splatter відразу на 23% більше,..
в Dw вимагають max 441nm але в лім пара ne оточують тільки 396.....
прес-rail ? повезли в 1680-бар прес, але як сказав один користувач в інший протектор не потрібно нічого, так чому ecu не враховує, так як, щоб надати деякий iq, за часів v? позиціонувати себе на вр press rail більш підходящим, щоб дати стабільність iq? в карту час....
думаю, якщо вони зроблені платити так само красиво....
по-моєму питання rail не ? так?
карту коригувати в залежності від rail,а не навпаки
якщо цікаво, 1500 деякий час,якщо прошу 1600(що, як правило ? останній вр) він інший.....якщо я міняю в 1680 завжди просить, останнім вр..
marcogti
23-10-2013, 19:58
тепер я бачу, fargliene з самого початку я cos? ми бачимо, що вона думає. sportknight за raagionamento то потрібно змінити у вр, щоб вимагати, як у цьому випадку 1680?
по-моєму питання rail не ? так?
карту коригувати в залежності від rail,а не навпаки
якщо цікаво, 1500 деякий час,якщо прошу 1600(що, як правило ? останній вр) він інший.....якщо я міняю в 1680 завжди просить, останнім вр..
карта не масштабується нічого sportnight...в карту час з'? прес-rail, тому що ecu знає, що надати наприклад 40mm3 в 3000 оборотів в хвилину він повинен знати, який тиск йому потрібно, щоб надати цій величиною? скажімо 1400bar....
якщо ви у вр, де до ecu читав, що прес йому написати 1500 екю вже розраховує, що з medeismo часу, перш ніж з новою press не впроваджує самі 40mm3 але ще й потім просто вибирає інший "поле тиску в магістралі rail" найнижчий, щоб дати вам те iq...
sportknight
23-10-2013, 23:23
вибачте, мій підходить він хотів зрозуміти, що вибирає те, пі? підходить...
а вище 1600 часи однакові...тому тиск збільшується
цієї машини карту " часи вже сходження до 1800 бар press....
але з тієї причини, pocanzi сказав, що навіть якщо ти принесеш прес-1800 бар ecu вам не зробити? надати ще й тому, що в карту час s? що, щоб надати певну кількість? дизель використовує тиск найбільш підходить для ваших потреб?...
якщо потім ви зміните час, тому що ви хочете більше палива в той момент, звичайно, ecu тримає apeto інжектор більше часу, даючи вам більше дизель....і ? в такому разі, що ви збільшуєте press rail тому, що часи довгих тиск в магістралі rail фактичний sar? звичайно, більш низького, ніж об'єктивне....
sportknight
24-10-2013, 00:04
вибачте манро... якщо ти говориш ecu вихідного вр, що з 1600 мм3 слід вводити для 20 мс і потім виберіть змінити rail у 1650,ecu 1650 робить перекладач? як завжди 1600 і відкрити? інжектор завжди 20ms але у вас в 1650 тиску...
немає..тому що для розрахунку внутрішнього знає, що з 20ms і 1600bar слід вводити x дизель якщо ви збільшується до 1680 з 20 мс, не ? понад х дизель, а y-це екю, якщо він розраховує тоді? s? тому вирішили дати вам, однак, x iq дизель, але з rail менше 1680....ви розумієте??
я б питання від новачка, видно, що в цій карті те, що я можу зрозуміти ? бронювали без оформлення приростів ефективних, я був заінтригований 700 оборотів + 20%, ? неправильно, чому? не має сенс збільшити мінімум на 20% ?
marcogti
24-10-2013, 13:19
ні, що не має сенсу, машина до мінімуму, що, якщо він робить +20%. обмежувач йде піднятий поступово, починаючи з, принаймні, 1500 1800 оборотів, а потім дати приріст максимум на високих обертах.
вибачте манро але тоді, якщо блок управління обчислюється автоматично, його в розрахунок, що мені потрібно збільшити тиск в магістралі rail при comque потім вона мене використовує тиску в рампі менше?
точно нічого не змінить...для зміни 25-30 або навіть 40v ще.....
прес-rail ви modda, коли ви торкаєтеся сильно час вприскування....
оскільки після цього мода, з-за того, що інжектор-й? басейн, щоб більше часу буде? різниця тиску в магістралі rail,як правило, більш низький,реальний тиск і те, що повинно бути, що? прес об'єктивною в карту так, щоб обійти цю проблему, ви збільшуєте тиск в карту шукати ? щоб компенсувати реальне відмінність-мета прес-rail ? і тому, що час ін'єкції дуже довго, ви ризикуєте, що тривалість inizione триває до такої міри, що в підсумку ви впорснути "в розряд"...так що, звичайно, з прес-rail більш високою ? впевненими в тому, що вводити потрібну iq без sforare "вікно оптимального уприскування"....
marcogti
24-10-2013, 14:53
ах ок, досконалим тепер я зрозумів, високу стійкість уприскування я завантажити для cos? сказати rail.
тому? для карти близнюків, тридцять коней не має сенсу міняти карту rail і обмежувач тиску в рампі видно, що не змінюється.
я намагався слідувати за p? ваші виступи, пу? йти добре, як на початку або за межами дороги?
ти не торкнувся лямбда і інші важливі речі...але тим не менш дизель то чому? вам обійти всі обмеження часів впорскування....
? час я, здається, р? перебільшені....
496 очок або 25% більше, за мод фонду тільки на час, мені здається, занадто...
ви можете курити, тому що в будь-якому випадку ви партії навіть на низьких обертах...
як правило, ви moddano час після 2500 оборотів...
і в будь-якому випадку ви зробили два розрахунку, щоб мати уявлення про те, як дизель введіть??
marcogti
24-10-2013, 23:32
ви маєте на увазі, що кількість? дизельного палива в мм3? чим картка час, що я змінив?
для evitrare палити? я міг би збільшити тиск турбіни, я міг би виїхати вже? із зростанням 0.1 бар і піднятися до повної навантаження на 0.25
ви маєте на увазі, що кількість? дизельного палива в мм3? чим картка час, що я змінив?
точно....
намагайтеся не торкнутися ще турбо...
насамперед, зміни з "inganatta" ecu....
ви можете знайти собі з шипами turbo з-під контролю...
ах, я хотів сказати, що ти не закрив egr....
sportknight
25-10-2013, 00:24
Не перестарайтеся, що турбіни bmw вже? картонні
marcogti
25-10-2013, 00:25
та ви що я ще повинен зробити, але лямбда йде змінено на негативний, вірно? знизити коефіцієнт нижче 1, чи правильно я сказав, фігня? так сказати ламба ==> ecm уприскування парз map1
marcogti
25-10-2013, 00:32
ось залагоджено також системи рециркуляції ог
питання, але 0F961E ? байт Single Value Boost Limiter, вірно? тому? мені розмір ? значення 2400 тому? я просто "підняти" на 2650 або gi? l? для того щоб не мати recovery довелося на карту дизель обдурив так?
st? покласти занадто багато м'яса на вогні ?
манро cos? найкраще йде ?
марко...я не правильно верх в rimappature....те, що s? кажу тобі...але якщо я скажу вам, тільки я, як moddare карту мій стиль і навіть якщо потім ти все одно вам не так, щоб порівнювати себе з ким-карту? робити внаслідок необхідною атрибутикою...так що не переживайте, якщо так сказати "я закриваю кран" але я хотів би, щоб інші користувачі говорять, про їх....
marcogti
26-10-2013, 22:04
спасибі в будь-якому випадку, щоб дух поділу. давайте подивимося, якщо хтось ще там десь думку, cstruttivo.
Я б зробив це так грубо, як, наприклад, логічною, може бути, хтось із вас хоче спробувати, якщо він так і робить мені знати, з задоволенням
msport (exil77grande)
27-10-2013, 11:25
Я б зробив це так грубо, як, наприклад, логічною, може бути, хтось із вас хоче спробувати, якщо він так і робить мені знати, з задоволенням
здравствуйте,я вже inviatato в інше обговорення не розміщувати файл для перевірки, але і, при необхідності, дати пораду.
marcogti
27-10-2013, 18:29
привіт zaga 1, ви можете вказати мені на слова, що б ви зробили ? в принципі cos? я розумію, навіть якщо і де я помилився? крива лямбда гаразд ?
здравствуйте,я вже inviatato в інше обговорення не розміщувати файл для перевірки, але і, при необхідності, дати пораду.
Ви праві msport я тільки взяв карту і оригінал, що c'? на початку посту ? я зараз змінена, ніж зроблені користувачем марко gti таким чином, щоб його можна було порівняти з, що його і побачити логікою, ніж його вибачте, якщо я неправильно щось, але це було не моє намір
привіт zaga 1, ви можете вказати мені на слова, що б ви зробили ? в принципі cos? я розумію, навіть якщо і де я помилився? крива лямбда гаразд ?
Marcogti значення і збільшення крутного моменту обмежувачі уприскування etc розмовляючи з вами, не вважаю, що вони правильні, на мою спосіб зіставлення, в першому чому? дані на низьких оборотів, по-друге, відсоток приросту не буде ? одно, що aspettata..........
marcogti
28-10-2013, 14:47
Що ви маєте на увазі з цією датою, не ? не чекав? Я помилився у відсотках, або вони занадто низькі, щоб відчути покращення ?
Що ви маєте на увазі з цією датою, не ? не чекав? Я помилився у відсотках, або вони занадто низькі, щоб відчути покращення ?
у тому сенсі, що відсотки приросту починають обертів занадто низько, коли не було необхідності і в подальшому проценти занадто кайфом логіки, що взагалі-то я не можу зрозуміти, враховуючи, що, як на мене, логіку, необхідно прийняти її по-різному, і кажу тобі з власного досвіду, ми не будемо робити я professorini чи я хочу відчувати, бути кимось, я лише намагаюся допомогти вам, ок?
marcogti
28-10-2013, 18:36
Тихо тут, щоб вчитися, і я ціную вашу допомогу. Я не беру, враховуючи, що критика, конструктивні
Тихо тут, щоб вчитися, і я ціную вашу допомогу. Я не беру, враховуючи, що критика, конструктивні
Важливо і те, що ви розумієте і що по мірі зробіть досвід :-)
marcogti
28-10-2013, 22:40
"торнадо" на виступі карту, corva лямбда-то не ? з кращих? ; -) .....
"торнадо" на виступі карту, corva лямбда-то не ? з кращих? ; -) .....
ні, ви могли б зробити краще
marcogti
29-10-2013, 23:55
Чи повинен я збільшити з кроком, на високих і в якості вантажу. На скільки балів ви можете? стояти, щоб отримати приріст хороший, але не мати дим ?
infinityecu
30-10-2013, 12:14
Чи повинен я збільшити з кроком, на високих і в якості вантажу. На скільки балів ви можете? стояти, щоб отримати приріст хороший, але не мати дим ?
Привіт, приємно infinityecu :-) ............... що стосується курити чи менше, все залежить від кількості? ін'єкції parzializzata і boost, що перехід до збільшення як правило, логіка-й? правильно було б справедливо, виконувати тести і йти не можна голову до тих пір поки не вгадати правильні таблетки, щоб автомобіль, який ви повинні розбудити : -)? ви повинні йти, безумовно, збільшити, без перебільшення, і ви побачите, що рано чи пізно нам вдасться :-)
everyname
26-05-2014, 23:46
Привіт marcogti я читав цю тему і бачив, що у мене є автомобіль, схожий на яких я хотів би поекспериментувати, мені було цікаво, як це все з вашої картки.