Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : bmw 320d 150cv

marcogti
23-10-2013, 12:59
прывітанне я хацеў бы меркаванне аб гэтай карце знойдзеныя на гэтай bmw. я запампаваная для curiosit? відаць, што яе зрабілі ў цэх.

манро
23-10-2013, 13:55
не пу? нават назваць карту....
вы бачылі, напрыклад, з крокам на прэс-turbo? смешныя 5-6 мбар і больш? затым, каб? на лім turbo даюць 100 мбар
у лім пара, то адпраўляюцца ў moddare з халастых 700 абаротаў у хвіліну ? ужо з добрым на 20% больш,....
у лім пары маюць in bad dad ў мінус да пэўнай ступені -5 ачкоў, то splatter адразу на 23% больш,..
у Dw патрабуюць max 441nm але ў лім пара ne атачаюць толькі 396.....
прэс-rail ? павезлі ў 1680-бар прэс, але як сказаў адзін карыстальнік ў іншы пратэктар не трэба нічога, дык чаму ecu не ўлічвае, так як, каб надаць некаторы iq, у часы v? пазіцыянаваць сябе на вр press rail больш прыдатным, каб даць стабільнасць iq? ў карту час....
думаю, калі яны зроблены плаціць гэтак жа прыгожа....

magi1984
23-10-2013, 14:10
да facia у цэх.... :D :D :D.

marcogti
23-10-2013, 15:26
сардэчна-сасудзістых захворванняў як аказалася.... я на самай справе не я нічога не сказаў, але "здаецца ", што машына ідзе добра....

sportknight
23-10-2013, 16:20
не пу? нават назваць карту....
вы бачылі, напрыклад, з крокам на прэс-turbo? смешныя 5-6 мбар і больш? затым, каб? на лім turbo даюць 100 мбар
у лім пара, то адпраўляюцца ў moddare з халастых 700 абаротаў у хвіліну ? ужо з добрым на 20% больш,....
у лім пары маюць in bad dad ў мінус да пэўнай ступені -5 ачкоў, то splatter адразу на 23% больш,..
у Dw патрабуюць max 441nm але ў лім пара ne атачаюць толькі 396.....
прэс-rail ? павезлі ў 1680-бар прэс, але як сказаў адзін карыстальнік ў іншы пратэктар не трэба нічога, дык чаму ecu не ўлічвае, так як, каб надаць некаторы iq, у часы v? пазіцыянаваць сябе на вр press rail больш прыдатным, каб даць стабільнасць iq? ў карту час....
думаю, калі яны зроблены плаціць гэтак жа прыгожа....

па-мойму пытанне rail не ? так?
карту карэктаваць час у залежнасці ад rail,а не наадварот

калі цікава, 1500 некаторы час,калі прашу 1600(што, як правіла ? апошні вр) ен іншы.....калі я мяняю у 1680 заўседы просіць тое, у апошні вр..

marcogti
23-10-2013, 19:58
цяпер то я бачу, fargliene з самага пачатку я cos? мы бачым, што яна думае. sportknight па raagionamento то трэба змяніць у вр, каб запатрабаваць, як у гэтым выпадку 1680?

манро
23-10-2013, 23:07
па-мойму пытанне rail не ? так?
карту карэктаваць час у залежнасці ад rail,а не наадварот

калі цікава, 1500 некаторы час,калі прашу 1600(што, як правіла ? апошні вр) ен іншы.....калі я мяняю у 1680 заўседы просіць тое, у апошні вр..

карта не маштабуецца нічога sportnight...ў карту час, c'? прэс-rail, таму што ecu ведае, што надаць напрыклад 40mm3 ў 3000 абаротаў у хвіліну ен павінен ведаць, які ціск яму трэба, каб надаць гэтай велічыні? скажам 1400bar....

калі вы ў вр, дзе да ecu чытаў, што прэс яму напісаць 1500 экю ўжо разлічвае, што з medeismo часу, перш чым з новай press не ўкараняе самыя 40mm3 але яшчэ і затым проста выбірае іншы "поле ціску ў магістралі rail" самы нізкі, каб даць вам тое iq...

sportknight
23-10-2013, 23:23
выбачайце, мой падыходзіць ен хацеў зразумець, што выбірае тое, пі? падыходзіць...
а вышэй 1600 часы аднолькавыя...таму ціск павялічваецца

манро
24-10-2013, 00:01
гэтай машыны карту " часы ўжо узыходжанне да 1800 бар press....
але па той прычыне, pocanzi сказаў, што нават калі ты прынясеш прэс-1800 бар ecu вам не зрабіць? надаць яшчэ і таму, што ў карту час s? што, каб надаць пэўную колькасць? дызель выкарыстоўвае ціск найбольш падыходзіць для вашых патрэбаў?...
калі затым вы зменіце час, таму што вы хочаце больш паліва ў той момант, вядома, ecu трымае apeto інжэктар больш часу, даючы вам больш дызель....і ? у такім выпадку, што вы павялічваеце press rail таму, што часы доўгіх ціск у магістралі rail фактычны sar? вядома, больш нізкага, чым аб'ектыўнае....

sportknight
24-10-2013, 00:04
выбачайце манро... калі ты гаворыш на ecu зыходнага вр, што з 1600 мм3 варта ўводзіць для 20 мс і затым перайдзіце да змяніць rail ў 1650,ecu 1650 робіць перакладчык? як заўседы 1600 і адкрыць? інжэктар заўседы 20ms але ў вас у 1650 ціску...

манро
24-10-2013, 00:28
няма..таму што для разліку ўнутранага ведае, што з 20ms і 1600bar варта ўводзіць x дызель калі вы павялічваецца да 1680 з 20 мс, не ? больш х дызель, але y-гэта экю, калі ен разлічвае тады? s? таму вырашылі даць вам, аднак, x iq дызель, але з rail менш 1680....вы разумееце??

gick
24-10-2013, 03:52
я б пытанне ад пачаткоўца, відаць, што ў гэтай карце тое, што я магу зразумець ? браніравалі без афармлення прырашчэння эфектыўных, я быў заінтрыгаваны 700 абаротаў + 20%, ? няправільна, чаму? не мае сэнс павялічыць мінімум на 20% ?

marcogti
24-10-2013, 13:19
няма, што не мае сэнсу, машына да мінімуму, што, калі ен робіць +20%. абмежавальнік ідзе падняты паступова, пачынаючы, па крайняй меры, 1500 1800 абаротаў, а затым даць прырост максімум на высокіх абарачэннях.

выбачайце манро але тады, калі блок кіравання вылічаецца аўтаматычна, яго ў разлік, што мне трэба павялічыць ціск у чыгуначныя магістралі пры comque потым яна мяне выкарыстоўвае ціску ў рампы менш?

манро
24-10-2013, 13:57
дакладна нічога не зменіць...для змены 25-30 або нават 40v яшчэ.....
прэс-rail вы modda, калі вы дакранаецеся моцна час ўпырску....
паколькі пасля гэтага мода, з-за таго, што інжэктар-й? басейн, каб больш часу будзе? розніца ціску ў магістралі rail,як правіла, больш нізкі,рэальнае ціск і тое, што павінна быць, што? прэс аб'ектыўнай у карту так, каб абыйсці гэтую праблему, вы павялічваеце ціск у карту шукаць ? каб кампенсаваць рэальнае адрозненне-мэта прэс-rail ? і таму, што час ін'екцыі вельмі доўга, вы рызыкуеце, што працягласць inizione доўжыцца да такой ступені, што ў выніку вы ўпырснуць "у разрад"...так што, вядома, з прэс-rail больш высокай ? упэўненымі ў тым, што ўводзіць патрэбную iq без sforare "акно аптымальнага ўпырску"....

marcogti
24-10-2013, 14:53
ах ок, дасканалым цяпер я зразумеў, высокую ўстойлівасць ўпырску я спампаваць для cos? сказаць rail.
таму? для карты двайнят, трыццаць коней не мае сэнсу змяняць карту rail і абмежавальнік ціску ў рампы відаць, што не мяняецца.

я спрабаваў прытрымлівацца за p? вашыя выступы, пу? ісці добра, як у пачатку або за межамі дарогі?

манро
24-10-2013, 23:12
ты не крануў лямбда і іншыя важныя рэчы...але тым не менш дызель то ад чаму? вам абыйсці ўсе абмежаванні часоў ўпырску....
? час я, здаецца, р? перабольшаныя....
496 ачкоў або 25% больш, за мод фонду толькі на час, мне здаецца, занадта...
вы можаце паліць, таму што ў любым выпадку вы партыі нават на нізкіх абарачэннях...
як правіла, вы moddano час пасля 2500 абарачэнняў...
і ў любым выпадку вы зрабілі два разліку, каб мець уяўленне аб тым, як дызель впрысните??

marcogti
24-10-2013, 23:32
вы маеце на ўвазе, што колькасць? дызельнага паліва ў мм3? чым карта час, што я змяніў?

для evitrare паліць? я мог бы павялічыць ціск турбіны, я мог бы з'ехаць ўжо? з ростам 0.1 бар і падняцца да поўнай нагрузкі на 0.25

манро
24-10-2013, 23:58
вы маеце на ўвазе, што колькасць? дызельнага паліва ў мм3? чым карта час, што я змяніў?
дакладна....
старайцеся не закрануць яшчэ турба...
перш за ўсе, з змены "inganatta" ecu....
вы можаце знайсці сабе з шыпамі turbo з-пад кантролю...
ах, я хацеў сказаць, што ты не зачыніў egr....

sportknight
25-10-2013, 00:24
Не перашчыруйце, што турбіны bmw ўжо? кардонныя

marcogti
25-10-2013, 00:25
ды вы што я яшчэ павінен зрабіць, але лямбда ідзе зменены на адмоўны, дакладна? знізіць каэфіцыент ніжэй 1, ці правільна я сказаў, фігня? так сказаць lamba ==> ecm ўпырску парз map1

marcogti
25-10-2013, 00:32
вось уладжаны таксама сістэмы рэцыркуляцыі ог

пытанне, але 0F961E ? байт Single Value Boost Limiter, дакладна? таму? мне памер , ? значэнне 2400 таму? я проста "падняць" на 2650 або gi? l? для таго каб не мець recovery прыйшлося на карту дызель падмануў так?

st? пакласці занадта шмат мяса на агні ?

манро cos? лепш за ўсе ідзе ?

манро
26-10-2013, 14:28
марка...я не правільна верх у rimappature....тое, што s? кажу табе,...але калі я скажу вам, толькі я, як moddare карту па мой стыль і нават калі потым ты ўсе роўна вам не так, каб параўноўваць сябе з кім-карту? рабіць з прычыны неабходнай атрыбутыкай...так што не перажывайце, калі так бы мовіць "я заплюшчваю кран" але я хацеў бы, каб іншыя карыстальнікі кажуць, іх пра....

marcogti
26-10-2013, 22:04
дзякуй, аднак, за дух абмен. мы бачым, калі хто-то яшчэ там дзе-то меркаванне, cstruttivo.

zaga1
26-10-2013, 22:54
Я б зрабіў гэта так груба, як, напрыклад, лагічнай, можа быць, хто-небудзь з вас хоча паспрабаваць, калі ен так і робіць мне ведаць, з задавальненнем

msport (exil77grande)
27-10-2013, 11:25
Я б зрабіў гэта так груба, як, напрыклад, лагічнай, можа быць, хто-небудзь з вас хоча паспрабаваць, калі ен так і робіць мне ведаць, з задавальненнем

добры дзень,я ўжо inviatato ў іншае абмеркаваньне не размяшчаць файл для праверкі, але і, пры неабходнасці, даць параду.

marcogti
27-10-2013, 18:29
прывітанне zaga 1, вы можаце паказаць мне на слова, што б вы зрабілі ? у прынцыпе cos? я разумею, нават калі і дзе я памыліўся? крывая лямбда ў парадку ?

zaga1
27-10-2013, 19:08
добры дзень,я ўжо inviatato ў іншае абмеркаваньне не размяшчаць файл для праверкі, але і, пры неабходнасці, даць параду.

Вы маеце рацыю msport я толькі ўзяў карту і арыгінал, што c'? у пачатку посту ? я цяпер зменена, чым зробленыя карыстальнікам марка gti такім чынам, каб яго можна было параўнаць з тым, што яго і ўбачыць логіцы, чым яго прабачце, калі я няправільна што-то, але гэта было не мае намер

zaga1
27-10-2013, 19:12
прывітанне zaga 1, вы можаце паказаць мне на слова, што б вы зрабілі ? у прынцыпе cos? я разумею, нават калі і дзе я памыліўся? крывая лямбда ў парадку ?

Marcogti значэння і прырашчэння абмежавальнікі крутоўнага моманту ўпырску etc гаворачы з вамі, не лічу, што яны правільныя, па майму спосаб супастаўлення, у першым чаму? дадзеныя на нізкіх абаротаў, па-другое, працэнт прыросту не будзе ? роўна, што чакала..........

marcogti
28-10-2013, 14:47
Што вы маеце на ўвазе з гэтай датай, не ? што не чакаў? Я памыліўся ў працэнтах, або яны занадта нізкія, каб адчуць паляпшэння ?

zaga1
28-10-2013, 14:55
Што вы маеце на ўвазе з гэтай датай, не ? што не чакаў? Я памыліўся ў працэнтах, або яны занадта нізкія, каб адчуць паляпшэння ?
у тым сэнсе, што працэнты прыросту пачынаюць абаротаў занадта нізка, калі не было неабходнасці і ў далейшым працэнты занадта кайфам логікі, што наогул-то я не магу зразумець, улічваючы, што, па мне, логіку, неабходна прыняць яе па-рознаму, і кажу табе па вопыту, мы не будзем рабіць я professorini ці я хачу адчуваць, быць кім-то, я толькі спрабую дапамагчы вам, ок?

marcogti
28-10-2013, 18:36
Ціха тут, каб вучыцца, і я цаню вашу дапамогу. Я не бяру, улічваючы, што крытыка, канструктыўныя

zaga1
28-10-2013, 18:43
Ціха тут, каб вучыцца, і я цаню вашу дапамогу. Я не бяру, улічваючы, што крытыка, канструктыўныя

Важна і тое, што вы разумееце і што па меры зрабіце вопыт :-)

marcogti
28-10-2013, 22:40
"тарнада" на выступе карту, corva лямбда-то не ? з лепшых? ; -) .....

zaga1
29-10-2013, 02:26
"тарнада" на выступе карту, corva лямбда-то не ? з лепшых? ; -) .....

не, вы маглі б зрабіць лепш

marcogti
29-10-2013, 23:55
Павінен ці я павялічыць з крокам, на высокіх і ў якасці грузу. На колькі балаў вы можаце? стаяць, каб атрымаць прырост добры, але не мець дым ?

infinityecu
30-10-2013, 12:14
Павінен ці я павялічыць з крокам, на высокіх і ў якасці грузу. На колькі балаў вы можаце? стаяць, каб атрымаць прырост добры, але не мець дым ?

Прывітанне, прыемна infinityecu :-) ............... што тычыцца паліць або менш, усе залежыць ад колькасці? ін'екцыі parzializzata і boost, што пераход да павелічэння як правіла, логіка-й? правільна было б справядліва, выконваць тэсты і ісці нельга галаву да таго часу, пакуль не адгадаць правільныя таблеткі, каб аўтамабіль, які вы павінны абудзіць : -)? вы павінны ісці, безумоўна, павялічыць, без перабольшання, і вы ўбачыце, што рана ці позна нам удасца :-)

everyname
26-05-2014, 23:46
Прывітанне marcogti я чытаў гэтую тэму і бачыў, што ў мяне есць аўтамабіль, падобны на якіх я хацеў бы паэксперыментаваць, мне было цікава, як гэта ўсе з вашай карты.