КПК

Перегляд Повної Версії : Delphi DCM3.7AP і Galletto 2 V53

конрад
23-10-2013, 09:26
Привіт , Хтось із вас коли-небудь читав і писав цей блок управління в j-tag з клоном del Galletto V53 ? ( Delphi DCM 3.7 AP )

Спасибі !

frantik3
23-10-2013, 20:18
автомобілі
що автомобіль, і ?

конрад
23-10-2013, 22:30
Chevrolet Captiva 2.2LTZ 184hp

frantik3
23-10-2013, 22:45
бд і jtag з оновлення за березень 2013 року
тільки jtag з грудня 2012 р. оновлення

конрад
24-10-2013, 07:46
бд і jtag з оновлення за березень 2013 року
тільки jtag з грудня 2012 р. оновлення

вибачте, не я вказав galletto v53 клон , ти кажеш, що офіційний вірно?

frantik3
24-10-2013, 08:05
вибачте, не я вказав galletto v53 клон , ти кажеш, що офіційний вірно?

Я бачив клон 54 мого друга і назад, так і послідовний, що jtag

конрад
24-10-2013, 11:27

клон V54 змінюється ? знаєш, миха, де пу? купити ? ( напевно)

Дякую

конрад
25-10-2013, 19:43
клон V54 змінюється ? знаєш, миха, де пу? купити ? ( напевно)

Дякую

Що стосується V53 клон не з'? ніхто, хто має вже? працював на цьому ебу ?

Дякую

frantik3
25-10-2013, 20:18
є багато 53, які я бачив, не добре поводитися, але деякі

carlo abarth
25-10-2013, 22:15
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4483-galletto-v53-cl-ne-fa-sul-serio!!!!-)-pcr2-1-unlock!!!&p=64583#post64583
наприклад, на мій, і один з тих!!!

конрад
25-10-2013, 22:41
я виконував цю схему ....
але у мене є сумніви , кабель, яким я доклав зображення ви бачите білий роз'єм з дроту + і - , в момент читання і запису на інструкції я не знайшов, якщо йде харчування, окрім живлення, v? на fgtech .
чи можете ви сказати мені, якщо цей кабель йде харчування чи ні ?
спасибі !

ugoboss
26-10-2013, 07:34
це кабель, який живить гребінь блоку управління, а потім ce перемикач, який вам замінює ключ.

конрад
26-10-2013, 09:14
це кабель, який живить гребінь блоку управління, а потім ce перемикач, який вам замінює ключ.

Спасибі ugoboss ,
тому v? харчування також цей кабель (крім харчування fgtech) для j-tag ?

? для цього, що я не зміг його прочитати ?
(хоча, чому? зварні шви і схема у мене виконані добре)

перечитуючи ваш відповідь, можливо, я не пояснив, добре, або ? був зрозумів, повідомлення, де було цікаво пояснення про роз'єм білого кольору два дроти + і -.......

хтось пу? пояснити, використовуючи , спасибі

frantik3
26-10-2013, 20:52
харчування ecu

конрад
26-10-2013, 20:59
харчування ecu

frantik3
26-10-2013, 21:03

Ви і в 12Volt

конрад
26-10-2013, 21:15
Ви і в 12Volt

тим не менш, читаючи на керівництво, що я і так на цій dell орі не зазначено, що ? запис ? іде харчування , єдиний, хто просять годувати ? тільки Fgtech .
тоді, якщо він був, або ? так чому, що не виконав читання ? просто тому, що я не на харчування другий Білий роз'єм .
Тим не менш, ебу думав, це був лише харчування від проводу n?2 червоних і n?1 чорний , так ? правда, що я перевірив навіть з тест напруги фактичний , і, будучи вихід 12v вірив у те, що блок управління був уже? харчування..... не думаю, що це гніздо з двома проводами червоний і чорний це вхід В 12v
Мені підтвердіть, що ? так ?

Ок , спасибі всім ....

я зрозумів, що, побачивши фотографії інших fgtech в моїй упаковці не вистачало кабель, червоний і чорний з нападу на білий для харчування, другий кабель ...

я повторюю зварних швів з належним живлення обох Fgtech і тб ... і ми бачимо, що якщо на цей раз я закон delphi dcm3.7ap .

Ще раз спасибі всім ;-)

конрад
27-10-2013, 21:16
нічого не хоче читати цей клятий:mad: Delphi , у вас є поради, крім викинути і поміняти ?

дякую

frantik3
27-10-2013, 21:23
нічого не хоче читати цей клятий:mad: Delphi , у вас є поради, крім викинути і поміняти ?

дякую

ви пробували тільки на jtag?

конрад
27-10-2013, 21:46
ви тільки jtag

frantik3
27-10-2013, 21:51
і впевнений, що ви отримаєте по-китайськи, як і багато v53, що не слід звертатися, є багато всього навколо!!!

ugoboss
27-10-2013, 21:55
змініть дату на комп'ютері або ви користуєтеся якийсь sw, щоб заплутати програму півня.

конрад
28-10-2013, 07:05
і впевнений, що ви отримаєте по-китайськи, як і багато v53, що не слід звертатися, є багато всього навколо!!!

і все ж я був впевнений, то добре , якщо місце фотографії чи знаєте ви розпізнати ?

змініть дату на комп'ютері або ви користуєтеся якийсь sw, щоб заплутати програму півня.

Використовую жорсткий диск з xp (дата 01/01/2013) і тільки з папок, пов'язаних з FGtech , niennte пі? ....

Вам приходить на розум, в чомусь іншому .

Не з'? ніхто не в форумі, що особисто він зробив з клоном ?

ugoboss
28-10-2013, 07:12
потім ви використовуєте зовнішній жорсткий диск xp, підключений до комп'ютера, спробуйте поставити дату на пк в першу чергу в 1/1/2013

конрад
28-10-2013, 07:45
потім ви використовуєте зовнішній жорсткий диск xp, підключений до комп'ютера, спробуйте поставити дату на пк в першу чергу в 1/1/2013

немає кімнатами , обмін прямо, щоб не створювати проблем , у мене win 7 і x fgtech win xp

Інше питання : щоб зробити 7 мостів (посилання), як вказано в схемі, яку я доклав , вас, як ви їх виконаєте ? ... , виконуваних з допомогою дроту або поєднані з точки ставок з боку в бік ?
я б не хотів, що не читання, так залежала від зварювання виконується за допомогою м'якої дроту ...

C'? якийсь святий, світило, що може мені допомогти , я цей ебу на стенді, і я повинен зібрати його на pi? скоро .

Дякую !!!

Зібрав блок управління , після четвертої спроби зварити не ? нічого не змінили ! читати навіть не почали ...

я помітив, що ебу ? ті ж GM-Opel / Hyundai-Kia / SsangYong - Delphi DCM 3.7 R5F7

На півень, який у мене SsangYong пу? бути виконана в бд , що скажете ? однакове або ? краще не спробувати ?

конрад
29-10-2013, 10:21
спробуйте прочитати і тоді оціните

нічого немає, це навіть не так :-(:mad:

конрад
29-10-2013, 11:21
я помітив, що в моєму ебу c'? компонент менше, ніж показаному на фото в документації Fgtech додається раніше .
тут додаю фото мого ебу з виділеного компонента менше

infinityecu
30-10-2013, 12:31

Не існує клон з fmw 54 все нісенітниця китайських клонів ? як виявляється, ні ? щоб нічого взагалі в курсі версії і версії ті орі

frantik3
30-10-2013, 12:46
Не існує клон з fmw 54 все нісенітниця китайських клонів ? як виявляється, ні ? щоб нічого взагалі в курсі версії і версії ті орі

54 китайських або європейських різницю з 53 і що вони mcu та інший матеріал, якість? різні, і що працює jtag і не потребує? курс дати, а також працює на win7 !!!!!
Вони називають це 54, а потім я можу тобі гарантувати, що зараз є оновлення до березня 2013 р.!!!!
Мій друг, чи хан послав оновлення у вересні!!!!
я я бачив, і працює все і працюють протоколи, додані за березень 2013
ось ці :
OBD драйвер CAN for Chevrolet Camaro Delphi LS3 Read/Write and Recovery, Контрольна
New password Tricore SID 208 Ford - Land Rover
OBD драйвер CAN for Massey Ferguson EDC17CV44 Read/Write and Recovery, Контрольна
OBD-драйвер для Isuzu Transtron Virtual Read / Write CAN Read/Write, Контрольна
New password Tricore Tprot V11 Fiat
OBD-драйвер для Chevrolet Cruze, Captiva ECU DCM3.7 CAN Read/Write, Контрольна
OBD driver for Opel Antara DCM3.7 CAN Read/Write, Контрольна
OBD драйвер Renault Clio, Kangoo, Avant time, Валь-satis, Laguna, Twingo, Trafic ECU SAGEM 2000 об/хв / RPMT K-line Read/Write, Контрольна
OBD-драйвер для Jeep Compass/Patriot ECU Delphi CRD2.x CAN Read/Write, Контрольна

frantik3
30-10-2013, 12:47
пробував tprot V11 Fiat на фрімонт-edc17 і зробив cruze DCM3.7 в послідовного читання 2minuti і запис 27 хвилин!!!!

конрад
30-10-2013, 13:55
пробував tprot V11 Fiat на фрімонт-edc17 і зробив cruze DCM3.7 в послідовного читання 2minuti і запис 27 хвилин!!!!

ооооо!!!! нарешті, хтось дає мені позитивні новини ....
привіт frantik3 могли б ви допомогти мені розпізнати fgtech-й? підходить для моєї машини ? з коробки схожі один на одного, всі , як мені зрозуміти, яка ви і який ні ?

Дякую !!!

frantik3
30-10-2013, 18:45
ви повинні відкрити і подивитися, як вони зроблені зсередини, якщо ви дасте мені дозвіл, місце, фото всередині 54

конрад
31-10-2013, 07:02
ви повинні відкрити і подивитися, як вони зроблені зсередини, якщо ви дасте мені дозвіл, місце, фото всередині 54

Привіт Frantik3 ,
може бути тобі вдячний .
Не ? що tente разів можна дати подивитися навіть на фото, що я вже? опубліковано в цій темі в мій ебу , мені здається, що коли-компонент по-іншому, ніж на фотографії, наведеної в документації FG-tech.
Спасибі і хорошого дня

Привіт Frantik3 ,
може бути тобі вдячний .
Не ? що tente разів можна дати подивитися навіть на фото, що я вже? опубліковано в цій темі в мій ебу , мені здається, що коли-компонент по-іншому, ніж на фотографії, наведеної в документації FG-tech.
Спасибі і хорошого дня

між тим, ви додаю фотографії того, що я , я, я знаю, що ви думаєте ?

привіт Frantik3 , у вас є, щоб зробити фото ?

конрад
04-11-2013, 15:04

Коли я купив продукт, і в той же день, що ? приїхав не вдалося запустити Fg-Tech v53 з windows 7 , побачив, що продавець його продавав як сумісні з цією системою я наполіг на тому, щоб підтримку .
Підтримка змусило мене виконати помилково процедура ? тільки для V51 і не V53 , від цього здається, що ви ? відбулося Пониження .
Підтримка мені залишив **** в допомогу, крім того, пропозиція від них .

sportknight
04-11-2013, 15:09
вам змінили ept з тим, що v51...спробуйте переписати те, що v53,якщо не є, коли приходжу додому, а тобі докладаю ;)

infinityecu
04-11-2013, 15:20

Коли я купив продукт, і в той же день, що ? приїхав не вдалося запустити Fg-Tech v53 з windows 7 , побачив, що продавець його продавав як сумісні з цією системою я наполіг на тому, щоб підтримку .
Підтримка змусило мене виконати помилково процедура ? тільки для V51 і не V53 , від цього здається, що ви ? відбулося Пониження .
Підтримка мені залишив **** в допомогу, крім того, пропозиція від них .

Увагу виконувати ці процедури можуть виявитися фатальними для flash заплановано, що він його півень 2 і eventulamente ви можете зіткнутися з проблемою, щоб відправити його, щоб зробити його перепрограмувати з нуля", але не тільки ept я кажу чіпсет всередині

конрад
04-11-2013, 15:22
вам змінили ept з тим, що v51...спробуйте переписати те, що v53,якщо не є, коли приходжу додому, а тобі докладаю ;)

ок дякую просто, що то не sparisci ;)

вибачте, але змінюється ept для вас ? як міняти Прошивку або ? ще одна річ ?

Хоча я поки не можу скачати вкладення, які ви би вдячний, так само , приїхав до 80 msg розвантаження

Увагу виконувати ці процедури можуть виявитися фатальними для flash заплановано, що він його півень 2 і eventulamente ви можете зіткнутися з проблемою, щоб відправити його, щоб зробити його перепрограмувати з нуля", але не тільки ept я кажу чіпсет всередині

спасибі infinityecu , в той час як продукт ? на гарантії , проблем з ними, якщо щось трапиться .... спасибі !

sportknight
04-11-2013, 15:48

не є ризики, спокійний!!

конрад
04-11-2013, 16:14

не є ризики, спокійний!!

Ок ... так, щоб знати трохи більше? функція відповідає турнірі один раз перенесений ?

процес, який я ? було зроблено запуску було для fg-tech 51 , так що якщо б цей ept зробив би пройти мій Fg-tech з 53 по 51 , чи не так ?

(я, здається, пам'ятаю, що в процедурі було також, Bin-файл)

sportknight
04-11-2013, 16:34
По-моєму не залежить від того проблема з jtag

конрад
04-11-2013, 16:40
По-моєму не залежить від того проблема з jtag

Ви, що думаєте, може бути ?
Дякую

sportknight
04-11-2013, 16:42
дивіться,оскільки jtag використовує той же порт bdm, ймовірно, є інтегровані bdm, які мають проблеми,ти вже? пробував в bdm? чому? якщо добре bdm я сказав, що це фігня :P
а перевірте посилання

конрад
04-11-2013, 16:58
дивіться,оскільки jtag використовує той же порт bdm, ймовірно, є інтегровані bdm, які мають проблеми,ти вже? пробував в bdm? чому? якщо добре bdm я сказав, що це фігня :P
а перевірте посилання

проблема ? що я не роблю для роботи, але пристрасть, і щоб вона в BDM, я повинен знайти добровольця, який залишить мене в ебу , або ви думаєте, що знаходиться в повному безладді я можу знайти за низькими цінами, ми зможемо працювати .

Що стосується посилання, не я ? здавалося, абсолютно важкими rieseguirli, як написано , можливо p? pi? для зварних швів ...
Я пробував три рази нижче, отпаять і припаяти, але нічого .

проблема ? що я не роблю для роботи, але пристрасть, і щоб вона в BDM, я повинен знайти добровольця, який залишить мене в ебу , або ви думаєте, що знаходиться в повному безладді я можу знайти за низькими цінами, ми зможемо працювати .

Що стосується посилання, не я ? здавалося, абсолютно важкими rieseguirli, як написано , можливо p? pi? для зварних швів, але мені це вдалося без проблем .

відредаговано

sportknight
04-11-2013, 21:10
Даю пораду, майстерень Mercedes кидають в delphi 2.6(мені здається) чому? difettate, спробуйте подивитися, якщо тобі не відкривається

Ви робите в jtag

конрад
04-11-2013, 21:28
Даю пораду, майстерень Mercedes кидають в delphi 2.6(мені здається) чому? difettate, спробуйте подивитися, якщо тобі не відкривається

Ви робите в jtag

Спасибі , спробує? бачити , навіть якщо тут, у римі mercedes для штифтів, використовуваних в супорт, вони попросили мене непропорційно багато priprio, тому що такі шпильки продають їх нові тільки в комплекті з усієї супорта ....
до межі в bdm знаєте інші блоки управління, які можна легко знайти , я міг би попросити мого механік довіри, якщо мене не виправляє , навіть якщо не ? delphi .....досить того, що я відчуваю, як мені consigliavi ти порт BDM

а що стосується файлу, я сподіваюся, що допомога мені з цим впоратися? знати-й? найближчим часом на dafarsi ....
я aprofitto вашою добротою, щоб запитати, якщо ви як і раніше доступні ті файли, EPT і бен

Величезне спасибі!!!

sportknight
04-11-2013, 22:00
звичайно,приходьте :)

msport (exil77grande)
05-11-2013, 08:53
Спасибі , спробує? бачити , навіть якщо тут, у римі mercedes для штифтів, використовуваних в супорт, вони попросили мене непропорційно багато priprio, тому що такі шпильки продають їх нові тільки в комплекті з усієї супорта ....
до межі в bdm знаєте інші блоки управління, які можна легко знайти , я міг би попросити мого механік довіри, якщо мене не виправляє , навіть якщо не ? delphi .....досить того, що я відчуваю, як мені consigliavi ти порт BDM

а що стосується файлу, я сподіваюся, що допомога мені з цим впоратися? знати-й? найближчим часом на dafarsi ....
я aprofitto вашою добротою, щоб запитати, якщо ви як і раніше доступні ті файли, EPT і бен

Величезне спасибі!!!

здрастуйте, конрад вибачте, але між майстерні і багато людей в інтернеті мене, ви будете втік,я, здається, зрозумів, що я чекаю наші новини,так як не пам'ятаю, бажає, відповідь ви можете звернутися з вашим проханням?
спасибі заздалегідь.

sportknight
05-11-2013, 09:00
я думаю, говорячи про підтримку інтерфейсу ;)

конрад
05-11-2013, 09:44
здрастуйте, конрад вибачте, але між майстерні і багато людей в інтернеті мене, ви будете втік,я, здається, зрозумів, що я чекаю наші новини,так як не пам'ятаю, бажає, відповідь ви можете звернутися з вашим проханням?
спасибі заздалегідь.

Добрий день всім....
Привіт Exil77grande , я мав на увазі all інтерфейс ... я знаю, що я погано пояснив . Спасибі !

звичайно,приходьте :)

Спасибі SportKnight ! коли ragiungo 80-стоку і дам вам знати ;)

вибачте, багато запитів, але якщо вам пощастило мати двох хвилин, щоб відповісти мені , я буду дуже вдячний .

Хороший день , і ще раз спасибі !

sportknight
05-11-2013, 10:48
edc16 і marelli 6f3 повинні бути більше? легко знайти,наприклад, перебуваєте також старий 1.3 mjtd однієї точки, підривник добре

конрад
06-11-2013, 11:29
edc16 і marelli 6f3 повинні бути більше? легко знайти,наприклад, перебуваєте також старий 1.3 mjtd однієї точки, підривник добре

привіт Sportknight ,
сьогодні я був підривником, і він сказав мені їхати і подивитися, якщо я ... того ? що точки не було , а машин у мене знаходите багато але я не знав, визнати edc16 , над ебу не було написано edc16 , як я знаю, якщо одна з цих пу? згодиться ?

Спасибі !

sportknight
06-11-2013, 11:47
зазвичай cos? у edc16

5972

і cos? у edc15

5973

sportknight
06-11-2013, 11:49
у edc15 не мають ребра на корпусі, як правило,..
далі ви повинні зачитати написано bosch,а також siemens і delphi можуть йти, але краще, якщо ви спробуєте з bosch, які є більше? легко

конрад
06-11-2013, 11:54
[QUOTE=sportknight;66553], як правило, cos? у edc16

5972

і cos? у edc15

5973
в edc 15 у мене з'являється зображення, а edc16 немає ....
в образ edc 15 c'? тільки що написав , але у всіх тих що я бачив, я не віск, написаний ne і ne l інший

sportknight
06-11-2013, 12:06
клікніть вище написано синій

конрад
06-11-2013, 12:11
я не повідомлень достатньо для того, щоб відкрити зображення

sportknight
06-11-2013, 12:28

конрад
06-11-2013, 13:24

ок , я бачив .... так що ті, з клапанами всі edc16 ( я беру bosch ) , чи не так ?

Спасибі ;)

159sportwagon
12-03-2014, 21:43
Привіт ,я півень v54 європи. Як я можу отримати оновлення 2013 року . Мій і до листопада 2012 року.

Мартинг
have a look !