Перегляд Повної Версії : kess v2 або fgtech galletto v2?
danielecolantonio
23-10-2013, 01:18
Привіт, хлопці, вибачте, ще одне моє питання. Але, перш ніж робити неправильні кроки зроблені волію запитати завжди.Я в додаток до авто мені потрібно перепризначити також двох тракторів мій дорогий друже, саме з New Holland Ts125. Я прочитав з сайту alientech, що kess v2 робить, тепер не знаю, якщо клон робить те ж саме, ви говорите, що? Що ви мені порадите kess v2 клон або fgtech galletto?
Спасибі заздалегідь
sa80libero
23-10-2013, 08:59
відмінні обидва, але kessv2 в щось більше, на мій погляд....
Alfa159 q4
23-10-2013, 09:36
якщо ви говорите, що і оригінал ок, чому? у kess клон не має активних протоколи для тракторів
sa80libero
23-10-2013, 09:37
це я кажу про оригінальних
magi1984
23-10-2013, 11:48
як оригінальні kess все життя, допомога alientech ? світлових років далі, ніж півник
як клони отримати півник v54 новий і перейти спокійній
я згоден kess і перейти спокійно.
danielecolantonio
23-10-2013, 18:49
на жаль, я не можу собі дозволити kess оригінальний.. а потім я не я-розшукової діяльності?..я хотів би зробити деякі зіставлення з моїх коштів, і деякі друзі...не з метою отримання прибутку..
danielecolantonio
23-10-2013, 19:32
ок..а де я можу його знайти?
leandro89
23-10-2013, 20:14
Ви можете спробувати звернутися до admin для продукту
danielecolantonio
23-10-2013, 20:31
якщо ви не поспішайте його отримати напряму з китаю на ebay
danielecolantonio
26-10-2013, 13:20
ви говорите, версія v53?
leandro89
26-10-2013, 14:55
якщо ви не поспішайте його отримати напряму з китаю на ebay
увага, є люди, який не знає, що продає, пишуть, перевіряв, відмінний продукт, замінені компоненти, щоб зробити його краще і ін, ви знаєте, скільки версій існує цих продуктів? клони, клони клонів, клони клонів клонів, вибач, гра слів. прикувати ecu ? мить, і їх потім починаються рогне.
один особистий рада, намагайтеся не купувати продукти, де ви не знаєте джерело, намагайтеся менше мінімальної допомоги.
sa80libero
26-10-2013, 18:26
я прекрасно leandro89 увагу хлопці....
пристрасть двигунів
26-10-2013, 18:44
Привіт, якщо ви шукаєте ви починаєте говорити про v1.93 і в кінцевому підсумку проблеми обмеження запису
danielecolantonio
26-10-2013, 18:55
що ви маєте на увазі с. v. 1.93?
пристрасть двигунів
26-10-2013, 19:11
Працює, не вистачає лише деякої корекції для нових протоколів, але незабаром повинні прибути також, що
danielecolantonio
27-10-2013, 17:09
ви, говорячи про те, kess клон?
пристрасть двигунів
27-10-2013, 19:05
пристрасть двигунів
27-10-2013, 19:06
ви, говорячи про те, kess клон? Здрастуйте, ви......
danielecolantonio
28-10-2013, 00:33
хлопці, але, повернувшись в пір'ї...що ви мені порадите, як моєї першої покупки новачка, v52, що дуже легко в італії або v53, що, швидше за все, доведеться? замовлення від якийсь китайський сайт?
infinityecu
30-10-2013, 13:07
хлопці, але, повернувшись в пір'ї...що ви мені порадите, як моєї першої покупки новачка, v52, що дуже легко в італії або v53, що, швидше за все, доведеться? замовлення від якийсь китайський сайт?
Привіт данило клон повинен бути добре, дуже навіть, чому? є тисячі версій, які продають, а потім ciofeca, я можу сказати, що мій півень v2, який я купив за ціною 250 євро, включаючи доставку ? дуже добре дійсно, і досі я працював як послідовний, що у школі bdm і, можливо, помітили подібні несправності в апарат, чи можу я розраховувати ще на допомогу, чому? посилають безпосередньо в будинок матері, де їх роблять
danielecolantonio
30-10-2013, 23:29
infinityecu
31-10-2013, 00:21
Його купили он-лайн, але і не китайська :-)
Добрий вечір, Йосип, я взяв galletto v53 і коли у мене є деякі проблеми з Magpro 4.2, Mpps 13.2 в risolvermi і все в пір'ї.
я вважаю, що Kess спеціально для деяких автомобілів, які зараз не пам'ятаю.
єдина проблема galleto, що я не зміг змусити працювати туристичне
infinityecu
31-10-2013, 00:37
Добрий вечір, Йосип, я взяв galletto v53 і коли у мене є деякі проблеми з Magpro 4.2, Mpps 13.2 в risolvermi і все в пір'ї.
я вважаю, що Kess спеціально для деяких автомобілів, які зараз не пам'ятаю.
єдина проблема galleto, що я не зміг змусити працювати туристичне
Привіт. я не знаю, де і що ви купили, але знай, що galleti v2 клонів, хороших, дійсно, повинні працювати як в bdm (туристичне, які в послідовний (eobd) і можу тобі гарантувати, що з моїм досі ніколи не мали цих проблем: -))) А версій насправді клонів не існує, чому? те, що з того ? набори мікросхем, які встановлені всередині і програмування, які мають всередині адаптера ;-)
за те, що я розумію, мені повідомили, хто мене продав, і тільки налаштування пк, англійська мова і т. д. і які, проте, ми також плануємо пам'яті HW за допомогою невеликої програми, мені вдалося змусити його працювати в бд, але в школі я не витримав, може бути, мій КОМП'ЮТЕР не має 2 gH, як мені пояснювали і як на НОУТБУК МАРКИ DELL
infinityecu
31-10-2013, 00:57
за те, що я розумію, мені повідомили, хто мене продав, і тільки налаштування пк, англійська мова і т. д. і які, проте, ми також плануємо пам'яті HW за допомогою невеликої програми, мені вдалося змусити його працювати в бд, але в школі я не витримав, може бути, мій КОМП'ЮТЕР не має 2 gH, як мені пояснювали і як на НОУТБУК МАРКИ DELL
Пеппіно апаратного та програмного забезпечення, якщо вони зроблені добре, вони повинні працювати, і просто не існує, що частково працює, а частково ні, і та програма, що ви визначили їх, не ? нічого, що usb fix, а потім, якщо ? версія v53, як кажуть, їх на інший комп'ютер не може? працювати, але я повторю, для мене все bagianate також, чому? друзі мої, що у нас є передав гроші, на жаль, у мене віз багато, то які питання ? бути пощастить знайти чесний продавець, який дасть тобі не кажу багато, але принаймні один р? допомога з цього питання, і надалі продукт, який функції на 100 % :-)
І тоді для програмування я не маю на увазі до того, що ви процитували, на перший пост, але настроїти всі параметри, які з заводу або ж виробник використовує для того, щоб працювати програмістом, специфікації, які перейти до прочитати про продукт...........
однак тепер досягнення? що з новими додатками, який постановив, на Гори,
всі ці інтерфейси, щоб зіставити блоки управління не будуть служити-й?, за винятком того, що для наддуву двигуна.
Майстерні несанкціонованих будуть мати доступ дилерів
infinityecu
31-10-2013, 14:15
однак тепер досягнення? що з новими додатками, який постановив, на Гори,
всі ці інтерфейси, щоб зіставити блоки управління не будуть служити-й?, за винятком того, що для наддуву двигуна.
Майстерні несанкціонованих будуть мати доступ дилерів
Вибачте, пеппіно я не зовсім зрозумів, це програміст із законами гір
Вибачте , але, бачачи, що я читаю багато повідомлень (пу? бути, що хтось мене ? біг), в якому всі ви, питаю, який ? правильний, а який ні , пі? я відповіді мій працює відмінно ? питання удачі..... але ви не можете зробити гарний обговорення де удача, ми намагаємося обмежити його, навіть, чому? а коли ви говорите про нещастя ви кидаєте гроші , мені було цікаво, якщо ті Пощастить, можуть розміщувати фото обладнання , можливо, якщо видно і читаються навіть написано з основних фішок .
Я думаю, що, роблячи так, можливо, просто р? йому не пощастило (як і мені) .
Дякую
infinityecu
31-10-2013, 15:46
Вибачте , але, бачачи, що я читаю багато повідомлень (пу? бути, що хтось мене ? біг), в якому всі ви, питаю, який ? правильний, а який ні , пі? я відповіді мій працює відмінно ? питання удачі..... але ви не можете зробити гарний обговорення де удача, ми намагаємося обмежити його, навіть, чому? а коли ви говорите про нещастя ви кидаєте гроші , мені було цікаво, якщо ті Пощастить, можуть розміщувати фото обладнання , можливо, якщо видно і читаються навіть написано з основних фішок .
Дякую
Ти прав конрад якраз у мене є час зробити фотографії на коні, спішився місце ;-)
почала з моє , Фото FG-tech V53 компоненти не доступні для читання (з ключем) .
у Fgtech в питанні, здається, не працює для j-tag з Delphi DCM3.7AP
мені шкода, що ми все ще не можемо переглядати фотографії (принаймні до 80 повідомлень) .
я очікував, що питання ваш Infinityecu, що виходить політика з суб'єктами,
вчора я був в процесі оновлення діагностичних та акції, діагностичних препаратів,
є imformati, що згідно з законом, прийнятим у 2011 році з Гори
накладає на будівельників сколково? щоб отримати доступ також операторів механіків.
Просто мати інтерфейс TXT зареєструватися на дилерів, уповноважених з мікро-передплати і зробіть все те, що робить уповноважених дилерських, ( АЛЕ я КАЖУ "ВСЕ")? p? складний, але буде працювати добре. Вони поклали кінець люди змушені платити хороші гроші, щоб полагодити свій автомобіль в дилерський центр
ділерів, уповноважених думаю, що працювати все менше і менше,
і, таким чином, виробники incasseranno пшеничного мільйонів Євро, будуть і контракти на час щорічні.
скільки тисяч механічні майстерні є в Європі подумайте дилерів платять невеликий підписки будинок будівельник таким чином,
incasser? гроші зі всього світу.
вчора я був в процесі оновлення діагностичних та акції, діагностичних препаратів,
накладає на будівельників сколково? щоб отримати доступ також операторів механіків.
Просто мати інтерфейс TXT зареєструватися на дилерів, уповноважених з мікро-передплати і зробіть все те, що робить уповноважених дилерських, ( АЛЕ я КАЖУ "ВСЕ")? p? складний, але буде працювати добре. Вони поклали кінець люди змушені платити хороші гроші, щоб полагодити свій автомобіль в дилерський центр
протягом перших 2 років вихід моделі будинків не зобов'язані не дати нічого, то з третього "повинні", але вони платні і не завжди мікро підписки, навпаки, я можу гарантувати, що іноді вони дуже дорогі.
infinityecu
31-10-2013, 23:17
По-моєму народилася закон народжується обман, шановний пеппіно і ну і раз портер насправді вважає, що ми знаходимося в італії :-)
leandro89
31-10-2013, 23:30
ви збираєтеся бути й мови, якщо ми говоримо про закони і т. д., ми намагаємося підтримувати активна тема для обговорення і не турбуватися про політику
на відміну від Коня, або будь-який інший інтерфейс, так і інтерфейс нового покоління TXT iso 22900 з'єднає з виробників або дилерів, а також blockquote? час, умови контракту повний річний , 1 місяць, 2 місяці ін . навіть 1 годину, як VW. як кодувати ключ, застосування 10 хвилин, ви купили за 1 годину у вас залишається ще 50 хвилин.
sportknight
01-11-2013, 22:49
я взяв v53 китай і я це перевіряв jtag з delphi 2.6 merdedes і в bdm з marelli і edc16,лінія k з dde4 bwm і тепер він не неправильний удар? без ключа і у мене не було проблем при установці
у мене встановлена windows xp,я змінив дату,установки мов і завантажив програму,все чудово!!
коштує менше, ніж ktag і kessv2 і робить одні і ті ж речі... без проблем маркера...
якщо він робить все так, як треба безпечно ? краще ktag і kessv2, як ціна / продуктивність!!
ви насправді за те, що вони стоять ? хороша справа, я єдине, що мені не вдалося змусити працювати в BDM, можливо, для файлу FTDI,
explode82
01-11-2013, 23:35
як я завжди кажу, краще v53-китайськи з усіх точок зору
infinityecu
02-11-2013, 21:18
? чесно кажучи, якщо у вас обох ? ще краще, чому? іноді з інструментом, можна зробити щось, що з іншого, не ? можна, а іноді навпаки ;-)
в цьому і полягає момент ви не можете? сказати, що один ? краще, ніж інші, якщо ви їх всі ви на крок попереду того, що не робить один-робить інший, то що стосується як працюють дві абсолютно різні інструменти....
sportknight
02-11-2013, 22:40
be, звичайно, якщо б я kessv2 і ktag, безумовно, я б поставив краще півня, але у мене склалося враження, що вони роблять ту ж роботу, тому було б більше? що ще питання ціни...
що стосується клонів, замість того, в даний час топ ? у v53, якщо він працює...
explode82
02-11-2013, 23:54
якщо ви говорите кричи , я тебе можу запевнити, що ви помиляєтеся,kess+ktag, не на всіх, краще півня, і я скажу вам, чому? оригінальні я їх всі три і дорівнюють і компенсують один одного, наприклад, banal, півень тому edc17c10 групи psa послідовний і kess, ні, навпаки kess тому edc17c18 opel від серійних, а півень немає...............це, так би мовити, а conpensano свої недоліки один одного
ви ? правда, коли потрапила в протоколи ? так іноді один робить, інший ні, а потім вирішувати ? деякі, як засобу діагностики, ви не можете тільки одне, потрібно принаймні два дійсних потім ти кричи ще краще......
msport (exil77grande)
03-11-2013, 09:50
на сьогоднішній день, маючи ktag і kess v2 орі не була машина присутня у списку, що я не міг зробити, пославшись на інші програмісти замість того, колеги з півень офіційні повинен був прийти до мене, тому що вони не могли зробити якийсь машини в списку з самого початку, що їх видів допомоги, говорив, sempra те ж саме (дивно, нам ніколи не траплялося),не кажучи вже про надійність-насправді з kess сьогодні, що я застряг тільки 2 блоку управління на сотні, а потім витягуються завжди послідовний з функцією recovery замість півня залишити бажати кращого і може підтвердити користувач michell, що останнім часом він заблоковані більше, ніж написані без проблем і такого роду допомогу завжди говорить одні й ті ж речі (дивно, нам ніколи не довелося).
того ж думки їх обох, і бути спокійною
я рекомендую v54 в європі, і дуже добре
ciullo.eugenio
25-01-2014, 11:26
колишній володар galletto 1260 і від нинішнього власника mpps v12, kess ? у kess, хлопці не жартують: чи варто заняття?...
Кращий вибір для мене? ? класичний fg-tech v53/v54 ? вибір більше? розумне, враховуючи вартість вмісту, а також робить jtag і bdm...
motorsport
25-01-2014, 12:17
Все в одному, і, крім того, надійний, ідеальний,kess і k-теги, також їх топ!!
carlo abarth
25-01-2014, 12:54
але чому варто недооцінювати півень v53...я роблю майже всі, та ви поки ще не підпалили, як опинився хтось хоче diure, що мені пощастило, і має компоненти, які в інших півень не є..і одним з перших, хто вийшов і досі dongle!!!!півник клон forever...hiHIhihi!!!1
колишній володар galletto 1260 і від нинішнього власника mpps v12, kess ? у kess, хлопці не жартують: чи варто заняття?...
Кращий вибір для мене? ? класичний fg-tech v53/v54 ? вибір більше? розумне, враховуючи вартість вмісту, а також робить jtag і bdm...
ciullo.eugenio
25-01-2014, 13:24
Ви для? у будь-якому випадку, навіть якщо ? найкращі тим не менш, ви завжди повинні k-tag, якщо ви хочете зробити, туристичне потім півень, хоча і менш дорогим вам пі? альтернативи То очевидно, найкраще було б взяти їх усіх?!!!!
ciullo.eugenio
25-01-2014, 14:10
Ви для? у будь-якому випадку, навіть якщо ? найкращі тим не менш, ви завжди повинні k-tag, якщо ви хочете зробити, туристичне потім півень, хоча і менш дорогим вам пі? альтернативи То очевидно, найкраще було б взяти їх усіх?!!!!
eobdexpression
28-01-2014, 03:18
Я думаю, що півень v2 дійсно винятковий з точки зору роботи, ціна і вартість? і ви пу? зробити все, а якщо отримати kess, зрештою там тільки робота в бд, і ви не можете зробити ту ж роботу, що ви робите зі своїм півнем (наприклад, bdm boot jtag. тому купити півень v2 відмінна самодіагностика є паяльна станція типу atten співвідношення ціни якості? ціна і ви прикріплені для того, щоб працювати і зробити все, не витрачаючи chiss? скільки грошей і мати сили pi? програмісти без причини, на мій погляд, бачив відмінності.........Потім, якщо у вас грошей кури не клюють, ще краще, мати більше? програміста", щоб не сказати більше? плечі покриті, на мій погляд
ciullo.eugenio
01-02-2014, 11:26
цікаво ай пі? експерти: не s? якщо я йду ot, але між bdm100 і fg-tech v53, що ви отримуєте? між двома хто ? що f? дійсно все? мене цікавить, працювати, siemens (типу, що встановлюється на golf), magneti marelli (fiat), edc16 і edc17 загальні...
edit. я маю на увазі іп? стабільною і безпечною, навіть...
Щиро ? питання, який залишає час! У будь-якому випадку це дві різні речі, в Bdm 100 тому ecu тільки в Bdm отже, давайте поговоримо про d edc16 і екю, які підтримують даний вид читання півень замість того, дозволяє працювати з бд при завантаженні Bdm tricore ( edc17) і якщо говорити про v53 також jtag
ciullo.eugenio
01-02-2014, 23:11
Щиро ? питання, який залишає час! У будь-якому випадку це дві різні речі, в Bdm 100 тому ecu тільки в Bdm отже, давайте поговоримо про d edc16 і екю, які підтримують даний вид читання півень замість того, дозволяє працювати з бд при завантаженні Bdm tricore ( edc17) і якщо говорити про v53 також jtag
Спасибі друже ;)
vicfurpac
02-02-2014, 03:47
Привіт, хлопці, вибачте, ще одне моє питання. Але, перш ніж робити неправильні кроки зроблені волію запитати завжди.Я в додаток до авто мені потрібно перепризначити також двох тракторів мій дорогий друже, саме з New Holland Ts125. Я прочитав з сайту alientech, що kess v2 робить, тепер не знаю, якщо клон робить те ж саме, ви говорите, що? Що ви мені порадите kess v2 клон або fgtech galletto?
Спасибі заздалегідь
Привіт. Kess v2 клон, я думаю, не тільки автомобілі. Kess v2 оригінальна тому traucks, hey, морський, але ? потрібно купити протоколами і є дорогими.
FGTech клон, а не тому тракторів, але тільки ті, які котируються FGTech.
текст слабкий, чому? написав англійською мовою
Єдина проблема досі була установка програмного забезпечення з v53:D
Дякую
Я хотів би послати вам деякі файли мене працювати з FGTech але я ще не досяг 80 повід.:(
ciullo.eugenio
02-02-2014, 09:59
механік 85
02-02-2014, 10:35
Привіт всім я новий член. У мене сумніви, що придбати x зіставити, але тепер, коли я прочитав всі ваші форуми я більше заплуталися. Я починаю зараз, і я хочу зробити курс і купити клонів більше підходить для моїх потреб, то є, то немає фап немає egr scodifiche, змінити деякі карти для авто, найпоширеніші, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензин, дизель, що порадите, допоможіть
Вибачте, якщо у мене не завершили свій виступ. Як я вже писав раніше, мене звуть гаетано його гра мені 29 років провінція (en), механік, більше 14 років, я зареєстрований на цьому форумі, тому що я думаю, що це важливо х мені і не може слугувати в майбутньому, і, проте, я повинен сказати, що ви готові і смиренними.
ciullo.eugenio
02-02-2014, 10:42
Привіт всім я новий член. У мене сумніви, що придбати x зіставити, але тепер, коли я прочитав всі ваші форуми я більше заплуталися. Я починаю зараз, і я хочу зробити курс і купити клонів більше підходить для моїх потреб, то є, то немає фап немає egr scodifiche, змінити деякі карти для авто, найпоширеніші, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензин, дизель, що порадите, допоможіть
інтерфейс, який ви порадили-це чудово, але пам'ятайте, що потрібно тільки читати і писати велику кількість ecu, щоб зробити роботу, що ви говорите "немає fap egr scodifiche і редагувати карти", то ви повинні зробити вас інтерфейс не робить абсолютно на ці роботи, ви повинні змінити файл або вам потрібно спиратися на тих, хто робить для вас.
механік 85
02-02-2014, 11:53
Я зрозумів, але краще kess або fg tech v53 я завжди кажу про x клон який найпростіший і більш повне
ciullo.eugenio
02-02-2014, 12:53
Я зрозумів, але краще kess або fg tech v53 я завжди кажу про x клон який найпростіший і більш повне
vicfurpac
02-02-2014, 15:44
ciullo.eugenio
05-02-2014, 15:25