КПК

Прагляд Поўнай Версіі : kess v2 або fgtech galletto v2?

danielecolantonio
23-10-2013, 01:18
Прывітанне, хлопцы, выбачайце, яшчэ адно мае пытаньне. Але, перш чым рабіць няправільныя крокі зроблены аддаю перавагу, каб спытаць sempre.Io акрамя аўто мне трэба перапрызначыць таксама двух трактароў мой дарагі сябар, менавіта з New Holland Ts125. Я прачытаў з сайта alientech, што kess v2 робіць, зараз не ведаю, калі клон робіць тое ж самае, вы кажаце, што? Што вы мне параіце kess v2 клон або fgtech galletto?
Дзякуй загадзя

sa80libero
23-10-2013, 08:59
выдатныя абодва, але kessv2 у што-нешта большае, на мой погляд....

Alfa159 q4
23-10-2013, 09:36
калі вы кажаце, што і арыгінал ок, чаму? у kess клон не мае актыўных пратаколы для трактароў

sa80libero
23-10-2013, 09:37
гэта я кажу аб арыгінальных

magi1984
23-10-2013, 11:48
як арыгінальныя kess ўсе жыцце, дапамога alientech ? светлавых гадоў далей, чым пеўнік
як клоны атрымаць пеўнік v54 новы і перайсці спакойнай

giarras
23-10-2013, 14:28
я згодны kess і перайсці спакойна.

danielecolantonio
23-10-2013, 18:49
на жаль, я не магу сабе дазволіць kess арыгінальны.. а потым я не я-вышуковай дзейнасці?..я хацеў бы зрабіць некаторыя супастаўлення з маіх сродкаў, і некаторыя сябры...не з мэтай атрымання прыбытку..

danielecolantonio
23-10-2013, 19:32
ок..а дзе я магу яго знайсці?

leandro89
23-10-2013, 20:14
Вы можаце паспрабаваць звярнуцца да адміністратара для прадукту

danielecolantonio
23-10-2013, 20:31

pippox
26-10-2013, 02:58
калі вы не спяшайцеся, каб атрымаць яго наўпрост з кітая на ebay

danielecolantonio
26-10-2013, 13:20
вы кажаце, версія v53?

leandro89
26-10-2013, 14:55
калі вы не спяшайцеся, каб атрымаць яго наўпрост з кітая на ebay
ўвагу, есць людзі, які не ведае, што прадае, пішуць, правяраў, выдатны прадукт, замененыя кампаненты, каб зрабіць яго лепш і інш, вы ведаеце, колькі версій існуе гэтых прадуктаў? клоны, клоны клонаў, клоны клонаў клонаў, прабач, гульня слоў. прыбіць ecu ? імгненне, і іх потым пачынаюцца рогне.
адзін асабісты савет, старайцеся не купляць прадукты, дзе вы не ведаеце крыніца, старайцеся менш як мінімальнай дапамогі.

sa80libero
26-10-2013, 18:26
я выдатна leandro89 ўвагу, хлопцы....

запал рухавікоў
26-10-2013, 18:44
Добры дзень, калі вы шукаеце, вы пачынаеце гаварыць аб v1.93 і ў канчатковым выніку праблемы абмежавання запісу

danielecolantonio
26-10-2013, 18:55
што вы маеце на ўвазе с. v. 1.93?

запал рухавікоў
26-10-2013, 19:11
Працуе, не хапае толькі некаторай карэкцыі для новых пратаколаў, але неўзабаве павінны прыбыць таксама, што

danielecolantonio
27-10-2013, 17:09
вы, кажучы пра тое, kess клон?

запал рухавікоў
27-10-2013, 19:05

запал рухавікоў
27-10-2013, 19:06
вы, кажучы пра тое, kess клон? Добры дзень, вы......

danielecolantonio
28-10-2013, 00:33
хлопцы, але, вярнуўшыся ў перах...што вы мне параіце, як маей першай пакупкі пачаткоўца, v52, што вельмі легка ў італіі або v53, што, хутчэй за ўсе, прыйдзецца? заказ ад які-то кітайскі сайт?

infinityecu
30-10-2013, 13:07
хлопцы, але, вярнуўшыся ў перах...што вы мне параіце, як маей першай пакупкі пачаткоўца, v52, што вельмі легка ў італіі або v53, што, хутчэй за ўсе, прыйдзецца? заказ ад які-то кітайскі сайт?

Прывітанне данііл клон павінен быць добра, нават вельмі, чаму? есць тысячы версій, якія прадаюць, а затым ciofeca, я магу сказаць, што мой певень v2, які я купіў па цане 250 еўра, уключаючы дастаўку ? вельмі добра сапраўды, і да гэтага часу я працаваў як у паслядоўны, што ў школе ў bdm і, магчыма, заўважылі падобныя няспраўнасці ў апарат, ці магу я разлічваць на дапамогу, чаму? пасылаюць непасрэдна ў дом маці, дзе іх робяць

danielecolantonio
30-10-2013, 23:29

infinityecu
31-10-2013, 00:21

Яго купілі ен-лайн, але і не кітайскі :-)

Peppino
31-10-2013, 00:28
Добры вечар, Язэп, я ўзяў galletto v53 і калі ў мяне есць некаторыя праблемы з Magpro 4.2, Mpps 13.2 ў risolvermi і ўсе ў пер'і.
я лічу, што Kess спецыяльна для некаторых аўтамабіляў, якія цяпер не памятаю.
адзіная праблема galleto, што я не змог прымусіць працаваць экскурсійнае

infinityecu
31-10-2013, 00:37
Добры вечар, Язэп, я ўзяў galletto v53 і калі ў мяне есць некаторыя праблемы з Magpro 4.2, Mpps 13.2 ў risolvermi і ўсе ў пер'і.
я лічу, што Kess спецыяльна для некаторых аўтамабіляў, якія цяпер не памятаю.
адзіная праблема galleto, што я не змог прымусіць працаваць экскурсійнае

Прывітанне. я не ведаю, дзе і што вы купілі, але ведай, што galleti v2 клонаў, добрых, сапраўды, павінны працаваць як у bdm (экскурсійнае, якія ў паслядоўны (eobd) і магу табе гарантаваць, што з маім да гэтага часу ніколі не мелі гэтых праблем : -))) А версій на самай справе клонаў не існуе, чаму? тое, што з таго ? наборы мікрасхем, якія ўстаноўлены ўнутры і праграмавання, якія маюць ўнутры адаптара ;-)

Peppino
31-10-2013, 00:50
за тое, што я разумею, мне паведамілі, хто мяне прадаў, і толькі налады пк, англійскую мову і г. д., і якія, аднак, мы таксама плануем памяці HW з дапамогай невялікі праграмы, мне ўдалося прымусіць яго працаваць у бд, але ў школе я не вытрымаў, можа быць, мой КАМПУТАР не мае 2 gH, як мне тлумачылі і як на НАЎТБУК МАРКІ DELL

infinityecu
31-10-2013, 00:57
за тое, што я разумею, мне паведамілі, хто мяне прадаў, і толькі налады пк, англійскую мову і г. д., і якія, аднак, мы таксама плануем памяці HW з дапамогай невялікі праграмы, мне ўдалося прымусіць яго працаваць у бд, але ў школе я не вытрымаў, можа быць, мой КАМПУТАР не мае 2 gH, як мне тлумачылі і як на НАЎТБУК МАРКІ DELL

Пепіна апаратнага і праграмнага забеспячэння, калі яны зроблены добра, яны павінны працаваць, і проста не існуе, што часткова працуе, а часткова няма, і тая праграма, што вы вызначылі іх, не ? нічога, што usb fix, а затым, калі ? версія v53, як кажуць, іх на іншы кампутар не можа? працаваць, але я паўтару, што для мяне ўсе bagianate таксама, чаму? сябры мае, што ў нас есць перадаў грошы, на жаль, у мяне віз шмат, то якія пытанні ? быць пашанцуе знайсці сумленны прадавец, які дасць табе не кажу шмат, але па крайняй меры адзін р? дапамога па гэтым пытанні, і ў далейшым прадукт, які функцыі на 100 % :-)

І тады для праграмавання я не маю на ўвазе да таго, што вы працытавалі, вы на першы пост, але налады усе параметры, якія з завода або жа вытворца выкарыстоўвае для таго, каб працаваць праграмістам, спецыфікацыі, якая перайсці да прачытаць аб прадукце...........

Peppino
31-10-2013, 13:45
аднак цяпер дасягненне? што з новымі праграмамі, аб, які пастанавіў, на Горы,
усе гэтыя інтэрфейсы, каб супаставіць блокі кіравання не будуць служыць-й?, за выключэннем таго, што для наддува рухавіка.
Майстэрні несанкцыянаваных будуць мець доступ як дылераў

infinityecu
31-10-2013, 14:15
аднак цяпер дасягненне? што з новымі праграмамі, аб, які пастанавіў, на Горы,
усе гэтыя інтэрфейсы, каб супаставіць блокі кіравання не будуць служыць-й?, за выключэннем таго, што для наддува рухавіка.
Майстэрні несанкцыянаваных будуць мець доступ як дылераў

Выбачайце, пепіна я не зусім зразумеў, гэта праграміст з законамі гор

конрад
31-10-2013, 15:44
Прабачце , але, бачачы, што я чытаю шмат паведамленняў (пу? быць, што хто-то мяне ? бег), у якім усе вы, пытаюся, які ? правільны, а які не , у пі? я адказы мой працуе выдатна ? пытанне поспехі..... але вы не можаце зрабіць прыгожы абмеркаванне дзе ўдача, мы спрабуем абмежаваць яго, нават, чаму? а калі вы кажаце пра няшчасце вы кідаеце грошы , мне было цікава, калі тыя Пашанцуе, могуць размяшчаць фота абсталяванне , магчыма, калі бачныя і чытаюцца нават напісана з асноўных фішак .
Я думаю, што, робячы так, магчыма, проста р? яму не пашанцавала (як і мне) .

Дзякуй

infinityecu
31-10-2013, 15:46
Прабачце , але, бачачы, што я чытаю шмат паведамленняў (пу? быць, што хто-то мяне ? бег), у якім усе вы, пытаюся, які ? правільны, а які не , у пі? я адказы мой працуе выдатна ? пытанне поспехі..... але вы не можаце зрабіць прыгожы абмеркаванне дзе ўдача, мы спрабуем абмежаваць яго, нават, чаму? а калі вы кажаце пра няшчасце вы кідаеце грошы , мне было цікава, калі тыя Пашанцуе, могуць размяшчаць фота абсталяванне , магчыма, калі бачныя і чытаюцца нават напісана з асноўных фішак .

Дзякуй

Ты маеш рацыю конрад як раз у мяне есць час, каб зрабіць фатаграфіі на каня, спешыўся месца ;-)

конрад
31-10-2013, 16:07
пачала з мае , Фота FG-tech V53 кампаненты не даступныя для чытання (з ключом) .
у Fgtech ў пытанні, здаецца, не працуе для j-tag з Delphi DCM3.7AP
мне шкада, што мы ўсе яшчэ не можам праглядаць фатаграфіі (па крайняй меры да 80 паведамленняў) .

Peppino
31-10-2013, 21:56
я чакаў, што пытанне ваш Infinityecu, што выходзіць палітыка з суб'ектамі,
учора я быў у працэсе абнаўлення дыягнастычных і акцыі, дыягнастычных прэпаратаў,
есць imformati, што ў адпаведнасці з законам, прынятым у 2011 годзе з Гары
накладвае на будаўнікоў сколкава? каб атрымаць доступ аператараў, механікаў.
Проста мець інтэрфейс TXT зарэгістравацца на дылераў, упаўнаважаных з мікра падпіскі і зрабіце ўсе тое, што робіць ўпаўнаважаных дылерскіх, ( АЛЕ я КАЖУ ЎСЕ )? р? складаны, але будзе працаваць добра. Яны паклалі канец людзі вымушаныя плаціць добрыя грошы, каб адрамантаваць свой аўтамабіль у дылерскі цэнтр

Peppino
31-10-2013, 22:20
дылераў, упаўнаважаных думаю, што працаваць усе менш і менш,
і, такім чынам, вытворцы incasseranno пшанічнай мільенаў Еўра, будуць і кантракты на час штогадовыя.
колькі тысяч механічныя майстэрні есць у Еўропе падумайце дылераў плацяць невялікі падпіскі дом будаўнік такім чынам,
incasser? грошы па ўсім свеце.

ugoboss
31-10-2013, 22:53
учора я быў у працэсе абнаўлення дыягнастычных і акцыі, дыягнастычных прэпаратаў,
Проста мець інтэрфейс TXT зарэгістравацца на дылераў, упаўнаважаных з мікра падпіскі і зрабіце ўсе тое, што робіць ўпаўнаважаных дылерскіх, ( АЛЕ я КАЖУ ЎСЕ )? р? складаны, але будзе працаваць добра. Яны паклалі канец людзі вымушаныя плаціць добрыя грошы, каб адрамантаваць свой аўтамабіль у дылерскі цэнтр

на працягу першых 2 гадоў выхад мадэлі дамоў не абавязаныя не даць нічога, то з трэцяга "павінны", але яны платныя і не заўседы мікра падпіскі, наадварот, я магу гарантаваць, што часам яны вельмі дарагія.

infinityecu
31-10-2013, 23:17

Па-мойму нарадзілася закон нараджаецца падман, паважаны пепіна і ну і раз портер на самай справе лічыць, што мы знаходзімся ў італіі :-)

leandro89
31-10-2013, 23:30
вы збіраецеся быць і гаворкі, калі мы гаворым аб законах і г. д., мы стараемся падтрымліваць актыўная тэма для абмеркавання і не турбавацца аб палітыцы

Peppino
01-11-2013, 22:06
у адрозненне ад Пеўня ці іншы карыстацкі інтэрфейс, незалежна ад, інтэрфейсу новага пакалення, TXT iso 22900 злучыць з вытворцаў ці дылераў, а таксама blockquote? час, дагавор, поўны гадавы , 1 месяц, 2 месяцы, etc . нават 1 гадзіну, як VW. як закадаваць ключ, прымяненне 10 хвілін, вы купілі на 1 гадзіну ў вас застаецца яшчэ 50 хвілін.

sportknight
01-11-2013, 22:49
я ўзяў v53-кітайску, і я праверыў гэта на jtag з delphi 2.6 merdedes і ў bdm з марелли і edc16,лінія k з dde4 bwm і цяпер не мае няправільны ўдар? без ключа, і ў мяне не было праблем падчас усталеўкі
у мяне ўсталяваная ас windows xp,я змяніў дату,ўстаноўкі моў і загрузіў праграму,усе выдатна!!

каштуе менш, чым ktag і kessv2 і робіць адны і тыя ж рэчы... без праблем маркера...
калі робіць усе так, як трэба бяспечна ? лепш ktag і kessv2, як кошт / прадукцыйнасць!!

Peppino
01-11-2013, 23:14
вы на самай справе за тое, што яны каштуюць ? добрая справа, я адзінае, што мне не ўдалося прымусіць працаваць у BDM, магчыма, для файла FTDI,

explode82
01-11-2013, 23:35
як заўседы я кажу, лепш v53-кітайску з усіх пунктаў гледжання

infinityecu
02-11-2013, 21:18

? шчыра кажучы, калі ў вас абодвух ? яшчэ лепш, чаму? часам з інструментам, можна зрабіць што-тое, што з другога, не ? можна, а часам наадварот ;-)

sno74
02-11-2013, 22:32
у гэтым і заключаецца момант вы не можаце? сказаць, што адзін ? лепш, чым іншыя, калі вы іх усе вы на крок наперадзе таго, што не робіць адзін-робіць іншы, тое, што тычыцца як працуюць дзве зусім розныя інструменты....

sportknight
02-11-2013, 22:40
be, вядома, калі б я kessv2 і ktag, безумоўна, я б паставіў лепш пеўня, але ў мяне склалася ўражанне, што яны робяць тую ж працу, таму было б больш? што яшчэ пытанне цаны...

што тычыцца клонаў, замест таго, у цяперашні час топ ? у v53, калі ен працуе...

explode82
02-11-2013, 23:54
калі вы кажаце крычы , я цябе магу запэўніць, што вы памыляецеся,kess+ktag, не на ўсіх, лепш пеўня, і я скажу вам, чаму? арыгінальныя, я іх усе і тры роўныя і кампенсуюць адзін аднаго, напрыклад, banal, певень таму edc17c10 групы psa паслядоўны і kess, няма, наадварот kess таму edc17c18 opel ад паслядоўнага і певень no...............гэта, так сказаць, а conpensano свае недахопы адзін аднаго

sno74
03-11-2013, 00:06
вы ? праўда, калі трапіла ў пратаколы ? так часам адзін робіць, іншы няма, а затым вырашаць ? некаторыя, як сродку дыягностыкі, вы не можаце толькі адно, трэба па крайняй меры два сапраўдных потым ты крычы яшчэ лепш......

msport (exil77grande)
03-11-2013, 09:50
на сенняшні дзень, маючы ktag і kess v2 крычы не была машына прысутнічае ў сьпісе, што я не мог зрабіць, спаслаўшыся на іншыя праграмісты замест таго, калегі з певень афіцыйныя павінен быў прыйсці да мяне, таму што яны не маглі зрабіць нейкі машыны ў спісе з самага пачатку, што іх відаў дапамогі, казаў, sempra тое ж самае (дзіўна, нам ніколі не здаралася),не кажучы ўжо аб надзейнасці-на самай справе з kess сення, што я затрымаўся толькі 2 блока кіравання на сотні, а затым здабываюцца заўседы ў паслядоўны з функцыяй аднаўлення замест пеўня пакінуць жадаць лепшага і можа пацвердзіць карыстальнік michell, што ў апошні час ен заблякаваныя больш, чым напісаныя без праблем і такога роду дапамогу заўседы кажа адны і тыя ж рэчы (дзіўна, нам ніколі не давялося).

crteam
22-01-2014, 10:50
таго ж меркавання іх абодвух, і быць добрай

147q2
22-01-2014, 11:35
я рэкамендую v54 ў еўропе, і вельмі добра

ciullo.eugenio
25-01-2014, 11:26
былы ўладальнік galletto 1260 і ад цяперашняга ўладальніка mpps v12, kess ? у kess, хлопцы, не жартуе: варта занятак?...
Лепшым выбарам для мяне? ? класічны fg-tech v53/v54 ? выбар больш? разумным, улічваючы кошт змесціва, а таксама робіць jtag і bdm...

motorsport
25-01-2014, 12:17
Усе ў адным, і, акрамя таго, надзейны, ідэальны,kess і k-тэгі, таксама іх топ!!

carlo abarth
25-01-2014, 12:54
але чаму варта недаацэньваць певень v53...я раблю амаль усе, і вы пакуль яшчэ не падпалілі, як аказаўся хто-небудзь хоча diure, што мне пашанцавала, і мае кампаненты, якія ў іншых певень не есць..і адным з першых, хто выйшаў і да гэтага часу ключ!!!!пеўнік клон forever...hiHIhihi!!!1
былы ўладальнік galletto 1260 і ад цяперашняга ўладальніка mpps v12, kess ? у kess, хлопцы, не жартуе: варта занятак?...
Лепшым выбарам для мяне? ? класічны fg-tech v53/v54 ? выбар больш? разумным, улічваючы кошт змесціва, а таксама робіць jtag і bdm...

ciullo.eugenio
25-01-2014, 13:24

nox
25-01-2014, 13:32
Вы для? у любым выпадку, нават калі ? топ у любым выпадку, вы заўседы павінны k тэгам, калі затым вы хочаце зрабіць, экскурсійнае затым певень, хоць і менш дарагім, дазваляе pi? альтэрнатывы То відавочна, лепш за ўсе было б узяць іх усіх?!!!!

ciullo.eugenio
25-01-2014, 14:10
Вы для? у любым выпадку, нават калі ? топ у любым выпадку, вы заўседы павінны k тэгам, калі затым вы хочаце зрабіць, экскурсійнае затым певень, хоць і менш дарагім, дазваляе pi? альтэрнатывы То відавочна, лепш за ўсе было б узяць іх усіх?!!!!

eobdexpression
28-01-2014, 03:18
Я думаю, што певень v2 гэта сапраўды выключны у плане кошт-функцыянал? і вы пу? зрабіць усе, а калі атрымаць kess, у рэшце рэшт там працы толькі ў бд, і вы не можаце зрабіць тую ж працу, што вы робіце з гала (напрыклад, bdm boot jtag. таму купіць певень v2 выдатная самодіагностікі есць паяльной станцыя тыпу atten суадносіны якасць? кошты і вы прымацаваныя для таго, каб працаваць і зрабіць усе, не марнуючы чисс? колькі грошай і мець сілы pi? праграмісты без прычына, на мой погляд, бачыў differenze.........Затым, калі ў вас грошай куры не дзяўбуць, яшчэ лепш мець іп? праграміст, каб не сказаць больш? плечы пакрытыя, на мой погляд

ciullo.eugenio
01-02-2014, 11:26
цікава, ай пі? эксперты: не s? калі я іду ot, але паміж bdm100 і fg-tech v53, што вы атрымліваеце? паміж двух хто ? што f? сапраўды ўсе? мяне цікавіць, працуеце на siemens (тыпу той, усталяваны на golf), magneti marelli (fiat), edc16 і edc17 агульныя...

edit. я маю на ўвазе іп? стабільнай і бяспечнай, нават...

nox
01-02-2014, 18:59
Шчыра ? пытанне, які пакідае час! У любым выпадку гэта дзве розныя рэчы, у Bdm 100 таму ecu толькі ў Bdm такім чынам, давайце пагаворым аб d edc16 і экю, якія падтрымліваюць гэты від чытання певень замест таго, дазваляе працаваць з бд пры загрузцы Bdm tricore ( edc17), і калі казаць пра v53 нават jtag

ciullo.eugenio
01-02-2014, 23:11
Шчыра ? пытанне, які пакідае час! У любым выпадку гэта дзве розныя рэчы, у Bdm 100 таму ecu толькі ў Bdm такім чынам, давайце пагаворым аб d edc16 і экю, якія падтрымліваюць гэты від чытання певень замест таго, дазваляе працаваць з бд пры загрузцы Bdm tricore ( edc17), і калі казаць пра v53 нават jtag

Дзякуй адзін ;)

vicfurpac
02-02-2014, 03:47
Прывітанне, хлопцы, выбачайце, яшчэ адно мае пытаньне. Але, перш чым рабіць няправільныя крокі зроблены аддаю перавагу, каб спытаць sempre.Io акрамя аўто мне трэба перапрызначыць таксама двух трактароў мой дарагі сябар, менавіта з New Holland Ts125. Я прачытаў з сайта alientech, што kess v2 робіць, зараз не ведаю, калі клон робіць тое ж самае, вы кажаце, што? Што вы мне параіце kess v2 клон або fgtech galletto?
Дзякуй загадзя
Прывітанне. Kess v2 клон, я думаю, не толькі аўтамабілі. Kess v2 арыгінальная таму traucks, hey, марскі, але, ? трэба купіць пратаколамі і з'яўляюцца дарагімі.
FGTech клон, а не таму трактароў, але толькі тыя, якія каціруюцца FGTech.

тэкст слабы, чаму? напісаў на англійскай мове

Адзіная праблема да гэтага часу была ўстаноўка праграмнага забеспячэння з v53:D

Дзякуй
Я хацеў бы паслаць вам некаторыя файлы мяне працаваць з FGTech але я яшчэ не дасягнуў 80 паведаміўшы.:(

ciullo.eugenio
02-02-2014, 09:59

механік 85
02-02-2014, 10:35
Прывітанне ўсім я новы член. У мяне сумнення, што купіць x супаставіць, але цяпер, калі я прачытаў усе вашы форумы я больш заблыталіся. Я пачынаю цяпер, і я хачу зрабіць курс і купіць клонаў больш падыходзіць для маіх патрэбаў, гэта значыць, то няма фап няма egr scodifiche, змяніць некаторыя карты для аўто, самыя распаўсюджаныя, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензін, што дызель, што параіце, дапамажыце

Выбачайце, калі ў мяне не завяршылі свае выступленне. Як я ўжо пісаў раней, мяне клічуць гаэтана яго гульня мне 29 гадоў, правінцыя (en), механік, больш за 14 гадоў, я зарэгістраваны на гэтым форуме, таму што я думаю, што гэта важна х мне і не можа служыць ў будучыні, і, аднак, я павінен сказаць, што вы гатовыя і пакорлівымі.

ciullo.eugenio
02-02-2014, 10:42
Прывітанне ўсім я новы член. У мяне сумнення, што купіць x супаставіць, але цяпер, калі я прачытаў усе вашы форумы я больш заблыталіся. Я пачынаю цяпер, і я хачу зрабіць курс і купіць клонаў больш падыходзіць для маіх патрэбаў, гэта значыць, то няма фап няма egr scodifiche, змяніць некаторыя карты для аўто, самыя распаўсюджаныя, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензін, што дызель, што параіце, дапамажыце

ugoboss
02-02-2014, 11:34

інтэрфейс, які вы параілі-гэта выдатна, але памятайце, што трэба толькі чытаць і пісаць вялікая колькасць ecu, каб зрабіць працу, што вы кажаце "няма fap egr scodifiche і рэдагаваць карты", то вы павінны зрабіць вас інтэрфейс не робіць абсалютна на гэтыя працы, вы павінны змяніць файл або вам трэба абапірацца на тых, хто робіць для вас.

механік 85
02-02-2014, 11:53
Я зразумеў, але лепш kess або fg tech v53 я заўседы кажу пра x клон які самы просты і больш поўнае

ciullo.eugenio
02-02-2014, 12:53
Я зразумеў, але лепш kess або fg tech v53 я заўседы кажу пра x клон які самы просты і больш поўнае

vicfurpac
02-02-2014, 15:44

ciullo.eugenio
05-02-2014, 15:25