КПК

Прагляд Поўнай Версіі : сістэма падліку паведамленняў

zioweb
20-08-2012, 11:40
Прывітанне, хлопцы,
я вярнуўся пасля летняга перапынку, і я лаўлю толькі 41 паведамленняў...
я прайшоў спакойна, долі 50 і чаму? я карыстаўся пару спампаваць.
Цяпер, гэтая мая ? крытыка ПАЛЯПШЭННЯ, не прымайце яго дрэнна.
Вы пу? ведаць, што палітыкі, прынятыя для апрацоўкі паведамленняў? Я разумею, што гарантаваць seriet? у кіраванні форумам і выдаляць паведамленні бескарысна, але вы павінны таксама праверыць, хто impattate. Калі карыстальнік дасягае пэўнага ****лло і мае пэўныя асаблівасці "інсайдэрскай" для setimane, а потым пасля адпачынку вяртаецца і ен знаходзіцца яшчэ некалькі паведамленняў ,не думайце, зрабіце яму дзіўным?
Такое стаўленне, па меншай меры са мной, не стварае партнерскай групы, наадварот, у мяне адчуваць сябе, як калі б я не хацеў.

Дзякуй, я хацеў бы скардзіцца на пэўныя асабістыя паведамленні, што ў мяне былі падазрэнні, яны ляцелі ад тых, хто кіруе першым, каб праверыць, калі людзі надзейныя: да мяне пастаянна паступаюць паведамленні карыстальнікаў, якія просяць мяне спампаваць для іх праграмнае забеспячэнне або карты, чаму? не маюць права, да якіх, вядома, адказваю "не".

Мяне мала цікавяць паведамленні, спусціліся ніжэй парога, чаму? я рады чытаць форум і ўдзельнічаць, і я не толькі запампаваць, але ? па-ранейшаму раздражняе.

giarras
20-08-2012, 11:59
zioweb, між тым, бэн вярнуўся, я не хачу прымаць пярэчанні з боку нашых адміністратараў,але тое, як я зразумеў,але не аб вашым выпадку ? наспела ад таго, што там былі некаторыя карыстальнікі, якія, каб атрымаць x парог 50 паведамленняў, адказаў на некалькі прывітанняў, такім чынам, легка дабрацца да 50 паведамленняў, улічваючы, што gi? мы + 100 карыстальнікаў,і яны ніколі не ўмешваліся ў абмеркаванне сапраўдныя мэты форуму,так што я думаю, былі выдаленыя тыя паведамленні, якія не хвалюйцеся, як адзін sgarbo так я ўпэўнены, што з вашых работ аднаўленне страчаных жадаю вам добрую прыбытак, і мы даем упэўненасць нашых двух сяброў, якія ў маім бачыць, паводзяць сябе egreggiamente правядзення форуму.

admin
20-08-2012, 19:05
Ціхі zioweb цяпер давайце паглядзім, што ж здарылася, каб вашы паведамленні
Замест таго, каб тыя, у якіх вас просяць спампаваць soft на месцы іх
я прашу вас не рабіць гэтага, як звычайна, есць карыстальнікі, якія абмяняліся
наш форум для....... і так не ідзе, хоць, як мне здаецца, адзін з іх адразу banno

zioweb
20-08-2012, 20:06
Дзякуй за ўвагу адміністратар:) я быў рады. Не хвалюйцеся, для паведамленняў, якія павялічаць зноў, удзельнічаючы ў
:)
Для карыстальнікаў, якія спрабуюць прасіць спампаваць, тыя настойліва sar? вымушаны паведаміць пра вас, магчыма.

magi1984
20-08-2012, 20:17
мне, на шчасце, не ? яшчэ не адбылося, што хто-то мяне папросіць яго скласці груз што-то для яго,адказ з майго боку было б жа,cio? няма

msport (exil77grande)
20-08-2012, 20:30
прывітанне zioweb,дык аўтар, у вашай сітуацыі я быў я, але не я зрабіў, убачыўшы ваш нік, але проста бачачы недаступны ў працягу пэўнага перыяду, а не толькі для сябе,тады, магчыма, вы былі ў адпачынку ок у гэты момант быў нядбайна у гэтай сітуацыі вам павелічэнне лічыльніка парог 50 паведамленняў,цяпер я хацеў толькі сказаць вам 2 рэчы:

1) не думаю, што мы pilotiamo вечара, у якіх вас просяць што-то спампаваць, для тых, хто не мае priviliggi на самай справе я павінен сказаць, што ты мне даў, але " добрая ідэя.

2) замест таго, каб адкрыць гэты пост можна было звязацца са мной, перш чым у м., каб праясніць сітуацыю.

раздзел заканчваецца і ваш лічыльнік будзе riadeguato але ў той жа час запуск паведамленне для тых, хто спрабуе адцягнуць пастановай 50 карысныя паведамленні,будзьце асцярожныя, таму што на першае сігналізацыі вы banno,акрамя таго, хто маштабуецца лічыльнік паведамленняў, перш чым дасягнуць долі ў 50 паведамленняў, і не спадзявайся, што вы пытаецеся чаму, таму што адказ заўседы звычайным тое, што, відавочна, у вас няма яшчэ 50 паведамленняў КАРЫСНЫХ,ці тых, хто іх меў пераадолены прычына, гэта таму, што не наведвае форум на працягу пэўнага перыяду.

zioweb
20-08-2012, 21:22

giarras
20-08-2012, 21:23
я рады, што ўсе ? было ясна,я не сумняваўся, ХЛОПЦЫ, МЫ ІДЗЕМ!!!