Перегляд Повної Версії : Virtual Read півник v2 клон
Привіт, хлопці. Virtual read як саме? Он-лайн базу даних або файли, вони вже є? на комп'ютері з моменту встановлення програмного забезпечення? З півнику v2 клон працює?
Заздалегідь спасибі всім!
leandro89
22-10-2013, 17:54
Не онлайн, вони в папці установки, в пір'ї v2 клон працює
Дуже добре!! Дякую :)
Ви знаєте, в якій папці вони, і якщо ви в змозі простежити навіть без підключення до автомобіля?
leandro89
22-10-2013, 18:17
я ніколи не намагався шукати їх у папках, чому? на форумі є банк даних stracolma файлів орі
sa80libero
22-10-2013, 19:35
у стислому вигляді, не можуть бути відновлені без softwer, активний fgtech підключений в авто
Ок! Спасибі всім!!!! :)
Ви знаєте, якщо читаєте файл з допомогою virtual read і riscrivendolo завжди через obd з galletto v2 є якісь проблеми на bosch me7.9.10?
legendaryslave
22-10-2013, 22:06
Ви знаєте, якщо читаєте файл з допомогою virtual read і riscrivendolo завжди через obd з galletto v2 є якісь проблеми на bosch me7.9.10?
вважаєте, мені не зробити, не тому, що читання не virtual ? добре тільки, що блоки впевнений, особистий досвід
вважаєте, мені не зробити, не тому, що читання не virtual ? добре тільки, що блоки впевнений, особистий досвід
Потім слід прочитати і написати його в boot... читання віртуального? я можу зробити це в будь-якому випадку, просто, щоб перевірити, чи не чи існують ризики?
leandro89
22-10-2013, 22:16
Немає ніякого ризику, коли ви робите читання віртуального
legendaryslave
22-10-2013, 22:18
Потім слід прочитати і написати його в boot... читання віртуального? я можу зробити це в будь-якому випадку, просто, щоб перевірити, чи не чи існують ризики?
як каже один, - м леандро, не існує жодних проблем для читання, я пропоную вам прочитати і записати її в boot mode дуже перевірений і безпечний
але ? нормально, або в boot mode, що virtual read мені повертають файл 896kb?
legendaryslave
27-10-2013, 17:42
Ви ? абсолютно нормально, так ? правда, що файл в Virtual пу? написати в boot
carlo abarth
27-10-2013, 22:21
іди туди ноги свинцево-дуже ніжний!!
але ? нормально, або в boot mode, що virtual read мені повертають файл 896kb?
іди туди ноги свинцево-дуже ніжний!!
Звичайно, звичайно :)
infinityecu
30-10-2013, 13:17
Звичайно, звичайно :)
Здрастуйте, ви вирішили і написали?
Здрастуйте, ви вирішили і написали?
legendaryslave
31-10-2013, 13:57
Ви читали в Virtual посадили на запис і зйомки в режим завантаження з допомогою того ж файлу
infinityecu
31-10-2013, 14:13
perfect importnate ? вирішити в кінці кінців :-)
leandro89
31-10-2013, 14:30
perfect importnate ? вирішити в кінці кінців :-)
сподіваюся, не як спосіб дістатися до знаменитих " 80 повідомлень, я також помітив, що посилаєш повідомлення у дискусії в останній час, відстань і, інколи, посилаючись на те ж повідомлення на форумі, ми робимо справу, всі, та повідомлення часто об'єднуються і лічильник зменшується.
infinityecu
31-10-2013, 15:16
сподіваюся, не як спосіб дістатися до знаменитих " 80 повідомлень, я також помітив, що посилаєш повідомлення у дискусії в останній час, відстань і, інколи, посилаючись на те ж повідомлення на форумі, ми робимо справу, всі, та повідомлення часто об'єднуються і лічильник зменшується.
Вибачте leandro89 я проводжу майже весь день на форумі, тому повірте мені, якщо ви хочете annullameli повідомлення, які тобі можуть здатися не включених лічильника, але я не спеціально :-)
leandro89
31-10-2013, 19:49
Я їх не скасувати, а ті, з короткої відстані li приєднуюся, використовує мульти-цитата, коли ви хочете процитувати-й? повідомлення, на жаль, є користувачі, в якому хочу, 80messaggi банк даних, і просто.
Зараз ми закриваємо і мови, і ми говоримо про те, що тема для обговорення.
Гарне продовження