Прагляд Поўнай Версіі : Virtual Read пеўнік v2 клон
Прывітанне, хлопцы. Virtual read як менавіта? Ен-лайн базу дадзеных або файлы, яны ўжо есць? на кампутары з моманту ўстаноўкі праграмнага забеспячэння? З петушку v2 клон працуе?
Загадзя дзякуй усім!
leandro89
22-10-2013, 17:54
Не анлайн, яны ў тэчцы ўсталеўкі, у пер'і v2 клон працуе
Вельмі добра!! Дзякуй :)
Вы ведаеце, у якой тэчцы яны, і калі вы ў стане прасачыць нават без падлучэння да аўтамабіля?
leandro89
22-10-2013, 18:17
я ніколі не спрабаваў шукаць іх у тэчках, чаму? на форуме есць банк дадзеных stracolma файлаў крычы
sa80libero
22-10-2013, 19:35
у сціснутым выглядзе, і не могуць быць адноўлены без softwer, актыўны fgtech падлучаны у аўто
Ок! Дзякуй усім!!!! :)
Вы ведаеце, калі чытаеце файл з дапамогай virtual read і riscrivendolo заўседы праз obd з galletto v2 есць якія-то праблемы на bosch me7.9.10?
legendaryslave
22-10-2013, 22:06
Вы ведаеце, калі чытаеце файл з дапамогай virtual read і riscrivendolo заўседы праз obd з galletto v2 есць якія-то праблемы на bosch me7.9.10?
лічыце, што мне не зрабіць, не таму, што чытанне virtual не ? добра толькі, што блокі упэўнены, асабісты вопыт
лічыце, што мне не зрабіць, не таму, што чытанне virtual не ? добра толькі, што блокі упэўнены, асабісты вопыт
Затым трэба прачытаць, і напісаць яго ў boot... чытання віртуальнага? я магу зрабіць гэта ў любым выпадку, проста, каб праверыць, не ці існуюць рызыкі?
leandro89
22-10-2013, 22:16
Няма ніякага рызыкі, калі вы робіце віртуальнага чытання
legendaryslave
22-10-2013, 22:18
Затым трэба прачытаць, і напісаць яго ў boot... чытання віртуальнага? я магу зрабіць гэта ў любым выпадку, проста, каб праверыць, не ці існуюць рызыкі?
як кажа адзін, - м леандра, не існуе ніякіх праблем для чытання, я прапаную вам прачытаць і запісаць яе ў boot mode вельмі правераны і бяспечны
але ? нармальна, або ў boot mode, што virtual read мне вяртаюць файл 896kb?
legendaryslave
27-10-2013, 17:42
Вы ? цалкам нармальна, так ? праўда, што файл у Virtual пу? напісаць у boot
carlo abarth
27-10-2013, 22:21
ідзі туды ногі свінцова-вельмі далікатны!!
але ? нармальна, або ў boot mode, што virtual read мне вяртаюць файл 896kb?
ідзі туды ногі свінцова-вельмі далікатны!!
Вядома, вядома :)
infinityecu
30-10-2013, 13:17
Вядома, вядома :)
Добры дзень, вы і вырашылі напісалі?
Добры дзень, вы і вырашылі напісалі?
legendaryslave
31-10-2013, 13:57
Вы чыталі ў Virtual пасадзілі на запіс і здымкі ў рэжым загрузкі з дапамогай таго ж файла
infinityecu
31-10-2013, 14:13
perfect importnate ? вырашыць у рэшце рэшт :-)
leandro89
31-10-2013, 14:30
perfect importnate ? вырашыць у рэшце рэшт :-)
спадзяюся, не як спосаб дабрацца да знакамітых " 80 паведамленняў, я таксама заўважыў, што пасылаеш паведамленні ў той жа дыскусіі ў апошні час, адлегласць і, часам, спасылаючыся на тое ж паведамленне, на форуме, мы робім справу, усе, і паведамлення часта аб'ядноўваюцца і лічыльнік памяншаецца.
infinityecu
31-10-2013, 15:16
спадзяюся, не як спосаб дабрацца да знакамітых " 80 паведамленняў, я таксама заўважыў, што пасылаеш паведамленні ў той жа дыскусіі ў апошні час, адлегласць і, часам, спасылаючыся на тое ж паведамленне, на форуме, мы робім справу, усе, і паведамлення часта аб'ядноўваюцца і лічыльнік памяншаецца.
Выбачайце leandro89 я праводжу амаль увесь дзень на форуме, таму паверце мне, калі вы хочаце annullameli паведамленні, якія табе могуць здацца не ўключаных лічыльніка, але я не спецыяльна :-)
leandro89
31-10-2013, 19:49
Я іх не адмяніць, а тыя, з кароткага адлегласці li далучаюся, выкарыстоўвае мульты-цытата, калі вы хочаце цытую-й? паведамленні, на жаль, есць карыстальнікі, у якім што хачу, 80messaggi банк дадзеных, і проста.
Цяпер мы зачыняем і прамовы, і мы кажам аб тым, тэма для абмеркавання.
Добрае працяг