Перегляд Повної Версії : DYNOMET Portable Road Dyno
http://youtu.be/fBBP2e2HPMA
ви, ? правда, що ви не принесете додому туристичне з 2250 євро, але це змушує функцію типу dyno, бд.... ? більш точний, але те, що роблять....
якщо вам потрібно зробити, замість того, гоночний автомобіль?? що ви не можете їхати по дорозі, що ви робите??
Так, але гонки на машинах не роблять, всі сто, це, я думаю, що може бути хорошою альтернативою low cost для тих, хто пропонує послуги перепризначення, і хочете запропонувати клієнту додатковий сервіс, або просто, щоб відточити свою роботу, не вкладаючи великі суми :)!!!
Занадто дорого для мене...
sa80libero
22-10-2013, 19:57
красиво, але занадто дорого
giuseppe1374
22-10-2013, 23:15
красиво, дуже дорого, і є навіть деякі сумніви щодо точності, випробувальний ? туристичне випробування.
carlo abarth
22-10-2013, 23:25
трохи грубий!!!
sa80libero
23-10-2013, 09:01
за ціною, набагато нижчою, ніж хотілося б спробувати, але за цією ціною ви берете стенд або майже.....
spatullo
20-11-2013, 20:28
Я заявляю, що я вважаю занадто громіздким, і не купив би його НІКОЛИ, чому? просто хороший GPS-приймач, з можливість? експортувати дані зйомки, таблиці excel і знань, математичних і фізичних, щоб робити те, що робить цей продукт.
? з тих грошей, туристичне спробуйте не отримати навіть з біноклем!!! Для 2WD тільки посередні потрібно в 10 разів більше.