Прагляд Поўнай Версіі : DYNOMET Portable Road Dyno
http://youtu.be/fBBP2e2HPMA
вы, ? праўда, што вы не прынесяце дамоў экскурсійнае з 2250 еўра, але гэта прымушае функцыю тыпу dyno, бд.... ? больш дакладны, але тое, што робяць....
калі вам трэба зрабіць, замест таго, гоначны аўтамабіль?? што вы не можаце ехаць па дарозе, што вы робіце??
Так, але гонкі на машынах не робяць, усе сто, гэта, я думаю, што можа быць добрай альтэрнатывай low cost для тых, хто прапануе паслугі перапрызначэньне, і хочаце прапанаваць кліенту дадатковы сэрвіс, ці проста, каб адтачыць сваю працу, не укладваючы вялікія сумы :)!!!
Занадта дорага для мяне...
sa80libero
22-10-2013, 19:57
прыгожа, але занадта дорага
giuseppe1374
22-10-2013, 23:15
прыгожа, занадта дорага, і есць нават некаторыя сумневы аб дакладнасці, выпрабавальны ? экскурсійнае выпрабаванні.
carlo abarth
22-10-2013, 23:25
трохі грубы!!!
sa80libero
23-10-2013, 09:01
па кошце, значна ніжэй, чым хацелася б паспрабаваць, але па гэтай цане вы бераце стэнд або амаль.....
spatullo
20-11-2013, 20:28
Я заяўляю, што я лічу занадта грувасткім, і не купіў бы яго НІКОЛІ, чаму? проста добры GPS-прыемнік, з магчымасць? экспартаваць дадзеныя здымкі, табліцы excel, і ведаў, матэматычных і фізічных, каб рабіць тое, што робіць гэты прадукт.
? з тых грошай, экскурсійнае паспрабуйце не атрымаць нават з біноклем!!! Для 2WD толькі пасярэднія трэба ў 10 разоў больш.