Перегляд Повної Версії : Думка про файл YPSILON 70cv MJD 6JF Y1/HW01C/1092Y158
Phantomat85
21-10-2013, 19:08
Привіт всім я прочитав ебу моєї ypsilon з mpps v12 і я хотів би отримати консультацію від вас.
Свій автомобіль він завжди робив трохи більше? дим з інших, з самого моменту покупки.
Через пару років я зробив перепризначити від укладачів (яка зараз закрита із-за кризи), і до того, щоб перевести я зробив повернути оригінал.
Проблема ? що взагалі робить багато диму порівну. Я виключив EGR, форсунки брудні і датчик витрати повітря, і я ? залишилося перевірити ECU до відкриття двигуна..
? все ок?
Дякую
мені видається, що mpps v12 не читає marelli mjd6jf....
однак файл ? повністю орі....
Phantomat85
21-10-2013, 19:40
мені видається, що mpps v12 не читає marelli mjd6jf....
однак файл ? повністю орі....
У мене він читається без проблем.
ти порівняно з файл розміщений на форумі?
підтверджую ...чудово орі.....також egr орі... а манро mpps навіть v5 закон цілком y70cv.....
nasone147
21-10-2013, 22:22
Привіт всім я прочитав ебу моєї ypsilon з mpps v12 і я хотів би отримати консультацію від вас.
Свій автомобіль він завжди робив трохи більше? дим з інших, з самого моменту покупки.
Через пару років я зробив перепризначити від укладачів (яка зараз закрита із-за кризи), і до того, щоб перевести я зробив повернути оригінал.
Проблема ? що взагалі робить багато диму порівну. Я виключив EGR, форсунки брудні і датчик витрати повітря, і я ? залишилося перевірити ECU до відкриття двигуна..
? все ок?
Дякую
Якийсь рукав всмоктуючий білизна..або геометрії blpccata..ви зробили точну діагностику всіх параметрів? ;)
цієї машини не має геометрії....
він турбіни традиційний...
quotone тільки перепускного клапана, фіксованій геометрії тільки overboost електронний
legendaryslave
21-10-2013, 22:45
я ? сталося так, що іржі перегородив шарніра клапана
nasone147
22-10-2013, 06:22
Вибачте..л я також читав, 70cv!! :-D
Phantomat85
22-10-2013, 08:56
Якийсь рукав всмоктуючий білизна..або геометрії blpccata..ви зробили точну діагностику всіх параметрів? ;)
:confused: я визнаю, щоб бути трохи заплутаним, то я повинен перезавантажити від****..
я міг би спробувати зробити якийсь діагноз з включеним двигуном...
Multiecuscan може зробити в моєму випадку?
Multiecuscan і досконалим, щоб побачити все, навіть у версії free що стосується управління двигуном
:confused: я визнаю, щоб бути трохи заплутаним, то я повинен перезавантажити від****..
я міг би спробувати зробити якийсь діагноз з включеним двигуном...
Multiecuscan може зробити в моєму випадку?
керує egr і, особливо, в якому стані знаходиться впускний колектор, де ви розміщуєте egr....
на ці машини з-за того, що трубка рециркуляції ог ? дуже великий по відношенню до трубопроводу всмоктувального колектора прагне забруднитися, так і засмічуватися швидко, не даючи пройти повітря досить...для яких чорний дим...
sa80libero
22-10-2013, 10:48
також autocom на цій машині йде чудово
керує egr і, особливо, в якому стані знаходиться впускний колектор, де ви розміщуєте egr....
на ці машини з-за того, що трубка рециркуляції ог ? дуже великий по відношенню до трубопроводу всмоктувального колектора прагне забруднитися, так і засмічуватися швидко, не даючи пройти повітря досить...для яких чорний дим...
Також перевірте за допомогою діагностики виправлення inj якщо вони потрапляють в межі, egr, був датчик витрати повітря, датчик тиску повітря...і дайте нам знати,
nasone147
22-10-2013, 12:48
Зайве додавати ще! Зробіть всі тести, рекомендовані колегами, і дайте нам знати! ;)