Прагляд Поўнай Версіі : Меркаванне аб файле YPSILON 70cv MJD 6JF Y1/HW01C/1092Y158
Phantomat85
21-10-2013, 19:08
Прывітанне ўсім я прачытаў эбу маей ypsilon з mpps v12 і я хацеў бы атрымаць кансультацыю ад вас.
Свой аўтамабіль ен заўседы рабіў трохі больш? дым з іншых, з самага моманту пакупкі.
Праз пару гадоў я зрабіў перапрызначыць ад складальнікаў (якая цяпер зачыненая з-за крызісу), і да таго, каб перавесці я зрабіў вярнуць арыгінал.
Праблема ? што наогул робіць шмат дыму пароўну. Я выключыў EGR, фарсункі брудныя і датчык выдатку паветра, і я ? засталося праверыць ECU да адкрыцця рухавіка..
? усе ок?
Дзякуй
мне ўяўляецца, што mpps v12 не чытае marelli mjd6jf....
аднак файл ? цалкам врі....
Phantomat85
21-10-2013, 19:40
мне ўяўляецца, што mpps v12 не чытае marelli mjd6jf....
аднак файл ? цалкам врі....
У мяне ен чытаецца без праблем.
ты па параўнанні з файл размешчаны на форуме?
пацвярджаю ...выдатна крычы.....egr крычы... а манро mpps нават v5 закон цалкам y70cv.....
nasone147
21-10-2013, 22:22
Прывітанне ўсім я прачытаў эбу маей ypsilon з mpps v12 і я хацеў бы атрымаць кансультацыю ад вас.
Свой аўтамабіль ен заўседы рабіў трохі больш? дым з іншых, з самага моманту пакупкі.
Праз пару гадоў я зрабіў перапрызначыць ад складальнікаў (якая цяпер зачыненая з-за крызісу), і да таго, каб перавесці я зрабіў вярнуць арыгінал.
Праблема ? што наогул робіць шмат дыму пароўну. Я выключыў EGR, фарсункі брудныя і датчык выдатку паветра, і я ? засталося праверыць ECU да адкрыцця рухавіка..
? усе ок?
Дзякуй
Нейкі рукаў всасывать бялізну..або геаметрыі blpccata..вы зрабілі дакладную дыягностыку ўсіх параметраў? ;)
гэтай машыны не мае геаметрыі....
ен турбіны традыцыйны...
ен турбіны традыцыйны...
quotone толькі перепускного клапана, фіксаванай геаметрыі толькі overboost электронны
legendaryslave
21-10-2013, 22:45
ен турбіны традыцыйны...
я ? здарылася так, што іржы заступіў шарніра клапана
nasone147
22-10-2013, 06:22
Прабачце..л я таксама чытаў, 70cv!! :-D
Phantomat85
22-10-2013, 08:56
Нейкі рукаў всасывать бялізну..або геаметрыі blpccata..вы зрабілі дакладную дыягностыку ўсіх параметраў? ;)
:confused: я прызнаю, каб быць трохі заблытаным, то я павінен перазагрузіць ад****..
я мог бы паспрабаваць зрабіць нейкі дыягназ з уключаным рухавіком...
Multiecuscan можа зрабіць у маім выпадку?
Multiecuscan і дасканалым, каб праверыць, ці ўсе, нават у версіі free што тычыцца кіравання рухавіком
:confused: я прызнаю, каб быць трохі заблытаным, то я павінен перазагрузіць ад****..
я мог бы паспрабаваць зрабіць нейкі дыягназ з уключаным рухавіком...
Multiecuscan можа зрабіць у маім выпадку?
кіруе egr і, асабліва, у якім стане знаходзіцца впускной калектар, дзе адбываецца ўстаўка сістэмы рэцыркуляцыі ог....
на гэтыя машыны з-за таго, што трубка рэцыркуляцыі ог ? вельмі вялікі па адносінах да трубаправодзе всасывать калектара імкнецца выпацкацца, так і засоряться хутка, не даючы прайсці паветра дастаткова...для якіх чорны дым...
sa80libero
22-10-2013, 10:48
таксама autocom на гэтай машыне ідзе выдатна
кіруе egr і, асабліва, у якім стане знаходзіцца впускной калектар, дзе адбываецца ўстаўка сістэмы рэцыркуляцыі ог....
на гэтыя машыны з-за таго, што трубка рэцыркуляцыі ог ? вельмі вялікі па адносінах да трубаправодзе всасывать калектара імкнецца выпацкацца, так і засоряться хутка, не даючы прайсці паветра дастаткова...для якіх чорны дым...
Таксама праверце з дапамогай дыягностыкі выпраўлення inj калі яны трапляюць у межы, egr, быў датчык расходу паветра, датчык ціску паветра...і дайце нам ведаць,
nasone147
22-10-2013, 12:48
Залішне дадаваць яшчэ! Зрабіце ўсе тэсты, рэкамендаваныя калегамі, і дайце нам ведаць! ;)