КПК

Перегляд Повної Версії : Думка "посмертно" на купівлю VAS 5054A

polopolo
21-10-2013, 13:49
Привіт,
перш ніж знайти це місце чудовий, я шукав і шукав на різних форумах, італійських і зарубіжних, пов'язаних з утриманням поло bky 1.4 16v.
Я працюю, коли я можу ремонтів обладнання на ноутбуки і стаціонарні (в реальності? закінчив закон) - я люблю займатися всі ремонти з мене, потім на основі досвіду, що виникають я купив р? в темряві цей продукт з китаю: VAS 5054A якого додаю фото, щоб уникнути реклами? продавцю. Припускаючи, що я ще не отримав і вважаю, потрібно принаймні ще 2 тижні, я хотів би мати якийсь свій погляд на продукт, якщо ви знаєте, і на його соціальних можливостей і розширень?. Я зробив це дурниця? Може tornarmi корисно для перепризначення або може? тільки робити інтервенції на вторинні, діагностика, ключі, подушка безпеки etc...?
5763

cawadany
21-10-2013, 14:01
Нічого rimappature з цим. Тільки діагностика групи VAG.

polopolo
21-10-2013, 15:11
Нічого rimappature з цим. Тільки діагностика групи VAG.

Ви пропонуєте продукт, щоб почати? Або які-небудь керівництва читати для мене ідея на різні продукти? Я orienterei навіть на старий взяти тут на ринок m краще, якщо існує продукт, який особа, як діагностики, так і перепризначення. Дякую

cawadany
21-10-2013, 15:26
Діагностика і перепризначення 2 абсолютно різні речі. Інструмент, який робить обидва, що я знаю, не існує.

msport (exil77grande)
21-10-2013, 16:01
якщо вам потрібно обладнання, ви можете зв'язатися з нами ***** як у мого підпису, і ми будемо раді зорієнтуватися у відповідності з вашими потребами.