Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Меркаванне "пасмяротна" на куплю VAS 5054A

polopolo
21-10-2013, 13:49
Прывітанне,
перш чым знайсці гэта месца цудоўны, я шукаў і шукаў на розных форумах, італьянскіх і замежных, звязаных з утрыманнем пола bky 1.4 16v.
Я працую, калі я магу рамонтаў абсталявання на ноўтбукі і стацыянарныя (у рэальнасці? скончыў у закон) - я люблю займацца ўсе рамонты з мяне, затым на аснове вопыту, якія ўзнікаюць я купіў р? у цемры гэты прадукт з кітая: VAS 5054A якога прыкладаю фота, каб пазбегнуць рэкламы? прадаўцу. Мяркуючы, што я яшчэ не атрымаў і лічу, спатрэбілася па меншай меры яшчэ 2 тыдні, я хацеў бы мець нейкі свой погляд на прадукт, калі вы ведаеце, і на яго альных магчымасцяў і пашырэнняў?. Я зрабіў гэта глупства? Можа tornarmi карысна для перапрызначэння або можа? толькі рабіць інтэрвенцыі на другасныя, дыягностыка, ключы, падушка бяспекі etc...?
5763

cawadany
21-10-2013, 14:01
Нічога rimappature з гэтым. Толькі дыягностыка групы VAG.

polopolo
21-10-2013, 15:11
Нічога rimappature з гэтым. Толькі дыягностыка групы VAG.

Вы прапануеце прадукт, каб пачаць? Ці якія-небудзь кіраўніцтва чытаць для мяне ідэя на розныя прадукты? Я orienterei нават на ужываны ўзяць тут на рынак m лепш, калі існуе прадукт, які твар, як дыягностыкі, так і перапрызначэння. Дзякуй

cawadany
21-10-2013, 15:26
Дыягностыка і перапрызначэньне 2 зусім розныя рэчы. Інструмент, які робіць абодва, што я ведаю, не існуе.

msport (exil77grande)
21-10-2013, 16:01
калі вам трэба абсталяванне, вы можаце звязацца з намі па ***** як у маей подпісы, і мы будзем рады зарыентавацца ў адпаведнасці з вашымі патрэбамі.