Перегляд Повної Версії : допомога scodifica golf 4 1.9 tdi 110cv
Всім привіт, я хотів би знати, якщо ви можете допомогти мені зробити на цій машині...
bosch edc15 0281001846.
Як e2p має b58253, що повинно бути 24c02 і не має спалаху.
Заздалегідь спасибі.
безумовно, ви f?, якщо ви подивитеся в різних файлах scodifica знаходитесь, безумовно, те, що для вас, в іншому випадку пошту файл, який я бачу, якщо я можу допомогти вам.
giuseppe1374
21-10-2013, 20:58
вибачте, я запізнився
Автомобіль загоряється індикатор code лампа розжарювання з...
Автомобіль загоряється індикатор code лампа розжарювання з...
це нормальний етап, з бухгалтерської чорний
ви зробили з e2p або eprom?
Всім привіт, я роблю інший, що дає мені рогне...це ? один 0281010112 і я riverginato flash + e2p для всього, автомобіль добре 3/4/5 раз із звичайною контрольні лампи горять, а потім раптом не вистачає і діагнозу повертає іммобілайзер активні, віддалені помилки, підуть. Може бути неправильне декодування на flash? у e2p ? впевнений, право, чому? gi? блоку циліндрів.
Це недолік тільки на E2Prom, безумовно, andr? ну... для шпигунів ви знаєте, що з загальної продовжують горіти, tappale як сказав легендарний....
перебуваєте зміни для immo off, наведені в або.r?(я маю на увазі як в flash, що e2prom)
хлопці, нікому наткнувся на щось, і після перевірки і riprove екю і туди не могла відновити більше
? один edc15vm+?
одного разу я вирішив, блокуючи 24c04 (pin7 встав і підключений до pin8)? якщо я правильно пам'ятаю ебу не зберігає-й? помилки.
або, знімаючи immobox, але завжди, якщо немає погано пам'ятаю, не виходить на діагностику.
Тоді я знав, що на моделі, які оснащені flash загальну тому на обох, а на ті, які збирають plcc ви тільки на e2p. Я судимий обидва в цьому випадку, то я б просто переписати орі і побачити, якщо вона йде?
хлопці, нікому наткнувся на щось, і після перевірки і riprove екю і туди не могла відновити більше
дивіться на meucci ви e2p всього не проблема, завжди перший постріл
чесно кажучи я і спробував сьогодні обробити файл 24c04 з meucci і порівнюючи його я помітив, що мене змінюється тільки 2 значення, приймаючи їх вартістю 33 до 60, решта залишається однаковим.
Те, що спрацювало для повної зміни infinit? значень.
чесно кажучи я і спробував сьогодні обробити файл 24c04 з meucci і порівнюючи його я помітив, що мене змінюється тільки 2 значення, приймаючи їх вартістю 33 до 60, решта залишається однаковим.
Те, що спрацювало для повної зміни infinit? значень.
Це точно! У meucci, не йде мені він працював тільки на те, ecuvonix. Тим не менше, я хотів би знайти рішення, контрольна лампа свічок розжарювання. Пу? бути, що в доповнення до стрічки, ви не можете? нічого не робити?
Дивіться на це, що я зробив, як flash, так і e2p мені здається, що лампа була виключена, так і чергами, що свічок розжарювання.
Дивіться на це, що я зробив, як flash, так і e2p мені здається, що лампа була виключена, так і чергами, що свічок розжарювання.
Тому я рекомендую отпаять? Я до сих пір я завжди зроблені в школі.
Я не повинен бути нічого, флеш-туристичне і e2p з допомогою пінцета для сніданків.
Я не повинен бути нічого, флеш-туристичне і e2p з допомогою пінцета для сніданків.
В якому сенсі? Але ви судили завжди з eeprom програміста?
Ви wellon для e2p з допомогою пінцета, mpps до школи для flash...