Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Пола bky праблема лямбда-зонд

polopolo
21-10-2013, 13:20
Усім прывітанне

у мяне пола 1.4 16v 55kw рухавік bky, я гняздо недалека ад цесьця, што ен спісаны.
У мяне праблема, што я лічу, падлучаны да лямбда-зонд, машыну на халастым ходу часам здаецца, "ingolfata" і на нізкіх абарачэннях я ? давялося ўбачыць стрэлка абаротаў падымаецца і апускаецца, як сышла з розуму, а потым убачыць машыну з'язджаць і ісці на перазагрузку ў recovery, рухавік не больш за 3000 абаротаў сігнальная лямпа гарыць check. У чаканні інструмента, як VAS з кітая, якія я купіў, перш чым знайсці гэты форум, я не той дыягназ, але я думаю, што праблема, падлучаны да датчыка, у горы, што я бачу наперадзе мяне ўніз, адкрываючы маторны адсек.
Я хацела рукі для пошуку запасных, чаму? я бачу, што зонд ? у 5 правадоў, і, нягледзячы на пошукі эфекты скачкападобнага не магу атрымаць ў****я лічу, не толькі зонды, 4-полюсный, я хацеў бы захаваць, калі магчыма, і зрабіць ўмяшання ад мяне. Павінны быць другі датчык? Калі s? вы ведаеце, скажы мне, дзе ? змешчана?
Я прымаю думкі, меркаванні і ўсе астатняе, загадзя дзякую і спадзяюся, scusiate тэрміналогія яшчэ недарэчна, але я сапраўды пачатковец.