Перегляд Повної Версії : карту напруг насос vw tdi 90cv
Caio, хлопці, я відкриваю цей протектор, щоб запитати, думки,поради та інформація в цілому про те, як зміна в кращому карту напруга насоса, ecm називається "уприскування корекція" на vw з насос роторний vp37....
з самого початку, що я не п? я ніколи не зіставляються ці машини, на жаль, не знаю, як змінити карту з знанням справи....
якщо яка-небудь душа pia мене выст? сказати йому, що sar? вдячний....
крім того, для повноти інформації слід сказати, що автомобіль оснащений головкою насоса плюс 12 мм у місці ori-від 10 мм і більше форсунок найбільші з 206 мікрон місце з 184....
я прочитав "p"? інформація навколо, і він каже, що ви збільшуєте карту, на питання, в середньому між 10% і 15% більше, все ж...sar? правда??
додаю також посилання на файл, орі https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?146-Golf-4/page2 пост 19
тоді хлопці я зробив два розрахунку, і я сподіваюся, не давати занадто багато цифр....
говорячи з технічної дизель повідомив мені, що в середньому кожен мм збільшення діаметра головки насоса призводить збільшення на 21% більше в де? ви повинні відняти що-то, з-за мови про ккд самого насоса, температури палива, etc,etc....оцінки, що не всі дизельне паливо в самі передбачено насос насправді буде доставлений до форсунок я зробив розрахунки, орієнтуючись на 19% дизельного палива більше, що видається на кожний мм збільшення головки насоса, в моєму випадку головка і 12 мм, отже, було б доречно очікувати, збільшення на 38% більше, дизельного палива...все той же технік сказав мені, що насос vp37 з поршнями і головою від 10мм пу? дати максимум 58mg дизельного палива....потім 58+38% зростання, ми повинні мати підвищення iq до 80,4 мг....тому ми говоримо, що те ж напруга на насос оригінал тепер у нас буде в будь-якому випадку на 38% більше, дизельного палива....мій сумнів пов'язано з тим, що на холостому ходу двигуна, наприклад, якщо раніше ми хотіли 4мг і 1,7 v, щоб змусити його повернути, як мінімум, тепер йому приходить на 38% більше, то сума f? 5,52 мг підсумки, очевидно, що двигун з такою ж напругою насоса до мінімуму, скажімо, 1,7 v залишається ще прискорився....очевидно, що з карти, що я виклав ? довелося втрутитися, на привід, щоб знизити мінімальний....але cos? роблять, я думаю, що насос не може дати мені все, дизельне паливо, тому що з таким же напругою, проте хід приводу тепер і молодший за переміщення пов'язане з регулювання холостого ходу...
як я повинен діяти в карту напруга??зняти 38 напруга в колах, які цікавлять мене, щоб повернутися в 4 мг золота, як мінімум??потім 1,7 v-38%=1054 тисячі v??
Привіт
Ця карта не може говорити збільшення у %, значення "мв", і maximo значення posibile на карті 4800mv.
цей мод пу? згодиться??
Привіт
Я не бачив фул, але на карту насоса, значення тут, на переїхав є 5200mv, автомобіль переходить у averia ви прискорити всі.
Привіт gezame,дякую за відповіді, тоді modificher? карту, слідуючи вашим вказівкам....
але для обертання, проміжні, як я рухаюся?? і мої міркування на мінімум не добре??
Привіт
Ви зміни обертання проміжних (я думаю, ви говорите IQ, ні об / хв), в acelarazione, машини курить.
ок..але як змінити "IQ проміжних", і, отже, напруженість насос, пов'язаних, щоб отримати хорошу роботу двигуна, але не змусити курити дуже багато автомобілів?
ви пу? розрахувати все, або ви v? для проб і помилок??
Привіт
Проб і помилок, не у всіх машини є бомба і форсунки, ви iguale в desgaste,etc.
Іноді у тому числі copo de le інжектор difere de тип двигуна інші.
Міркуєте логічно....збільшення накачування справедливо ви сказали, що введіть справи? верхній палива.Якщо не відповідати обсягом замітки правильно напруга, і ви введіть наприклад, 80 мг, але ебу може бути ? впевнена, що ні ви, вклавши менше, і відповідно карти, які зупину кількості? вводять працюють в неправильному місці.Цю картку слід перерахувати всі.Треба сказати, до ecu, який, щоб надати 58 мг,якщо раніше ми хотіли, наприклад, 4,4 вольта,тепер потрібні менше, наприклад, 3,5 v(кажу цифри навмання).Очевидно, що ви повинні були перемістити привід на насос, щоб зменшити оберти холостого ходу.......напруга до мінімуму ? занадто висока і введіть теж.
доброго дня, потрібно збільшити крутний момент і turbo в іншому випадку всі дим ? нічого смаженого
звичайно,але мови про карту напруга на насос, який управляє часом уприскування.
Пара збільшується, впливаючи на кількість? вводять
і навіть на тиск turbo