КПК

Прагляд Поўнай Версіі : карту высілкаў помпа vw tdi 90cv

манро
21-10-2013, 00:45
Caio, хлопцы, я адкрываю гэты пратэктар экрана, каб спытаць, думкі,парады і інфармацыя ў цэлым аб тым, як змяненне ў лепшым карту напружанне помпы, ecm называецца "ўпырску карэкцыя" на vw з помпа ротарны vp37....

з самага пачатку, што я не п? я ніколі не супастаўляюцца гэтыя машыны, на жаль, не ведаю, як змяніць карту з веданнем справы....

калі якая-небудзь душа pia мяне выст? сказаць яму, што sar? удзячны....

акрамя таго, для паўнаты інфармацыі варта сказаць, што аўтамабіль абсталяваны галоўкай помпы плюс 12 мм у месцы ori-ад 10 мм і больш фарсунак самыя вялікія з 206 мікрон месца з 184....

я прачытаў "p"? інфармацыя вакол, і ен кажа, што вы павялічваеце карту, на пытанне, у сярэднім паміж 10% і 15% больш, па ўсе ж...sar? праўда??
прыкладаю таксама спасылку на файл, крычы https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?146-Golf-4/page2 пост 19

манро
21-10-2013, 15:03
адмін савет можна??

манро
21-10-2013, 15:53
гэты мод пу? спатрэбіцца??

манро
21-10-2013, 23:13
тады хлопцы я зрабіў два разліку, і я спадзяюся, не даваць занадта шмат лічбаў....
гаворачы з тэхнічнай дызель паведаміў мне, што ў сярэднім кожны мм павелічэння дыяметра галоўкі помпы прыводзіць павелічэнне на 21% больш у дзе? вы павінны адняць што-то, з-за гаворкі пра ккд самога помпы, тэмпературы паліва, etc,etc....ацэнкі, што не ўсе дызельнае паліва ў самыя прадугледжана помпа на самай справе будзе дастаўлены да фарсунак я зрабіў разлікі, арыентуючыся на 19% дызельнага паліва больш, што выдаецца на кожны мм павелічэння галоўкі помпы, у маім выпадку галоўка і 12 мм, такім чынам, было б дарэчы чакаць, павелічэнне на 38% больш, дызельнага паліва...усе той жа тэхнік сказаў мне, што помпа vp37 з поршнямі і галавой ад 10мм пу? даць максімум 58mg дызельнага паліва....затым 58+38% росту, мы павінны мець павышэнне iq да 80,4 мг....таму мы кажам, што тое ж напружанне на помпа арыгінал цяпер у нас будзе ў любым выпадку на 38% больш, дызельнага паліва....мае сумненне звязана з тым, што са на халастым ходу рухавіка, напрыклад, калі раней мы хацелі 4мг і 1,7 v, каб прымусіць яго павярнуць, як мінімум, цяпер яму прыходзіць на 38% больш, то сума f? 5,52 мг вынікі, відавочна, што рухавік з такім жа напругай помпы да мінімуму, скажам, 1,7 v застаецца яшчэ паскорыўся....відавочна, што з карты, што я выклаў ? прыйшлося ўмяшацца, на прывад, каб знізіць мінімальны....але cos? робяць, я думаю, што помпа не можа даць мне ўсе, дызельнае паліва, таму што з такім жа напругай, аднак ход прывада цяпер і малодшы за перамяшчэнне звязана з рэгулявання халастога ходу...
як я павінен дзейнічаць у карту напружанне??зняць 38 напружанне ў колах, якія цікавяць мяне, каб вярнуцца ў 4 мг золата, як мінімум??затым 1,7в-38%=1,054v??

gezame
22-10-2013, 01:26
Прывітанне
Гэтая карта не можа гаварыць павелічэнне ў %, значэнні "ў", і maximo значэнне posibile на карце 4800mv.

gezame
22-10-2013, 01:39
гэты мод пу? спатрэбіцца??

Прывітанне
Я не бачыў фул, але на карту помпы, значэнне тут, на пераехаў з'яўляюцца 5200mv, аўтамабіль пераходзіць у averia вы паскорыць усе.

манро
22-10-2013, 10:00
Прывітанне gezame,дзякуй за адказы, тады modificher? карту, вынікаючы вашым інструкцыям....

але для кручэння, прамежкавыя, як я рухаюся?? і мае развагі на мінімум не добра??

gezame
23-10-2013, 01:19
Прывітанне
Вы змены кручэння прамежкавых (я думаю, вы кажаце IQ, няма аб / мін), у acelarazione, паліць машыны.

манро
23-10-2013, 03:12
ок..але як змяніць "IQ прамежкавых", і, такім чынам, напружанасць помпа, звязаных, каб атрымаць добрую працу рухавіка, але не прымусіць паліць занадта шмат аўтамабіляў?
вы пу? разлічыць усе, ці вы v? для спроб і памылак??

gezame
23-10-2013, 23:09
Прывітанне
Спроб і памылак, не ва ўсіх машыны, есць бомба і фарсункі, вы iguale ў desgaste,etc.
Часам у тым ліку copo de le інжэктар difere de тып рухавіка іншыя.

golftd
04-01-2014, 20:41
Разважаеце лагічна....павелічэнне накачкі справядліва вы сказалі, што впрысните справы? верхні паліва.Калі не адпавядаць аб'ему нататкі правільна напружанне, і вы впрысните напрыклад, 80 мг, але эбу можа быць ? упэўненая, што ні вы, уклаўшы менш, і адпаведна карты, якія супыну колькасці? ўводзяць працуюць у няправільным месцы.Гэтую карту варта пералічыць усе.Трэба сказаць, да ecu, які, каб надаць 58 мг,калі раней мы хацелі, напрыклад, 4,4 вольта,цяпер патрэбныя менш, напрыклад, 3,5 v(кажу лічбы наўздагад).Відавочна, што вы павінны былі перамясціць прывад на помпа, каб паменшыць абароты халастога ходу.......напружанне да мінімуму ? занадта высокая і впрысните таксама.

dom86
20-01-2014, 00:37
добры дзень, трэба павялічыць крутоўны момант і turbo у адваротным выпадку ўсе дым ? нічога смажанага

golftd
20-01-2014, 18:23
вядома,але гаворка тычыцца карце напружанне на помпа, які кіруе часам ўпырску.
Пара павялічваецца, уздзейнічаючы на колькасць? ўводзяць
і нават на ціск turbo