Прагляд Поўнай Версіі : Погляд карту Audi A6 2500 Tdi Tiptronic 180cv
Devastado
19-10-2013, 19:20
Прывітанне ўсім, я зрабіў гэты мод і прашу ласкава меркаванне. Дайце мне ведаць, калі я магу загрузіць яе.
Прывітанне і дзякуй загадзя!
faberecu
20-10-2013, 08:59
Вы даведаецеся абмежавальнікі крутоўнага моманту таксама 86% у кропку , вы + з час inj
часткі + паступова з мінімальным крокам , карту ? няпоўнае
час inj???
якую карту інфармацыю датычна апраўдання????
faberecu
20-10-2013, 13:39
я не ведаю, як называецца тытан, магчыма, ін'екцыі parzializzata map qulcosa .... аднак qantit? дызель
Devastado
20-10-2013, 20:39
Дзякуй faberecu, на абмежавальнікі, прымаючы пад увагу, што ? аўтаматычная скрынка перадач, колькі я магу даць, як максімум?
faberecu
21-10-2013, 01:02
часткі з 10 % на 15% і паменшыць дызель , павялічвае turbo 150 кропак, а таксама абмежавальнік , і паглядзець карту arrichimento у акк ? важна
боку заўседы, з крокам, мяккая і з 50% нагрузкай, у той абмежавальнік дыму ... не ў drivers мне здаецца, egr, здаецца, зачыняецца добра , нават калі ? posibile мець выключальнік , кампаненты з крокам 5%, а затым павялічваецца пасля выпрабаванняў
дзейнічайце з асцярогай, рухавікі ламаюцца ,нават для карты няслушныя або перабольшаныя
Devastado
21-10-2013, 15:50
Яшчэ раз дзякуй fabercu, па-твойму, добра, пачынаючы з 1000 аб або ? лепш 1100/1200 аб дачыненні да абмежавальнікі крутоўнага моманту? Не магу знайсці абмежавальнік prex turbo, я мог бы паказаць адрас карты?
павінна быць 057818....
пытаць....
у дадатак да карце lim turbo? есць таксама 3 SVBL.......
Devastado
21-10-2013, 16:35
Дзякуй манро, павінен быць адзін... але я не ведаю, што такое svbl, мне хто-то асвятляе?
Devastado
21-10-2013, 16:50
Я знайшоў, і я адказваю толькі single value booster limiter, які ў тэорыі ? у limitaore фарсіравання, што турбіна можа дасягнуць, знаходзіцца недалека ад карту абмежавальнік ціску, як правіла, на tdi.
Затым 1 павінны быць па гэтым адрасе : 0579a4 калі я не памыляюся, мне хто-небудзь пацверджання?
настроены ад золата да 2300 мбар....
Devastado
22-10-2013, 11:43
Дзякуй манро, turbo робіць? жыву ўстаноўлена ў 100 ачкоў і больш? я не хачу перабольшваць, абмежавальнік ў 120 ачкоў, а затым svbl ўсе нес бы ў 2420 мбар, што скажаце вы, здаецца, разумны?
я б сказаў, вы....я не люблю? вашы карты педаль....акрамя таго, што ў частцы вельмі хутка moddare (700rpm) патрабаваць 95-98mg дызельнага паліва(не памятаю дакладных дадзеных) 1300 аб. / мін... і праўда, што гэтай машыны ? р? "мертвая ўніз", але рук з крокам я, здаецца, р? так.... недахопы больш плыўнага карты, магчыма, пачынаючы з 1300 аб. / мін і 50% нагрузкі педалі....абмен ringrazier?....
тады ж для? у лім пара і дыму вы абмежаваныя 54mg прыкладна....
робіце што-piiu адпаведнасці з педалі...і нават у лім пара не пачынаць занадта рана moddare.....
Devastado
22-10-2013, 15:19
Дзякуй за каштоўныя парады манро, я выкарыстоўваю ecm і як педаль прымушае мяне далека не 50%, але на 43%, або 57% нагрузкі, я так добра 57% на дадзены момант, як вы думаеце?
мы кажам, што калі вы хочаце, p? яшчэ званок - "будзільнік" у ніжняй частцы з 43% у адваротным выпадку ад 57%....
вядома, мая ? анекдот чаму? аднак гэтыя значэння интерполируются ад ecu...
таму важнай ? пачынаючы з moddare Dw ? Tl больш або менш за 50%, што ў любым выпадку будзе? аніміраваны ад экю ў адпаведнасці з яе патрэбамі.....
Devastado
23-10-2013, 20:17
Яшчэ раз дзякуй манро, так што разумным было б адправіцца тып 90/100 балаў і больш? а затым падняцца на педаль 1300rpm і 43% нагрузкі, і, адпаведна, карэктаваць абмежавальнікі...
Прывітанне ўсім, я, нарэшце, атрымаў крыху часу ****** каб зрабіць яшчэ адзін крок да гэтай карце, дайце мне ведаць, што вы думаеце.
Devastado
08-11-2013, 11:37
Прывітанне, ніхто не тое, што я меркаванне аб гэтай маей апошняй працы? Дайце мне ведаць, калі ласка, калі змены ідуць добра, і калі я магу загрузіць карту.
Загадзя дзякуй тым, хто выст? мне дапамагчы.
Devastado
09-11-2013, 18:13
Я заўважыў, што пасля змены на карту, мне былі сфармаваныя гэтыя дзіўныя крывыя на гэтыя адрасы : 04fffa - 05fffa - 06fffa і 07bffa. Хто-то мяне ведае, скажыце, калі ласка, што такое і навошта? былі сфармаваныя без якога-небудзь майго ўмяшання?
Devastado
09-11-2013, 22:37
Я зразумеў, гэта выпраўленне кантрольнай сумы...:p
Devastado
12-11-2013, 11:40
Яшчэ ні адзін позірк, і ўсе-ткі мы былі 6 праглядаў.. я Хачу ведаць адну рэч, абмежавальнікі крутоўнага моманту, каб быць паслядоўным, тыпу калі я даю 10% педаль, 2500rpm я павінен даць адзін і той жа працэнт у абмежавальнік, у той жа абарачэннях? Дайце мне ведаць, дзякуй.
devasto , як у пачатку вы выбіраеце аўтамабіль, не дрэнна.. гэта білі ў морду, нават я час назад..
часткі ад таго, што на тыя машыны, для павелічэння крутоўнага моманту max варта дзейнічаць таксама на ecu перадач,але акрамя гэтай сумнай ноце
каб быць последовательн аб lim пара.. вы павінны разважаць у мг а не ў % ,на форуме поўна прыкладаў аб тым, як адкалібраваць lim пара на карту "педалі"
Devastado
13-11-2013, 13:11
Дзякуй pinotec! Іншая справа, на гэтай карце есць тры абмежавальнікі крутоўнага моманту, я хацеў бы ведаць, калі на самай справе 3 абмежавальнікі або калі хто-то ? што-то яшчэ. Калі ў канцы есць тры пасткі, чаму? яны адрозніваюцца адзін ад аднаго?
Дзякуй за цярпенне...