Перегляд Повної Версії : Погляд defap 500 1.3 mjt
Привіт, хлопці, я все ще, я прошу вас проаналізувати цей defap (тільки defap), який зробив CARSOFTWARE DPF/FAP на цій ecu MARELLI 500 1.3 MJTD 16V, може піти, rigenerer?, всім заздалегідь спасибі, звичайно ж, у додатку ви знайдете файли золота і mod
;)
angelolsp
18-10-2013, 17:14
наскільки я знаю, ці програми не роблять multijet...може бути, тільки ******* але завжди, треба виправити sse не помиляюся
можливо, ви говорите про carsoftware 5.2 тому тільки EGR і ІММО і якоїсь іншої нісенітниці, але з того, що я, здається, читав, навіть не працює як треба, на деяких, в той час як це, і це тільки для FAP/DPF і від того, що я читав, він повинен вести себе правильно, за винятком деяких ritocchino руку, що я вчуся, ви можете це підтвердити?? що то все одно EGR на ці 1.3 MJTD і просто, бо він повинен бути тільки один БІТ відключити, чи не так??
angelolsp
18-10-2013, 17:26
l egr і тільки один біт, і, навіть коли правильно x defap є проблеми з програмним забезпеченням, на скільки я знаю
тому з цим у мене проблеми, якщо навантаження скорочений до 1 МБ з ECM і писав, з MPPS??
angelolsp
18-10-2013, 17:40
на скільки я знаю..я вважаю, ke кращий ccosa було б звернутися в підтримку форуму ke вони зроблені тисячі, і вони *******
давайте подивимося, що говорять, навіть ще не та, що я не довіряю, але ви навіть не завантажили файл, щоб порівняти його
carlo abarth
18-10-2013, 22:21
покладені на службу, щоб ці речі..на форумі, ви від цієї послуги....ви не будете мати цих проблем!!!!!
legendaryslave
18-10-2013, 22:22
не, я думаю, йде добре з carsoft не зрозумієте відразу, якщо перебудувати, але після 500 км
Дякую за відповіді, але ще не завантажити, щоб побачити, якщо видалити або менше навіть, коли defappai gt з раз сказали мені в svz в інтернеті, але потім, коли зробив роботу правильно
sportknight
19-10-2013, 00:45
provalaa,погано, що v? ти повтор від послуги онлайн..