Прагляд Поўнай Версіі : Погляд defap 500 1.3 mjt
Прывітанне, хлопцы, я ўсе яшчэ, я прашу вас прааналізаваць гэты defap (толькі defap), які зрабіў CARSOFTWARE DPF/FAP на гэтай ecu MARELLI 500 1.3 MJTD 16V, можа пайсці, rigenerer?, усім загадзя дзякуй, вядома ж, у дадатку вы знойдзеце файлы золата і mod
;)
angelolsp
18-10-2013, 17:14
наколькі я ведаю, гэтыя праграмы не робяць multijet...можа быць, толькі ******* але заўседы, трэба ўручную выправіць sse не памыляюся
магчыма, вы кажаце пра carsoftware 5.2 таму толькі EGR і ИММО і нейкай іншай глупства, але з таго, што я, здаецца, чытаў, нават не працуе як трэба, на некаторых, ў той час як гэта, і гэта толькі для FAP/DPF і ад таго, што я чытаў, ен павінен паводзіць сябе правільна, за выключэннем некаторых ritocchino руку, што я вучуся, вы можаце гэта пацвердзіць?? што то ўсе роўна EGR на гэтыя 1.3 MJTD і проста, бо ен павінен быць толькі адзін БІТ адключыць, ці не так??
angelolsp
18-10-2013, 17:26
l egr і толькі адзін біт, і, нават калі правільна x defap есць праблемы з праграмным забеспячэннем, на колькі я ведаю
таму з гэтым у мяне праблемы, калі нагрузка скарочаны да 1 МБ з ECM і пісаў, з MPPS??
angelolsp
18-10-2013, 17:40
на колькі я ведаю..я лічу, ke лепшы ccosa было б звярнуцца ў падтрымку форуму ke яны зробленыя тысячы, і яны *******
давайце паглядзім, што кажуць, нават яшчэ і не, што я не давяраю, але вы нават не запампавалі файл, каб параўнаць яго
carlo abarth
18-10-2013, 22:21
ускладзеныя на службу, каб гэтыя рэчы..на форуме, вы гэта ... вы не будзеце мець гэтых праблем!!!!!
legendaryslave
18-10-2013, 22:22
не, я думаю, ідзе добра з carsoft не зразумееце адразу, калі перабудаваць, але пасля 500 км
Дзякуй за адказы, але яшчэ не спампаваць, каб убачыць, калі выдаліць або менш нават, калі defappai gt з раз сказалі мне ў svz ў інтэрнэце, але потым, калі зрабіў працу правільна
sportknight
19-10-2013, 00:45
provalaa,дрэнна, што v? ты паўтор ад паслугі онлайн..