Перегляд Повної Версії : Карту "професіонал" , ваші думки - Alfa 147 1.9 Mjet 120
peppearci
17-10-2013, 22:17
Привіт, хлопці, ось вам карта мого автомобіля!
Я заявляю, що карта була виконана з укладачів знаменитого на півночі, так і приїхав, щоб з майстерні centrosud, потім змінити в частині.
Невеликий брифінг перед початком вашого аналізу
Alfa 147
1.9 JtdM 120CV - Євро-4, без DPF
90 000 км на сьогоднішній день (оригінал, автомобіль ? була куплена нова)
звичайні талони
нижній шланг ic силікону, верхня fascettato
дуплекс без dbkiller (відведення прямої труби, діаметр оригінал)
--
Деталі мапу:
EDC16C39
HW 882 - SW 1037386722
--
Проблеми, виявлені в карту згідно з мого аналізу і відповідно з мої враження:
По-перше, відчуваю себе трохи протягну. Прискорення, педаль більше 60% (або навіть раніше) звук від двигуна змінюється, стає більше? похмурий: моє враження ? що спрацьовує якийсь обмежувач, так і гуркіт від "брак повітря". Обмежувачі дизель etc etc я, здається, ок...
Мова дим, примітка до нижчих, а потім зникають від 2000 обертів і далі. У будь-якому випадку, не робить, а за те, що я читаю, можливо, зробити його менше.
Задовільні результати для 120 коней, дозволяє мені стриманий весело, не перестаратися з прискорювача.
Я вважаю, що виграш в плані продуктивності, так і 15-20 коней приблизно, не більше. Мені подобається reattivit? автомобіль, вірніше його чутливість? до педалі.
--
Мої питання:
Як, скільки, чому? і де буде пу? покращити?
Де помилки в карті (навіть помилки "філософія")?
З вашою допомогою, мої головні підозрювані дефіциту протягну і обмін звук буде в порядку 1. карти лямбда, нижче - 2. аванси - 3. час уприскування.
Дякуємо за ваші відповіді і...починаємо працювати над цим :)
giuseppe1374
17-10-2013, 22:19
я вважаю, що перш ніж просити допомоги, тим менше ви повинні представити
sportknight
17-10-2013, 22:23
м?....якщо це ? укладачів я френк вільямс...
peppearci
17-10-2013, 22:27
я вважаю, що перш ніж просити допомоги, тим менше ви повинні представити
Здравствуйте, я подала сьогодні вранці справді!
*sportknight: я вважаю, що це все ж я, незважаючи на те, що тільки любитель електроніки. Мені здається, торкніться майже без логіки, особливо, час вприскування...
leandro89
17-10-2013, 22:41
Упевнений, вам представлені? Я не бачу вашого слайд-шоу
sportknight
17-10-2013, 22:42
в залізничний ? високий,торкнувся і педалі, що і карта, перетворення(досить доторкнутися або один, або інший), терміни їх зробив від 250 бар за, як мінімум, на автомобіль тримає 300 бар для gi?...що толку, змінити їх до мінімуму?..ммм, ще, я не пам'ятаю
peppearci
17-10-2013, 22:50
Питання: rail високий ? головним фактором продуктивності на цій карті?
SandroMarciano
17-10-2013, 23:28
абсолютно ні, якщо РЕЙКУ НЕ D? ПОТУЖНІСТЬ.
legendaryslave
17-10-2013, 23:54
мені не здається, так на око, зробив дуже добре закрити, управління egr spianni карта залізничних занадто рано і занадто багато речей, ви повинні дати йому іншою логікою, на форумі є теми дуже цікаві, на це управління можна взяти приклад з їх
legendaryslave
17-10-2013, 23:56
абсолютно ні, якщо РЕЙКУ НЕ D? ПОТУЖНІСТЬ.
одного разу сказав мені, типу, ще тиск повинен зробити насос ще коней поглинає від колінчастого вала не знаю, до якої міри dia переваги залізничних
sportknight
18-10-2013, 00:11
змія, що кусає хвіст....для цього не треба йти занадто низько...
я s? що 100 бар ще більш або менш 10cv......
в іншому випадку модулі, які підносяться прес лише rail не будуть обслуговуватися нічого....
крім того, cp1, наприклад, щоб дати 1350 бар 1000 об поглинає 4,5 л. с. або 3 квт, про...
не здається поглинання від****навколо...і тієї ж потужності, який поглинає компресор, кондиціонер в кінцевому рахунку,....
у будь-якому випадку карта має логіку, всі його використовує як метод проінформований про те, що той обманом в деякому роді,
і обов'язок хроніка ne аванси ne карти лямбда були порушені...
але час це мало, але зачеплений...
лім пара тоді ? огляд на 30 і більше % на 1000 оборотів, мені здається, так для зчеплення....
потім, однак, між часів і rail збільшуються від низьких, безумовно, turbo avr? піків неконтрольованих подорожей максимальний крутний момент...
magi1984
18-10-2013, 08:45
я вам скажу, що моя думка в двох словах sta мапу:
нм на iq чи Кількість? паливо впорскується, як називається titanium - СМІШНО
час впорскування - СМІШНО
rail - СМІШНО
turbo - СМІШНО
SandroMarciano
18-10-2013, 09:41
я s? що 100 бар ще більш або менш 10cv......
в іншому випадку модулі, які підносяться прес лише rail не будуть обслуговуватися нічого....
крім того, cp1, наприклад, щоб дати 1350 бар 1000 об поглинає 4,5 л. с. або 3 квт, про...
не здається поглинання від****навколо...і тієї ж потужності, який поглинає компресор, кондиціонер в кінцевому рахунку,....
у будь-якому випадку карта має логіку, всі його використовує як метод проінформований про те, що той обманом в деякому роді,
і обов'язок хроніка ne аванси ne карти лямбда були порушені...
але час це мало, але зачеплений...
лім пара тоді ? огляд на 30 і більше % на 1000 оборотів, мені здається, так для зчеплення....
потім, однак, між часів і rail збільшуються від низьких, безумовно, turbo avr? піків неконтрольованих подорожей максимальний крутний момент...
не ? абсолютно вірно, модуль d? потужність, чому? обманює ебу по тиску, то, наприклад, в екю вірить обійтися 50мм^3/с час відкриття 800us за 1400 бар, але, будучи тиск pi? висока (без ecu) дизельне паливо виходить з форсунки ? pi? 50mm^3/i
А якщо збільшується-rail карту екю sapr? саме тиск, для якого шляхом його підвищення user? час відкриття менше. Ми? пу? бути корисним, коли тривалість впорскування триває занадто багато, крім пмс, або для кращого розпилювання (по-моєму мова все довести).
У будь-якому випадку насос, який монтує цю 147 має регулювання подачі повітря, а потім, якщо потрібно менший тиск поглине? менша потужність.
Всмоктування насосом ? незначним в ****лло в продуктивності, але в ****llo витрата думаю впливає...
guidotacco
18-10-2013, 19:50
по суті ви сказали правильно,і не тільки видалити стор? потужності, але alzandolo занадто багато,призводить до передчасного зносу насоса і форсунок
карту причини вибору.....
carlo abarth
18-10-2013, 22:00
я в повному!!!!!!
не ? абсолютно вірно, модуль d? потужність, чому? обманює ебу по тиску, то, наприклад, в екю вірить обійтися 50мм^3/с час відкриття 800us за 1400 бар, але, будучи тиск pi? висока (без ecu) дизельне паливо виходить з форсунки ? pi? 50mm^3/i
А якщо збільшується-rail карту екю sapr? саме тиск, для якого шляхом його підвищення user? час відкриття менше. Ми? пу? бути корисним, коли тривалість впорскування триває занадто багато, крім пмс, або для кращого розпилювання (по-моєму мова все довести).
У будь-якому випадку насос, який монтує цю 147 має регулювання подачі повітря, а потім, якщо потрібно менший тиск поглине? менша потужність.
Всмоктування насосом ? незначним в ****лло в продуктивності, але в ****llo витрата думаю впливає...
ecutuningpro
19-10-2013, 09:26
це ? карта, яка робить пет
в першому пості ce писав, що карта була зроблена відомий фітнес-тренер, а потім і' ретушшю, багато відомих підготовчі вміють робити карти, так звані стандартні, дають трохи влади не роблять ушкоджень, і машина в порядку, швидше за все, тут тоді втрутилися, щоб збільшити потужність і трохи спотворили все, тому що тих, хто виступав, не знав, що робив.
peppearci
19-10-2013, 10:31
Саме, дорогий удо. У стандартній карті ? cos? у складі: обмежувач крутного моменту, час вприскування, карту перетворення і тиску в рампі.
Хто сказав "влада" сказав, що він зробив наступні речі: розблокування обмежувача крутний момент 350 нм максимального крутного 400 (?), збільшення закачування 80mm3 в результаті переміщення вр і регулювання педалі і розблокування значення svrl, щоб дістатися до 1700 бар, встановлені.
І в цей момент автомобіль, як я вже казав, якщо я натискаю трохи " пі? на педаль прискорення, змінюється звук, ви incupisce, як ніби їй не вистачає повітря або втрутився якийсь обмежувач.
Тепер, побачивши коментарі інших користувачів мені здається відображення від логіки трохи, ДУЖЕ смішно.
Я припускаю, потім, що приріст продуктивності ? pressoch? недостатньо, щоб двигун, як це!
peppearci
19-10-2013, 10:42
Так як хтось сказав мені, що навіть egr був правильно і повністю закрита, пішов від step-й? просто.
Я закрив egr дозволяє не витрачати біти управління та зміни кривих. І чи правильно це?
peppearci
19-10-2013, 10:57
Я думаю, я знайшов інший афінної системи рециркуляції ог *1c30EE . Також повинен бути закритий, якщо встановити максимальне значення 12000?
у edc16 потрібно обнулити елементи управління....
не працює мод-стиль, edc15..
peppearci
24-10-2013, 22:02
я знаю, що потрібно обнулити елементи управління, але хто-то в попередніх постах писав, що на карту розміщена в перший пост egr не ? правильно закритий, тому я припускаю, є щось від скидання на додаток до двох panettoncini...
Ок, перша спроба "карту проінформований про те," без обману в ЕКЮ спасибі, хороших потоків ліжка, і я сподіваюся, що інтерпретується добре помішуючи, нові знання-те, що gi? "знав"
Роботи проведено:
Обмежувач крутного моменту встановлений в 350 нм максимального крутного команда, тому запит на дизельне паливо 76mm3 як мапу перетворення орі
Тиску в рампі збільшується в 1700bar з svrl, mod проміжне тиск до 4%
Turbo збільшилася на 100 пунктів, vgt злегка змінений (потрібно не так?)
Обмежувачі дизель розблоковані 76mm3 (я розблоковані правильно?)
Елементи управління відключені EGR (c'? від обнулення щось?)
-----------
Тепер вам цікаво, якщо я на правильному шляху, щоб правильне відображення. Піднявши ще більше? дизельне паливо (наприклад, з 76 до 80, максимальна межа для t.inj) avr? потрібно підправити карти, лямбда і авансових платежів?
jacktheripper2
13-03-2014, 23:20
Ви також з 80mm3 будуть розглянуті трохи аванси і лямбда. Щоб змінити лямбда, вам потрібен журнал, щоб побачити, скільки у вас повітря, особливо на високих оборотах. Після перегляду журналу необхідно знизити залежно від повітря, який у вас на різних обертах, природно-ї? знизьте і pi? курить. Не палити, не зійти більш 1.05/1.1,? з turbo орі тримав її, cos? швидше за все вам не дозволить? додати 80mm3 навіть на високих оборотах. Завжди залежить від того, що ви шукаєте. 80mm3 їх можна вводити без диму, туди, де у вас пі? у 1080mg повітря, коли починає падати в "мінус" або " ти курити (не занадто, однак), або ін'єкції доведеться? убувати.
msport (exil77grande)
15-03-2014, 18:35
Ви також з 80mm3 будуть розглянуті трохи аванси і лямбда. Щоб змінити лямбда, вам потрібен журнал, щоб побачити, скільки у вас повітря, особливо на високих оборотах. Після перегляду журналу необхідно знизити залежно від повітря, який у вас на різних обертах, природно-ї? знизьте і pi? курить. Не палити, не зійти більш 1.05/1.1,? з turbo орі тримав її, cos? швидше за все вам не дозволить? додати 80mm3 навіть на високих оборотах. Завжди залежить від того, що ви шукаєте. 80mm3 їх можна вводити без диму, туди, де у вас пі? у 1080mg повітря, коли починає падати в "мінус" або " ти курити (не занадто, однак), або ін'єкції доведеться? убувати.
ви помітили, що останнім повідомлення, і 6 місяців тому, вірно?
jacktheripper2
16-03-2014, 00:50
ви помітили, що останнім повідомлення, і 6 місяців тому, вірно?
Я не бачив, що це так старий. ? оскільки ніхто не мав більше, - відповів я хотів би дати мій погляд.