КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карту "прафесіянал" , вашы думкі - Alfa 147 1.9Mjet 120

peppearci
17-10-2013, 22:17
Прывітанне, хлопцы, вось вам карта майго аўтамабіля!

Я заяўляю, што карта была выканана з стваральнікаў знакамітага на поўначы, так і прыехаў, каб з майстэрні centrosud, потым змяніць у частцы.

Невялікі брыфінг перад пачаткам вашага аналізу

Alfa 147
1.9 JtdM 120CV - Еўра-4, без DPF
90 000 км на сенняшні дзень (арыгінал, аўтамабіль ? была набытая новая)
звычайныя талоны
ніжні шланг ic сілікону, верхняя fascettato
дуплекс без dbkiller (адвядзенне прамой трубы, дыяметр арыгінал)

--

Дэталі карту:
EDC16C39
HW 882 - SW 1037386722

--

Праблемы, выяўленыя ў карту згодна з майго аналізу і ў адпаведнасці з мае ўражанні:

Па-першае, адчуваю сябе трохі працягну. Паскарэнне, педаль больш за 60% (ці нават раней) гук ад рухавіка змяняецца, становіцца больш? змрочны: мае ўражанне ? што спрацоўвае нейкі абмежавальнік, і так грукат ад "недахоп паветра". Абмежавальнікі дызель etc etc я, здаецца, ок...
Гаворка дым, увага да ніжэйшых, а затым знікаюць ад 2000 абаротаў і далей. У любым выпадку, ці не робіць, але за тое, што я чытаю, магчыма, зрабіць яго менш.
Здавальняючыя вынікі для 120 коней, дазваляе мне стрыманы весела, не перашчыраваць з паскаральніка.
Я лічу, што выйгрыш у плане прадукцыйнасці, так і 15-20 коней прыкладна, не больш. Мне падабаецца reattivit? аўтамабіль, дакладней, яго адчувальнасць? да педалі.

--
Мае пытанні:

Як, колькі, чаму? і дзе будзе пу? палепшыць?
Дзе памылкі ў карце (нават памылкі "філасофія")?

З вашай дапамогі, мае галоўныя падазраваныя дэфіцыту працягну і абмен гук будзе ў парадку 1. карты лямбда, ніжэй - 2. авансы - 3. час ўпырску.

Дзякуй за вашыя адказы і...пачынаем працаваць над гэтым :)

giuseppe1374
17-10-2013, 22:19
я лічу, што перш чым прасіць дапамогі, тым менш вы павінны прадставіць

sportknight
17-10-2013, 22:23
м?....калі гэта ? складальнікаў я фрэнк уільямс...

peppearci
17-10-2013, 22:27
я лічу, што перш чым прасіць дапамогі, тым менш вы павінны прадставіць

Добры дзень, я падала сення раніцай на самай справе!

*sportknight: я лічу, што гэта ўсе ж я, нягледзячы на тое, што толькі аматар электронікі. Мне здаецца, краніце амаль без логікі, асабліва, час ўпырску...

leandro89
17-10-2013, 22:41
Упэўнены, вам прадстаўлены? Я не бачу вашага слайд-шоў

sportknight
17-10-2013, 22:42
у чыгуначны ? высокі,закрануў і педалі, што і карта, пераўтварэнне(дастаткова дакрануцца або адзін або іншы), тэрміны іх зрабіў ад 250 бар пры, як мінімум, на аўтамабіль трымае 300 бар для gi?...што толку, змяніць іх да мінімуму?..ммм, яшчэ, я не памятаю

peppearci
17-10-2013, 22:50
Пытанне: rail высокі ? галоўным фактарам прадукцыйнасці на гэтай карце?

SandroMarciano
17-10-2013, 23:28
абсалютна няма, калі РЭЙКУ НЕ D? МАГУТНАСЦЬ.

legendaryslave
17-10-2013, 23:54
мне не здаецца, так на вока, зрабіў вельмі добра зачыніць, кіравання egr і spianni карта чыгуначных занадта рана і занадта шмат рэчаў, якія вы павінны даць яму другі логіцы, на форуме есць тэмы вельмі цікавыя, на гэта кіраванне можна ўзяць прыклад з іх

legendaryslave
17-10-2013, 23:56
абсалютна няма, калі РЭЙКУ НЕ D? МАГУТНАСЦЬ.
сказаў мне аднойчы, тыпу, яшчэ ціск павінен зрабіць помпа яшчэ коней паглынае ад каленчатага вала не ведаю, да якой ступені dia перавагі чыгуначных

sportknight
18-10-2013, 00:11
змяя, кусающая хвост....для гэтага не трэба ісці занадта нізка...

манро
18-10-2013, 00:22
я s? што 100 бар яшчэ больш ці менш 10cv......
у адваротным выпадку модулі, якія ўзвышаюцца прэс толькі rail не будуць абслугоўвацца нічога....
акрамя таго, cp1, напрыклад, каб даць 1350 бар 1000 пра паглынае 4,5 л. с. або 3 квт, аб...
не здаецца паглынання ад****вакол...і той жа магутнасці, які паглынае кампрэсар, кандыцыянер у рэшце рэшт....
у любым выпадку карта мае логіку, усе яго выкарыстоўвае як метад праінфармаваны аб тым, што той падманам у некаторым родзе,
і абавязак хроніка ne авансы ne карты лямбда былі закрануты...
але час гэта мала, але зачэплены...
лім пара тады ? агляд на 30 і больш працэнтаў на 1000 абаротаў, мне здаецца, так для счаплення....
затым, аднак, паміж часоў і rail павялічваюцца ад нізкіх, безумоўна, turbo avr? пікаў некантраляваных падарожжаў максімальны крутоўны момант...

magi1984
18-10-2013, 08:45
я вам скажу, што мае меркаванне ў двух словах sta карту:

нм на iq або Колькасць? паліва ўпырскваецца, як называецца titanium - СМЕШНА
час ўпырску - СМЕШНА
rail - СМЕШНА
turbo - СМЕШНА

SandroMarciano
18-10-2013, 09:41
я s? што 100 бар яшчэ больш ці менш 10cv......
у адваротным выпадку модулі, якія ўзвышаюцца прэс толькі rail не будуць абслугоўвацца нічога....
акрамя таго, cp1, напрыклад, каб даць 1350 бар 1000 пра паглынае 4,5 л. с. або 3 квт, аб...
не здаецца паглынання ад****вакол...і той жа магутнасці, які паглынае кампрэсар, кандыцыянер у рэшце рэшт....
у любым выпадку карта мае логіку, усе яго выкарыстоўвае як метад праінфармаваны аб тым, што той падманам у некаторым родзе,
і абавязак хроніка ne авансы ne карты лямбда былі закрануты...
але час гэта мала, але зачэплены...
лім пара тады ? агляд на 30 і больш працэнтаў на 1000 абаротаў, мне здаецца, так для счаплення....
затым, аднак, паміж часоў і rail павялічваюцца ад нізкіх, безумоўна, turbo avr? пікаў некантраляваных падарожжаў максімальны крутоўны момант...

не ? абсалютна дакладна, модуль d? магутнасць, чаму? падманвае эбу па ціску, то, напрыклад, у экю верыць абысціся 50 мм^3/з час адкрыцця 800us за 1400 бар, але, будучы ціск pi? высокае (без ecu) дызельнае паліва выходзіць з фарсункі ? pi? 50mm^3/i
А калі павялічваецца-rail карту экю sapr? менавіта ціск, для якога шляхам павышэння яго user? час адкрыцця менш. Мы? пу? быць карысным, калі працягласць ўпырску доўжыцца занадта шмат, акрамя пмс, ці для лепшага распылення (па-мойму гаворка ўсе даказаць).
У любым выпадку помпа, які мантажуе гэтую 147 мае рэгуляванне падачы паветра, а затым, калі патрабуецца меншы ціск паглыне? менш магутнасць.
Ўсмоктванне помпай ? нязначным у ****лло ў прадукцыйнасці, але ў ****llo расход думаю ўплывае...

guidotacco
18-10-2013, 19:50
па сутнасці вы сказалі правільна,і не толькі выдаліць стар? магутнасці, але alzandolo занадта шмат,што прыводзіць да заўчаснага зносу помпы і фарсунак

alfajtd
18-10-2013, 21:12
карту прычыны выбару.....

carlo abarth
18-10-2013, 22:00
я ў поўным!!!!!!
не ? абсалютна дакладна, модуль d? магутнасць, чаму? падманвае эбу па ціску, то, напрыклад, у экю верыць абысціся 50 мм^3/з час адкрыцця 800us за 1400 бар, але, будучы ціск pi? высокае (без ecu) дызельнае паліва выходзіць з фарсункі ? pi? 50mm^3/i
А калі павялічваецца-rail карту экю sapr? менавіта ціск, для якога шляхам павышэння яго user? час адкрыцця менш. Мы? пу? быць карысным, калі працягласць ўпырску доўжыцца занадта шмат, акрамя пмс, ці для лепшага распылення (па-мойму гаворка ўсе даказаць).
У любым выпадку помпа, які мантажуе гэтую 147 мае рэгуляванне падачы паветра, а затым, калі патрабуецца меншы ціск паглыне? менш магутнасць.
Ўсмоктванне помпай ? нязначным у ****лло ў прадукцыйнасці, але ў ****llo расход думаю ўплывае...

ecutuningpro
19-10-2013, 09:26
гэта ? карта, якая робіць пет

ugoboss
19-10-2013, 09:54
у першым пасце ce пісаў, што карта была зроблена вядомы фітнес-трэнер, а затым і' ретушью, многія вядомыя падрыхтоўчыя ўмеюць рабіць карты, так званыя стандартныя, даюць трохі улады не робяць пашкоджанняў, і машына ў парадку, хутчэй за ўсе, тут тады ўмяшаліся, каб павялічыць магутнасць і крыху сказілі ўсе, таму што тых, хто выступаў, не ведаў, што рабіў.

peppearci
19-10-2013, 10:31
Менавіта, дарагі уга. У стандартнай карце ? cos? у складзе: абмежавальнік крутоўнага моманту, час ўпырску, карту пераўтварэнні і ціску ў рампы.

Хто то сказаў "улада" сказаў, што ен зрабіў наступныя рэчы: разблакіроўка абмежавальніка крутоўны момант 350 нм максімальнага крутоўнага 400 (?), павелічэнне запампоўкі 80mm3 ў выніку перамяшчэння вр і рэгуліроўка педалі і разблакіроўка значэнне svrl, каб дабрацца да 1700 бар, устаноўленыя.

І ў гэты момант аўтамабіль, як я ўжо казаў, калі я націскаю трохі " пі? на педаль паскарэння, змяняецца гук, вы incupisce, як быццам ей не хапае паветра або ўмяшаўся нейкі абмежавальнік.

Цяпер, убачыўшы каментары іншых карыстальнікаў мне здаецца адлюстравання ад логікі трохі, ВЕЛЬМІ смешна.

Я мяркую, затым, што прырост прадукцыйнасці ? pressoch? недастаткова, каб рухавік, як гэта!

peppearci
19-10-2013, 10:42
Так як хто-то сказаў мне, што нават egr быў правільна і цалкам зачынена, сышоў ад step-й? проста.

Я зачыніў egr дазваляе не марнаваць біты кіравання і змены крывых. І ці правільна гэта?

peppearci
19-10-2013, 10:57
Я думаю, я знайшоў іншы аффинной сістэмы рэцыркуляцыі ог *1c30EE . Таксама павінен быць зачынены, калі ўсталяваць максімальнае значэнне 12000?

манро
23-10-2013, 22:59
у edc16 трэба абнуліць элементы кіравання....
не працуе мод, стыль, edc15..

peppearci
24-10-2013, 22:02
я ведаю, што трэба абнуліць элементы кіравання, але хто-то ў папярэдніх пастах, пісаў, што на карту размешчана ў першы пост egr не ? правільна зачынены, таму я мяркую, есць што-то ад скіду ў дадатак да двух panettoncini...

Ок, першая спроба "карту праінфармаваны аб тым," без падману ў ЭКЮ дзякуй, добрых патокаў ложка, і я спадзяюся, што інтэрпрэтуецца добра памешваючы, новыя веды-тое, што gi? "ведаў"

Работы праведзены:

Абмежавальнік крутоўнага моманту усталяваны ў 350 нм максімальнага крутоўнага каманда, таму запыт на дызельнае паліва 76mm3 як карту пераўтварэнні врі
Ціску ў рампы павялічваецца ў 1700bar з svrl, mod прамежкавае ціск да 4%
Turbo павялічылася на 100 пунктаў, vgt злегку зменены (трэба-то не так?)
Абмежавальнікі дызель разблакавалі ў 76mm3 (я разблакавалі правільна?)
Элементы кіравання адключаныя сістэмы рэцыркуляцыі ог (c'? ад абнулення што-то?)

-----------
Цяпер вам цікава, калі я на правільным шляху, каб правільнае адлюстраванне. Падняўшы яшчэ больш? дызельнае паліва (напрыклад, з 76 да 80, максімальны мяжа для t.inj) avr? трэба падправіць карты, лямбда і авансавых плацяжоў?

jacktheripper2
13-03-2014, 23:20
Вы таксама з 80mm3 будуць разгледжаны ледзь-ледзь авансы і лямбда. Каб змяніць лямбда, вам патрэбен часопіс, каб убачыць, колькі ў вас паветра, асабліва на высокіх абарачэннях. Пасля прагляду часопіса неабходна знізіць у залежнасці ад паветра, які ў вас на розных абарачэннях, натуральна-ы? панізьце і pi? паліць. Не паліць, не сысці больш 1.05/1.1,? з турба-крычы трымаў яе, cos? хутчэй за ўсе вам не дазволіць? надаць 80mm3 нават на высокіх абарачэннях. Заўседы залежыць ад таго, што вы шукаеце. 80mm3 іх можна ўводзіць без дыму, туды, дзе ў вас пі? у 1080mg паветра, калі пачынае падаць у "мінус" або " ты паліць (не занадта, аднак), або ін'екцыі прыйдзецца? змяншацца.

msport (exil77grande)
15-03-2014, 18:35
Вы таксама з 80mm3 будуць разгледжаны ледзь-ледзь авансы і лямбда. Каб змяніць лямбда, вам патрэбен часопіс, каб убачыць, колькі ў вас паветра, асабліва на высокіх абарачэннях. Пасля прагляду часопіса неабходна знізіць у залежнасці ад паветра, які ў вас на розных абарачэннях, натуральна-ы? панізьце і pi? паліць. Не паліць, не сысці больш 1.05/1.1,? з турба-крычы трымаў яе, cos? хутчэй за ўсе вам не дазволіць? надаць 80mm3 нават на высокіх абарачэннях. Заўседы залежыць ад таго, што вы шукаеце. 80mm3 іх можна ўводзіць без дыму, туды, дзе ў вас пі? у 1080mg паветра, калі пачынае падаць у "мінус" або " ты паліць (не занадта, аднак), або ін'екцыі прыйдзецца? змяншацца.

вы заўважылі, што апошняе паведамленне, і 6 месяцаў таму назад, дакладна?

jacktheripper2
16-03-2014, 00:50
вы заўважылі, што апошняе паведамленне, і 6 месяцаў таму назад, дакладна?

Я не бачыў, што гэта так стары. ? паколькі ніхто не меў больш, - адказаў я хацеў бы даць мой погляд.